Pomoč - Iskanje - Člani - Koledar
Neokrnjena verzija: Kopalni plašči
Cudovita.si > Lepota tako in drugače > Moda in zadnji trendi
Kalypso
Nisem vedla kam naj jih prilepim, pa sem kar odprla novo temo. Upam, da nisem preveč mimo vdarla z njo.

Meni so tile kopalni plašči ful priročni. Sama ga sicer nimam, včasih si pa ga sposodim od mame in še sploh v teh mrzlih dneh, ki prihajajo, je super. Še sploh so pa fajn, če greš v kakšne terme za dalj časa.

Všeč so mi pa recimo takšni:
IPB ImageIPB Image
IPB ImageIPB Image
_Mayckica_
jest tut obožujem kopalne plašče... po tuširanju sem obvezno samo v kopalnem plašču ki mi je tak fajn mehek happy.gif

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image
Kalypso
IPB ImageIPB Image
Fluffy The Stud Eater

Jaz sem si lani v Marks&Spencerju kupla dva ful lepa. En je čisto tanek, bombažni, kratek, svetlo plav. En pa dolg, puhasti, roza, topel. Oba sta strašno šik.

Kalypso
Svilanitovi so tud fajn in kvalitetni. Mama in babica jih imata in sta ful zadovoljni z njima.
IPB Image
IPB Image
IPB Image

A ima katera kopalni plašček iz H&M?
Kalypso
IPB Image
Freya_
Jaz ga tud mam, rozastega, pa ful je mehek. oops.gif Mela bi pa še enga, svilenega, pa bordo rdečga. Arrrr cool.gif
laLa°
Jaz pa imam svetlo roza iz pliša smile.gif Super za zimo.
Kalypso
Jaz sem ga tudi pred časom dobila. Belega frotirastega. smile.gif Ni pa ga še bilo priložnosti sprobat. biggrin.gif
limeta
Obujam temo.

IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image

koki
Jst si morm tud kopalni plašč kupit. Že en let ga kupujem, pa ga še nisem. Tale zadnji mi je ful luškan- samo zato ker je mucka gor laugh.gif
_M_
Najboljši so definitivno iz frotirja, da je fajn vpojno.
jaz ga največ uporabljam za to, da se, ko pridem izpod tuša, kar vanj zavijem smile.gif in brisačo uporabim samo za podplate in da se malce na hitro popivnam.
ker mi je tok fajn, da mi pol še plašč diši, hihi oops.gif

IPB Image
IPB Image
rea
A pol si/ste pa kr v to vlažno stvar not zavita neki časa? Tega jaz ne bi mogla. Al bi mela plašč kot nadomestek brisače gor za 5 minut max al pa da mi je toplo, namest deke smile.gif
_M_
Jst to ponavad delam pred spanjem; men je fajn smile.gif , sej pravm da v grobem se popivnam z brisačo, sam pol pa rada oblečem plašč, ko sm še mal vlažna, mmmm
mogoče ga mam gor še mal v spalnic, pol grem pa itak v posteljo in slečem.
Nikol ga pa nima tko kar oblečenga za po bajti in se ne šetam v njem, men bi blo pa to čudno, ker men to ni oblačilo kot trenirka, hehe, joj, kera razlaga laugh.gif
To je lo-fi različica vsebine. Za ogled neokrnjene različice z več informacijami, oblikovanjem in s slikami, prosimo kliknite tu.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.