Pomoč - Iskanje - Člani - Koledar
Neokrnjena verzija: turbo schuh
Cudovita.si > Lepota tako in drugače > Moda in zadnji trendi
Marjetka
A je katera ze kupovala cevlje v turbo schuh a ste bile zadovoljne?sicer pa "mal dnarja mal muzke"IPB Image
sonchika
Nikoli. Aja, enkrat ene copate. Pa niso dolgo zdržali.
Sama nikoli ne kupujem v Turbotu, niti v Massu, ampak samo v Peku in Alpini. Skoraj nikjer drugje.
Nana28
totaln sit od cevljev...sama plastika...mal dnarja mal muske...
Špela
se me niti v to trgovino ne spravi, kaj šele, da bi kupovala tam ... mi deluje res smotano ... smile.gif
CEBELCA
Jaz sem si enkrat kupila tam ene čevlje in sem jih tako kmalu zabrisala v kanto, ker so me noge bolele za umret. twisted.gif
To je sama plastik fantastik in ti samo nogo uničuje.
Jaz dam raje malo več za čevlje, pa da so mi udobn in da se v njih dobro hodi.
Tako da odsvetujem kupovanje tam!! :thumbdown:
Uzi
Njihova obutev je ze videti tako poflasta, da niti jurja ne bi dala zanjo. Pa ce bi zanemarila videz, si ne predstavljam, kako se da hoditi v takih cevljih - po moje se ti noge "vzgejo".
callista
Nism še nikol nič kupila v tej trgovini. Pa tud če bi hotla kej kupt, ne bi itak nč pametnga najdla, ker majo same ogabne stvari tm notr. Niti en čevelj ali karkoli mi še ni bil všeč, kadar sm šla notr pogledat.

Tko da: :thumbdown:
TASH
Prov si povedala Mal dnarja mal muske, pa sej res tut na vn zgledajo tko, k da so iz ...smetišča! oops.gif
katya
sj kaki lepi se se najdejo ampak kaj k te noge v njih bolijo sad.gif tko da ni glih fajn tam kupovat
Marjetka
[quote=Špela]se me niti v to trgovino ne spravi, kaj šele, da bi kupovala tam ... mi deluje res smotano ... smile.gif

Hvala enako! biggrin.gif
_Mayckica_
Zj me boste pa grdo gledale k jo jst nam skritizirala oops.gif

Men je pa ful rči tm všeč, skor zmerej najdem neki zase, zejle sm si kupila take luštne superge, pa natikače si ponavad tm kupujem, vse možno... pa tut prodajalke so ful prijazne. Edino malo bolj svečane čevlje raje kupujem v pekotu ker sem dokaj izbirčna glede tega oops.gif

Pa ful mi je dobr k si lahk sam postrežeš s čevlji ni ti treba prodajalko prost za cifre... V glavnem jest mam zlo pozitivno mnenje glede turbota in rada zahajam tja rolleyes.gif
Marjetka
Zakaj bi te pa skritizirale biggrin.gif to je lepo slisat,da si zadovoljna.Jaz grem raje v Humanic.
pika
Tud jaz sem zelo zadovoljna. Sicer me njihovi modeli ne prepricajo velikokrat,ampak dva para cevelck sm pa nasla tud po mojem okusu in so zelo fajn.
Je pa res,da kadar potrebujem kaj bolj elegantnega se pa raje napotim v Alpino,Peko,...je vseeno boljsa kvaliteta in eleganca.
Dina
Jaz sem ene pet let nazaj kar dosti tam kupovala, čeprav je res da je bolj plastik fantasti, ampak vzdržljivi so bili pa blazno. Sem ene čevlje s peto nosila non stop ene dve tri leta, bili so neverjetno udobni in zlepa niso hoteli razpasti. Potem sem si kupila ene take bolj glomazne superge za psa ven vozit za pozimi in jeseni ko je ful dež in slabo vreme, pa jih imam že ene tri leta, pa so tudi bili cel čas dobri, niso puščali vode in tudi za hodit so bili udobni, pa midva s psom kar dolge sprehode delava. Tudi ene sandalce sem tam kupila, pa so bile in udobne in trpežne, ter tudi lepe, zdaj so pa že iz mode, zato jih več ne nosim. Zadnje dve leti ne kupujem več v Tubo Schuju, ampak ne vem ali sem jaz spremenila stil na bolj kvalitetnega ali pa ne delajo več take robe kot včasih. Zdaj mi ni od tam nič več všeč in ne kupujem več.
ivsa
js pa ne kupujem kaj veliko tam,ker ponavadi ne najdem kaj takega da bi rekla ''waaaaaw'' in mi je glupo kupit neke šuhe če mi niso lepi.sem si pa pred 3 leti kupla ene japonke,ko so mi bli začuda lepi in so bli fuuuuul fajni in so dolgo zdržali.
drugač pa ne vem kaj bi rekla o turbotu.je vlk trgovin ko so mi dosti bolj všeč.
Hevea
V mladih letih nam je mama tam kupovala copate in škornje za na dež biggrin.gif
Sarah
ja, jaz sem tudi v mladih letih tja zahajala, zdaj pa nisem bla že sto let.
Hevea
Kaj sm se zdej spomnla, tam so meli zakon tobogan s kroglicami biggrin.gif Joj, ko sm jst rada hodla v Turbo Šuh, se me vn ni dalo zvlečt biggrin.gif
Coco*
Ahahha, jst tudi, vedno sem silila mamo 'Dej gremo u Turbošu!', samo da sem se lahko valjala u tistem bazenu s kroglicami biggrin.gif
Dragica
Men so tut grozni šuhi tam. Edino Dilemca je mela, ko je bla še res čisto majhna od tam ene teniske, ko so mele lučke montirane na petah in, ko si hodil je rdeče svetilo. laugh.gif
Kalypso
Meni pa imajo fajn čevlje. Kvaliteta pa niha, eni čevlji so mi takoj razpadli, ene pa sem nosila kar nekaj let. Drugače pa ambient ni nekaj ekstra, ful je vse razmetano.
sahara
men ni kej preveč všeč, mislm da nism mela nobenih čevljev od tam, al pa, v OŠ... ma ne vem. itak pa sploh ne vem kje v kranju je zej ta trgovina.
kokoška
meni pa je ponudba kar fajn, res je da čevlji niso kvalitetni, si pa lahko kupim 2 para na mesec brez problema smile.gif
razpadli pa mi niso še nobeni
Kinky
Joj, sovražim Turbo Schuh! Pa brez zamere. Že tako sem nenormalno izbirčna kar se čevljev tiče. sad.gif
freak
QUOTE(sahara @ 4. 7. 2007 - 22:32) *

men ni kej preveč všeč, mislm da nism mela nobenih čevljev od tam, al pa, v OŠ... ma ne vem. itak pa sploh ne vem kje v kranju je zej ta trgovina.

V Supernovi je zdaj.
sahara
aja sj res biggrin.gif ma zadne čase sm res mal v kranju, pa skos v radovlc bruh.gif 100x rajš mam kranj.
_M_
Jaz tudi rada zaidem v to trgovino, imam ene bolj lepe balerinkice iz jeseni, ki sem jih res ful ponosila čez celo zimo in pomlad, tako da sem glede na ceno - manj kot 20 evrov, ful zadovoljna.
Emily
Jaz ne maram te trgovine. Sem imela dolgooo nazaj njihove čevlje pa nikoli več. Sploh niti pogledat ne grem v to trgovino.
To je lo-fi različica vsebine. Za ogled neokrnjene različice z več informacijami, oblikovanjem in s slikami, prosimo kliknite tu.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.