Fluffy The Stud Eater
31. 3. 2005 - 10:01
Ne zokni, ampak ženske nogavice, hulahopke, al kako pač že.
Zanima me, kakšne nosite... one prav do konca ali samostoječe? Jaz nosim oboje. Ta prve se dajo dobiti že ful dobre in ne kakšne mamca varianta. Me zanima, kje imajo res kvalitetne, da se ti že ob drugem potegu gor ne raztrgajo (jaz si jih itak vse uničim z nohti... pa sploh nimam dolgih). Do zdaj sem najbolj bla zadovoljna z enimi, ki so ble v primerjavi z drugimi ful poceni (2k), znamke tulle ricamo, sem jih že ful velikokrat oblekla in so še skos cele.
Katere barve preferirate? Jaz kožno barvo - svetlikajočo, mrežaste črne in kakšne barvne variante - vendar ne preveč pisane in načičkane.
Martina
31. 3. 2005 - 16:07
do sedaj sem najbolj kvalitetne dobila v fabianiju v mercator centru. drgač ti pa priporočam da si v lekarni kupiš bele bombažne rokavičke in ko oblačiš nogavice jih dej s temi rokavičkami.
ta predlog sem enkrat na televiziji vodla, pa sem sprobala in jke res ful dobr če maš dolge nohte in nočeš žabic strgat.
drgač mam pa osebno rajš samostoječe. navadne me nekak motjo med nogam
Fluffy The Stud Eater
31. 3. 2005 - 16:25
U, hvala za predlog glede rokavic.
Vem, na kaj misliš, ko si napisala, da te motijo med nogami... vsaj mislim, da vem

... skratka, vsaj pri meni je tak, da mi nekak rahlo zlezejo skos dol... in potem je res čuden filing. Te, katere sem pa v uvodnem postu hvalila, pa res ostanejo na svojem mestu. Prav presenečena sem, no. Ker jaz nisem ravno ljubiteljica nogavic nasplošno, ampak sem pa blazna ljubiteljica kiklc in zato pač posledično moram, hočeš nočeš, biti ljubiteljica tudi nogavic.
sonchika
31. 3. 2005 - 17:16
Jaz žab ne morem. Grozen občutek imam. Vse me srbi pa steguje... RAje zmrzujem pozimi.
Imam pa kup nogavičk iz Fabianija (mimogrede, nikoli več ne bom kaj kupila pri njih, ker se je cena nogavic tako dvignila tam, da mi finančno ne znese).
Špela
31. 3. 2005 - 20:33
ene fajne bombažne full debele žabe sem dobla za miklavža od hudsona, črtaste, lila varjanta. pa ene črne full debele najlonke od polzele mam. sm že enx padla, ko sem jih mela oblečene s kratko kiklo, pa se niso strgale.
pa niso zlo drage. drugače sem pa pristašica kratkih bombažnih nogavičk, čimbolj pisanih.
Imam (in nosim) par pisanih najlonk iz Calcedinie. V glavnem enobarvne. So kar hvaležne. Pri barvnih nogavicah je OK predvsem to, da so lahko debele in gladke, in ni take nevarnosti, da bi se raztrgale. Nogavic kožne barve tako gostega tkanja pa...khm raje nebi.
Fluffy The Stud Eater
31. 3. 2005 - 22:17
Jaz imam ponavadi samostoječe v kožni barvi, všeč so mi tiste svetlikajoče. Ampak so ful tanke in se mi ful hitro strgajo. Resnično si bo treba tisto rokavico kupit. :=)
Sicer pa komaj čakam, da bo topleje in da dam noge čist na luft.
jaz pa nosim od Polzele kolekcijo Fler so dokaj trpežne in zeloooo dolge, drugih pa itak ne spravim do gor, ker imam problem predolgin nog.
Ola!
Jaz mam pa eno vprasanje.
Kupila sem si roza balerinke, zelo rada pa nosim kake pisane dokolenke na jeans al pa kaka druga krila. Zdej me pa zanima kake barve nogavick si naj kupim,da bo pasalo skupaj??

:
Imam ze celo kombinacijo:roza balerinke,jeans kiklca in pa roza topek,za dokolenke pa res ne vem kaj bi pasal zdraven
Ful hvala za vse odgovore
Pika
Nogavice - obožujem jih. Fabiani, Hudson, Woolford. Slednje so sicer zeelo drage, toda izjemno kakovostne - doslej sem strgala samo ene, zelo tanke, debelejših, tj. zimskih pa še nobenih. Mislim, da me nakup dražjih nogavic na koncu pride precej ceneje - zdržijo namreč veliko dlje. Tako se mi veselo nabirajo in imam razvrščene po barvah, vzorcih in denih.
Samostoječe nogavice pa imajo sploh šarm.
taiyou
8. 4. 2005 - 13:29
tud js sm nora na samostoječe nogavice in nadkolenke:pa še fantu je to zlo všeč
mi res nobena ne zna pomagat na moje-zgoraj zastavljeno vprasanje?
Marjetka
14. 4. 2005 - 18:03
pika a imas topek sam roza barve ali je bolj pisan?Jaz bi nogavicke vsekakor kombinirala s topom.
Sej mam vec barv topov,sam kar oblecem,se mi zdi da ne pase skupi,zato pa prosm za nasvet
Kalypso
1. 3. 2006 - 11:34
Jaz navadno nosim hlačne nogavice. Tak sem pač navajena.

