Pomoč - Iskanje - Člani - Koledar
Neokrnjena verzija: Valeta
Cudovita.si > Lepota tako in drugače > Moda in zadnji trendi
Strani: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14
Kalypso
ful so mi všeč. biggrin.gif Pa majčka tudi - kje si jo kupila?
DiLeMa
Meni so tudi zelo všeč!
cedevita
QUOTE(Kalypso)
ful so mi všeč. biggrin.gif Pa majčka tudi - kje si jo kupila?

H&M - Celje
MLadoLetNa
cedevitka ...sej ko tkole slikco gledam so mi fulll lušni wink.gif
sam nevem kaj na slikah vidm da mi nekak ne potegne, drgač so pa res dobri biggrin.gif
Kalypso
Na slikcah se čevlji ne vidijo lepo, ampak meni se zdi, da k celotni podobi ful pašejo.
Ana
Čakamo slike ...

TASH, Pavinder ... itd ... metal*girl ... biggrin.gif
Parvinder
QUOTE(Anaa)
Čakamo slike ...

TASH, Pavinder ... itd ... metal*girl ... biggrin.gif

Uja sej res, zdej jih še nimam, jih dobim kmal, pa kuj prlimam biggrin.gif
rea
Cedevita!!!Dj jz bi tud rada slike vidla!!!!!!!!!
Kje si pa čevle kupila?Všeč so mi!
cedevita
Joj, hehe, že tretjič jih dajem gor...ok zaj pa res zadnjič biggrin.gif

Čevle sem kupila v Alpini, ampak kooomaj sem jih še dobila, če si jih misliš kupiti, pa v trgovini ne bo tvoje številke, jih naroči.
rea
Ja,lušna!
Hvala!Sam se full slabo vidjo!Ko kliknm na njih pa ni nič ermm.gif hehehe,ej kok pa so bli čevli?Pa v keri prodajalni si jih nabavla?
cedevita
Ja čevlji se res slabo vidijo, saj na prejšnji strani je slika od njih. Kupila sem jih v Alpini, dala sem pa 8k.
Parvinder
QUOTE(cedevita)

Ja zakaj jih pa ne pustiš gor, sej te noben ne bo pojedu, če jih pustiš wink.gif
cedevita
QUOTE(Parvinder)
QUOTE(cedevita)

Ja zakaj jih pa ne pustiš gor, sej te noben ne bo pojedu, če jih pustiš wink.gif

Me bolj zanima, zakaj ti svojih še nisi gor dala, ker me komentiraš? wink.gif biggrin.gif twisted.gif
Parvinder
QUOTE(cedevita)
QUOTE(Parvinder)
QUOTE(cedevita)

Me bolj zanima, zakaj ti svojih še nisi gor dala, ker me komentiraš? wink.gif biggrin.gif twisted.gif

oops.gif biggrin.gif

Haaa, zato, ker jih še nimaaaaam [kaže jezik] Sicer bom pa počakala tolk cajta, da boste že pozabile twisted.gif
cedevita
Zdaj ti bomo še bolj težile, juhuuu. :laughing2: :laughing8:
Parvinder
Neeeeeeeeeeeeeeeee laugh.gif Se bom potrudla /samo za vas/, pa jih bom od neke+je izbrskala biggrin.gif
Parvinder
Bla sem ko kaka rdeča kapica, ampak bila sem si všeč, čupa je mal bolj čudna, v 'živo' mi je bla bolj všeč.
smetanca
joj si zakomplicirala wink.gif ampak meni si vsec tongue.gif
metal*girl
iiii kak maš lepo kiklco <3
laLa°
ja lepa si bla... smile.gif biggrin.gif
Kalypso
Lepo. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Čeprav jaz ne bi imela ničesar na glavi, ampak kljub temu lepo. biggrin.gif biggrin.gif
Rianna
QUOTE(Kalypso)
Lepo. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Čeprav jaz ne bi imela ničesar na glavi, ampak kljub temu lepo. biggrin.gif biggrin.gif

enako wink.gif pač si bla pravljično razpoložena biggrin.gif hec smile.gif
Parvinder
QUOTE(Rianna)
QUOTE(Kalypso)

enako wink.gif pač si bla pravljično razpoložena biggrin.gif hec smile.gif

Hahaha, sej najprej sem hotla bit palček pa nisem nikjer dobila take kape, pa še brada mi je vedno dol lezla, ko sem jo sprobala. Pol sm hotla bit zlobna čarovnica, pa so se mi una očala, k je gor nos prpopan, zlomila. Pa sm si rekla: Baaaah, kar rdeča kapica bom wink.gif biggrin.gif In sem bla biggrin.gif
Rianna
haha laugh.gif biggrin.gif laugh.gif
Kalypso
Kaj zdaj ostale? Kje so fotke? Se ne bi rade nič považle kak ste bile lepe? ;) biggrin.gif biggrin.gif
Coco*
jst fotk še zmeraj nism dobila in jih očitno tudi ne bom ermm.gif
roxy
joj bejbe res ste bile vse v kiklcah smile.gif
pri nas pa nismo nič komplicirale, smo bile večinoma kar vse v hlačah wink.gif in je vseeno dobro izpadlo biggrin.gif
seveda pustimo izjeme, ki so se uredile kot bi šle na maturantski ples laugh.gif
*_angel_*
rolleyes.gif rolleyes.gif hm..js sn pa mela čist na izi tud na valeti...mela sn tk eno belo kiklco (bl kratka,sei mi je blo mal žal da je bla bl kratka, k niam lih lepih nog) k sm jo kupla v orsayju..pa en tak roza topek, k je mel neki bleščice gor, pa mal dekolte, da je zgleal mal bl elegantn.. smile.gif ma ja , sam nekatere so mele pa res tk k za maturanca... smile.gif

