Pomoč - Iskanje - Člani - Koledar
Neokrnjena verzija: Valeta
Cudovita.si > Lepota tako in drugače > Moda in zadnji trendi
Strani: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14
Kalypso
V tvojih sanjah mogoče. Ziher si bila lepa. wink.gif
limeta
IPB Image
Kalypso
Ne bi se mi zdela slaba kombinacija s recimo takšnim krilom in eno lepo ujemajočo srajčko, ter čeveljčki.
IPB Image
*Slončica*
Men je pa una rumena oblekca ful lepa. V kkšni črni barvi za valeto smile.gif
Matilda

No, obujam dva meseca staro temo in še zdaj ne vem, kaj točno bi imela za valeto. Mi je pa ta obleka všeč:

IPB Image
nika
js sm se spuntala za valeto, sm rekla da ne bom nasemljena k ostali (birmanske obleke, ampak res uno hard svecana toaleta), tako da sm bla v kavbojkah pa crno-beli majcki. se nism hotla oblacit v nekej, kar nisem. men je blo fajn, ce pa komu ni blo usec pa njegov problem smile.gif
Jeannette
Pri nas se pa sploh nismo tolk štimali za valeto. Kkšna oblekca npr. kot tista ki jo je MateYa prilepla ni šans no. Tudi meni se zdi to ful preveš uštimano za na valeto. Pri nas so ble večinoma tko ena kiklca pa mal lepš majčka za na vrh, al pa kaj v tem stilu. Hm....da se 15 let stare punce štimajo kot da grejo pa nevemkakšno gala večirjo rolleyes.gif
MLadoLetNa
Jaz pa ne najdem ene navadne rjave majčke brez kšnih vzorčkov in podobno, brez rokavov za h kiklci down.gif Jo je katera kje vidla ? .. samo vseeno pa nesme bit kot sp. majca recimo biggrin.gif

Pri nam jih bo pomoje kar nekaj tudi v oblekah, potem pa tako v hlačah kot v kiklah smile.gif

sahara
pej v Zaro pogledat. tam majo ful takih majčk vseh barv
MLadoLetNa
sem prejšn teden v dveh zarad gledala, pa ni bilo nič pametnega sad.gif
Matilda
QUOTE(rain_girl @ 8. 4. 2007 - 11:37) *
Pri nas se pa sploh nismo tolk štimali za valeto. Kkšna oblekca npr. kot tista ki jo je MateYa prilepla ni šans no. Tudi meni se zdi to ful preveš uštimano za na valeto.

Čeprav se meni ta oblekca niti ne zdi blazno fina. Taka preprosta je in ravno zato mi je blazno všeč. wub.gif
Coco*
Mladoletna - Nafnaf!
MLadoLetNa
Zdej me pa samo še spomni, kje v ljubljani je Naf naf smile.gif
laLa°
Kaj pa Tally Wail al pa Orsay ?
MLadoLetNa
bom pogledala, hvala smile.gif
Coco*
Nimam pojma za LJ. Jst sem vidl take majce v KP. Ampak če so tu, so sigurno tudi v LJ.
*Slončica*
QUOTE(Iva @ 24. 10. 2006 - 16:16) *

Tako podnobno rumeni obleki sem jaz mela na valeti samo, da je črna in drugače izrez. Pa bleščice so še drugje bo obleki.

kje si jo pa kupla??

Na naši valeti so ble lan babe oblečene (ene) ko kurbe, črno obleko z izrezom takim da so jim joške (pa so mele ful velke) skor vn padle, obleka se je pa končala lih tok pod ritjo da se ji rit ni vn vidla. Pol pa še čevle z tako velko peto, da so mele nogo že ukol obrnjeno (tanko) in pa nakodrani lasje, pokončna hoja pa tko so se mal dvigovale... aja pa živo rdeči nohti... blink.gif
Naty
QUOTE(*Slončica* @ 8. 4. 2007 - 19:15) *

kje si jo pa kupla??

Mene tud zanima, ker mi je tud ful dobra in bi mela podobno nareto (ne bi mela take barve, izreza in spodnji del bi bil mal drugačen ampak v bistvu je ok biggrin.gif)
Nincha
pejte pogledat v Špelo v btcju hala A se mi zdi. majo prou za razne valete pa mature oblekce pa so res ful lepe. tm sm jz lani kupla svojo in mi je še vedno ful lepa samo k je prelepa da bi jo tko nosila ermm.gif wink.gif
*Slončica*
čeprv men se zdi da majo tm včasih ful take načičkane, drgač pa zlo lepe. Bom šla mal pogledat smile.gif
MLadoLetNa
tako oblečena bom jutri za valeto

