Pomoč - Iskanje - Člani - Koledar
Neokrnjena verzija: Hlače (SAMO SLIKE!)
Cudovita.si > Lepota tako in drugače > Moda in zadnji trendi
Strani: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
TASH
Kakšne hlače najrajš noste? biggrin.gif Jst sm čiiist frik na đinse biggrin.gif
DiLeMa
Jeans na vse načine ... najraje imam čisto raven kroj ali pa takšne, ki so spodaj rahlo na zvonec ... nikakor pa ne bi oblekla kavbojk na korenček tudi če bi bilo nevem kako modno. wink.gif

Drugače pa vse barve jeansa, od črne pa do čisto svetlo modre, poleti so lahko kapri dolžine ... uglavnem samo da je jeans. Pa ne smejo imeti visokega pasu (ne razumem kako lahko nekateri nosijo kavbojke, ki imajo pas dobesedno do podpazduh - pa ne da koga žalim ampak mene bi to ful motilo).

Aja pa raje imam ozke kroje, ne maram najbolj vrečastih oblačil.
_Mayckica_
Jaz tut najraj nosm jeans, pa kakšno malo bolj elegantno stvar tudi, kot npr.kakšne hlače na rob. Nosim jih oprijete, nujno pa morajo biti nazvon ali raven kroj narejene.
Poleti imam tudi rada kapri hlače, čeprau so ultra kratke hlačke še zmer d best twisted.gif
Fluffy The Stud Eater
Sprane kavbojke, nujno z žepi na riti, z nizkim pasom, raven kroj (ali rahlo navzven spodaj... ampak ne pretirano).
Pa tudi kakšne hlače na črto znajo bit dobre.
LINKY
jeans siroke wink.gif
Lumpyka
Obvezno morajo bit hlače z nizkim pasom pa spodaj na zvonec (absolutno ne na korenček).
Nosim sicer vse barve jeansa, tudi kapri hlače (ki so zdej spet v modi), pa tudi kakšne na črto oz. kake bolj elegantne. Poleti pa seveda iz čim bolj lahkega materiala ali pa kake ultra kratke hlačke iz jeansa... tongue.gif
*Ar|anchY*
kera ve za ksno trgovino, kjer bi imeli dobro izbiro jeans hlac v lj?
Rianna
Večinoma nosim jeans hlače. Obvezno na trapez boljše več ko premalo wink.gif pa nizki pas, oprijete, z žepi od zadaj, različnih varjant temne, svetle, sprane... wink.gif
Gisele
Jeans ( ponavadi temni odtenki), elegantne hlace s crtami, zametne hlace v crni in bez barvi, najvec hlac imam pa crnih ( razlicni kroji).
Imam tudi nekaj tricetrt hlac in razne poletne verjante. Ne maram hlac zivih barv.

Nasplosno pa mislim, da si lahko le redkokatera "privosci" bele hlace.
Rianna
QUOTE(Gisele)
Nasplosno pa mislim, da si lahko le redkokatera \"privosci\" bele hlace.

se strinjam..dosti krat vidiš ženske z belimi hlačami... pa zgledajo fajn ermm.gif
Ka
posebej oprijete bele hlače znajo zgledat večinomavse prej kot dobro.
Saj je lepo če je človek pogumen, vendar ni za pretiravat! twisted.gif
Fluffy The Stud Eater
Tako kot si lahko malokatera privošči bele hlače (no, ponavadi si jih privoščijo ravno tiste, za katere bi bilo boljše, da si jih ne bi in SEVEDA oblečejo pod njih obvezno črne tange, da se ja vidi), tako si lahko malokatera privošči tričetrtinske hlače - za katere, po moji oceni, mora biti punca vitka in visoka... če ne izpade zavaljen čevapčič.
Ka
tričetrt hlač je precej in tudi kroji in izbira lahko precej pripomorejo k boljšemu ali slabšemu vtisu. Pa tudi obutev doda svoje.
mislim da z bolj športnimi hlačami ni panike, tudi če je kaka kila preveč (isto kot s kratkimi krili), casual varjanta prenese več kot nek kvazi spedenan look. Se pa zgodi da srečaš debel folk v belih tričetrt hlačah.
Fluffy The Stud Eater
Kaj pa je kao najbolj primerna obutev poleg tričetrt hlač? Jaz imam samo ene (nisem ravno fenica dotične zadeve), pa nosim kar opanke... biggrin.gif
sonchika
Letos so moderne balerinke. In super pašejo na 3/4 hlače.
Fluffy The Stud Eater
Balerinke... nein, danke. biggrin.gif
DiLeMa
Meni tudi niso všeč balerinke ... me spominjajo na tiste šolske copate, ki smo jih verjetno vsi nosili v nižjih razredih osnovne šole ... take z elastiko, ki so bili dobesedno prilepljeni na noge. biggrin.gif
Fluffy The Stud Eater
O, seveda, seveda! Moji fejvorit so bli kričeče roza, s črnimi pikami. Mater, sem bla važna. IPB Image

