Pomoč - Iskanje - Člani - Koledar
Neokrnjena verzija: kje kupujete
Cudovita.si > Lepota tako in drugače > Moda in zadnji trendi
Strani: 1, 2
*simoncy*
Zanima me, kje kupujete stvari zase, katere trgovine so vam nekako najbolj pri srcu?
Jst ponavadi vedno ko se spravim v šoping oblaufam new yorker, clark, mano, maya maya...skratka kot vidite se niti ne spravljam na trgovine velikih znamk - razen hlače rada kupim malce kvalitetnejše (sj upam da dobim šiht po maturi, da bom mela mal več svojih denarnih sredstev in bom še v kakega tom taylorja zavila cool.gif )
In pooleg tega še kterih trgovin ne marate; jst ne maram recimor jurja šop-tam je pa res najslabša roba-pa še same neke dolga pižamasta oblačila..
Pa še nekaj me zanima; do kdaj so dns odprte trgovine v nm-btc, yellow, itd? Bi šla rada obrnt, sam ne vem če delajo tut popoudan rolleyes.gif
eve
Dans je btc odprt do 1h, tist komplkes trgovin, kot so New yorker, Skiny, Yello, Hervis pa do 17h. Mislm, da je še zmeri tako. smile.gif

Drgač pa kupujem povsod. New yorker (ki se je po mojem mnenju izredno poboljšal, kar se cunj tiče), Skiny za spodnje perilo, S.oliver (moja lubezn wub.gif )... Če grem v Lj zavijem v H&M, Tally weijl, Emporium, Naf naf... Se pristaš kvalitete, priznam, tudi znamk. oops.gif Ne kupujem v tistih poceni trgovinah a la Mana, Turbo shoe in nwem kaj še vse podobnga...
Jinadaze
Zara, Mango, Emporium, Avantgarde, Zara, občasno H&M. Pull&Bear še niti ne, Stradivarius in Bershka mi ne potegneta. In Zara. tongue.gif
Ne maram vsega ostalega.
Rafinesse
a ne obstaja ze neka taka tema? hmm.gif se mi zdi d sm ze pisala to nekam.... rolleyes.gif
sonchika
Jaz največ kupujem v H&M-u, potem Pull&Bear, Berschki, Zari izredno malo, prav tako v S. Oliverju (odlična kvalitetna, previsoke cene). Tu se pa že konča.
Eli
Jaz pa čist odvisno kakšne možnosti imam (oziroma kje se nahajam):
npr. na Ptuju najdem kaj sam v Tally Wajlu, pa Tom Tailored (zelo redko), Nafnaf (pogosteje), drugače pa veliko H&M (najrajši v avstriji, ali pa MB), s.Oliver, Esprit-mam zelo rada, ko sem pri denarju denar laugh.gif , včasih tudi Zara (ponavadi v Lj) in Mango (v MB).

Perilo snoopy H&M, drugače pa najraje v Skinnijo sp.hlače, modrčke pa na od skinnyja, ampak tiste ko jih prodajajo v skinnyju biggrin.gif

Čevlji pa skoraj iključno Bata, in to zato ker mam ful zahtevne noge, in mi ti najbolj sedejo, sicer se najdejo še kakšne druge firme, ampak v manjšini.
Kinky
S.Oliver (največ), Zara, Mango, Jane Norman (UK), H&M (kakšne gate smile.gif ), Esprit, Promod.

Nikoli New Yorker, Clark mi je pa sploh down.gif (brez zamere) - take 'jeftina' roba se mi zdi, res pa je da niti pogosto ne zavijem noter, tako da mogoče se je ponudba kaj spremenila odkar sem zadnjič bila tam!
celia
Jst največkrat najdem kaj v Espritu in H&M, nekoliko redkeje pa v Top shopu, Zari.
Prej nekaj leti pa sem več kupovala tud v Mangotu, New Yorkerju, Tally Wajlu, Benettonu, Emporiumu.
Čevlje pa v glavnem kupujem v Bati, Transportu ali Trstu.
Kalypso
QUOTE(Rafinesse @ 9. 6. 2007 - 11:02) *

a ne obstaja ze neka taka tema? hmm.gif se mi zdi d sm ze pisala to nekam.... rolleyes.gif
Meni se tudi zdi, da že obstaja.

