Pomoč - Iskanje - Člani - Koledar
Neokrnjena verzija: Valeta
Cudovita.si > Lepota tako in drugače > Moda in zadnji trendi
Strani: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14
MLadoLetNa
lala, prva črna je ful lepa. smile.gif
Ewa
Lala, kaj pa čevlji? O kakšnih razmišljaš?
TASH
Lala ne met črne obleke, rajš kej svetlejšega, npr: Bela, bež, umazana laugh.gif roza, pa pomoje bi teb tud vijolčna zelo pasala. cool.gif
Men je tale drugač ušeč ... wub.gif
IPB Image
eve
Lala, tisti dve oblekci sta res ful lepi, črna še posebej. Samo ne vem, ampak meni se zdi to mal preveč elegantno za valeto, al se pa sam men tko zdi. Ko smo mel mi valeto, nismo ble punce tko ful uštimane. No, ja časi se spreminajo. smile.gif
(Šit, jst bom mogla to leto iskat obleko za maturnca pa nimam pojma. huh.gif )
laLa°
Eva, jaz bi imela neke črne salonarje.

TASH, tista je ful lepa ja. smile.gif Sej bi raje imela kaj svetlejšega pol pa črne žabe & čevlje.
limeta
Jst mam tut letos valeto in morm še mal premislt ka bom mela...un načrt propadu
laLa°
Kaj pa si mislila imet ?
monni
js bi mela spodej kakšne take čevlje
IPB Image
Jinadaze
Meni je kaj takega za valeto všeč.

IPB ImageIPB Image
IPB ImageIPB Image
IPB ImageIPB Image
laLa°
Uuu, zadnja je super blush1.gif
eve
Pa prva je tud lepa wub.gif
limeta
QUOTE(laLa° @ 26. 10. 2007 - 18:50) *
Kaj pa si mislila imet ?

Misnla sm met pač tako do kolen oblwekico po možnosti da ma postran zarezan.Pol pa hlače ospod pa špičake.Lpo ampk preprosto.Pa še za valeto in birmo bi mela lhka isto.(mn strošku)
laLa°
Za birmo bi torej imela črno obleko ? huh.gif Ja no saj, če so pri nas lahko v temno rjavi in živo oražni hodile...
monni
al pa mogoče kej tazga
IPB Image
piiiqiii
joooj sad.gif sad.gif sad.gif
kok sm jst žalostna ker v našem kraju ne izberamo vsak svoje obleke,mi bomo imel kavbojke vsi pa pol vsak razred svojo majico z natisom in tako bo šla valeta skoz sad.gif
sade
jaz pa tretjo od jine mela!
Kalypso
IPB Image
laLa°
Kalypso, lepa je ! ohmy.gif

piiqii, kako ša to ? Pri nas smo to lahko zbirali, če bomo isto oblečeni ali pa ne. huh.gif Zbunite se, če večini ni to všeč. No, jaz za sebe vem, da bi bila najbolj glasna.
sunshine*
jst sm mela valetom junija letos....ene so ble totalno elegantne, ene športne..ene pa nekje umes...in pri 14 oz. 15 zgleda popounoma out če si oblečena kt odrasla ženska za v gledališče al pa kj tazga, jst bi ti prporočala kšno luštno oblekco pa balerinke al pa sandalce, če ti je pa športn stil pa kkšne kapri hlače pa tuniko, pa bo pomoje čist v redu zgledal biggrin.gif obleč se tk d se boš počutla sproščen, d te nebo ceu večer skrbel kdaj se ti bo odpela naramnca,kiklca preveč dvignla al pa d bi te čeuli tiščal...lepo valeto biggrin.gif ...do takrt si boš pa itq če stokrat premislna tk k sm si jst wink.gif biggrin.gif
Ewa
lala, ti si rekla, da boš mela žabe (najlonke?). Samo a ni junija že ful vroče.
Jaz bi tut mela, pa nevem kk bo pol to...
piiiqiii
QUOTE(laLa° @ 1. 11. 2007 - 16:48) *

piiqii, kako ša to ? Pri nas smo to lahko zbirali, če bomo isto oblečeni ali pa ne. huh.gif Zbunite se, če večini ni to všeč. No, jaz za sebe vem, da bi bila najbolj glasna.

ja pa sj se bunimo pa je to baje zato,ker nekateri starši nimajo dosti denarja za oblekce in to sad.gif sad.gif
bom mogla do birme počakat tongue.gif
Jinadaze
IPB Image
laLa°
V črni barvi:
IPB Image
Jinadaze
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
laLa°
Predzadnja in zadnja sta mi všeč. smile.gif
ananas
Men je to za valeto preveč elegantno!
laLa°
Kaj pa bi ti imela, če bi imela valeto še 1x ?