----neuradni del---- kaprike pa isto majco, sam da sn si jo zavezala, k mi je blo puno vroče smile.gif
+drgč je pa valeta uspela v nulo, sploh neuradn biggrin.gif biggrin.gif
skinny
cedevita

laugh.gif biggrin.gif i know you!
cedevita
blink.gif blink.gif blink.gif OMG...zs biggrin.gif biggrin.gif
skinny
heh.. glej ZS biggrin.gif . jaz kar ne morem verjet, da si to ti laugh.gif .
Kalypso
Kaj takega mi je tudi luškano za valeto.
IPB Image
laLa°
evo tako oblekco bi pa jas mela za valeta...mogoče malo krajšo...pa barvo kako drugo..drugače mi je pa popoln model smile.gif biggrin.gif smile.gif biggrin.gif smile.gif

IPB Image

al bom mela tako...al pa sem si v glavi en model zamislila..sam slikce pa še nism našla..mela bi neko bol kratko črno al pa smaragdno zeleno oblekco...ko ma tak mali zlati detalj..(sam neem kaki smile.gif ) pol pa bi mela zlate čevelčke...pa zlato torbico..pa en zlat trakec v laske...pa kodrčke..spete al pa spuščene...kodrčke pa ziher smile.gif

zdej pa čakam komentarje smile.gif
Ana

haha .. take oblekce v SLO ne boš dobila. smile.gif
laLa°
to vem..na žalost cry.gif cry.gif vrjetno jo bom dala šivat..kr mami pozna eno zlo dobro šiviljo ko je že njej obleke šivala...tko da..upam da bo kaj thumbup.gif
Ana

Ne nabavljaj si takega materiala to ti naj bo merilo.

1. Če se boš malo spotila, se ti bo takoooj poznal flek .. na hrbtu, na dekolteju .. itd..

2. To ni nič raztegljivo in se boš težko sprostila.

3. Ful težko ti bo šivilja krojila tak, da ti bo kolko-tolko oprijeto ...

- Rajši idi v ZARO tam maš na tone lušnih oblekic in si kupi eno potem pa maš še ful časa da preštudiraš kaj boš oblekla polek itd...
laLa°
u Anna maš prav..na to sploh nisem pomislila....hm....vrjetno bom res šla kr bo trgovinah pogledat pa bom sigurno kaj našla..če ne v slo bom pa šla še v austrijo pa italijo... smile.gif
Iva
Pa to obleko kaj si boš kupla boš verjetno samo enkrat oblekla tak, da tudi bzv pretiravat in in ne vem kake obleke kupovat. smile.gif
TASH
Dobr premisl. Kaj bi jst dala, da bi loh še enkrat zbrala. cry.gif Sem bla sama seb grda, k hudič
Iva
QUOTE(TASH @ 23. 10. 2006 - 0:58) *

Dobr premisl. Kaj bi jst dala, da bi loh še enkrat zbrala. cry.gif Sem bla sama seb grda, k hudič

Zakaj? blink.gif
Ana

Ker je smotana. Itak je bla najlepša. smile.gif
Kalypso
IPB ImageIPB Image

in ta od Penelope Cruz mi je krasna:
IPB ImageIPB Image
laLa°
uuu od Penelope je res prepela...če jo tak na hitro pogledam me malo na Annino spominja...very cute biggrin.gif
pink girl
men so pa tele oblekce cute biggrin.gif

Kliknite za ogled priponke
oprostite za mejhne slikce.Me računalnik zafrkava. oops.gif
Iva
Tako podnobno rumeni obleki sem jaz mela na valeti samo, da je črna in drugače izrez. Pa bleščice so še drugje bo obleki.
Parvinder
Men je pa tale od Penelope res najbl smešna, taka delovska mi deluje biggrin.gif
Izgubljena
Rumena mi je božanska w00t2.gif
Coco*
QUOTE(TASH @ 23. 10. 2006 - 0:58) *

Ej enako rolleyes.gif
Usi so pravli da kako je oblekca lepa, pa oh in sploh, samo jst sem se ful salbo počutla in je blo grozno use skupaj potem cry.gif
Kalypso
Ja deklince, ki so pa slikice, da lahko me same pri sebi presodimo ali sta bili lepi ali ne????
Coco*
Jaz rajši ne, na vseh sem ko ena nosečnica z razširjenimi nogami. rolleyes.gif
To je lo-fi različica vsebine. Za ogled neokrnjene različice z več informacijami, oblikovanjem in s slikami, prosimo kliknite tu.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.