No, pa vseeno. Navadno kupujem oblačila v H&M, New Yorker, Zara, Teily Weill (spet ne vem kako se napiše oops.gif ), kje drugje pa redko kdaj najdem kaj zase. Včasih sme še našla kaj ugodnega zase v Emporumu, ampak sedaj pa že dolgo nič. Za čevlje pa navadno pregledam vse trgovine od Humanica, Stiffelköniga, Turbo Schuha, Jellota, Alpine, Pekota, Maasa, Bato... skratka skoraj vse kar imamo v našem ljubem MB. Če pa iščem teniske pa Hervis, Tomas sport, Giga sport, Intersport.

Ne maram pa trgovin, ki so kao high society, ko te ko prideš noter gledajo kot da boš kaj vkradel in si ne morš niti normalno pogledat kakšne stvari ne da bi ti gledali pod prste. Podobno pa tudi ne maram tistih cheap trgovin a la Pino shop, kjer na 100 poliestrskih majčk najdeš eno fino bombažno.
sahara
čist odvisn, največ zahajam v Zaro, po novem Stradivarius, Tally Waijl za kšne "lepe" majčke, čeprov se mi zadne čase zdi da so ful slabe kvalitete, velik sm tut v H&M čeprov ponavadi nč ne kupm tam - me ne pritegne neki ful... sp. perilo pa Intimissimi
luminelle

Suhice kupujem v Pitarellotu, teniske pa prek e-bay (adidas).Kar se pa cotk tice - zelo redko Zara,,New Yorker, H&M(modrcke),Maggy(sp.hlacke)..Vecina kupim v Orseyu(crno,klasicno), Pimki(jeans), Tally Wejli, Mango.Vecina kupim iz Graza ali Dunaja..Skratka ni kvalitete in lepih oblacil.Sami bullshit je v evropi.
Jeannette
Zara, UCB, Sisley, H&M,...v te grem najprej pogledlat. Se pa ne branim oblek iz Orsay-a, Naf naf-a, Mango-ta, Clark-a, Emporium-a, S. Oliver-ja, ampak v teh ne kupujem tolk dosti kot v prej omenjenih.
crna
QUOTE(Jinadaze @ 9. 6. 2007 - 10:59) *

Zara, Mango, Emporium, Avantgarde, Zara, občasno H&M. Pull&Bear še niti ne, Stradivarius in Bershka mi ne potegneta. In Zara. tongue.gif
Ne maram vsega ostalega.

