Pomoč - Iskanje - Člani - Koledar
Neokrnjena verzija: Kavbojke
Cudovita.si > Lepota tako in drugače > Moda in zadnji trendi
Strani: 1, 2, 3
Rianna
Kje kupujete kavbojke punce z daljšimi nogami ? --> kar je lahko velik problem, še posebej če so ti vse hlače prekratke ! ermm.gif Najbolje mi je ustrezal vsak model miss sixty, ker imajo dolge kroje. Na žalost se jih pri nas več ne dobi, ostale hlače pa mi ne ustrezajo oz. so mi prekratke rolleyes.gif

Pozna kdo kakšno trgovino z dolgimi kroji, podobnimi miss sixty .. al bo treba it v šoping v italijo ? biggrin.gif

Lp
DiLeMa
Miss Sixty kavbojk se ne dobi več pri nas? blink.gif Od kdaj pa to ... in zakaj? ermm.gif Meni se zdi, da jih še kar prodajajo v trgovinah Sportina in Energie ... vsaj v Celju.
_srchika_
Po moje bi se zihr kej našlo na Starem trgu v tisti veliki trgovini s samimi kavbojkami...tm najdš pač use jeans firme,ki so najboj poznane in bi se moglo kej najdt rolleyes.gif
wilma
Miss Sixty se dobijo pri nas. Na Čopovo v Sportino stopi. ;)
Marjetka
pupa, moja prijatlca si jih kupuje v Emporiumu Top shop.Imajo prav kavbojke za punce z daljsimi nogami.
*Ar|anchY*
mene pa zanima, kje bi imeli ksne super kavbojke?take ne cisto navadne, ksn dobr model....poznate ksno dobro trgovino z kavbojkami?
JAGODA
mene pa zanimi kje v italiji al pa v avstriji prodajajo miss sixty hlače. a so tm kej cenejše? oops.gif
redkvica
hmm.. v trstu so ble enkrat v planetu. sej sploh ne vem če še obstaja una trgovina, ki če grem v trst grem v torri smile.gif
Marjetka
Jaz sem bila vceraj v Torriju in imajo FULL velik lepih stvari. biggrin.gif Tako da sva prisla domov polna vreck. biggrin.gif
Fergie
QUOTE(Marjetka)
Jaz sem bila vceraj v Torriju in imajo FULL velik lepih stvari. biggrin.gif Tako da sva prisla domov polna vreck. biggrin.gif

Kje pa je to?! biggrin.gif Namreč jaz grem velikokrat v Trst in sem imela izbrano prav eno trgovino, kjer so imeli super stvari. Vendar pa so jo nažalost zaprli in sedaj bolj tavam po Trstu ter iščem, če bom kje kej našla. Men se zdi, da je še en nakupovalni center v bližini rolleyes.gif , ampak tud za tega točno ne vem....
Rianna
Potem pravite da se splača v italijo po oblačila ? ohmy.gif hmm.. bo treba it malo naokrog.. biggrin.gif še posebej me zanima kakšne so kaj cene za miss sixty kavbojke.. ermm.gif:

lp
Marjetka
Do Torrija pa ni problem pridt,so povsod table,(vsaj midva,ko greva se orjentirava po njih)je pa full velik ta nakupovalno center,sicer od zunaj ne zgleda tak,ko pa notr prides je v treh etazah in so same trgovince, biggrin.gif Meni je vsec.
Fergie
Iz katere smeri pa prideš do njega?
Ka
če greš iz centra (se pravi od morja) greš proti Kopru.
če pa greš iz kopra je pa to itak pred mestom.
Ful tabel je, če štartaš v centru.
redkvica
moreeš baje najt neko ulico via svevo al zvevo... ker je pač tu ta trgovina
JAGODA
bom mal šla ukol špancirat. mislm u italijo. kakšne so pa kaj cene?
Marjetka
Odvisno jagoda kaj zelis imet.Jaz sem videla ene tud zelo lepe pa so bile recimo 25 eurov.
Jaz bi pa rada ene kavbojke bolj svetle,ce jih bo katera kje opazila naj prosim napise. oops.gif
JAGODA
jst tut iščem svtle kavbojke. imajo v italijo tudi hlače za bol suhe? mislm kr moja kulegica je rs zlo suha in bo namerava iti v it. pa jo zanima. drgač pa me zanimajo ceno od miss sixty
Marjetka
Kolk stevilko pa mas jagoda,za ravno miss sixty pa ne vem sigurna sem da jih dobis v kaksno dobri zalozeni trgovini s kavbojkami.
Storm
[quote=*Ar|anchY*]mene pa zanima, kje bi imeli ksne super kavbojke?take ne cisto navadne, ksn dobr model....poznate ksno dobro trgovino z kavbojkami?

Če si bolj ustvarjalna, kupi bleščice, kamenčke (že preluknjane) ali perlice in si jih našij na kavbojke. To počnem jaz.