IPB Image
IPB Image
Ana
biggrin.gif Lepo !!!
MLadoLetNa
hvala še enkrat laugh.gif oops.gif
sahara
ja, lepo je!
Kalypso
Saj sem ti oblekco že pohvalila in jo bom še enkrat. Zdaj pa še samo povej kje si jo kupila in koliko je stala. biggrin.gif
MLadoLetNa
kupila sem jo v zari, bila je ene 12000 sit ali še manj, imajo jo še v rdeči, beli barvo, za kakšno drugo se ne spomnim smile.gif

pa hvala biggrin.gif
ananas
Mladoletna, zelo lepa oblekca!!!!
*Slončica*
moja oblekca za valeto
IPB Image
freak
lepa je ker je čist simple
MLadoLetNa
ful lepo wink.gif
ananas
Men je tud všeč. Pa čevlji so mi ful lušni. Kje si jih kupila? A si čist nizki,a ne?
sahara
waw, Slončica, ful je lepa, no cela si lepa!kje si jo pa kupla?se mi zdi znana
Kalypso
Ful lepo. Ves kompletek. thumbup.gif
*Slončica*
obleko sm kupla v hali A v trgovini Naja.
Čevle sm pa kupla v trgovni Paprika v Hali A, majo pa tanko peto, nekje okol 4-5 cm.

Drugač pa hvala vsm smile.gif
DEADmemory
slikca iz naše valete...jst...čist tadesna...taka je bla moja obleka za valeto...sam da nism mela tega pasa...to sem dala gor po koncu valete laugh.gif laugh.gif
laLa°
Obleka niti ni tolk slaba, samo jaz nebi imela pasa z neti preko (ker mi je že malo bv, ker to nosijo vse moje sošolke, VSAK dan), pa verižico bi imela drugo.
nutella`
Ma no, sej če nebi blo pasa al pa da bi biu zlati pas poleg bi še verižica šla nekak zraven.
DEADmemory
šuhe sm mela zlate...pasa ni blo zraven...pol ko sm šla iz valete sm ga dala gor ko ga nism mela nikamor za dat...verišca men tut ni ušeč...kupla sm tak na hitr...inmi je blo pol žau da nism druge kupla sad.gif
nihrida

Jst bi probala tko zrihtat, da se ne bi naramnice od modrčka vidle. Pa oblika verižice mi nekak ne paše...vse tko nekam "dol visi", če veš kaj hočem povedat. smile.gif Če si imela zlate čevlje, potem boljš, da je bila tud verižica zlata, kot pa če bi bila srebrna.
laLa°
QUOTE(DEADmemory @ 24. 8. 2007 - 23:23) *

šuhe sm mela zlate...pasa ni blo zraven...pol ko sm šla iz valete sm ga dala gor ko ga nism mela nikamor za dat...verišca men tut ni ušeč...kupla sm tak na hitr...inmi je blo pol žau da nism druge kupla sad.gif

Aha, ok pol pa razumem. smile.gif
laLa°
Jaz pa imam letos valeto woot.gif

Razmišljala sem o nečem takem blush1.gif :
IPB Image IPB Image
Goddess
Črna je ful lepa wub.gif .
Sarah
Prva je ful lepa ja. Moja sestra je imela letos valeto in je imela eno skoraj identično tej levi, tudi tista črna roža zgoraj je bila. smile.gif
Ewa
Tudi jaz mam letos valeto... biggrin.gif

Ampak ziher ne bom v črni barvi.
laLa°
Jaz pa razmišljam o kaki umazani roza obleki s črnimi žabami, ali pa sivi obleki s črnimi žabami. Če pa bo obleka črna bodo pa žabe sive. smile.gif

Ewa, kake barve obleko pa bi ti imela ?
monni
Js mam tut letos valeto....ciljam na kej tazga.

IPB Image
laLa°
^^ barva je ful lepa happy.gif
sade
QUOTE(monni @ 24. 10. 2007 - 20:39) *

Js mam tut letos valeto....ciljam na kej tazga.

IPB Image

ful lepo wub.gif
Ewa
QUOTE(laLa° @ 24. 10. 2007 - 20:33) *

Ewa, kake barve obleko pa bi ti imela ?

Hmm, nevem še. Sam črna 100% ne bo.
Ker se mi zdi, da je treba met za valeto obleko kake bolj vesele barve, črna se mi zdi preresna.

Pa na lanski valeti na naši šoli, so ble VSE punce v dolgih črnih oblekah + po možnosti še s kako vinsko rdečo čipkasto jopco, da je res zgledlo ful preveč odraslo.
Tako se meni zdi.

Aja, pa tvoji dve oblekci, ki si ju prilepla sta mi ful ušeč - model. Sam nimam postave (nog) za kaj tk kratkega, nažalost.
laLa°
^^ pri nas je bilo isto. Pol jih je bilo v črnem, pol pa v baribie pink. :huh.
To je lo-fi različica vsebine. Za ogled neokrnjene različice z več informacijami, oblikovanjem in s slikami, prosimo kliknite tu.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.