Pomoč - Iskanje - Člani - Koledar
Neokrnjena verzija: Spodnje perilo
Cudovita.si > Lepota tako in drugače > Moda in zadnji trendi
Strani: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18
redkvica
kaj vam je ušeč in kaj nosite trenuto?
nekaj moje izbire:
srèkano in preprosto... no dobra firma anyway biggrin.gif
IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image
Marjetka
Zelo lepi kompletki biggrin.gif ,prvi,cetrti in zadnji so mi THE BEST!IPB Image
Sanja
Meni pa 2,3 biggrin.gif
wilma
Pošteno. biggrin.gif
Marjetka
IPB Image

IPB Image

IPB Image
redkvica
ta 2 v rdeče-bordo izvedbi bi bla božanska 8)
sonchika
Da še jaz pridodam svoj piskrček:
IPB Image
JAGODA
nice tongue.gif
Lady_Luna
meni so pa ful všeč čipke, še posebej črne...

IPB Image

IPB Image

IPB Image

[img]http://store1.yimg.com/I/sirenssecrets_1833_12744532[/img]
rea
redkvica!
kera firma je to?
čist hudo!!!!!!!!!!!!!!!
tinca
čipk pa res ne maram, ne moti me kakšen čipkast vstavek, ampak da bi nosila celo čipkasto perilo..to pa ne

rada imam bombažno spodnje perilo, čimbolj barvano...modeli od Redkvice in marjete so bolj zame.

verjetno sem ena redkih, ki ne nosi tangic, razen pod tankimi hlačami in seveda belimi, pod jeansom pa nikoli. čeprav jih imam doma kar veliko, takih lepih raznoraznih barv, verjetno sem mislila, da jih bom nosila...

lp, tinca
redkvica
QUOTE(rea)
redkvica!
kera firma je to?
čist hudo!!!!!!!!!!!!!!!

mislim da intimissimi nisem čist 100% morem preverit oops.gif
Marjetka
Je ja perilo iz Intimmissimi. biggrin.gif
Storm
REDKVICA! Hudo... Svetovno...
Res, dobre stvari.
_Mayckica_
Vav, zelo, zelo lepo perilo. Tukaj tudi najdeš zelo lepo perilo:

http://www.triumph.com/si/index.php
Nadi
Jaz imam tudi večino Triumphovih modelov, pa Skiny mi je v redu...
Marjetka
Te hlacke so mi bomba! biggrin.gif

[img]http://store1.yimg.com/I/pinupgirlclothing_1835_70014872[/img]

[img]http://store1.yimg.com/I/pinupgirlclothing_1835_97685531[/img]
Lady_Luna
Te ta druge so enkrantne!
*Ar|anchY*
tudi jaz prisegam na Triumph.
me pa zanima, ce ima Intimissimi(nvem ce sm prow napisala) tudi modrce c ali d košarice?
redkvica
QUOTE(Lady_Luna)
Te ta druge so enkrantne!

res je! pa še en ujemajoživotec gor.. mmm....
_Mayckica_
Men so tut te hlačke noro dobre, sama jih imam v rdeči barvi...
Ni boljših wink.gif
redkvica
QUOTE(_Mayckica_)
Men so tut te hlačke noro dobre, sama jih imam v rdeči barvi...
Ni boljših wink.gif

kje si jih kupla??? biggrin.gif
_Mayckica_
Ummm...moi dragi mi jih je podaril... sj mam še škatlco dol, bom pogledala firmo, če ti to kj pomaga 8)
redkvica
u ja prosim smile.gif
Fergie
Ooo men je tud perilo tok všeč, pa lohk bi ga kupovala in kupovala pa mi še ne bi bilo dovolj. Res so fenomenalne slikce :!: :!: :!:
Fluffy The Stud Eater
Intimissimi, Cotton Club, Lisca
LINKY
meni zelo srckano:

IPB Image
romy
Mogoče kdo ve, kje, če sploh, se v naši podalpski deželici dobi perilo Victoriaş secret?
Marjetka
VS je na zalost samo v USA. :angry4:
TASH
DOBR OKUS
laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
*mala*
okei..js mam en problem...pa bom kr tuki...

nikejr ni za dobit modrckov d kosarice, k nimajo takega obsega da bi si jih lahk 2x okol ovila...vse je sam 85D...kam nj dam to? cry.gif

ce ktera kje zasledi kake 70D al pa 75D nj plis pove...pa po moznosti za manj k 10k..kr drgac se bom spufala na modrckih cry.gif
kristy
QUOTE(Marjetka)

IPB Image

QUOTE(redkvica)
kaj vam je ušeč in kaj nosite trenuto?
nekaj moje izbire:
srèkano in preprosto... no dobra firma anyway biggrin.gif
IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

kolk lepo!!!