laugh.gif

Mango je moja nova naj trgovinca, ker se najde kar nekaj uporabnih kosov po normalni ceni, celo kopalke sem našla tam, take ki so mi res pisane na kožo (kar je ful redko ker sem zbirčna ko sam vrag).
Sicer pa v H&Mu najdem kar dost stvari, sploh kake navadne majčke, občasno kake hlače/krilce. Spodnje perilo znajo imet tudi kar ok.
Razen tega pa bolj bogo, Zara mi ima vedno bolj sfaljeno robo, v Orsayu, S. Oliverju, Espritu, Top Shopu in New Yorkerju ne kupujem več (v NY pogledam le še za perilo), ker me je razočarala ponudba in kvaliteta.
Nekako mi bolj sede nakupovanje po manjših trgovinah/butikih, sploh med znižanji. Bershka me je tudi prijetna presenetila glede ponudbe (dasiravno na prvi pogled vse deluje zelo barvito, pa nisem še nič kupila, ker čakam na razprodaje), Pull&Bear je pa polom.
Zato pa je v moji garderobi tako, da imam veliiiko majčk/topov, hlač le nekaj, pa je z vsakimi kaj narobe (ene pet bi jih rabla zožat, ene se raztegnejo, itd) in nosim samo dvoje, plus pajkice. Preprosto sem obupala nad ponudbo in kupim le še ko je res kriza v omari, ali pa ko me kaj nepričakovano pritegne.
monni
h&m,zara,mana,....tle ponavad največ najdem...mogoč še kje pa se zdej ne spomnm.....
nemaram pa trgovin recimo clark,modiana in podobno k se mi zdi da majo že skos eno in isto...pa new yorker tut zravn spada no nikol nča ne najdm tam al pa se morm zares potrudit.....
rea
Ko še ni blo teh trgovin z instant modo/robo laugh.gif sm največ kupvala v Mangu, topshopu, benetonu.
Zdj največ v Zari, pol H&M, kolebam pa kera mi je/bo ljubša, stradivarius al bershka? Sodeč po trgovinah v Barceloni, daaaaaaleč, daleč zmaga berska, tu, sta obe bl krep. Ajd, vseen bershka.
Coco*
Eh, jst neke svoje stalnice nimam, tko da bi rekla recimo "kupujem tam pa tam"
Iz vsake trgovine imam kak kos, ful različno res. Torej, če pobrskam po omari, lahko rečem da imam 2 kosa iz New Yorkerja, par jih je iz S.Oliverja, par iz Zare, dva ali trije so iz H&M, nekaj pa iz Tom Tailorja oz. Sportine.
laLa°
Največ v Zari, Mangotu, H&M tut ogromno, Tally Weill, Orsay. Te so moje stalnice. Ne maram pa tistih malih trgovin, ko imajo celi čas isto robo.
Anya
Večinoma Zara in h&m. Moti me ker je veliko dobrih znamk v BTC, ki ga ne maram. Ene parkrat na leto pa se spravim v emporium(dorothy perkins, top shop, miss selfridge).
Moram it pa še sčekirat pull&bear, bershko, stradivarus.

Ne prenesem tallya rolleyes.gif , pri orsayu se sicer najde kakšna lepa stvar ampak je samo poliester, v new yorkerju pa nisem bila že dve leti, ker me kar odbija haha.
Freya_
V Novem mestu ful redko nakupujem, ni nobene izbire. Če že, potem grem ponavadi v Tom Tailor ali Silver. New yorkerja pa enostavno ne prenesem. Ne počutim se dobro v njihovih oblačilih; tko plastično mi delujejo. Mi je pa všeč Zara, H&M, Tom Tailor, Zero, včasih se najde kaj v Orsayu ali Tally Weijl.
Princeska
- Zara
- Esprit
- S Oliver
- H&M
- občasno Orsay
- Benetton
- občasno Roxy (če je denarnica polna)

Zadnje čase ne prenesem NY in Tallyja, mogoče mi res kdaj kšna majčka potegne.
Sarah
QUOTE(Coco* @ 9. 6. 2007 - 19:03) *

par iz Zare, dva ali trije so iz H&M

A si pol pogosto v Lj ti al kko biggrin.gif

Drugače pa v našem Kopru nimamo nič (resno) tako da se moreš zadovoljtit s tistim kar je tukaj. Tko da nekako največ kupujem v NewYorkerju (čeprav mi počasi že resno preseda), Sportini, nekaj malega iz S.Oliverja in NafNafa. In tu se konča, drugega nimamo v Kp, žal. Tko da še vedno me najraje povleče v Trst, tam pa raznorazne trgovine, nimam najljubših izbranih.

Jaz bi Zaro, H&M, Stradivarius, ... v Kopru cry.gif
Ewa
Zara. Top Shop, Mango, Bershka, Emporium. Zara.