Navadno nosim pozimi tiste debelejše in vzorčaste, spomladi, ko pa še ni dovolj toplo da bi nosil krilo brez nogavic pa čisto tanke kožne barve ali pa mrežaste.
Sicer pa so mi všeč npr. takšne:
smetanca
1. 3. 2006 - 14:56
nism sur ce je z ktera omenal sam men so full dobre FABIANIjeve, p se kvalitetne, sicer p tut mal drazje...
je pa res d znajo bit te do konca presneto motece, jz pol sploh niam obcutka med nogani, se mi zdi d mi pol se hlace kr nekam zlezejo, nwm no...
Ijaaa, Fabiani ma res zlo dobre nogavice... sploh od Max Mare so zlo lepe.
Kalypso
12. 3. 2006 - 17:46
Jaz sem si nazadnje takšne kupila. Ful lepo pridejo na črne škornje, jeans krilo ali žametno krilo in ujemajočo se majčko
Verja
10. 4. 2006 - 12:23
Kalypso, tele so mi všeč, sam jaz nosim samo hlača in sem mi tole ne splača kupit.
V MB se je odprla CALZEDONIA.
bellini
10. 4. 2006 - 14:36
QUOTE(Anaa)
V MB se je odprla CALZEDONIA.

Lokacija?!?
Tam ko je Orsay levo malo dol po ulici ...
Verja
10. 4. 2006 - 15:34
Te so mi tudi všeč.
[quote="Anaa"]
quote]
Pri prvi slikici iščem take kot so desne, samo v črno beli varianti (ali črno rdeči, črno roza), pa te iz druge slikice so mi vav, samo bi jih rada v črni.
Se mi pa zdita Calzdeonia in Fabiani grozno precenjena. Raje nakupujem v kakšnih manjših štumf-trgovinah, je pa res da nimajo prav veliko izbire, oz. da včasih ne najdem prav nič kar bi mi bilo všeč.
Zelo rada bi imela take črne samostoječe najlonke, z črnim šivom zadaj, pa nikjer nimajo (sem med razprodajami iskala kot nora). Pa žabe s podvezicami, oz. paskom so mi noro fetiš. so pa tudi drage in malce nepraktične
QUOTE(Kalypso)
Jaz sem si nazadnje takšne kupila. Ful lepo pridejo na črne škornje, jeans krilo ali žametno krilo in ujemajočo se majčko

Ful so mi všeč...kje si jih pa kupila in kakšna cena je bla.Sm čist nora na razne nogavičke,žabe...
_Mayckica_
10. 4. 2006 - 20:17
Jaz jih ne nosim, če ni res nujno potrebno. Mogla sem jih npr. nosit celo prejšnje poletje (mukaaaa

) ker sm delala v strežbi, samo sem z navadnih kmalu šla na samostoječe, res so ble super, niti enkrat mi nio dol zlezle al pa karkoli, pa sm mela tak šiht da sm se skos pripogibal itd itd. Sam na koncu sm jih strgala
Kalypso
11. 4. 2006 - 22:17
QUOTE(pika)
QUOTE(Kalypso)

Ful so mi všeč...kje si jih pa kupila in kakšna cena je bla.Sm čist nora na razne nogavičke,žabe...
Polzela. (Jaz največkrat kupujem štunfeke tam.). Cena pa se ne spomnim.
Hvala...že letim v polzelo
Verja
13. 4. 2006 - 13:53
Emily
13. 4. 2006 - 15:16
QUOTE(Verja)
uf, preveč pisane. Sploh pa sama sm najbolj navajena kar črnih tko, da so mi taki čist out.
_Mayckica_
13. 4. 2006 - 17:57
QUOTE(erchy)
QUOTE(Verja)
uf, preveč pisane. Sploh pa sama sm najbolj navajena kar črnih tko, da so mi taki čist out.
men so pa ful luštkani, mam rada pisane štumfke
Kalypso
17. 4. 2006 - 14:46
lepe:D
Verja
17. 4. 2006 - 15:24
Lepe.
mene pa zanima, kje imajo najcenejše ništumfe do preko gležnjev, ne vem kak se jim drugače reže, v barvi kože in pa v črni? Lani sem jih kupila v Avsriji, pa sem dobila 7 parov pod jurja, sem pa ta vikend jih spet iskala pa niso nič mel...
Rianna
18. 4. 2006 - 11:35
Rianna
18. 4. 2006 - 11:37
dora: v merkatoru so meli včasih poceni, okoli 200 - 300 sit/par.
Verja
18. 4. 2006 - 11:39
pupa, vse so ful hude, posebaj te samostoječe.
_Mayckica_
18. 4. 2006 - 19:56
Takili štumfki so mi tut kjut
Take mam jas !
Pupa ful so lepi !
bellini
19. 4. 2006 - 11:48
Jaz mam pa eno vprašanje. A nosite nogavice tudi v sandale, ki so odprti spredaj? Tu na slikah punce tak nosijo...sam meni se pa tak čudno zdi

al sem jaz čudna 8)
Kalypso
19. 4. 2006 - 11:56
Ne nosim, ker čudno zgleda.
Verja
19. 4. 2006 - 12:09
Jaz ne nosim, ker mi zgleda odurno.
cedevita
19. 4. 2006 - 12:28
QUOTE(Verja)
Jaz ne nosim, ker mi zgleda odurno.
se strinjam.
Jaz imam take nogavičke samo za v balerinke...na spredaj odprtih sandalih ali pa kakšnih natikačih pa zgleda grozno.
cedevita
19. 4. 2006 - 17:23
Ej, pa to ti noga potem v takih čevljih nič ne drsi?
Jinadaze
19. 4. 2006 - 21:01
QUOTE(cedevita)
Ej, pa to ti noga potem v takih čevljih nič ne drsi?

Ah sigurno ti.
To je lo-fi različica vsebine. Za ogled neokrnjene različice z več informacijami, oblikovanjem in s slikami, prosimo
kliknite tu.