Marjetka
18. 4. 2005 - 18:15
Rada bi si nabavla nove natikače za poletje pa me zanima če ima katera kakšno idejo kje bi dobila kaksne lustne japonkice?
Špela
18. 4. 2005 - 18:18
glih dons mal šnofala.
probaj stroll firmo, sm vidla ene fajne dans v emporiumu, drgač maš pa to robo v trasport trgovinah. sam men so mal drage, mal čez 10 jurčkov so ....
tinca
18. 4. 2005 - 18:22
Dvoje stroll imam, so res malo drage, hodiš pa kot bos v njih.
Špela
18. 4. 2005 - 18:26
QUOTE(tinca)
Dvoje stroll imam, so res malo drage, hodiš pa kot bos v njih.
evo, prepričala si me, tinca ... ko kaj kapne, grem v nabavo ....
_Mayckica_
18. 4. 2005 - 20:23
Jest ne bi dala 10.00 za japanke pa če bi ble zlate... sm lansko leto kupla take luštne za dva jurja pa so super še za letos bojo 8)
Fergie
18. 4. 2005 - 20:55
Ja, zame je tudi preveč denarja...
Nadja
18. 4. 2005 - 21:52
V MB sem videla v Massu, nekje 6 tisoč so..men so luštkane..bom si letos nabavla rdeče, bele..pa ..vse barve bi imela. Od lani še imam bež,bele, črne..jooj, jaz sem tak nora na čevlje...
lejck
18. 4. 2005 - 22:19
js sm jih lansklet v avstriji kupla miljardo po en evro sam je s temi plasticnimi tko da se ful hitr znucajo,in gre kr barva dol pa shodjo se in res niso cist nc vec kokr za eno sezono.
In za en evro se prav 240 sit jih majo zdej tut ze v mullerju polhn,pa ne slabo,prow lepe.
Drgac pa majo ful lepe japonkice tm pr levu ce gres proti mestu mal naprej Renee se imenuje se mi zdi,majo polet vedno ful izbire pa razlicnih,sam grejo pa res hitr stevilke.
[quote=_Mayckica_]Jest ne bi dala 10.00 za japanke pa če bi ble zlate... sm lansko leto kupla take luštne za dva jurja pa so super še za letos bojo
hvala enako, v sportini sm jih enkrat mimogrede uočila in jih kupla.
Fluffy The Stud Eater
19. 4. 2005 - 12:48
Zdaj že imajo japonke po trgovinah, ne? Bo treba it v akcijo, dokler je še izbira...
NaStY GiRl
19. 4. 2005 - 13:32
a so letoš japonkice še moderne?kakšne barve? angel13: :angel13:
Fergie
19. 4. 2005 - 15:41
QUOTE(NaStY GiRl)
a so letoš japonkice še moderne?kakšne barve? angel13: :angel13:
Po moje bojo kar skos moderne. Barve... vse!
jst si lani nakupla enhaufn opank.....za đabe
Fergie
19. 4. 2005 - 15:45
[quote=Kim]
jst si lani nakupla enhaufn opank.....za đabe
pol si bla sigurno u bosni
nope....en velik blagovni center Celju ...ma nesmem reklame delat
Marjetka
19. 4. 2005 - 18:54
Vidm,da bo treba v nabavo!
Fluffy The Stud Eater
19. 4. 2005 - 20:54
Kje bi pa imeli takšne čisto obične, vendar z malo debelejšim podplatom? Ker se mi, če imam čist nizkega, vse hlače vlečejo po tleh...
Marjetka
26. 5. 2005 - 16:13
Kupila sem si dvojne japonkice ene v Hervisu od O'Neill druge pa Lacoste JUPI
sonchika
26. 5. 2005 - 16:14
Jaz jih imam pa še od lani in nekaj let nazaj. Ene se merrelke (fantastične), druge sem pa lani dobila v Evi.

