Pomoč - Iskanje - Člani - Koledar
Neokrnjena verzija: Valeta
Cudovita.si > Lepota tako in drugače > Moda in zadnji trendi
Strani: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14
metal*girl
ni blema...drgač so pa te strani www.vampirefreaks.com pa www.myspace.com ko majo emoti svoje strani poglej si tongue.gif
Cvetka*
Ih bin kajn emo! biggrin.gif
če bi mela valeto, bi bla takole oblečena, na nogah bi mela ene v izi flat sandalčke, usnjene, kake svetlo rjave, rjave barve:
IPB Image
s tem, da bi bla majčka brez tistga hecnega kvačkanga dodatka, takole zgleda majčka sama, in mi je božaaanska: IPB Image IPB Image
Kalypso
QUOTE(crna)
Cvet, FUL lepa, meni je oblekica zelo všeč, čisto tvoj stil wink.gif . Pa lušna si wink.gif .
se podpišem pod to biggrin.gif biggrin.gif
metal*girl
uf cvetkica...jest mam pa čis tako kiklco sam da ma še une kovančke al ka že zrm...pa tko mal je pošita z nekimi šipkami...sam niam to za valeto tongue.gif
Cvetka*
oo, a res? Take barve? Tud tk nareta na plastenje? Dej sliki pa prpopi smile.gif Kdaj&kje si pa to kupla? Kuk številka? A jo kej nosiš(kr če ne je kr škoda in jo kr takoj odkupim)? biggrin.gif biggrin.gif
metal*girl
hehe kupla sm jo u andorju....za 5k tongue.gif hehe ja ko bom mela digita pr seb jo bom slikala tongue.gif heh prodam je pa ne k je edina ko je mal pod koleni tongue.gif
Cvetka*
Rit si biggrin.gif (hecam se no)
cedevita
Jutri mam valeto biggrin.gif ...Loooooooooool, kriza, malo me panika grabi na hipe blink.gif oops.gif biggrin.gif
Coco*
sej bo
Ana
No pa je za mano. Valetka namreč.

Slikice obljubljene:

IPB Image
To sma jaz in moj plesalec.

Skupinska slikica: (šajnam se ko marija:D)
IPB Image

Sošolec in jaz :
IPB Image

Pa še enkrat :
IPB Image

smile.gif
IPB Image
IPB Image

To pa je bol od daleč:
IPB Image
IPB Image

Evo;) ... še dobite nekaj slikic ;) . To je uvod tongue.gif .
sade
ana najlepšo oblekico maš (in to resno mislim smile.gif )
luškana si
Ana
Danke šn. oops.gif oops.gif
Coco*
agree with sade .. pa ful lepi čevljčki oops.gif
TASH
Anaaaaaaaa! Uaaaaau, kok si bla lepa! blink.gif blink.gif Omg, res si bla super! Najlepša od useh, pa fuuul huda tista slikca ko se vrtiš. blink.gif tongue.gif 8)

Drugač pa una v modri obleki, a to je sračje gnezdo al kaj? blink.gif
Ana
Taška ni blo tak hudo. biggrin.gif:D:D:D Pa hvala. wink.gif
Kalypso
Ana, ful si luškana biggrin.gif biggrin.gif In daleč najlepša oblekca in frizurca od vseh deklin na slikici. biggrin.gif biggrin.gif
MLadoLetNa
ja,ful si si dobr zbrala, niso une ubijalske pete k so ene mele, pa lih prov dolgo oblekco si mela, una za tabo pa zame mal kratko ermm.gif ...pa ko nisi bla čist u črnem je ful fajn izpadlo,pa ja,lepa preprosta frizuca wink.gif
Princeska
anči, izgledaš super, taka punčka si biggrin.gif kjuuut wink.gif
Fluffy The Stud Eater
.
Ooo, slike 5, 6 in 7 so čisto opasne! IPB Image

.
cedevita
QUOTE(TASH)
Anaaaaaaaa! Uaaaaau, kok si bla lepa! blink.gif blink.gif Omg, res si bla super! Najlepša od useh, pa fuuul huda tista slikca ko se vrtiš. blink.gif tongue.gif 8)

Ja se strinjam wink.gif :thumright:
Ana
Hvala wink.gif .
Chandra
Anaa, lepa, pa ful dobra izbira vsega :thumleft: (obleka, čevlji, frizura)
ananas
Anaa, men je tud ful všeč frizurca, oblekca... lahko ti rečem, da si bla bolj okusno zrihtana pa vse kot nekatere punce na mojem maturantskem plesu

Tko preprosto, ampak vseen efektno, da te je vsak opazil!

