piko*biko
31. 12. 2006 - 11:53
mene pa zanima, kaj boste oblekle za novo leto, zazeljene so tudi slikice!
js se se nism cist odlocla, verjetno bo pa nekaj v crno srebrni kombinaciji
sahara
31. 12. 2006 - 13:07
jz bom doma, zato tut nič posebnega. če bom šla pa kej vn - v edin normalen kafič v našem kraju

- pa tut ne bom neki pretiravala, čist navadna bom, mogoče kakšna zlata majčka...
MLadoLetNa
31. 12. 2006 - 13:33
jaz bom oblečena pomoje kar navadno, kavbojke in kako lepo črno majčko, mogoče še kakšen dodatek za piko na i, ker nikamor posebno ne grem, mogoče bom danes ponoč celo nekam kolesarila, zato ..
bom raje kaj z make upom probala zanimivga narest
Sanies
31. 12. 2006 - 13:39
Jazst bom mela črne hlače-čist obične, en lep zelen pullover, zeleno moder šal, zelene rokavice-uglavnem toplo se bom oblekla, ker nameravam bit skos uzuni, pa nič posebnega, ker bom vsa svinska, pomojm. Aja, pa superge.
ker bom doma bom čist navadna: črna majca z mal večim izrezom, skinnike, pa z nohti bom neki ustvarla.
TiTa
31. 12. 2006 - 15:29
,glede na to da bom pri fantu,bom v trenirki, pa v boksarcah,pa naga
tita sliš se udobno
nam samskim pa tud zlo ...mamljivo
limeta
31. 12. 2006 - 15:44
kavbojke,pulovrčk,uhani,"smouki ajs" make-up,
tud nč posebnga, k se mi ne ljub za zunej mer neki preveč lepga oblečenga, glede na to, da si itak v bundi.

kavbojke, črtasto rjavo-črno majčko z mal večjim izrezom, zelena budna, črne rokavičke in to je to.
besweety_inside
31. 12. 2006 - 18:50
jaz tud kr nekaj kot ashley in ona mala,plahto preko pa gremo:)NA MAŠKARADO
MLadoLetNa
31. 12. 2006 - 18:56
hahaha
Matilda
31. 12. 2006 - 23:01
Eh, jst bom pa imela en star pulover in hlače na korenčka.
Tako ali tako za novo leto nisem nikjer drugje kot doma.
Kalypso
2. 1. 2007 - 13:44
Doma sem bila kar v rjavi trenirki in roza majčki z 3/4 rokavi, ko pa smo šli ven na mrzlo sem se preoblekla v kavbojke iz temnega jeansa in čez majčko oblekla še debel roza pulover iz termoflisa, čez belo jakno, bel šal in bel trak. Skratka, nič kaj posebnega - sem itak bila doma.
Da povlečem to temo iz naftalina
Temne kavbojke
Mango črni puli
s.oliver temno vijolična majčka z velikim izrezom (na navidezni preklop)
Jinadaze
31. 12. 2007 - 17:22
Pižama/trenirka, in šteka robcev kot modni dodatek. Zbolela sem.
sahara
31. 12. 2007 - 18:35
kljub temu da bom doma (joy oh joy), se bom vrjetn zrihtala, ker mam pač novo oblekco in jo morm nosit
ančk
31. 12. 2007 - 19:13
Jinadaze nisi edina tudi jaz sem bolna .
Jaz sem imela srebrno obleko iz H&M, črne debele žabe, črne salonarje (za ven pa črne škornje) in črn plašč. Nič posebnega.
Jst sem imela svoje po novem najljubše kavbojke, črn bodi, čez čisto navadno temno modro majico brez rokavov, čeznjo pa navadno črno majico z dolgimi rokavi. Aja, zraven še moj najljubši dooolg bež-rjav črtast šal (ampak sem ga itak dala dol potem). In rjave nogavičke z drobceno rozasto rožico na nartu.
Jaz sem mela temnomodre kavbojke, črne škornje s peto, gor pa črn top brez naramnic in črn bolero. Pa take lepe uhančke :-) Neki na simpl.
Heh, midva s fantom sva bila doma in sva bila tudi kar v trenirkah! Še najbolj udobno
Kalypso
2. 1. 2008 - 11:56
Jaz sem pa imela oblečene najljubše kavbojke, rjavo tuniko z rožastim vzorcem, čez pa še toplo rjavo volneno jopico. Obute pa sem imela tople rjave škornje. Nič kaj posebnega. Smo itak bili na vikendu in bi čudno zgledalo, če bi prišla kaj bolj zrihtana.
temno sive kavbojke, siv puloverček, ena simpl verižica. nč kej hudo posebnega u glavnem.
trenirka, ena velika razvlečena majca in copati =)
bellini
2. 1. 2008 - 12:13
Za večerjo sem imela sive elegantne hlače, rdeč korzet ter rdeče srebrni tuniko preko. Zraven a dolgo srebrno verižico.
Za polnočno zabavo na prostem pa kavbojke, dvojne zokne in trojne puloverje, pa še vedno me je zeblo
ananas
2. 1. 2008 - 12:14
Temne jeans skinnyke, bel puli, "gotik pas", belo jopico, črne skornje z mejhno petko in črn marsovček plašč
To je lo-fi različica vsebine. Za ogled neokrnjene različice z več informacijami, oblikovanjem in s slikami, prosimo
kliknite tu.