Pomoč - Iskanje - Člani - Koledar
Neokrnjena verzija: Valeta
Cudovita.si > Lepota tako in drugače > Moda in zadnji trendi
Strani: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14
phoebe
Ana luskane slikce wink.gif ....
zelo lepo oblekco imas biggrin.gif (cist moj stil barve-CRNA laugh.gif laugh.gif ..)

vglavnem super... biggrin.gif
MLadoLetNa
QUOTE(Parvinder)
QUOTE(metal*girl)
a ve ste s kranja alkak da mate ju3? k baje ma kran ju3...

Ne, js sm iz enih rovt, sicer res iz Gorenjske, pa mislm, da ma kar cela Gorenjska dons biggrin.gif

Lany, najlepša hvala, slikce pa dobite...če boste pridne tongue.gif biggrin.gif

v Domžalah majo tud ju3 valeto
cedevita
Mi smo valeto meli predvčerajšnjim. Noge so me taaaaak bolele, ampak sem preživela biggrin.gif . Slik še nimam, upam, da bon sploh prišla do njih ker je naš foter samo snemal.
metal*girl
wazza!!!! ju3 valta žurka..noro...sami...ni staršu jeah baby jeah biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Parvinder
Madoniš ja, dons mam js valeto, pa še kar posedam tle pred kompam oops.gif Poj bom pa zih zamudila. biggrin.gif

Ej Cedevita, sam d si prežvela, drugo ni važn biggrin.gif A program pa to je lepo šov? Mene to najbl skrbi smile.gif
nutella`
Malo za zamudo: Anaa full lepo TIPTOP, popolno vse.. tak so ti že tolko lepega povedale da nimam več kaj dodat biggrin.gif
laLa°
ej Anaa kaj obleko si kupla al dala zašit...kr jas bi mela full nekaj takega tut na moji valeti... laugh.gif
phoebe
QUOTE(*Tia*)
ej Anaa kaj obleko si kupla al dala zašit...kr jas bi mela full nekaj takega tut na moji valeti... laugh.gif

kdaj pa mas valeto??
cedevita
QUOTE(Parvinder)

Ej Cedevita, sam d si prežvela, drugo ni važn biggrin.gif A program pa to je lepo šov? Mene to najbl skrbi smile.gif

Ja, je lepo šel. Sicer smo bili malo premalo organizirani, tako, da smo enkrat prehitro vstali, ampak okej, ni bil hudega. Motilo me je samo to, da je program bil predolg.
Kalypso
QUOTE(*Tia*)
Par strani nazaj bo treba poiskat. ;) Sem že pozabila kaj je napisala. Je pa že napisala kje jo je kupila 100%
Anya
QUOTE(*Tia*)

Jst se pa spomnim:D. Kupla je u zari
Ana
V zari ja ;) .. pa hvala še enkrat. Mah ja. Ostale pa da nalepite slike drugače vas biggrin.gif .
nutella`
Zdaj ko sem jo gledala sem se spomnla da sem jo že vidla.. je v mariborsem v europarku ne?
Ana
Jaa. wink.gif
laLa°
sam fulll je lepa.... biggrin.gif biggrin.gif edino vem kai se je eni moji zanki zgodilo na valeti..obleko je kupla v H&M v mb...pa je prišla na valeto pa je mela ena njena sošolka isto obleko... ermm.gif je rekla da je biu za njo to taki blink.gif da ni vedla kai nai naredi....pol je mela gvala bogu za pol za preoblečt eno full lepo oblekco še pa se je preoblekla pa je mela pol tisti za valeto..... laugh.gif neroden trenutek ne.... ermm.gif
Ana
Jaz se nebi preoblačla. laugh.gif
Kalypso
QUOTE(Anaa)
Jaz se nebi preoblačla. laugh.gif
jaz tudi ne. Jaz bi ves čas bila skupaj, da bi zgledlo kao da sva se zmenli, da bova isto oblečeni biggrin.gif
Ana
twisted.gif biggrin.gif twisted.gif
Coco*
evo mene po dolgem času ( čeprau me niste neki pogrešali laugh.gif )
uradni del valete je biu FUL FUL FUL hud, lepo je use izpadlo ..
neuradni pa .. khem ja no
smo šli u en lokal, je blo dokaj v redu
edini problem je biu ta, da so vrteli samo balkanjado cel večer (aja ups, tu in tam so spustili malo MTV scene in starega rock'n'rolla)
sej ne da mam kaj proti tej muziki, samo kar je pa preveč je pa preveč
evil.gif
u glaunem ,lepo je blo, ni blo blo kakšnih večjih stilskih kiksov . ja no razen ene ki je mela "oblečeno" črno svetličajočo se plahto črnega blaga, čez pa tančico z zlatimi zvezdicami laugh.gif
pinga
slikce? biggrin.gif
Coco*
aja , še pridejo .. enkrat u sredo
problem je v tem da je meni digič crknu (shit happens rolleyes.gif )
pa morem nest cdje sošolkam da mi zapečejo njihove fotke gor
laLa°
hja....slikce slikce....me zanima... biggrin.gif
metal*girl
đizs učer mel valeto...in pol so te prasice moje sošolke matko klicale dumau da mi je slabo...js pa baje koma tongue.gif
Anina
Hehehhheh!!! metal*girl, a maš kake fotke? 8) Baje si mela hude čevlje... laugh.gif
Parvinder
QUOTE(metal*girl)
đizs učer mel valeto...in pol so te prasice moje sošolke matko klicale dumau da mi je slabo...js pa baje koma tongue.gif