Drgač pa mi je tud všeč tista v črni oblekci k zraven tebe stoji na drugi sliki, sam ma pa mal preveč kratko oblekco, kokr je že ena rekla- pa mal preveč odraslo deluje.... ne vem...

Ti si še vedno najbolj zažigala! ;)
DiLeMa
Ana ... še od mene vse pohvale, frizurca je zelo lepa in ti je full pasala, obleka je itak prečudovita, čeveljčki tudi ... kot je že bilo povedano - daleč najlepša si bila! wink.gif
Rianna
Ana zelo lepo ! kot so že druge povedale obleka, čevlji, frizura, mejkap..vse je bilo na mestu wink.gif
Blondi
Meni je všeč kak si bla okusno gor nareta. Ker ene na slikah so mi rahlo mimo. Pa da nisi bila namazana preveč, ampak tak naravno. Ful lepo wink.gif
sonchika
Same čednice na tem forumu. smile.gif
URŠKA
Tudi z moje strani pohvale! Krasna si bila, sploh na tisti slikci, ko se zavrtiš
Ana
Joj punce ful hvala. oops.gif wink.gif
Parvinder
Anaa, ful si bla lepa! kratko in jedrnato biggrin.gif
Cvetka*
Voonderful!
TASH
Jst mam jutri valetoooooo ermm.gif blink.gif rolleyes.gif
ora
o tash a boš tud ti kšne slikce pokazala?

anaa ti si pa res eno luštno bitjece biggrin.gif
Jeannette
waaaw ana, fulll lepo si bla uštimana. pa lušna si.....kar tko naprej
metal*girl
iiii anna ti si tko lepa....sm se kr zalubla tongue.gif use mi je ušeč ka si mela....hehe una slikca ko se tak vrtiš...sm mau podrobno pogledala pa sm opazla da ti soplesalc u joškice gleda hehe tongue.gif jao me je že kr mau postal strah kak bo kej z nami u četrtek...hehe a to ste mel vi s starši skp?
MLadoLetNa
hehe,res je,u joške ti je pokuku wink.gif twisted.gif twisted.gif twisted.gif
laLa°
ja točno..hihihih.... biggrin.gif
Ana
Babe. biggrin.gif Ja z starši. Zakon je blo. Pa hvala. wink.gif
Anina
Anaa - pohvale tud od mene!!!
Ampak, opažam, da ste ful mlade tle na forumu... a ni nobena nad 18? rolleyes.gif
bellini
QUOTE(Anina)
Anaa - pohvale tud od mene!!!
Ampak, opažam, da ste ful mlade tle na forumu... a ni nobena nad 18? rolleyes.gif

smo smo, samo ne nas iskat pod temo valeta..ker to je že dolgoo časa nazaj wink.gif
lany
Smo ja :-) ene par let čez 18 :-) (ene 5 wink.gif )
laLa°
ja jst sm tut 14...... smile.gif
Coco*
jeeej jeeej jeeej , ju3 valeta tongue.gif
metal*girl
uf jest pa še 2 dni hehe
_Mayckica_
evo tudi z moje strani same pohvale, res si bla ful ful luštna wink.gif Za tiste ki pa boste še mele valeto, pa obvezno limat slikce da se bomo spet lahk slinl zravn biggrin.gif
laLa°
hja...se popolnoma strinjam... biggrin.gif
Parvinder
QUOTE(Coco*)
jeeej jeeej jeeej , ju3 valeta  :P

me toooo biggrin.gif Komej čakam, uiii uiii biggrin.gif biggrin.gif
metal*girl
a ve ste s kranja alkak da mate ju3? k baje ma kran ju3...
lany
Pravinder in Coco* pol pa dobr žurejta danes na valeti in čim več slikc ja, da vas bomo spet lahko občudovale! Same lepotičke tlele gor ni kej... Anaa tebi pa :notworthy: za tako lep stil... No ja pa sej - če je človek lep, je lep tud v krompirjevi vreči tko da... Anaa vse pohvale!!!
Parvinder
QUOTE(metal*girl)
a ve ste s kranja alkak da mate ju3? k baje ma kran ju3...

Ne, js sm iz enih rovt, sicer res iz Gorenjske, pa mislm, da ma kar cela Gorenjska dons biggrin.gif

Lany, najlepša hvala, slikce pa dobite...če boste pridne tongue.gif biggrin.gif
To je lo-fi različica vsebine. Za ogled neokrnjene različice z več informacijami, oblikovanjem in s slikami, prosimo kliknite tu.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.