Nisem vedla kam naj jih prilepim, pa sem kar odprla novo temo. Upam, da nisem preveč mimo vdarla z njo.
Meni so tile kopalni plašči ful priročni. Sama ga sicer nimam, včasih si pa ga sposodim od mame in še sploh v teh mrzlih dneh, ki prihajajo, je super. Še sploh so pa fajn, če greš v kakšne terme za dalj časa.
Všeč so mi pa recimo takšni:
_Mayckica_
9. 10. 2006 - 15:39
jest tut obožujem kopalne plašče... po tuširanju sem obvezno samo v kopalnem plašču ki mi je tak fajn mehek
Kalypso
3. 12. 2006 - 14:01
Fluffy The Stud Eater
3. 12. 2006 - 15:23
Jaz sem si lani v Marks&Spencerju kupla dva ful lepa. En je čisto tanek, bombažni, kratek, svetlo plav. En pa dolg, puhasti, roza, topel. Oba sta strašno šik.
Kalypso
7. 5. 2007 - 12:13
Svilanitovi so tud fajn in kvalitetni. Mama in babica jih imata in sta ful zadovoljni z njima.
A ima katera kopalni plašček iz H&M?
Kalypso
21. 6. 2007 - 9:24
Freya_
21. 6. 2007 - 10:00
Jaz ga tud mam, rozastega, pa ful je mehek. Mela bi pa še enga, svilenega, pa bordo rdečga. Arrrr
laLa°
22. 6. 2007 - 16:47
Jaz pa imam svetlo roza iz pliša Super za zimo.
Kalypso
22. 6. 2007 - 17:30
Jaz sem ga tudi pred časom dobila. Belega frotirastega. Ni pa ga še bilo priložnosti sprobat.
limeta
5. 8. 2008 - 19:44
Obujam temo.
koki
5. 8. 2008 - 21:49
Jst si morm tud kopalni plašč kupit. Že en let ga kupujem, pa ga še nisem. Tale zadnji mi je ful luškan- samo zato ker je mucka gor
_M_
6. 8. 2008 - 9:50
Najboljši so definitivno iz frotirja, da je fajn vpojno. jaz ga največ uporabljam za to, da se, ko pridem izpod tuša, kar vanj zavijem in brisačo uporabim samo za podplate in da se malce na hitro popivnam. ker mi je tok fajn, da mi pol še plašč diši, hihi
rea
6. 8. 2008 - 11:32
A pol si/ste pa kr v to vlažno stvar not zavita neki časa? Tega jaz ne bi mogla. Al bi mela plašč kot nadomestek brisače gor za 5 minut max al pa da mi je toplo, namest deke
_M_
6. 8. 2008 - 11:48
Jst to ponavad delam pred spanjem; men je fajn , sej pravm da v grobem se popivnam z brisačo, sam pol pa rada oblečem plašč, ko sm še mal vlažna, mmmm mogoče ga mam gor še mal v spalnic, pol grem pa itak v posteljo in slečem. Nikol ga pa nima tko kar oblečenga za po bajti in se ne šetam v njem, men bi blo pa to čudno, ker men to ni oblačilo kot trenirka, hehe, joj, kera razlaga
To je lo-fi različica vsebine. Za ogled neokrnjene različice z več informacijami, oblikovanjem in s slikami, prosimo kliknite tu.