Pomoč - Iskanje - Člani - Koledar
Neokrnjena verzija: Vprašanja
Cudovita.si > Lepota tako in drugače > Moda in zadnji trendi
Strani: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21
Vrtnica

Ta tema je namenjena vsem vprašanjam, ki vam padejo na glavo v zvezi z oblačili, obutvijo - vrzdževanjem le-teh ...

Združila sem vse prejšnje teme in odpiram novo. Torej s vprašanji na plano. smile.gif

Lp, Ana

Pozdravljeni!

Ker nisem vedela v katero temo sodi sem dala kar tu pod splosno.
Zanima me namrec ce katera ve kje bi se dal dobiti nedercek ki se mu lahko snamejo naramnice ter da ni prevec podlozen (ce se da tudi da ni podlozen) za velikost 70B

ze v naprej se vam zahvaljujem za odgovore

lp
laury
v soboto je prijateljica gledala v btcju nevem tocno v kateri trgovini, mislm da cist na zacetku, prva trgovina s spodnjim perilom. imajo take da dobis zraven silikonske in barvne.sicer pa mislim da imajo to ze v vsaki trgovini
Kim
po mojih izkušnjah je tko da majo že skoraj vsi snemljive naramnice in res dobiš poleg še silikonske...isto je s podložki....
uspešno izbiranje želim!

lp,
kim
Nadi
Zivjo,

mislim, da ima Palmers nederčke, ki jih iščeš smile.gif

lp Nadi
xina
Živjo!

Precej takih modrcev sem videla v MODIANI in v SKINY-ju v Kranju, če pa imaš čas se pa zapelji v Avstrijo v H&M, tam pa je takih modrcev celo morje wink.gif .

Upam, da boš našla kaj zase, xina
Vrtnica
QUOTE(xina)
Živjo!

Precej takih modrcev sem videla v MODIANI in v SKINY-ju v Kranju, če pa imaš čas se pa zapelji v Avstrijo v H&M, tam pa je takih modrcev celo morje wink.gif .

Upam, da boš našla kaj zase, xina

hvala za nasvet, sicer pa sem ze nasla v Nami od skinya- se prav lepo nosi
Nadi
Hej

najraje nosim poltange in ne klasične tangice, ampak jih je zelo težko dobit. A katera ve kje bi se jih dalo dobiti?

LP N
Vrtnica
QUOTE(Nadi)
Hej

najraje nosim poltange in ne klasične tangice, ampak jih je zelo težko dobit. A katera ve kje bi se jih dalo dobiti?

LP N

umm razlika?
Nadi
Hej,

poltanga ima širšo tango na riti-bi rekli mal večjo krpico ;)

LP N
Vrtnica
QUOTE(Nadi)
Hej,

poltanga ima širšo tango na riti-bi rekli mal večjo krpico ;)

LP N

in to je npr kok cm?
Kr vem da obstajajo tangice k so pod 1cm a so sam to tanga? rolleyes.gif
Kim
emmmmmmmmm...jest sm pa vedn mela za poltange.....une hlačke...k sicer ma trakec oz mal debelejše tist uzadi...sam ma to čez ledveni del šerše rolleyes.gif rolleyes.gif
mater...napačne gate sm nosla laugh.gif

nadi...če mislva isto pol mogoče vem ...sam ni v lj, sorry

lp, kim
Nadi
Kim,

mislim, da imava isto zadevo v mislih. Bi te vseeno prosila, če mi napišeš kje jih dobiš. smile.gif

LP N
Nana28
No k ste omenile poltange biggrin.gif Jest bi rada imela take kopalke.Ne upam kar skocit v tange bi raje za zacetek probala z poltangami.Punce ce kaj veste kje bi se jih dalo dobiti prosim za pomoc.

Hvala

Pozdravcek Nannnnn
Kim
nadi...celje...

drgač pa nan....em...kar se tiče kopalk..mislim da boš mal težje dobila....hm..pozanimi se mal okol...mi jih nimamo.... rolleyes.gif

lp, kim
Nadi
Hej

Kim...bo treba v akcijo...bom šla mal na teren smile.gif

Nana, za kopalke pa vem, da jih je težko dobit, ker še poltang kot perilo težko najdeš.

Lp N
Kim
nadi...sej sm rekla ti moreš v celje že po majčke...on nej pa sokec pije tacajt k bova midve šopangirale....čeprou jest kmal obupam...bom šla pa še jest pol na sok laugh.gif laugh.gif

heheheh...nan.....sej ti pravim...tko k nadi rekla...kopalke na ta način pomoje zlo težko dubit....mi mamo vse mogoče modele.....tega pa ne rolleyes.gif

lp,kim
tamala
ubustvu imajo take modele nedrčkov skor povsod jst sem takega kupila v emporiumu pa še drag ni biu 8.000
bambi
Nama, pri oddelku za zensko spodnje perilo.
Nadi
V Nami sem jih pa res vidla smile.gif

Hvala,

lp N
*sweety*
Nadi jaz sem si poltanga kupila v Emporiumu lansko leto!
Finatina
Dan, s5 jaz :!:

Jaz imam nedrček od Melise, to je ena ITL firma z naramnicami ki se menjajo. Kupila sem ga za, mislim da 5900 SIT, v trgovini Intima na Vrhniki v LOka centru 1 nadstropje. Naramnice ima različne : ene v barvi modrčka, ostale pa: 1 prozorne, 1 temno modre, 1- svetlo modre, 1- pinki (lepa roza), 1- zelene (turkizna).