Baje? No pol si verjetn bla, če se ne spomneš laugh.gif Jej, jej pa šele 14 stara biggrin.gif

Naša valeta je bla tud ful dobra, oblečene so ble tko navadn, nobene tko d bi ven odstopala, so pa mele ene punce iz enga razreda vse bele hlače pa odspod navadne bele gate laugh.gif
Ana
laugh.gif Kruto.

Rajši slikice limajte. Opisi nas ne zadovoljujejo. biggrin.gif
laLa°
ja Anaa se strinjam....jst bi tut rada slikcee vidla....

a tiste so se vse zmenle da bojo mele iste hlače?? ermm.gif blink.gif
cedevita
Ok, če kdo še ni videl slik pa bi jih rad, naj reče, pa jih dam gor. wink.gif
Kalypso
wow - ful lepa si bila biggrin.gif biggrin.gif Pa še vse stvari boš lahko nosila. Res lepo. biggrin.gif
Ana
Najs. 8)
cedevita
Hehe, hvala. Meni se zdi da sem bila ko stara baba ermm.gif oops.gif
laLa°
ja res si bla lepa biggrin.gif ...ma prav Kalypso...res boš use stvrai še lahko nosila..všeč mi je bilo kr bla bol nevtralna...nisi prevečč izstopala malo pa biggrin.gif metal*girl lahko še daš ti slikce gor od tvoje valetke prosimm
Kalypso
QUOTE(cedevita)
vse prej kot stara baba. bolj kot luškana mlada dama ;) biggrin.gif
nutella`
QUOTE(Kalypso)
QUOTE(cedevita)
vse prej kot stara baba. bolj kot luškana mlada dama ;) biggrin.gif

men se tut tak zdi...ZELO lušna mlada dama biggrin.gif
rea
QUOTE(cedevita)
Ok, če kdo še ni videl slik pa bi jih rad, naj reče, pa jih dam gor. wink.gif

ja!
jz še nism vidla,a lahko nalimaš?
MLadoLetNa
jz tud še nism vidla sad.gif ...plosim pripopaj biggrin.gif
*sarca*
jst tudi ne...prilimaj prosim... smile.gif
cedevita
Aja, pozabila sem še povedati, da na naši valeti tudi ni bilo nekih čudnih oblek, razen ena je mela črno krilce takšno kot baletka.
Ana
Kaj maš malo na O noge? oops.gif Al si samo tak stala .. ?
MLadoLetNa
ful si bla lušna ja ...edino kar bi jz spremenila so čevelčki ermm.gif
drgač pa same pohvale wink.gif
cedevita
Tak sem stala, ker mi je mati skos pravila, da moram skupaj noge držati, doli sem jih držala skupaj, v kolenih pa ne oops.gif
cedevita
QUOTE(MLadoLetNa)
ful si bla lušna ja ...edino kar bi jz spremenila so čevelčki ermm.gif
drgač pa same pohvale wink.gif

Zakaj pa to? Čeveljčki so mi bili pa najbolj luštni. biggrin.gif
Ana
biggrin.gif
MLadoLetNa
eh, jih ne vidm najbol, če bi jih bi mi bli mogoče všeč wink.gif
mensezdi da bi ti take še bol pasale kokr jih je mela Ana na valeti biggrin.gif
bellini
Joj kaj bi jaz dala za taka meča cry.gif Zelo lepe noge (vsaj to kaj se vidi wink.gif )
cedevita
QUOTE(bellini)
Joj kaj bi jaz dala za taka meča cry.gif Zelo lepe noge (vsaj to kaj se vidi wink.gif )

O hvala bellini oops.gif smile.gif
MLadoLetNa
IPB Image

to je ena od slik iz letošne valete na naši šoli
pr tej u uranžni oblekci pa res sam gledam kašne noge oz. postavo ma blink.gif
pa ta desno u rjavem mi je lušno oblečena biggrin.gif
Anina
QUOTE(MLadoLetNa)
...edino kar bi jz spremenila so čevelčki ermm.gif
wink.gif

Js bi ti tudi druge čevlje dala... laugh.gif
DiLeMa
Cedevita ... zelo, zelo lepo. Res si luštna punca, meni so tudi čeveljčki všeč.
cedevita
Hvala DiLeMa.

Mladoletna, take čeveljčke sem mela. In tole mi je na sebi bilo najbolj všeč, ne majica, ne krilce. Čevlji. smile.gif
IPB Image
To je lo-fi različica vsebine. Za ogled neokrnjene različice z več informacijami, oblikovanjem in s slikami, prosimo kliknite tu.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.