DiLeMa
18. 3. 2005 - 11:51
Jst mam najraje tiste napol bokserce (ne vem kok se reče

) ki imajo fajn nizek pas in so pri hlačnicah zlo visoko rezane ... take se mi zdijo zelo sexy, dosti bolj kot tangice ... sploh če so recimo črne čipkaste.
Men so tut te ušeč, ker majo nizk pas
Fergie
18. 3. 2005 - 15:12
Hotkice, mnogo bolj....
Gisele
18. 3. 2005 - 15:54
QUOTE(mishka)
Hotkice, mnogo bolj....
Meni so tudi, ceprav nosim se zmeraj tudi tangice, ker sem se jih cisto navadila.
sončica
18. 3. 2005 - 18:45
Jaz večino nosim tangice, včasih tudi hotkice. Samo sem se prvih že tak navadla, da mam kar te večino na sebi.
Lady_Luna
18. 3. 2005 - 20:26
vsekakor tangice. ostalo samo ob nujnih priložnostih...
Fluffy The Stud Eater
18. 3. 2005 - 20:33
Največ nosim tange, pa tudi čist navadne bombažne hlačke z nizkim pasom - te so mi itak najbolj seksi. Hotke so mi ful dobre, naredijo ful seksi rit, ampak so meni za nositi blazno neudobne. Tako da jih imam zgolj ob kakšnih, khm, posebnih priložnostih.
Fergie
18. 3. 2005 - 22:17
Sej po moje, da nas kar večina nosi različne vrste perila, različne kombinacije
Marjetka
18. 3. 2005 - 22:21
V moji omari se najde vse od tangic,boksarc,hotkic...

Mishka se cist strinjam! :thumright:
LINKY
19. 3. 2005 - 11:58
jaz imam tudi v omari vse od boskarc do tangic ...uglavnem ostajam pr hoticah
Pol tange in navadne hlačke, barvaste, športne...
LP N
Sanja
19. 3. 2005 - 15:45
jaz pa samo tangice skoz,edino ko sem doma kaj bolj udobnega
oboje nosim. poleti večkrat tangice, pozimi pa hotke.
odvisno kaj imam čez
Lumpyka
20. 3. 2005 - 16:48
QUOTE(Ka)
oboje nosim. poleti večkrat tangice, pozimi pa hotke.
odvisno kaj imam čez

Jaz isto!
Rianna
20. 3. 2005 - 17:36
večinoma nosim tangice (ki jih mam miljon doma, različnih varjat, barv - edino čipkastih ne maram

) pa tud kake mini boksarce ob posebnih priložnostih

za doma pa kaj bolj udobnega
Jaz mam za pozimi tud boxarce oz.hotkice,poleti pa nosim vecino tangice.
Najraje pa imam cipkaste:crna,rdeca in pa roza(nezna)
Metuljcica
22. 3. 2005 - 12:43
Čisto vedno tangice...
CEBELCA
22. 3. 2005 - 13:29
Včasih sem nosila boksarce, ampak pol sem pa raje začela tangice nosit in jih še zdaj!
LINKY
24. 3. 2005 - 19:49
QUOTE(Metuljcica)
Čisto vedno tangice...

a tudi takrat ko imas zenske zadeve?!
Fluffy The Stud Eater
24. 3. 2005 - 22:35
QUOTE(LINKY)
QUOTE(Metuljcica)
Čisto vedno tangice...

a tudi takrat ko imas zenske zadeve?!

Če se uporablja tampone, si lahko magari brez gat.
Sicer pa se baje dobijo vložki za tange in to celo črni - ta uvedba črne barve mi ni glih čisto jasna...
itak da obstajajo vložki za tangice. Niso lih neku ultra night s celim vedrom kapljuc... Debelina in vpojnost dnevnih. kot dodatek h tamponu. In se presenetljivo ok nosijo.
Marjetka
25. 3. 2005 - 9:45
Seveda se dobijo kot je ze Ka napisala,so pa zelo vredu! :thumleft:
Špela
28. 3. 2005 - 12:59
tangice, v veliki večini primerov. boksarce pa sam pozim, če je bolj mraz, ampak moram reči, da sem se jih že kar odvadila. če samo pomislim, da sem rekla, da ne bom nikoli oblekla tangic ... hehehe, yeah right!
mam pa ene hude čipkaste boksarce v šampanjec barvi ... za posebne priložnosti. med menstruacijo tut tangice nosim, ker uporablajm tampone (razen ponoči, ko uporabljam vložke).
_tan_
28. 3. 2005 - 17:41
Jaz tudi nosim večinoma tangice, ampak sem opazila, da imam zaradi njih težave, zato jih bom morala nositi le občasno.
Tan
Nana28
28. 3. 2005 - 21:54
QUOTE(Sanja)
jaz pa samo tangice skoz,edino ko sem doma kaj bolj udobnega

Se podpisem....
tejcaa
31. 5. 2005 - 18:55
Prisegam na tangice sam c mam pa prubleme pa morm navadne gate nost kt ne gre drgac
tinca
31. 5. 2005 - 20:05
Nosim čisto navadne bombažne spodnje hlačke, tange samo poleti oziroma če imam bele (svetle) ali tanke hlače, sicer še ob redkokaterih priložnostih.
Bolj so mi všeč boksece, vendar samo tiste, ki nimajo šiva po sredini.
ananas
31. 5. 2005 - 20:13
pozimi mam boksarce pa tud k mam menstruacijo, drgač pa tangice...
QUOTE(Jenna)
ta uvedba črne barve mi ni glih čisto jasna...