Enkrat sem kupila ene full sexy kavbojke v Milanu ( wink.gif hehe). Bile so modre, spredaj in zadaj "zribane", spredaj pa so imele našito veliko rožo iz kamenčkov in perlic.
Tu sem dobila navdih.
free
lep pozdrav punce.js sm tud tista velka,suhcana z dolgimi nogami k nikakor ne morem najt dost dolgih kavbojk,k bi ble mogoce se clo dost dolge za ksne cevelcke z manjso peto. za miss sixty kavbojke pa res ne bi dajala 25000sit!!!! torej,a je italija oz avstrija res taprav naslov ali je potrebna samo debela denarnica pri nas? ermm.gif: ermm.gif
lep pozdrav
ursa
Nadi
Kaj pa v Mangu. Zadnjiče je sodelovka iskala daljše kabojke in jih je dobila v Mangu....
free
hm....ja bi blo za pogledat. sam pr men je tko da vedno k kej iscem ziher ne najdem,sploh pr kavbojkah mam vedno tako sreco smile.gif
sm lani v avstriji kupla ene,so ful fajne,sam se zmeri prekratke za na skorne sad.gif rolleyes.gif
lep dan vsem
Nadi
Ej, enako...zadnjič grem v shoping, iščem prehodne športne majice. Pač ni bilo številke, pa še večina modelov je bila že s krtatkimi rokavi. Pa vprašam prodajalko, če še kej dobijo, pa je rekla,da samo poletne zadeve....sej zuni je še sneg ermm.gif Ne vem, a se še kateri dogaja, ampak pri takem minusu pa snegu se ne morem spravit kupovat poletne zadeve....enostavno ne gre sad.gif
sonchika
En nasvet. A ste kje videle kakšne kavbojke za take (ne)srečnice kot sem sama. Prevelika rit. In potem nobene niso v redu. Če jih spravim preko tazadnje, so mi pa v pasu prevelike. Enkrat sem dobila ene v Naf Nafu in so odlične. Ampak jih toliko nosim, da so se mi že strgale. Enkostavno, ne najdem kavbojk. Aja, pa pas ne sme biti prenizek. V New Yokerju imajo lepe, ampak je pas tako nizek, da mi vse gleda ven.
vrana
glede miss 60...v Italiji so nkoliko cenejše kot pri nas in je dosti večja izbira. Jaz hodim v Udine in sem zelo zadovoljna smile.gif
free
ja nadi,se strinjam,prides z minusa v trgovino,pa vse rumeno,zeleno,oranzno brez rokavov,tri cetrt hlace,pol prids pa ven,se zavijes v sal in gres sneznim dogodivscinam naproti laugh.gif
sonchika,js se zase nevem kje najdt kavbojke,tko da ti res ne znam pomagat,najbol da gres v vsako trgovino,kjer vids da majo kavbojke in probas,vsaj js sm se odlocila da bom zacela delat tko smile.gif sam nevem,a se samo men zdi,ampak letos je povsod sam un grd temen jeans,skoraj nikjer svetle barve? ermm.gif: mad.gif ermm.gif cry.gif
lp
ursa
Rianna
QUOTE(vrana)
glede miss 60...v Italiji so nkoliko cenejše kot pri nas in je dosti večja izbira. Jaz hodim v Udine in sem zelo zadovoljna smile.gif

hmmm... kaj je to udine, kraj ali trgovina ? oops.gif ohmy.gif kako se pride do tja ? je daleč od slo meje ? hvala za odgovor..
vrana
Udine je kraj v Italiji , kjer maš več trgovin z oblačiili. Je približno 2 uri vožnje iz Ljubljane.
sonchika
http://www.viamichelin.com/
POjdi na to stran in vpiši pot in boš takoj videla, kako do Udin.
Marjetka
vrana kam to hodis, ker v Udinah je ogromno trgovin?pupa jaz bi ti svetovala,ce vzames koga s sabo,ki vsaj priblizno ve kje se kaj nahaja.
vrana
hmm...jst hodm u sorelle, Arteni, Iper, pa še ene k ne wem točn kuko se imenujejo ermm.gif
Fluffy The Stud Eater
Ponavadi najboljše kavbojke najdem v čist eni xy trgovini z xy firmami. In so precej bolj trpežne, kot kakšne ta hude firme... Da ne omenjam, bolj seksi. Nekoč sem dajala po 20k za kavbojke, sedaj več, kot 10k, ne dam za njih.
romy
Osebno imam rada kavbojke firme Amadeus, trgovino imajo pa v BTCju v hali A. So zmerne cene, tja do 10 jurjov za nove modele, za stare seveda manj, imajo tudi akcijski boben, kjer so ful poceni, sicer so pa moderni, aktualni modeli ter mehak jeans. Kupila sem jih enkrat pred tremi leti in ker sem bila zadovoljna, jih sedaj kar kupujem tam. Imam ene deset parov hlač, pa dolgo obleko za poleti, pa krilo...
Eileen
Glede cen Miss Sixty v Italiji...ne splača se jih kupovat, vsaj v Stari Gorici (čez mejo pri Novi Gorici) ne. Cene so približno iste ali pa celo dražje kot pri nas...gibljejo se okoli 100-150 eurov (to je circa 24000 - 36000 SIT). So tudi kake, ki so cenejše (okoli 80 eurov), vendar pa so bolj čudni modeli.

