Pomoč - Iskanje - Člani - Koledar
Neokrnjena verzija: pomladanske/poletne kiklce/oblekce
Cudovita.si > Lepota tako in drugače > Moda in zadnji trendi
Strani: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27
Fluffy The Stud Eater
...
Martina
pomoje da se bo letos kej luštnga našl tud v orsayu. pa verjetno ugodno. al pa kšna zara :dontknow:
Marjetka
Nikita,Orsay je v City Parku!Imajo ja kar nekaj lustnih kiklc. blink.gif sem kar mal sokirana sedaj,ko sem prebrala,da ti majcke ze po sivih grejo.
Špela
nazadnje sem si eno res fajno kupila lani na poletnih razprodajah v tom tailor, črna, lanena, do podkolena z naramnicami. simple, ampak seksi. smile.gif eno iz jeansa mam iz second hand shopa, kupljena za dva tisoč in pol. pa ji nič ne manjka. smile.gif večinoma za kiklami in oblekcami brskam v tom tailorju, benettonu, sisleyu, letos bom tut kej u orsay zavila, pa zara mi tut ne uide.
Špela
danes videna prekrasna kiklca more&more v emporiumu. hitro našparat 12 tisočakov in upat, da jo bodo še meli v pravi velikosti, ko bom mela tolko keša ... smile.gif šla sem tut v orsay pa mi ni blo nič kaj všeč ...
Nadja
Jaz sem danes na hitrco šla malo po Europarku in videla v Zari takooo luštne oblekce..Moram malo našparat.. smile.gif Ampak imam namen v drugi polovici aprila v Avstrijo v shopping z mami.

Tudi jaz zlo rada nosim krila in oblekce poleti. In lani sem jih dala kar nardit moji šiviliji- en cel kup pisanih in enobarvnih imam. Komaj čakam,da spet oblečem. smile.gif
Špela
emm, js se ponavad sred mesta kar sezujem, še posebi, če me dobi dež ... laugh.gif drugače mam pa ene japanke iz sportine, za kere sm dala 2 jurčka in so čist v redu (pa še žulijo me ne med palcem in kazalcem, kar je sploh velik plus). mam pa še ene črne natikače iz usnja z minimalno peto, ampak me pa tile vsako leto, ko jih prvič obujem, prav zverisko ožulijo ... cry.gif kot že rečeno sem pa najraj bosa ... smile.gif
rea
pa orsay je tud v sportini v spodnjem štuku na čopovi v lj
rea
ja, enako... kr neki je
Gisele
QUOTE(Nikita007)
Jaz sem že v tem razpoloženju... obožujem oblekce in kiklce... seksi in minimalistične.

Zanima me, kje jih kupujete?
Kje imajo luštne, kvalitetne in človeških cen?
Jaz sem še skos kaj našla v Mangu... blazno fletne kiklce za cca. 4k. Moja fejvorit je ena siva, k se spredaj na mašnco zveže. Huda je.

Uh jaz jih imam tudi rada.
Dobri shoping placi za to so pa po moje:
- Zara
- Esprit
- Top Shop
- Mango
- Orsay

Drugace sem se pa tudi sprehodila po DKNY in imajo luskane ( sam draaaaaageeeee rolleyes.gif )
Gisele
aja pa veliko lusnik kiklc sm vidla tudi v reviji Quelle ( 2 sem tudi narocila).
lejck
mene zanima ce ste kje vidl ksne svetlo roza kiklce,minike?
rea
hm...tole ta 1 kiklco sm vidla -podobno- v katalogu nekerman-je neka akcija in dobiš zraun še majco+ torbo + kiklco v istih barvah-kr lušno,sam se mi zdi da bi kiklca znala bit kak cm daljša
rea
QUOTE(Jenna)
Aha. Ampak jaz preko katalogov ne mislim več niti podrazno kupovat, ker sem se še vsakič nasrala - ali ni bla dobra številka, ali je na sliki čisto drugače izgledalo (lepše, kajpak), ali je bilo katastrofalne kvalitete... Nein, danke. Jaz moram stvar sprobat.

ma,ja-sam pogledša lah pa vseen-za 4 kose dobiš vse to,pa mislm,da material ni slab-uprašanje sam za št.to pa lah zamenjaš
rea
ej jenna ne jadm več une teme k je ena napopala ene 2 japonki k jih je kupla-roza pa še ene pisane,pa sta ti pa špela rekli,da so vama všeč eni od tistih .Pred kratkim je blo-dan,dva nazaj-help
Fluffy The Stud Eater
http://www.lepa-si.com/forum/viewtopic.php...=1045&start=180

Za to si pa zaslužim lupčka. IPB Image
rea
QUOTE(Jenna)

no,no oops.gif te bom enkrat vtrigalvu cmoknla biggrin.gif čaki-črne lase-črne senčke-bleda-hm........ laugh.gif
hvala tongue.gif
Fluffy The Stud Eater
QUOTE(rea)
no,no oops.gif te bom enkrat vtrigalvu cmoknla biggrin.gif

IPB Image

čaki-črne lase-črne senčke-bleda-hm........ laugh.gif

Kaaaj sad.gif

hvala tongue.gif

Prosim.
rea
QUOTE(Jenna)
Kaaaj sad.gif

zakaj si pa pol narisala tak žalostn obrazek? ermm.gif:
Fluffy The Stud Eater
QUOTE(rea)
ja a nisi? črni-temni lasi,črne senčke maš,in mal si bleda u obraz-mam slab spomin?