Ta mi je ful lepa, samo mi je prevelik izrez huh.gif

IPB Image
ananas
Isto kot sm mela na svoji valeti. Lahk skeniram fotko pa vam pokažem kakšno sm mela biggrin.gif Mal počak

To mi je res preveč elegantno... Na konc se izkaže, da valeta ni čist nič takega kot ste pričakovale in kokr ste vidle v ameriških filmih (proom dance....).
laLa°
Ja, skeniraj woot.gif
Coco*
Jst bi pa TAKOJ menjala tisto, kar sem imela .. Sej ideja je bla sicer dobra, samo nisem našla pravega blaga in je grdo izpadlo vse skupaj ;S
laLa°
Koko, kaj si mela ?
Coco*
Ma neko oblekico, čakaj da pogledam če je kaka slika kkje ..
laLa°
Oukej. smile.gif Če pa ni slike jo pa vsaj malo opiši.
ananas
Res nič posebnega. Enostavna oblekca samo bolj poseben blago. Tukaj sm še bolj presušen špaget kot zdaj, pa čudn sm posončena zarad treningov biggrin.gif
Čevlji pa so tud čist v izi, ker se nism hotla lomit v petkah. Takrat so me vsi ful hvalil in mi govoril, da sm edina primerno oblečena, ne pa ene dečve, k so se zrihtale kot da bi ble 25 let stare! oops.gif

IPB Image

IPB Image

Tukaj pa je še meni osebno noro lepo blago:

IPB Image

Tako, to sm js mela oblečen in mi ni žal. Ker mam zdej mal več čez joške kot takrat, je ne morm več oblečt. Čez boke mi je zdej čiiiist oprijeta in jo bom dala odrezat, da bom mela kiklo z višjim pasom in jo bom lahk komot nosila še na faks... biggrin.gif

Ne si delat preveč stroškov, najbolj da si omislite kakšno lušno oblekco, ne preveč nakičane in take lušne balerinke... Bom šla še mal po netu pogledat, kaj bi js tud ZDEJ še oblekla biggrin.gif
Coco*
Ničš nimam, NOBENE slike od valete wacko.gif Moram malo zatežit bivšim sošolcem.

Ena taka bela oblekica, ki bi mogla prit napihnjena, pa je izpadlo razmeroma kilavo zaradi blaga.
Bela, pod joški sta se prekrižala 2 rjava trakca, ki sta se potem spuščala po križu dol. Dolžina oblekice do kolen.

Oooo, to blago je meni noro lepo, samo je tudi precej drago, a ni? Meni je mama šivala srajčice iz tega blaga, ko sem bla majhna. happy.gif Res si špaget, ne un navaden ampak tisti ekstra tanki. blink.gif
laLa°
Špaget. lol1.gif Meni oblekca ni nekak preveš všeč, čevlji tudi ne, blago pa je noro ! blush1.gif

Koko, tvoja se po opisu ful lepo čuje. Šivat si jo dala ?
ananas

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

itd itd.......

Sj vem teb so bolj vrečaste oblekce všeč, to je zdej modern. Takrat pa so ble pr nas moderne oprijete oblekce biggrin.gif
Jinadaze
IPB ImageIPB Image

IPB ImageIPB Image

IPB ImageIPB Image

IPB ImageIPB Image

IPB Image
Ewa
IPB Image

IPB Image

IPB Image

Ewa
IPB Image

IPB Image
Kalypso
ananaska, lepa si bila. Edino čevlji so bili bljak. smile.gif Ampak razumem, to se je včasih noslo. smile.gif
ananas
biggrin.gif Hvala. Ja zdej jih 100% ne bi kupila biggrin.gif Zdej bi imela rdeče zraven biggrin.gif
Coco*
QUOTE(laLa° @ 15. 11. 2007 - 17:27) *

Koko, tvoja se po opisu ful lepo čuje. Šivat si jo dala ?

Mama nardila.
monni
IPB Image
sade
kai lepi vzorec, barvna kombinacija, kroj... vse wub.gif
Kalypso
Samo, a ni to bolj majčka, kot oblekca?
Jinadaze
IPB Image
monni
QUOTE(Kalypso @ 20. 11. 2007 - 8:48) *

Samo, a ni to bolj majčka, kot oblekca?

Ne ni ..čeprou je res nekoliko kratka.
IPB Image
Ewa
IPB Image
IPB Image
sade
obe se mi zdita lepi in primerni za valeto.
To je lo-fi različica vsebine. Za ogled neokrnjene različice z več informacijami, oblikovanjem in s slikami, prosimo kliknite tu.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.