hehe,se še manj vid kok menstre maš če je črna.Pomojm edin zato črna,da je bolj okusno ko pogledaš dol,da ni vse rdeč.Kaj pa vem
Drgač pa jz nosm tangice pa kšne navadne hlačke u topshopu mi majo take navadne full fajne.Aja,boksarke pa nosm če mam kšn res nizk pas kavbojk,da ne kažm cele riti
Od kar mi je punca poskusno podarila prve tangice, nosim samo še tangice,
tako pozimi kot seveda tudi poleti. Ostalega bolj klasicnega perila dejansko vec nimam. Popolnoma sem zasvojen s tangicami, ker se v njh predvsem super pocutim in so mi najbolj udobne, pa se punci so full vsec. Seveda tudi
ona vecinoma nosi tangice, ce se le da. Za na plazo pa se ne vem, kaj naj,
saj se dobro pocutim samo se v tangicah, bi pa verjetno drugi name gledali
malo hecno, ker je to pri nas na plazah se vedno neobicajno (in te vsi vidijo takoj kot cudaka ali gaya).
M.M.
Špela
31. 5. 2005 - 21:00
ti lepo nos, kar ti paše, kaj te briga, kaj si drugi mislijo.
Hvala za vzpodbudo. Sicer pa tudi punce za tangice na plazah mislim da kar zbirate pogum :-)
Je pa še problem, da je dokaj malo moških tangic za kupit, pa da so dobre in udobne. Sploh pa je problem dobiti še takšne kopalke.
MM
Špela
31. 5. 2005 - 21:54
[quote=mm]Hvala za vzpodbudo.
Sicer pa tudi punce za tangice na plazah mislim da kar zbirate pogum
prosm, ni za kaj! js bom mela letos prvič tangice kopalke za na plažo!
Lepo

Imaš mogoče še kakšen nasvet, kje jih kupiti? Kje si jih ti, če si jih že?
Špela
31. 5. 2005 - 22:12
QUOTE(mm)
Lepo

Imaš mogoče še kakšen nasvet, kje jih kupiti? Kje si jih ti, če si jih že?
js sm jih u skinny trgovini na poljanski, v kapitlju kupila, so sicer model lanske sezone (skinny aqua kolekcija), ampak who cares!
sej lohk vprašaš al pa mal pošnofaš po štacunah s to robo, ni vrag, da boš kej najdu.
skinny mam kup tangic-spodnjic, tangic-kopalk pa nisem še nikoli videl pri njih. V emporiumu sem tudi gledal, pa bil razočaran - nič našel.
Nasel sem ene beti, v eni majhni trgovinici, vendar bi si želel še kakšne,
mogoče lepše

Bo treba vse trgovine na glavo obrniti
Marjetka
13. 7. 2005 - 18:38
Nujno bi rabila ene bele boksarce sam ne cipkaste gladke?Kaksne trgovine mi predlagate?
Špela
13. 7. 2005 - 21:12
QUOTE(Marjetka)
Nujno bi rabila ene bele boksarce sam ne cipkaste gladke?Kaksne trgovine mi predlagate?
palmers, skinny, malo v nami poglej, ker majo kr veliko izbiro ...
QUOTE(Marjetka)
a čipkaste ne? ti bi gladke al kako?
Marjetka
14. 7. 2005 - 11:10
Hvala Špela.
Rea,jaz bi gladke ja.
ja men so itak oprijete boxerce zakon
uzdej polet za pod kake kavbojke pa sedejo kake

tange

k mi ni took vroče pa še sexy so a ne?
pozimi boxarce,tangice,
poleti tangice
najraje imam boksarce z maksimalno nizkim pasom, vedar imam samo dvoje. mogoče katera ve, kje bi se jih dalo kej kupit?
Kr_ena
16. 8. 2005 - 16:44
Kalypso
28. 11. 2005 - 20:41
Pri meni pa je odvisno od letnega časa kaj nosim. Pozimi imam raje boksarce in navadne hlačke, včasih pa oblečem tudi tangice. Poleti pa imam najraje tangice.
Princeska
28. 11. 2005 - 22:00
skoraj vedno tangice
QUOTE(Kalypso)
Pri meni pa je odvisno od letnega časa kaj nosim. Pozimi imam raje boksarce in navadne hlačke, včasih pa oblečem tudi tangice. Poleti pa imam najraje tangice.
Tud pri meni je tako
Jaz poleti vedno tangice pozimi pa boksarce ali hotke.
Marmelada
29. 11. 2005 - 18:31
Navadne bombažne spodnje hlačke, z nizkim pasom in hotke, al kako se jim reče... Zelo se zadnje cajte navdušujem nad kakimi ful barvitimi. Tangice imam samo ene, pa sploh ne vem zakaj sem jih kupla...kao za kako priložnost, ko bo treba kake fine hlače oblečt. Ampak take priložnosti itak še ni bilo.
To je lo-fi različica vsebine. Za ogled neokrnjene različice z več informacijami, oblikovanjem in s slikami, prosimo
kliknite tu.