Ne maram New Yorkerja in H&M-a.
stella*
Emporium, H&M, Sportina, Naf Naf, Morgan, Accesorisse, New Yorker.
Coco*
QUOTE(Sarah @ 10. 6. 2007 - 12:53) *

A si pol pogosto v Lj ti al kko biggrin.gif

Jaz bi Zaro, H&M, Stradivarius, ... v Kopru cry.gif

Ne, v LJ sem šla z namenom šopingiranja samo enkrat in takrat nekaj stvri nakupla, ostalo na Dunaju.
Jst bi tudi ja, niiič nimamo.
Šišyka
zara, sportina, h&m, mega outlet, c&a (celovški)... od tukej mam pomoje največ se pa najde tud iz kake čist x štacune, v glavnem sploh ne gledam na to kje kupm ampk tist kar mi je všeč.
callista
Sportina, H&M, S Oliver, Zara, New Yorker.
BlackPerla
H&M, Zara, Orsay, Promode, Vero Moda, Dorothy Perkins, Fabiani....
Lady-D
največ kupujem v new yorker-u, h&m-u, tally weijl-u. drugač pa bilokje najdem kaj lepega in kolkotolko 'kvalitetnega' (beri: pinki in roza barva)...

ne maram pa s.oliver-a, ker mi preprosto nobeno oblačilo od tam ni všeč, pa tudi emporium-a, orsay-a.
Sally
In no particular order: Zara, H&M, Orsay, C&A. To bi blo recimo vse.
TASH
Emporium večinoma, včasih še Zara, H&M, Max&Co, Lacoste, Esprit, cK jeans in Roxy ampak ta je tudi Emporiumu, se prav se ne šteje. Najhujš mi je pa NewYorker, bljek.
Fluffy The Stud Eater

Zadnje cajte čedalje več v Espritu in S. Oliverju.
Freya_
Jaz moram pa na svoj stari post dodat Topshop in Dorothy Perkins, mam zadnje čase kar dost stvari od tam.
TASH
Kako sem lahko pozabila TopShop? laugh.gif
laLa°
^^ mislim rolleyes.gif tongue.gif

Jaz tudi mojemu seznamu dodajam Topshop & Doroty Perkins
Špela
največ stvari imam od Zare, H&M, Marks & Spencer, S. Oliver. Berschka, Pull&Bear in Stradivarius so mi pa bruh.gif, ravno tako New Yorker, Orsay in Andor. Pižame Schiesser, Palmers (pa imajo v slednjem čedalje manj všečnih stvari).
kristy
meni najljubša trgovina je Bershka biggrin.gif potem pregledam še Pull&bear, preletim tudi Stradivarius, v Zari redko kaj najdem, h&m mi ni ravno ne vem kako pri srcu ampak prečekiram biggrin.gif potem New Yorker mi ma včasih res kake cunje noro dobre ampak si jih bolj malkrat kupm ker kmal zvem da ma marsikdo še tako cotko ko js (kar me spravi skorajda ob živce- raje sploh nepoznam tistega ki ima enako cunjico kot jaz), potem pogledam emporium, tudi v Clark zaidem, kadar sem v BTC-ju pa grem še v halo12 biggrin.gif

to je to

no čevle če še omenm pa Humanic, Mass, Hervis, tomas sport
izabela
Js grem v shopping vecinoma v Celovec, ker se mi pri nas ne da, pa vsec mi je njihov City Arkaden, veliko tam najdem. Zmeraj vec kupujem v Promodu, pogosto zavijem tudi v Pimkie.
Vcasih sm ful hodla v H&M, Orsaya, Zaro, Mango... pa mi razen kake svetle izjeme tam nic vec ni vsec. New Yorker me ze apriori odbija zaradi natlacenosti in neurejenosti trgovin, S. Oliverja ne maram, Naf Naf mi je pa vsec, ampak pogosto predrag.
Sicer pa mam rada tut Vero Moda in Only, ponavadi kr v Namo zavijem pogledat te stvari.
Za cevlje pa vecinoma kr Humanic ali Mass, razen allstark, tiste pa kupim po potrebi, ko se stare zrabijo, kjerkoli so pac najcenejse smile.gif
bubble°
H&M, Zara, ucb, quiksilver, s´oliver, esprit
Matilda