Ja, kar hudič je s temi kavbojkami Miss Sixty...tako dobre, pa tako pregrešno drage. :crybaby: Kar žalostno je, da je nakup dobrih kavbojk postal že tako mučen...saj lahko človek bankrotira!!!! :banghead:
callista
Jst Miss Sixty kavbojk nimam, ker mi je škoda dnarja zanje. Za kavbojke dam ponavad do 10 čukov, več pa ne.
Sicer pa zdej iščem kakšne pametne kavbojke, pa nič ne najdem - nosim samo kavbojke iz elastičnega jeansa, navadnih ne maram. In kjer iščem, najdem večinoma samo iz navadnega jeansa. A kera ve, kje bi lohk dobila take kavbojke, za normalno ceno?

wink.gif
ela
Za vse tiste, ki imate dolge noge a nepredolge poglejte v Esprit imajo veliko izbiro long modelov kavbojk. Drugače pa sem si v Italiji našla super dolge kavbojke od Sergio Tacchini.
Špela
js mam ene sisley kavbojke, ki so v redni prodaji koštale enih 9 jurjev, najnovejše mam pa s. oliver, za kere sm dala 15000, sam mi ni žal, ker mi vsaj stojijo in niso vse 'znucane in umazane' - take mi namreč niso všeč.
lejck
QUOTE(sonchika)
En nasvet. A ste kje videle kakšne kavbojke za take (ne)srečnice kot sem sama. Prevelika rit. In potem nobene niso v redu. Če jih spravim preko tazadnje, so mi pa v pasu prevelike. Enkrat sem dobila ene v Naf Nafu in so odlične. Ampak jih toliko nosim, da so se mi že strgale. Enkostavno, ne najdem kavbojk. Aja, pa pas ne sme biti prenizek. V New Yokerju imajo lepe, ampak je pas tako nizek, da mi vse gleda ven.

ja,js sm tocn take modele vidla nasprot tivolija je tocno tm kjer je postaja ena taka mejhna stacunca in majo lih take kavbojke mal visji pas pa za vecje ritke pa tko dost dolge,res lepi modeli sam men so bli cez rit vsi fuul prevelki tko da bi ti priporocala da gres ke pogledat. cene so pa tm okol 4000-5000
espea
Jst imam pa eno vprasanje: ali je katera zalsedila kje kavbojke firme MHV? Vcasih so jih imel v BTC-ju, pa jih nimajo vec, meni so pa ful vsec nekateri njihovi modeli. mad.gif
Jinadaze
QUOTE(espea)
Jst imam pa eno vprasanje: ali je katera zalsedila kje kavbojke firme MHV? Vcasih so jih imel v BTC-ju, pa jih nimajo vec, meni so pa ful vsec nekateri njihovi modeli. mad.gif

Jst sm jih ene 2 let nazaj kupila v Domžalah...u unm njihovem centru...ne vem kako se že reče.
Ana
Jaz mam kr dolge noge in ko sem mlajša sem mela FUL probleme z hlačami! No zdaj jih kr dobim in sicer v Zari ... prav so mi skoraj vse samo 34 more bit številka! biggrin.gif Pa tut od Miss Sixty mam ene kavbojke! biggrin.gif
Princeska
jst že dolg iščem kakšne z vzorci in bleščicami.... ve katera kje se dobi kakšne dobre? take kot npr. te.

IPB Image

IPB Image
Ana
Princeska si že čekirala kaj Zaro?
Princeska
hmm, v tem mesecu niti ne ermm.gif je pa tud problem, ker težko najdem kavbojke, ker sem široka v boke in stegna...
piko*biko
Princeska, js sm take vidla u lj na copovi v sportini. dol v orsayu wink.gif dost je takih modelov z blescicami pa kksnimi poslikavami pa perlicami... cene so pa okol 10.000 za te nove modele, kar je ful pocen. js sm si tut prejsn mesc tm kupla 2je kavbojk pa so mi ful hude za nost smile.gif
Princeska
ja, pikica, sem troje probala, in sem bla navdušena da so mi ble prav v stegna, res laugh.gif samo je pa bil problem, da so ble full ozke spodaj, tako da mi niso ble všeč...
mogoče si jih bom pa kupila za na škornje, da jih bom pač zavihala, ker so lepe in pocen wink.gif
piko*biko
ja to je res da niso ful na zvonc ermm.gif sam take bos zdej itk tezko najdla, ker se nosjo sam se take bl korenckaste ermm.gif
Princeska
ne, sej nočm takih full na zvon, sam useeno, mal pa morjo bit... ker te korenčkaste mi grejo res na živce pa še korenčkaste hlače poudarijo moja bolj široka stegna. rolleyes.gif
piko*biko
ja tocno take majo u orsayu.. niso korenck niso zvonc niso ravne niso siroke, ampak so lih neki tm umes tko da dobr zgleda
To je lo-fi različica vsebine. Za ogled neokrnjene različice z več informacijami, oblikovanjem in s slikami, prosimo kliknite tu.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.