Jaz imam dva taka modrčka s temi naramnicami in sem zadovoljna. So z kostjo, minimalno podloženi.

Upam da sem ti pomagala.
_tan_
Jaz pa imam malo nenavaden problem. Imam fanta, ki je visok (200 cm) in suh... Imava velike probleme pri nakupu hlač. O kakšnih kavbojkah lahko samo sanja..,

Kaj mogoče katera pozna kakšno tako trgovino, model...karkoli...??

Lep nedeljo

t
_srchika_
V btc-ju,[b]hala A....upam da bosta nasla kar isceta wink.gif wink.gif

LP
Kim
večina firm s kavbojkam ali klasičnim hlačam ima podaljšane modele za moške..... samo treba rečt prodajalki...ker večinoma so notr ženske z trgovsko al pa ekonomsko šolo..in se nespoznajo ne na sestavo ne na modele...
verjemi večina delajo te modele...sam moreš prašat če majo...mal kera trgovka ti bo sama ponudla...
prava trgovka je itak una k ti od oka ugane št...ne da sprašuje zanjo

lp
kimKbeli
_tan_
Saj vedno najprej vprašava, pa nikoli nimajo sad.gif
katya
jst jih kupujem v intimissimi v mercatorju v ljubljani(siska) ali domzale so res lepi cena 5000
_Mayckica_
Aja, če smo že ravno pri modrčkih... mene samo nekaj malega zanima, pa nevem če bi morala za to odpirat temo... jst pač zelo rada nosim modrčke z kostjo (po možnosti tudi malce podložene oops.gif ) sam pol so pa punce rekle, kao da taki nedrčki ful povzročajo raka če se jih nos tut pr športu. Jaz nevem a mam čudne joške al kaj je z mano, sam že kot zlo mejhne so me ful bolele če nism mela dost podpore in navadni športni modrčki so mi na cajte kr krizni.
Prosim, povejte mi a je to res in ali so kakšni posebni športni modrčki?
Najlepša vam hvala za odgovore

PS: moja košarica je drugače polna A oops.gif
ANSAF
QUOTE(_Mayckica_)
Aja, če smo že ravno pri modrčkih... mene samo nekaj malega zanima, pa nevem če bi morala za to odpirat temo... jst pač zelo rada nosim modrčke z kostjo (po možnosti tudi malce podložene oops.gif ) sam pol so pa punce rekle, kao da taki nedrčki ful povzročajo raka če se jih nos tut pr športu. Jaz nevem a mam čudne joške al kaj je z mano, sam že kot zlo mejhne so me ful bolele če nism mela dost podpore in navadni športni modrčki so mi na cajte kr krizni.

dobijo se posebni modrcki.
jst uporabljam drugace samo modrcke s kostjo, za aerobiko pa sportne, brez kosti seveda, narejene kot topek, drugace mam kosarico c ali d, sportni so mi prav vsec, prav fino jih stisnejo biggrin.gif . dobis jih pa v vseh sportnih trgovinah, pa po kaksnih kataloskih prodajah.
JAGODA
QUOTE(ANSAF)
QUOTE(_Mayckica_)

dobijo se posebni modrcki.
jst uporabljam drugace samo modrcke s kostjo, za aerobiko pa sportne, brez kosti seveda, narejene kot topek, drugace mam kosarico c ali d, sportni so mi prav vsec, prav fino jih stisnejo biggrin.gif . dobis jih pa v vseh sportnih trgovinah, pa po kaksnih kataloskih prodajah.

ali je to res o raku? mislm da povzročajo raka? blink.gif
ANSAF
joj, kr vse naj bi povzročal raka ....
jst pac temu ne verjamem ..oz.nisem se nikjer zasledila.
moje mnenje je, da ti je rak pac v celoti usojen, par % je pa vpliva tvojega zivljenja.
marjetica
zivjo!