Te so mi tudi odlične.
Špela
27. 5. 2005 - 10:38
v gorgeous trgovini na trubarjevi sm vidla ene res fajne za 6k. ko prišparam, si jih po vsej verjetnosti nabavim. (če mi jih prej ne prodajo.)
katya
27. 5. 2005 - 11:09
jst sem si kupla 3 leta nazaj miss sixty tok hude da so se dans k nove
Lumpyka
1. 6. 2005 - 16:15
Jst sm si jih lani 5 parov kupla za 1500-3000sit, pa so še čist lepi (kot novi), letos sm si pa 2 para nabavla v NY za 1800sit. So mi bli ful luštni pa še pocen povrh, tko da upam, da bojo še dovg zdržal!
_Le`Ona_
5. 6. 2005 - 17:11
A ve katera, kje v Lj je trgovina Fensi?
Robidnica
7. 6. 2005 - 10:13
take z debelejšim podplatom sem prejšni teden vidla v Peku na Čopovi, sam za ceno pa ne vem

bom šla te dni enkrat pogledat.
jst osebno ne dam več kot 2000 sit za natikače. sicer si bom letos kupila nove ampak lanske (za 900 sit) so še zmerej kot nove, pa jih ful nosim.
Charmed25
8. 6. 2005 - 12:13
a ima še kera ta problem da ne more nosit japonk?? mene namreč TAKOJ užuljo use (tm med prsti) in je neznosno za hodt

sm probala že miljon parov pa je zmeri isto
Jaz sem jih pa naročila pri kataloški prodaji La redoute, take s kamenčki. So mi bile ful lepe in so me prišle s poštnino skoraj 8000, a kar je lepo, je lepo. Majo malo petke in so fine!
QUOTE(Charmed25)
a ima še kera ta problem da ne more nosit japonk?? mene namreč TAKOJ užuljo use (tm med prsti) in je neznosno za hodt

sm probala že miljon parov pa je zmeri isto

mene so ta nove, ki sem jih kupla v gorgeous ožulile minimalno, kot vsak nov ćevelj pač, se bo treba sam navadit. une lanske od sportine me pa niso prou nč ožulile.
Tanjci
10. 6. 2005 - 12:03
V sredo sem vidla res veliko izbiro v Mass-u (v Celju). Sigurno imajo v unem ljubljanskem v BTC-ju se vecjo izbiro.
Kar se pa barve tice... pisane, barvaste za cez dan. Men so tolk vsec ti pisani podplati, skoda da jih noga skor cist zakrije.
Za zvecer pa taksne z blescicami na traku (bele ali crne). No, razen ce nimas kaksne pisane oblekce gor.
kupla sem si Birkenstock šlapke in zdej ne rabim več japonk
Kje si pa kupila te japankice?A so drage?Kako pa zgledajo?
_Mayckica_
18. 6. 2005 - 9:42
Men so tut japankice d-best. Sicer ko jih začnem nost je isto kt da bi hodila po žebljih, v glavnm tist med prsti me grozno žuli ampak mal stisnem zobke pol je pa dobr k se navadm. Jaz osebno ne bi dala več kot 2-3.000 tolarjev za japanke. Je pa res da se večinoma hitro obrabijo ampak itaq noga pride čez tk da se ne sekiram prou preveč
Fluffy The Stud Eater
19. 6. 2005 - 2:39
Ta srednji bi še bli. Ta prvi so za moj okus že preveč načičkani, ta zadnji pa so mi obupni.
Meni so tile na tej strani še najlepši:
mmm,ja,ta zeleni so itak najlepši,pa 1 in 2 so mi tud lepi(tud men so mal preveč živahni,sj zato bi se pa drgač cela odela v črnino-kt ponavadi

)sam....mogoče bi pa jih mela vseen!
Ta zadnji so mi pa tko smešno hudi,ne vem pa,če bi jih nosila,mogoče na dolge kavbojke,da se jih ne vidi