Cunje imam jaz iz Name, Orsaya, pol NewYorker, H&M, pa dost x štacun. Ne kupujem znamk niti ne gledam ime trgovine, pač pošpegam in kupim, če mi je kaj všeč. Včasih zaidem tud v Masterja, ekhm, to pa je že moda za "subkulture". tongue.gif
Coco*
Zadnje čase skoraj vse kupim v S.Oliverju laugh.gif Ful imajo kvalitetna zadeve.
TiTa
zadnje čase izključno v Sportini in preko e-bay-a
Pipi
Tally Weil, New Yorker, H&M, Zara....se mi zdi, da večinoma to. Najmanja pa mi je kul kak Wit Boy, Andor, Orsay, ker se mi zdi, da majo same cape.

Aja, pa Morgan je kul, of kors.
Jinadaze
Jaz pa ne vidim razlike med NY, Tally Weil, Orsay, Andor-jem ipd. ermm.gif Še H&M se jim nevarno približuje zadnje čase. ohmy.gif
laLa°
Za H&M se strinjam z Jino. Ful so se poslabšali. Cunj sploh ne najdem več kakih lepih, začeli so prodajat zeloo podobne stvari, kot NY (smrtne glavo, ipd.). Samo spodnje perilo imajo še kul. No, pa bižuterijo. rolleyes.gif
_M_
Zadnji nakupi so večinoma iz Street One trgovine, nad katero sem se navdušila v Celovcu, pri nas je prej tud pogledala nisem nikoli oops.gif ,
pa odkar so prenovili Orsay v ljubljanskem CP, mi je postal ful všeč in sem tud tam precej nabavla. Je čist drugačen kot prej, stvari so lepš sortirane in manj jih je, ni vtisa, da je vsega preveč in natlačeno.

Zakon mi je tudi Promod, sploh ker imajo vse stvari tudi na netu, tak da si lahko že prej vse prečekiram thumbup.gif

copyparte od izabele: "Js grem v shopping vecinoma v Celovec, ker se mi pri nas ne da, pa vsec mi je njihov City Arkaden..."
Izabela, ali se v Celovcu splača še kam zavit v šoping?
Jaz sem bila samo v tem City Arkaden, mi je fuuul hud center ohmy.gif , mogoč poznaš še kaj?
Matilda
QUOTE(Jinadaze @ 11. 8. 2007 - 11:53) *
Še H&M se jim nevarno približuje zadnje čase. ohmy.gif

Meni pa H&M sploh ne potegne. No napisala sem, da nakupujem tud v H&M, ampak to sem bolj včasih, pa še to zelo malo. Zdej je pa še slabše. Ne vem, preprosto nič pametnega ne najdem v H&M, majce so podobne rjuham. Več najdem v Orseyu (v centru LJ je še boljši smile.gif )
Jinadaze
Saj jaz sem napisala, da se približuje vsem cheap štacunam, mi ni všeč. Tumač sintetike, cene pa podobne Zarinim. down.gif
Špela
QUOTE(_M_ @ 11. 8. 2007 - 13:32) *

Zakon mi je tudi Promod, sploh ker imajo vse stvari tudi na netu, tak da si lahko že prej vse prečekiram thumbup.gif

kje in kaj je to? oops.gif
BlackPerla
http://www.promod.fr/jupes/lin/idees-look-...2021N5STA1.html

Jaz samo vem da je v Celju. Cene pa niso enake tem na netu sem zadnič preverila, ampak roba pa je.

Kolegica mi je kupla bon za H&M, upam da se bo najdlo kej. Ponavad kupim tam kake navadne majčke za doma.
Jinadaze
Promod je tut v Cityparku, kakšno leto že.
To je lo-fi različica vsebine. Za ogled neokrnjene različice z več informacijami, oblikovanjem in s slikami, prosimo kliknite tu.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.