Obuzujem visoke pete in lepe čeveljce kot vsaka druga zenska, vendar me skoraj vedno pričnejo žuliti. V neki nemški reviji sem zasledila,da obstajajo vložki za v čevlje- (slika na strani http://www.henrykaye.co.uk/scholl.asp)
Pri nas se nisem videla kje jih prodajajo.
Ali je kaksna ze probala te 'vlozke'? kako se obnesejo?

lp,m
Marjetka
marjetica a si tegale mislila:
IPB Image

Scholl™ Party Feet
Invisible gel cushion. Helps prevent the burning pain in the balls of your feet and lets you party all night!
marjetica
ja, ravno taka fotka je v reviji....lp
LINKY
jaz mislm, da to rpodajajo v trgovini...kokr sm zasledila je v lj trgovina, ker prodajajo cevlje in imajo zdraven butik kjer so notri razne "vlozke" in podobno wink.gif
romy
Hojla. Spet imam problem. Sicer čevljev nimam navade naročat po katalogu, a so mi bili tako všeč... Skratka, pri Neckermannu sem naročila salonarje, ki sem jih čakala skoraj dva meseca, rabim jih pa za neko zadevo čez 14 dni. Problem je, ker so mi malček veliki, zamenjat jih pa ne upam, ker bi lahko spet čakala. A obstaja kakšna fora, da se mi ne bi sezuvali? Veliki so mi sicer za kake pol številke in če bi naročila manjšo, bi se znalo zgoditi, da bi me tiščali. Pomagajte!!! oops.gif ermm.gif:
Fluffy The Stud Eater
Hm... natlači si vato spredaj ali pa zadaj... :dontknow:
Tako sem jaz enkrat naredila, ko sem imela en nastop (sicer že pred leti) in nikakor nisem našla nobenih drugih, kot te, prevelike... in sem potem hodila kot raca. Ampak nisem imela salonarjev, čist nekaj drugega. Tako, da res ne vem. No, nekaj pa si se le naučila - nikoli takšnih stvari naročat preko kataloga.

Jaz bi na tvojem mestu kupila druge, te pa prodala... na Bolhi, npr. IPB Image
rea
hoj! ej sj prodajajo vložke za čevlje....;)
Marjetka
Res je,probaj z vlozki,lahko,da ti bo kaj pomagalo!
LINKY
naroc se ene cevle in jih rpobvaj tiste ki ti bojo bolj prav jih obdrzi ...druge psoli nazaj...opoklici v urednistvo neckermana wink.gif
Ka
Po mojem se ti najbolj splača poskusit z vložlo, pa tidi neki operniki obstajajo, ki jih nalepiš na notranjo stran čevlja na peto (sicer je to proti tiščanju,vendar mislim da vzame nekaj prostora).
Kim
vložki definitivni pomagajo!
pojdi v specializirano trgovino, kjer ti bojo pomagali....nevem sicer s kje si doma...ma poskusi v jellotu...tam jih majo sigurno....to je edini trik....obtično zmanjša čevelj....če gre tukaj za pol številke ti je to edina možnost, manjša št. ti bo premala.....skoraj nobenih čevljev (z izjemo šprtnih copat ) ne delajo več po polovičnih številkah

lepo uredi
lp,
kim
romy
Del problema rešen, čevlje sem poslala nazaj v zamenjavo. Če bodo novi pa premajhni, gredo pa nazaj! Bohpomagej!
z3a
olaa.
punce, resno upam da mi boste pomagale. v sredo imamo plesni nastop in še zdaj nimamo oblekic. plešemo moderen jazz na pesem candyman od c. aguilere.
rade bi malo bolj afnasto. resno nimam ideje... nekaj ne preveč drznega pa vseeno posebno.
če ta tema kam ne paše ali pa je kaj narobe, mi jo pač zaprite. ermm.gif jaz sm upam da bo ktera dala kakšen dobr predlog.
hvala že vnaprej*******
Ana

Hitro ste se spomnile biggrin.gif .
z3a
ja. vemo. naslednja sreda bo hitro prišla. vsaj tok zgodi smo se zmislne. sej smo imele že ideje, pa nobena ni bila uresničljiva...tk da...še vedno smo brez oblekic biggrin.gif
Ana
Da bi jih dale šivat, ste prepozne. Jaz bi šla v zaro, kupla 10 enakih majčk (al pač kolko vas je) jaz bi zbrala rdečo barvo, potem bi kupla legice malo čez kolena in navrh legic bi oblekla ene kratke hlače ( iz enega raztegljivega materiala) spodaj pa si lahko kupite kake cenene čevlje ( jello, za 2k biggrin.gif ), ki jih lahko potem še za treninge uporabite. Samo tolko, da boste mele iste. Moja ideja. oops.gif Pa gamaše se dajo tut fino kombinirat, glede na to, da gre za jazz oops.gif .
Črtica
Jaz predlagam, da se nikar ne oblečete vse isto...imejte vse isti stil, ampak vsaka svojega...
Coco*
In pol je use cigumigu varjanta.
Lahko ima vsaka neki svojega, ampak je vse še vedno isto. Al pa kot je rekla Ana.
z3a
ooo. hvala za predloge. tist od ane mi je ušeč cool.gif. glede čevljev mamo pa itak jazzice. tko da s tem ne bo problemov.
drugače pa mi je bol ušeč je smo vse plesalke enako oblečene...stvar okusa.
vseeno hvala^
_Mayckica_
men se tut ideja od ane zdi najbolša in definitivno morte bit usklajene da bo lepo zgledal... A ve si to morte same nabavt al kaj, kje pa plešeš?
To je lo-fi različica vsebine. Za ogled neokrnjene različice z več informacijami, oblikovanjem in s slikami, prosimo kliknite tu.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.