Pomoč - Iskanje - Člani - Koledar
Neokrnjena verzija: spomladanske jakne (SAMO SLIKE!)
Cudovita.si > Lepota tako in drugače > Moda in zadnji trendi
Strani: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Fluffy The Stud Eater
Danes sem bila v trgovini in sem si pomerjala eno blazno luštno belo telirano kratko jaknico (v sredini samo en gumb za zapet). Ampak so SEVEDA v beli barvi imeli samo XS (to mi je pač premajno... če ne drugega, mi čez joške nikakor ne gre zapret :=) ) in XXL. O, groza. Standard pri meni. V drugih barvah so seveda imeli vse velikosti... a so ble same takšne, ki meni niso povšeči - sinje modra, nežno roza... mad.gif
In zdaj me zanima... KJE imajo takšne sorodne jaknice... telirane, kratke, BELE...? Je katera kje kaj opazila? Po možnosti POD 10k.

Pomagajte, prosim.

p.s.: a morda kdo ve, kje je v Lj trgovina Metro?

Hvala.
espea
QUOTE(Nikita007)

Hvala.

V Ljubljani jih je vec. Vem da so na Miklesicevi, pa pri trznici v Mostah, pa v Siski, na Vicu,...
Fluffy The Stud Eater
QUOTE(espea)
QUOTE(Nikita007)

Hvala.

V Ljubljani jih je vec. Vem da so na Miklesicevi, pa pri trznici v Mostah, pa v Siski, na Vicu,...

Najlepše hvala.
Prosila bi, če mi bi lahko bolj natančno povedala, kje točno na Miklošičevi, v Mostah, pa Šiški in na Viču... sem bolj nova v Lj in izgubljena.
pika
Tud jaz sem probala to jaknco pa mi ful cudno stoji in mislm,da ravno zarad enga gumba.
Drgac pa majo v Nm se vse stevilke bele barve,ampak to ti verjetno ne bo kaj prevec pomagal laugh.gif
rea
a ta jakna je iz metroja? zakaj pa potem povprašuje po trgovini,če jo je tam vidla?!
Fluffy The Stud Eater
QUOTE(rea)
a ta jakna je iz metroja? zakaj pa potem povprašuje po trgovini,če jo je tam vidla?!

Sprašujem po Metrojih v Lj IN po drugih trgovinah, kjer bi imeli kaj sličnega in morebiti tudi boljšega.
lejck
Ja,v metroju majo to.En je na miklosicevi ce gres iz zelezniske postaje proti mestu na desno strani,cist na zacetku.,nasproti tkanine al karkoli ze je tist.Dva sta v siski.En je tocno nasproti kino siska,drug pa nasproti trznice siska malo naprej od trgovine mavrica.En metro je pa se v btcju biggrin.gif
lejck
Aja pol mas pa se na copovi tm k je Novi Trend,zraven mullerja take jaknce,vidla sm jih tut v stari ljubljani v butiku mia pa unih mejhnih trgovinah.povsod majo to ker je zdej kao IN.
Fluffy The Stud Eater
lejck, hvala ti. Ful si mi pomagala. IPB Image
rea
QUOTE(pika)
Tud jaz sem probala to jaknco pa mi ful cudno stoji in mislm,da ravno zarad enga gumba.
Drgac pa majo v Nm se vse stevilke bele barve,ampak to ti verjetno ne bo kaj prevec pomagal laugh.gif

vem,ja,da si za oba primera vprašala,sam mi je blo čudn to,ker je PIKA napisala,da je tud ona probala TO jaknco in da so v NM. še vse številke-nekak čudn mi je blo,no-še zdj ne štekam!
Drgač sm bla pa dons v Trstu in majo takeih jaknc res cel kup,pa morm rečt,da razn,če ne zavijš v d&g al pa km drgm najdš tko jaknce za 4.-5kosov. Jz sm si kupla eno tako telirano za 18 evrov ,sam je pa res,da morš kr mal pogledat okol
Fluffy The Stud Eater
No, na koncu našla jaknico. In si kupla še eno ta črno. :=)
V BTCju sem bla in zunaj piše, da je trgovina Moda In, čeprav potem na računu piše Metro in je znana kot trgovina Metro pač, očitno. :=) Sicer bi jo že sama izvohala prej.
No, imajo pa kar nekaj luštnih stvari, pa poceni.
lejck
ja,jst sm si pa kupla roza jaknco in sm hotla zravn se roza miniko,so mel pa sam ene dolge kikle pa hlace k cudn stojijo in capri in dolge.Tko da sm se mal zaj*****,ce bi to prej vedla bi raj uzela belo jaknco pa belo miniko,k belo so pa mel biggrin.gif
Verja
Malo slikic jakn za prehodno obdobje:

IPB Image
IPB Image
IPB Image
Rianna
jaz tud rabim nujno eno jaknco.. pa nikjer nič pametnega.. hudiča zakaj sem tak izbirčna oops.gif biggrin.gif
Verja
Kaj pa H&M?
Rianna
QUOTE(Verja)
Kaj pa H&M?

nisem še uspela prit do tja biggrin.gif ta teden grem malo naokoli. v h&m težko dobim kaj za sebe.. mogoče pa le wink.gif
Verja
Kaj pa Zara, jo imate v MB?
TASH
Jst tut nujno( :!: ) rabm eno lepo jaknico biggrin.gif
Ta reklčk mi je tooook lep, ful bi ga mela
IPB Image
Ohh, kaj bi jst use mela ermm.gif rolleyes.gif
Verja
IPB Image
URŠKA
ledvica kaže ermm.gif
crna
QUOTE(Verja)

IPB Image

Tako jako podobno imam pa jz, samo sama sebi v njej deljume kr nekako "natlačeno" (pa cifra ni premajhna, samo mam spodaj navadno še kak pulover itd.). V vojaško zeleni barvi biggrin.gif . Ful lušn.
ananas
QUOTE(Verja)

IPB Image

js mam tako usnjeno in sm naravnost zaljubljena vanjo
TiTa
QUOTE(Verja)
IPB Image

ta je full dobra,sicer imam podobno,ampak ta je še boljša laugh.gif
Ana
Jaz sem v Orsayu gledala umazano bele. Ful lušne za 5k. Drugače pa itak morem v ZARO it..
Emily
QUOTE(Verja)
IPB Image

ooo ta mi je pa izjemno huda!Mogoče bi mela kkšno drugo barvo, sam je hud model wink.gif
_P_I_K_A_
IPB Image
IPB Image
a kšna ve ke majo kšne podobne tem dvema ermm.gif:
sonchika
Podobno spodnji imam jaz. Kupila sem jo pred kakima dvema letoma in je super.
Atena
IPB Image

tako bi pa takoj mela tongue.gif
Ana
tudi jaz!
Verja
Jaz tudi, le če bi bila črna in brez paska.
_P_I_K_A_
ja use bi jo mele, to vem smile.gif k je res huda sam nobena mi pa nepove ke se jo da kupt saj prbližn tako
Jinadaze
QUOTE(_P_I_K_A_)
IPB Image
IPB Image

Podobno prvi sem jaz kupila pred par dnevi.Samo je bolj športna,z ruskim ovratnikom.
Aja,Sportina,Vero Moda biggrin.gif (samo 6500).
Verja
IPB Image
_P_I_K_A_
QUOTE(Jinadaze)
QUOTE(_P_I_K_A_)
IPB Image
IPB Image

Podobno prvi sem jaz kupila pred par dnevi.Samo je bolj športna,z ruskim ovratnikom.
Aja,Sportina,Vero Moda biggrin.gif (samo 6500).

hudo, grem kuj pogledat
Verja
Jaz sem lani kupila dve črni in letos ne smem niti pomislit na še eno jakno.
bikini
IPB Image
Verja
QUOTE(miss*sixty)
IPB Image

Jaz imam črno podobno tej, sem jo kupila v New Jorkerju (2 leti nazaj).
Verja
IPB Image
Ana
IPB Image

Tako bi takoj mela. blink.gif
Verja
IPB Image
Jinadaze
QUOTE(Anaa)
IPB Image

Tako bi takoj mela. blink.gif

Poglej moj prejšnji post. wink.gif
Ana
V MB nimamo sportine. rolleyes.gif
Verja
A res ne?
Kalypso
QUOTE(Anaa)
aja? Kaj pa ona v Europarku? Pa v zgornjem nadstropju bivšega Aladina (nasproti Müllerja)? Tisto ni Sportina?
Ka
ponosna lastnica zelenkasto-bež trenča. držim pesti za ugodne temperature, da ga bom kej nosila.
drugače pa imam še dve jakni usnjeni, pa en prehoden plašček....
sam zdej bi kr ta trenč furala laugh.gif
Ana
QUOTE(Kalypso)
QUOTE(Anaa)
aja? Kaj pa ona v Europarku? Pa v zgornjem nadstropju bivšega Aladina (nasproti Müllerja)? Tisto ni Sportina?

Tisto v evroparku - nasprosti Interspara je MOTIVI.

Tisto nad Orsayem pa je Tally Wejil al kak se napiše. ermm.gif
vrana
men ma pa esprit ful luškane jaknce....

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image
Verja
Ful so dobre, sam so tudi drage.
nika
bi rekla ermm.gif
vrana
a kera ve, če to tut pr ns prodajajo?
To je lo-fi različica vsebine. Za ogled neokrnjene različice z več informacijami, oblikovanjem in s slikami, prosimo kliknite tu.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.