eto, najdla ene cevlje...kateri se vam zdijo najlepsi?
kateri so vam najlepi..meni so tosti modro-zeleni...bi se podali k moji novi oblekci
tisti z metuljčki niso slabi, sam bi bli lohk metulji mal manjši.
Marjetka
7. 4. 2005 - 14:16
Meni so pa vsi vsec razen zadnjih,druge bi pa takoj imela.
meni tud zadnji niso všeč
JAGODA
7. 4. 2005 - 15:02
ja men tudi uni zadnji niso včeš če bi bla kka druga barva bi blo bolš, sam tut ublika mi ni preveč ušeč
*simoncy*
7. 4. 2005 - 15:35
Men so všeč ta drugi-čist preprosti a še zmer prov luškani.. Pa še pinki barva se mi dopade
Ta tretji pa tut niso tko bad, sam se mi zdi da so pa bol za na kako večerjo, al pa tko kam..
So pa lepi tut vsi ostali..
JAGODA
7. 4. 2005 - 15:47
men so pa tatreti najlepši
Meni so tudi ta tretji najbolj vsec.
sonchika
7. 4. 2005 - 17:37
Meni so pa kar vsi všeč.
sicer niso nubeni božanski...... men eleganca tko al tko nediši
če bi že mogla med temi zbirat definitivno uni papuči z metuljčki...pa še to bi kej spremenila
Ta prvi so mi prav nagravžni...sorry Linky

, ta drugi malo manj, pri tretjih in četrtih mi barva ne štima (in petke niso ravno zame), pri ta zadnjih metuljčka proč, pa bi bili kar v redu.
lp, tinca
Fluffy The Stud Eater
7. 4. 2005 - 23:53
Meni takšni (in sorodni) čevlji/natikači/whatever niso bli nikoli všeč in si prav samo sebe ne predstavljam v čem takšnem. Ampak, če bi pa že mogla izbirat med temi (hmnja, težka bo), pa se bi odločla za one z metulji.
QUOTE(tinca)
Ta prvi so mi prav nagravžni...sorry Linky

, ta drugi malo manj, pri tretjih in četrtih mi barva ne štima (in petke niso ravno zame), pri ta zadnjih metuljčka proč, pa bi bili kar v redu.
lp, tinca
zakwa sory...najdla sm slike. pa me sam zanima mnenje
*vesnica*
9. 4. 2005 - 15:21
MMMMMMM, TO MI DELI....

SE SLIKCE CEVLCKOV......
MEN SO PA PRVI NORI, PA UNI ROZA SANDALI Z KAMENCKI,.....TA ROZA JE MOJA NAJ BARVA
Jaz sem si včeraj kupila čevljčke (moje prve s petkami

) za maturanca..malo kasneje bom prilimal sličico, pa jih prosim ocenite.
Fluffy The Stud Eater
10. 4. 2005 - 15:51
Babe, čekirajte to:
http://www.orientvisual.com/6inchforever/gallery.htm
Jezusmarija, kako se v tem hodi?! Poglejte še gallery 2 ... jaz sem se skoraj polulala od smeha ob pogledu na te, hm, umetnine... :clown:

:D
Špela
10. 4. 2005 - 15:54
QUOTE(Nikita007)
Babe, čekirajte to:
http://www.orientvisual.com/6inchforever/gallery.htm
Jezusmarija, kako se v tem hodi?! Poglejte še gallery 2 ... jaz sem se skoraj polulala od smeha ob pogledu na te, hm, umetnine... :clown:

hehe, kr neki ...
Marjetka
10. 4. 2005 - 15:55
Za crknit

res se splaca pogledat!!!
Ej
kako pa to hodiš, na prstih

K baletka
Uff
LP N
o,hudo...
Jaz se komaj na majhne petke navajam pa se mi "majejo kolena",v tem se pa zagotovo dokoncno polomim
teoretično nevem...ma praktično pomoje tole ni mogoče,.....ker ko obuješ čevelj...noga nemore tle it naravnost v telo...vsaj če podrobno pogledaš kako se čevelj zakluči....že kr mal naprej visi....bjah
tinca
10. 4. 2005 - 23:56
...sranje...."visoka" sem dober meter in pol...naj ostane tako!
Ma kako se pravzaprav hodi v takih čevljih? A je to mogoče??
lp, tinca
Gisele
11. 4. 2005 - 12:39
Od tistih na sliki bi imela VSEEEEEEEE, razen zadnjih

Taki cevlji so cisto moj stil! mmmm
Tiste od Nikite so pa res za dol padt smesne
Se ene izmed zelo dragih
Manolo Blahnik ( jaz sem opazile njegove cevlje v Sex and the city, ker je bila Carry tako obsedena

)
Marjetka
11. 4. 2005 - 14:18
Hudo dobri cevlji! :thumleft: jaz bi kar vse imela!
callista
11. 4. 2005 - 15:37
Lušni čevlji, še posebej na tazadnji slikci. Ampak jst ne nosim takih petk, ker sm že tko zadost visoka. Morda le kakšn centimeter ali dva, tri visoke pete. Več pa težko. Morm tud mal na fanta gledat, da ne bom večja od njega.
Fluffy The Stud Eater
11. 4. 2005 - 19:26
Meni pa takšni čevlji sploh niso všeč.
Od Manolo še najbolj ti, ki sem jih našla na netu...