IPB Image
DiLeMa
Oooo đizus, pa smo res vsi to nosli al kaj ... takrat je bil to taglavni hit. biggrin.gif :toothy7:
Fluffy The Stud Eater
Ma itak. Kateri so imeli tiste navadne, za nataknit, so bli ful luzerji. biggrin.gif
Špela
večinoma nosim kavbojke, poleti pa dolge, široke lanene (kadar nisem v kikli ali oblekici smile.gif ). ene kapri mam od palmersa, samo so bolj za prosti čas, kot trenirka, samo, da je dolžina do podkolena. se mi zdi, da sm kapri mal zamudila, ker mi niso ble nikakor všeč, ko so prišle ven ... jah, se zgodi. smile.gif všeč so mi tut kake fajne volnene za pozimi (če že moram bit malo bolj fancy), samo me znajo pikat.
Ka
primerna obutev je zame vse, kar ne poslabša videza.
Ponavadi na 3/4 hlače nosim kot ste že prej rekle japonke in balerinke, pozimi pa škornje.
Eni čevlji so enostavno za pod hlače in to izklučno dolge. Ker naredijo noge kratke in debele, to pa ni lih lepo videt. Sma recimo obupno zgledam odkritih nog v allstarkah oops.gif
Verja
Dejmo to temo razširit in klepetajmo o tem kakšne hlače so vem všeč - s pomočjo slikic seveda. Elegantne, 3/4 hlače, 7/8 hlače, ....

men so takele všeč:
IPB ImageIPB Image
Verja
Takele športne so mi tud ful dobre:
IPB Image
Ana
Verja nehaj. Ker se mi bo zmešalo biggrin.gif:D.
Verja
QUOTE(Anaa)
Verja nehaj. Ker se mi bo zmešalo biggrin.gif:D.

biggrin.gif biggrin.gif Sej jaz bi tudi večino teh imela.
cedevita
IPB ImageIPB Image
IPB ImageIPB Image
IPB Image
Verja
IPB Image
metal*girl
IPB Image
Verja
O groza, takih pa nebi oblekla.
metal*girl
jes bi jih pa nosla...ful...sam matko je treba prepričat:P
Ana
laugh.gif Jaz pa še manj. Še smeti nebi ven iz hiše z takimi odnesla ... laugh.gif
metal*girl
IPB Image
Emily
QUOTE(Verja)
O groza, takih pa nebi oblekla.

no tuki se pa tud jst podpišem tongue.gif
metal*girl
IPB Image
Parvinder
Sorry metal*girl, sam tele hlače so mi pa prov ogabne rolleyes.gif . Une prve so me spominjale na gozdarje pa lovce laugh.gif
Rianna
QUOTE(Parvinder)
Sorry metal*girl, sam tele hlače so mi pa prov ogabne rolleyes.gif . Une prve so me spominjale na gozdarje pa lovce laugh.gif

laugh.gif laugh.gif
Princeska
OMG blink.gif fuj fej nooo
Verja
IPB Image
cedevita
IPB Image
_M_
Hm, slika sicer ni čist v tem kontekstu, biggrin.gif pa vseeno - men so take lanene hlače še vedno zakon, imam jih v beli (2), roza, bež in olivni barvi..imela bi pa še črne:

IPB Image
Kalypso
Meni so take lanene hlače tud ful fajn za nosit. Imam ene (bele) imam ful rada. biggrin.gif
Sem se pa spomnila enega dogodka, ko sem lani delala v Modiani. Je ena mlada ženska prišla s svojo mamo ali babico al kaj je bila v trgovino in si je probala ene bele lanene hlače. In so ji fuuul pasale. Ampak ker se pač pri lanu malo vidijo spodnje hlačke, jo je tista mama ali babica tak nadrla, da taka ne more po svetu hodit, da to ni spodobno blablabla. Jaz sem samo gledala. In ženska jo je poslušala. Čeprav so hlače stale 4.000 sit (na razprodajah).
_M_
ja, to je res pri belih hlačah..
jst včasih nisem vedela, kaj je bolje obleči spodaj - ali nevedne spodnje hlačke oz. kake hotke ali tangice.
Pol sem pa ugotovila, da so najboljš tangice v kožni barvi.
Se ful nič ne opazi, nekako nevtralno zgleda, kot bi bila brez. twisted.gif
Jinadaze
Meni se pa zdi,da so bele hlače le za tiste s popolno postavo pa obilo samozavesti in poguma.
Kalypso
Jaz imem pod mojimi lanenimi hlačami oblečene ali bele boksarce ali bele tangice. Sicer se pa tak fejst spet ne vidi skozi.
Vsake hlače lepo izgledajo na popolni postavi, ni pa mi jasno zakaj bi rabil prav za bele hlače pogum in samozavest.
Verja
QUOTE(_M_)
Hm, slika sicer ni čist v tem kontekstu, biggrin.gif pa vseeno - men so take lanene hlače še vedno zakon, imam jih v beli (2), roza, bež in olivni barvi..imela bi pa še črne:

IPB Image

Lanene hlače obožujem.
Jinadaze
QUOTE(Kalypso)
Jaz imem pod mojimi lanenimi hlačami oblečene ali bele boksarce ali bele tangice. Sicer se pa tak fejst spet ne vidi skozi.
Vsake hlače lepo izgledajo na popolni postavi, ni pa mi jasno zakaj bi rabil prav za bele hlače pogum in samozavest.

Le zakaj biggrin.gif ermm.gif ...Pač na vsaki bolje zgledajo temne hlače.
Kalypso
Se strinjam da večinoma temne hlače pašejo vsem, ampak veliko je odvisno tud od modela hlač.
Jinadaze
QUOTE(Kalypso)
Se strinjam da večinoma temne hlače pašejo vsem, ampak veliko je odvisno tud od modela hlač.

To pa itak. tongue.gif
_M_
Mislim, da je razlika med takim modelom hlač, kot so take lanene, ali pa nekimi hudo oprijetimi elastanastimi hlačami, kjer se ti dejansko celulit skoz vidi.
Jst nimam popolne postave, pa nimam nikoli pomislekov, da si belih lanenih hlač ne bi oblekla, prav super se počutim v njih.
To je lo-fi različica vsebine. Za ogled neokrnjene različice z več informacijami, oblikovanjem in s slikami, prosimo kliknite tu.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.