oz,da se vidi sam konica
Špela
19. 6. 2005 - 16:30
men so dobri tile z metuljčki, full luškani. dons sm vidla na trubarjevi v eni bl športni štacuni ene lušne črne, čist navadne japanke, na podplatu so pa tko z belo ene rožce narisane, stanejo pa ene 3k. hm, že premišljujem o nakupu ...
meni so pa tretji najlepši in bi jih zakoj imela, sam je že malo tumač teh investicij v obutev in obleko se mi nabralo, in me ni rešil niti rojstni dan
sicer pa že imam ene podobne tem trejim model je podoben, so pa črne barve. kupla sem jih v Reki, v topshopu. Zakaj v lj nimajo obutve????
Tanjci
20. 6. 2005 - 9:24
QUOTE(_Mayckica_)
Men so tut japankice d-best. Sicer ko jih začnem nost je isto kt da bi hodila po žebljih, v glavnm tist med prsti me grozno žuli ampak mal stisnem zobke pol je pa dobr k se navadm.
Ful zanimiv... jst pa velik lazje hodim v japankah kot v natikacih. Skoz mam filing da mi bojo dol padli in pol tko neki stiskam prste na nogah, da bi jih zadrzala gor
Cokle pa glih zato ful sovrazim, ker mi zares uidejo iz noge... cokl pade mal naprej (za pol stopala) in pol ko stopim dol, stopim samo na pol cokla. Ker so pa leseni, to pol tolk zaboli pa se nogo si kahko zvijes. :cwm21: Cokle so ZAME sam za na vrt, ker so tolk visoke, da ko se mal pogreznes (ce je mokra zemlja), da vseeno nisi cist blaten
redkvica
20. 6. 2005 - 11:05
DiLeMa
20. 6. 2005 - 11:06
Meni so tud ful všeč te japonke ... sploh te od Lacoste so mi ful všeč.
A ve katera kje sploh prodajajo Lacoste stvari? Mogoče kje v Celju?
Pogledala njihovo spletno stran: v Lj prodajalna na Dalmatinovi 1, Maksimarket, Emporium, potem pa še v Mariboru, Novi Gorici, Domžalah ... Celja ni na seznamu.
Špela
20. 6. 2005 - 11:25
men so ta druge všeč, tiste ta črne, take podobne (če ne celo istih) sem vidla na trubarjevi, sam dvomim, da bi ble sam 3k, če so nike ...
:
redkvica
20. 6. 2005 - 11:37
QUOTE(DiLeMa)
Meni so tud ful všeč te japonke ... sploh te od Lacoste so mi ful všeč.
A ve katera kje sploh prodajajo Lacoste stvari? Mogoče kje v Celju?
jz sm te 3 slikce pobrala z www.superge.si tko da lahko naročiš preko neta (?)
Fluffy The Stud Eater
20. 6. 2005 - 14:08
Uau, tiste ta črne so hude, ja.
Drugače so mi pa tudi te všeč:
cca. 10k.
cca. 7k
DiLeMa
20. 6. 2005 - 14:38
Jenna tele tvoje taprve črne so res iber šikane ... samo jaz nikakor ne bi dala 10k za ene japonke, ki jih ni nič skupaj ... en kurčev tanek podplat, na katerega je pritrjen trakec ... mislim svašta, totalno bolane cene!
Fluffy The Stud Eater
20. 6. 2005 - 14:59
Ja, ta prve so hude. Res hude. Prava redkost je dobit ene takšne čist simpl japonke. Je pa cena kar opasna, ja. Tudi jaz ne bi dala toliko za japonke, če me ne bi res totalno očarale. Te so usnjene.
Sicer pa se bom kar tu potožila - oboje japonke, katere sem si bila kupila pred dnevi, so me grozno zažulile in imam prav vse razbolele noge.
Martina
20. 6. 2005 - 16:23
jenna ta druge imajo pa v Pšenični Polici pri Zalogu pri Cerkljah na Gorenjskem prov v njihovi prodajalni (trgovina Coko) za okoli 5k
redkvica
20. 6. 2005 - 17:58
QUOTE(Jenna)
Sicer pa se bom kar tu potožila - oboje japonke, katere sem si bila kupila pred dnevi, so me grozno zažulile in imam prav vse razbolele noge.

jz mam tudi en ogromen žulj od japonk
eh bi mogla vedet da ne morem it peš od kp do izole v novih japonkah...
[quote=Špela]
men so ta druge všeč, tiste ta črne, take podobne (če ne celo istih) sem vidla na trubarjevi, sam dvomim, da bi ble sam 3k, če so nike ...
:
tiste črne, nike, so se mi zdi, ene 7k, vsaj lani so ble, ker sem jih merla. vendar so precej specifičen model. So namreč IZREDNO ozke, in mi je noga praktično naobeh straneh čez gledala

(imam nekoliko širšo nogo, tako da ni blo šans)
costes
30. 6. 2005 - 13:22
Quicksilver ima ful udobne japonke..so mal bolj surferske pa še drage niso ..5k
Jest sm pa hotla že naročit une patike k jih je Jenna dala forum,ta druge,pa nimajo prave cifre. Majo največjo cifro 40
Men so pa tok hude!!!
To je lo-fi različica vsebine. Za ogled neokrnjene različice z več informacijami, oblikovanjem in s slikami, prosimo
kliknite tu.