Gisele
11. 4. 2005 - 19:35
prvi so grdi, drugi so ok.
Fluffy The Stud Eater
11. 4. 2005 - 19:38
Heh, sem točno vedla, da vam prvi ne bodo všeč, zato sem jih tudi nalimala. Jaz moram rečti, da so mi ti najbolj všeč... oz. so mi zelo všeč. Ker niso na špico in ker niso elegantni, ampak so taki, bolj vihravi.
Gisele
11. 4. 2005 - 20:58
Ja, jaz imam rada luskane cevlje
Drugace pa...ce pogledas ceno na tadrugih
Špela
11. 4. 2005 - 21:04
ta prvi so mi všeč, tadrugi pa ... bleeeeek ....
Fluffy The Stud Eater
11. 4. 2005 - 21:24
[quote=Špela]
Ja, so tako vihravi, kot midve :clown:

Fluffy The Stud Eater
11. 4. 2005 - 21:25
QUOTE(Gisele)
Ja, jaz imam rada luskane cevlje
Drugace pa...ce pogledas ceno na tadrugih

Luštkane. Hmnja. Kakor za koga.
Cene so pa res ja... že na meji razumnega. :=)
Če še nekaj pripomnim off topic: in potem, če pogledaš na nanizanko Sex And The City vsaj malo realno, ko so si vse bejbe, upoštevajoč, da niso cele dneve delale popolnoma nič, kupovale skoraj vsak dan (sploh Carrie) te Manolo šuhe... mislim, malo realnosti bi lahko dahnili v nanizanko... :=)
tinca
11. 4. 2005 - 23:47
QUOTE(Nikita007)
Heh, sem točno vedla, da vam prvi ne bodo všeč, zato sem jih tudi nalimala. Jaz moram rečti, da so mi ti najbolj všeč... oz. so mi zelo všeč. Ker niso na špico in ker niso elegantni, ampak so taki, bolj vihravi.
Meni bi bili ta prvi všeč, če ne bi imeli petke, drugi pa mi sploh niso.
lp, tinca
[quote=Nikita007][quote=Špela]
Ja, so
tako vihravi, kot midve
aha, točn tko ... sam: kdo ma dnar za take špase, pa tut ne vem ...
callista
12. 4. 2005 - 9:56
Nobeni mi niso všeč...
Gisele
12. 4. 2005 - 15:03
Špela
12. 4. 2005 - 15:07
ojej, ta pravi so mi fajni, sam peta ... tok viskoa bi mene ubila, direkt!
drgač sm pa dons v eni trgovinci na trubarjevi vidla ene fajne črne čeveljce z mal petke ... mogoče bodo moji za poletje, ker so mi res všeč. pa še en prijatelj me je zadnjič prijazno ozmerjal, da moje superge res niso seksi ...
Marjetka
12. 4. 2005 - 15:15
Gisele nisi edina
espea
12. 4. 2005 - 16:03
Men so tut tile ceveljcki od Gisele ful usec. Mi je zadnjic fant kupile ene podobne tretjim (črnim).

Sedaj pa komaj cakam, da bo dost toplo, da jih bom lahko obula za ven.
Špela
12. 4. 2005 - 17:39
mene mal zanima, kok kej zapravite za čeveljce?
ma, js si v bistvu ta pravih čevljev sploh ne znam kupovat, ker pozimi nosim superge, polet pa japonke ....
men se recimo zdi 15000 za kake sandalce že kr dost keša ....
_Mayckica_
12. 4. 2005 - 20:19
Men so bli tisti čeveljčki od gisele najbolj všeč... sama sem bolj na eleganten stil ne maram kakšnih posebnih in punčkastih... kaj šele takih s petko do kolen
Fluffy The Stud Eater
12. 4. 2005 - 21:07
[quote=Špela]
mene mal zanima, kok kej zapravite za čeveljce?
ma, js si v bistvu ta pravih čevljev sploh ne znam kupovat, ker pozimi nosim superge, polet pa japonke ....
men se recimo zdi 15000 za kake sandalce že kr dost keša ....
Jaz IZREDNO malo. In imam tudi izredno malo čevljev... v primerjavi z drugimi, očitno. :=) Jaz tudi ne nosim fensi šmensi čevljev.
Za čevlje dam tam... okoli 10k.
Gisele
12. 4. 2005 - 21:09
Mah tudi jaz ne zapravim ogromno ( najvec sem dala cca 40 kar nekaj casa nazaj, pa mi je zal). Raje imam bolj poceni, pa vec modelov. Ne gledam na firme kaj prevec. Sam da mi je vsec.
marjetica
12. 4. 2005 - 22:42
je ze katera kdaj v avstriji kupila cevlje znamke Deichmann? bi kaksno slikco poslala, pa ne vem kako se to poslje. cao!
tinca
12. 4. 2005 - 23:02
Jaz dam pa raje malo več - nekje do 15.000. Bolj zaradi kavlitete (udobnost in to), ker imam sploh čudna stopala.
Imam tudi nekaj parov takih za par tisoč sit, ma me pečejo stopala, se mi potijo in sloh jih ne morem nositi.
Najraje imam Martinske in Stroll.
lp, tinca
[quote=tinca]
Najraje imam Martinske in Stroll
v transportu sm vidla ene fajne natikače stroll (na srečo celo brez pete), sam so 12 000, mal preveč za moj žep.
Marjetka
14. 4. 2005 - 13:53
Pa se mal pase za oci
To je lo-fi različica vsebine. Za ogled neokrnjene različice z več informacijami, oblikovanjem in s slikami, prosimo
kliknite tu.