D&G masta tut ful lepo spodnje perilo!!! biggrin.gif biggrin.gif IPB Image
nika
IPB Image

ta komplet mi je HUD blink.gif kje bi se dal to kupit pri nas?
Chandra
jap res lepo, sicer pa na suhih in z manjšimi joški zgleda vse lepo rolleyes.gif Jaz pa mam ful problem z modrci, ker sem ful izbirčna kot prvo, kot drugo pa modrc more bit perfect zame, nič tiščat, pa lepe zizike mi more naredit, ne da so na špic al pa kake podobne fore. Skinny recimo me je ful razočaral, njihovi modrci so mi čist mimo.
nika
men je drugac triumph zakon, sam js res ne morem it mim nobene trgovine s spodnjim perilom, ne da bi not zavila biggrin.gif freak tongue.gif
Chandra
QUOTE(tinca)

verjetno sem ena redkih, ki ne nosi tangic, razen pod tankimi hlačami in seveda belimi, pod jeansom pa nikoli. čeprav jih imam doma kar veliko, takih lepih raznoraznih barv, verjetno sem mislila, da jih bom nosila...

lp, tinca

jaz tangic sploh ne nosim, nikol, ker me ful živcirajo in še za moje pojme na debelo rit tangice ne pašejo in pika biggrin.gif
DiLeMa
QUOTE(xsoncekx)

ta komplet mi je HUD blink.gif kje bi se dal to kupit pri nas?

Vse te zadeve so Intimissini in tudi v SLO imamo te trgovine tak da ... go shopping! biggrin.gif
nika
DiLeMa, mogoce ves, kej bl natancno? da ne bom cele lj prehodila (ceprov za ta komplet bi se splacal, ce se ne bi itak ze na prvem kriziscu zgubila. kaj pa kej cene (da kartico prpravim na šok tongue.gif)?
DiLeMa
Ej to pa ne vem kje v LJ imate te trgovine ... pri nas v CE je Intimissimi trgovina v Mercator centru, pa še kje drugje tudi verjetno.
nika
a u ksnem BTCju al pa kej tazga bi se najdl? k zdej k so razprodaje je itak guzva in prides do tja, kamor hoces, samo ce ves, kam bi rad prsu rolleyes.gif
Ana
Glih predvčerajšnjim sem dobila katalog VS in so luškane stvari notri! Ampak poštnina je pomojem....adijo...
nika
ja ... ermm.gif ful skoda. ceprov ne vem, ce bi si upala po katalogu narocat, rada stvari probam preden jih kupim.
rea
intimissimi je v merkator centru v šentvidu!
Blondi
A pa v mariboru je tudi kje?
Ana
V modiani majo nekaj malega.
DiLeMa
Verjetno v Mercator centru, sej ga zihr imate tud v MB.
Ana
Ja DiLeMa ! ampak ni točno trgovine ! ampak majo nekaj malega v modiani.
Blondi
Saj zato glih!!V mercator centru non stop trošim dnar na mamino pika kartico, seveda laugh.gif laugh.gif biggrin.gif pa še nikoli nisem opazla tega perila. ermm.gif zdaj vem zakaj....ker ga ni!! evil.gif pa tudi v modiani ga nisem vidla- bo treba malo boljše pogledat!
TASH
Jst sm tut dons dobila VS katalog blink.gif No, ja priznam ... večinoma nisem cunj gledala oops.gif Sm pa dobila ful smešne hlačke iz Women's secret tongue.gif biggrin.gif
Ka
kaj WS ima tudi razprodajo? ker ko sem šla po čopovi se mi zdi, da ni nič pisalo....nisem pa lih sigurna. rolleyes.gif biggrin.gif
To je lo-fi različica vsebine. Za ogled neokrnjene različice z več informacijami, oblikovanjem in s slikami, prosimo kliknite tu.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.