Ja, sem, no. IPB Image
rea
QUOTE(Jenna)
Kaaaj sad.gif

zakaj si pa pol narisala tak žalostn obrazek? ermm.gif:
rea
meni je prav... biggrin.gif
rea
QUOTE(Jenna)
No, fino, bi me skoraj že začelo skrbet. IPB Image

ah...brez skrbi,jenna biggrin.gif resno wink.gif
Kalypso
Joj, jaz že komaj čakam, da bo te mrrrrzle zime enkrat konec, da bom končno spet lahko oblekla kaj poletnega. smile.gif Še sploh, ker sem si perd dnevi kupila novo poletno oblekco. smile.gif Samo glede na današnje temperature, se mi dozdeva, da še dolgo ne bom mogla obleči česa poletnega. sad.gif
Ana
Meni je fuliš všeč ena v Zari pa si je nebom rajši kupla ker je res kratko kratka. Je navadna minica ful kratka res ... vojaško blago odzadaj na riti pa všita vijolična roža. Ful je lepa. biggrin.gif
_Mayckica_
jooooj kok me je zj to pogrel, res zuni sneg pa mrz ve pa kle o kiklcah biggrin.gif
Jaz mam pa vsako leto ful dilemo glede kiklc ker imam zaradi odbojke močnejša stegna + dokaj majhna sem in mi nobenga kiklca ne stoji lepo cry.gif
Kalypso
IPB ImageIPB Image
IPB ImageIPB Image

IPB Image
*Ar|anchY*
jst sm si lih vcer kupla eno cudivito rjavo kiklco, dolgo malenkost pod koleni. zravn pa se eno fajn srajcko pa res luskane balerinke. waaaau 8)
Ana
IPB Image
Verja
QUOTE(Anaa)
IPB Image

Ta je dobra.

Kiklo imam oblečeno le 5x na leto pa še to ne vem če. Poleti predvsem, ko je vroče.
TASH
Jst mam ogledano eno oblekco v Miss Selfridge tongue.gif biggrin.gif Lepa biggrin.gif
Kalypso
IPB Image IPB Image
Verja
IPB Image
IPB Image
Verja
Taka kikla mi je ful o.k.

IPB Image
Emily
QUOTE(Verja)

IPB Image

Lušna wink.gif
Ana
QUOTE(erchy)
QUOTE(Verja)

IPB Image

Lušna wink.gif

Ja!!
_Mayckica_
Jaz sem končno najdla kiklce k mi pašejo biggrin.gif Eno sm kupla u Franciji v trgovini k se imenuje Jennifer in je res d best, ful lepe cunjce pa tut pocen, eno k je skor ista sam mal drgačne barve pa sm kupla v Sportini. Bom probala poiskat slikco.
anči
ta mij ful luštna, bl športna
IPB Image

IPB Image
_P_I_K_A_
IPB Image
bikini
QUOTE(Anaa)
QUOTE(erchy)
QUOTE(Verja)

IPB Image

Lušna wink.gif

Ja!!

Ooooo kok je ql. :love4: :glasses7:
TASH
Koga ali kaj gledamo? biggrin.gif Oblekca je zlo lušna ja biggrin.gif
Princeska
QUOTE(_P_I_K_A_)
IPB Image

ooo, lepooo biggrin.gif
Verja
IPB Image
IPB Image
nika
QUOTE(miss*sixty)
QUOTE(Anaa)
QUOTE(erchy)
QUOTE(Verja)

IPB Image

Lušna wink.gif

Ja!!

Ooooo kok je ql. :love4: :glasses7:

js bi pa mela tako (pustmo zensko k je razred zase). se da to kje kupit?
Verja
Victoria Secret - nažalost. Ful draga poštnina.
nika
QUOTE(Verja)
Victoria Secret - nažalost. Ful draga poštnina.

pa sem dobila s kladivom po prstih. pismu.
Verja
Jaz sem dobila dobro idejo, tle na tej strani od VS dobiš idejo in potem neseš zašit k šivilji. Pa si zmagu biggrin.gif
nika
QUOTE(Verja)
Jaz sem dobila dobro idejo, tle na tej strani od VS dobiš idejo in potem neseš zašit k šivilji. Pa si zmagu biggrin.gif

js sm tak perfekcionist, da ce ne bi blo tocn tko, kukr sm si zamislila, bi bla cist konc. tko da, ce vidim kej k mi je usec pa prov pa lustno pa cenovno kukr tok ql, pol gre z mano.

(btw me je ze zdej strah kk bom najdla obleko za maturanca - si predstavljas, da jo das delat, pride te fajn velik dost ogrom, pol ti pa ni vsec blink.gif men se utrga.)
Verja
QUOTE(xsoncekx)
QUOTE(Verja)

js sm tak perfekcionist, da ce ne bi blo tocn tko, kukr sm si zamislila, bi bla cist konc. tko da, ce vidim kej k mi je usec pa prov pa lustno pa cenovno kukr tok ql, pol gre z mano.

(btw me je ze zdej strah kk bom najdla obleko za maturanca - si predstavljas, da jo das delat, pride te fajn velik dost ogrom, pol ti pa ni vsec blink.gif men se utrga.)

To pa nebi blo glih dobr. Ampak sej, če jo daš delat imaš itak probe, pa vidiš kako ti stoji.
Kalypso
IPB ImageIPB Image
IPB ImageIPB Image
IPB Image
IPB ImageIPB Image
To je lo-fi različica vsebine. Za ogled neokrnjene različice z več informacijami, oblikovanjem in s slikami, prosimo kliknite tu.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.