Pomoč - Iskanje - Člani - Koledar
Neokrnjena verzija: Valeta
Cudovita.si > Lepota tako in drugače > Moda in zadnji trendi
Strani: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14
crna
QUOTE(Parvinder)
Sem si pa že ene indijance predstavlala u unih 'krilcih' k jih majo čez genitalije biggrin.gif

LOL!!! :laughing3:
Ana
Ravnokar mi je prijatlca poslala slike iz njene valete. Lepa je blaa!!! 8)
Coco*
dej pokaži slikce laugh.gif
Ana
Nevem če lahko. Jo obm vprašala ;) .
limeta
IPB Image
[/list]
Rianna
waw lepe oblekce, ampak za moje pojme malo preveč odprto za na valeto smile.gif
cedevita
QUOTE(pupa)
waw lepe oblekce, ampak za moje pojme malo preveč odprto za na valeto smile.gif

Se strinjam.
Kalypso
take sem jaz med maturantske obleke nalepla z komentarjem, da bi jih oblekla le če bi imela popolno postavo, pa še takrat dvomim, da bi jih imela za valeto ali maturanca
Ana
V soboto je valeta, v soboto je valeta. laugh.gif Meni se že čisto meša od valete. Komaj jo že čakaaam smile.gif .
laLa°
ja sei ni čudno ko pa maš takoooooo lepo oblekco biggrin.gif biggrin.gif a bol pol prpopala slikce gor ko jih boš mela z tvoje valete??
Coco*
v SOBOTO ? blink.gif
Parvinder
Jaz pa v sredo, v sredo, juhuuuu biggrin.gif Can't waiiit 8)
Kalypso
Kje pa boste imeli, Anaa? Slikce pričakujemo ;) Da vidimo, kako boš lepa. ;)
Ana
Slikice sem že obljubla in jih dobite že v nedeljo - če bom pri močeh. wink.gif Mi imamo na teznu - Gurmanski hram se reče.

@Parvinder jutri mate ?
Coco*
po moje je mislla naslednjo sredo .. mi mamo tudi takrat .. wiiii komaj čakaaaam tongue.gif
Ana
Jaz tut uf uf uf .. kak sem zmešana. ermm.gif
laLa°
ja Anaa ti boš pomoje sjala na valeti...ko maš pa tkooo lepo oblecko...puneeee mi je všeč tongue.gif
cedevita
Mi jo mamo naslednji ponedeljek...danes smo punce v petkah probale plesat..OMG, jaz sem poraznaaaaaaaaaa blink.gif
Ana
U meni pa fajn gre.

@Hvala Tia. Ampak pretiravaš malo biggrin.gif .
Parvinder
Anaa, sej kot je že Coco povedala, naslednjo sredo, ker če bi meli ju3 bi mene že razgnalo od navdušenja biggrin.gif

Cedevita biggrin.gif jaz, ki mam 1 cm pete (torej nič) se skoraj ubijem tam, ker me res zanaša biggrin.gif Kaj pol šele tiste, ki majo(mate) tam okol 4 cm (ja to se malo sliši, ampak je kar dost-za prvič laugh.gif ) biggrin.gif blink.gif
Rianna
QUOTE(*Tia*)
ja Anaa ti boš pomoje sjala na valeti...ko maš pa tkooo lepo oblecko...puneeee mi je všeč tongue.gif

Anaa kako oblekco pa maš ? hočem videt ! biggrin.gif
sade
QUOTE(Rianna)
QUOTE(*Tia*)

Anaa kako oblekco pa maš ? hočem videt ! biggrin.gif

poglej malo nazaj
Rianna
huh.. končno našla.. str 11 smile.gif Anaa lepa oblekca ! čakamo slike, da te vidimo v celoti wink.gif
laLa°
QUOTE(Anaa)
U meni pa fajn gre.

@Hvala Tia. Ampak pretiravaš malo biggrin.gif .

ne nena...res men je tvoooja obleka zakooon.... biggrin.gif
TASH
A vm neki povem? biggrin.gif
sade
povej biggrin.gif
cedevita
QUOTE(Parvinder)

Cedevita biggrin.gif jaz, ki mam 1 cm pete (torej nič) se skoraj ubijem tam, ker me res zanaša biggrin.gif Kaj pol šele tiste, ki majo(mate) tam okol 4 cm (ja to se malo sliši, ampak je kar dost-za prvič laugh.gif )  :D  :shock:

Jaz sem obupala cry.gif ...najraje niti plesala nebi sad.gif
TASH
obupala sm biggrin.gif konc :!: evil.gif
Coco*
wiiiii mama sešila oblekco .. sm čisto freak :cheers:
Parvinder
QUOTE(TASH)
obupala sm biggrin.gif konc :!:  :evil:

Pa ne Tashhh, kdaj pa mate valeto??

Kaj bi pa rada mela?
TASH
U tork! Jst nimam pa še nč ohmy.gif :!: Jutri ne grem na trening in grem takoj po šoli via BTC. biggrin.gif biggrin.gif
laLa°
TASH upanje umre zadnje...držim pesti da boš kaj našla smile.gif
LPgirl
Jst sm pa končno našla čevle za moje široke tace :cheers: IPB Image :mrgreen: IPB Image
laLa°
zakaj široke?? dej prpopi kakšno slikco teh čevljev...TASH a si imela kaj sreče??
Cvetka*
IPB Image IPB Image
tkle sm bla jst oblečena. Počutla sem se super fino, bla zlo v izi oblečena, in lahko sem oblekco nosla tud pol, nabavla sem si take cotke, da so mi tud pol prav pršle. Meli smo ful fajn, poletno in toplo vreme, ko sm pršla sm mela tako belo srajčko, sej se vidi. no, dets it.
Rianna
cvetkolinka lepo, preprosto, glavno da si se dobro počutila wink.gif
laLa°
full lepa oblekca..edino kaj bi jas spremenila so čevlji...jst bi mela pteke...drgač pa lepo...
nutella`
QUOTE(cvetkolinka)
IPB Image IPB Image
tkle sm bla jst oblečena. Počutla sem se super fino, bla zlo v izi oblečena, in lahko sem oblekco nosla tud pol, nabavla sem si take cotke, da so mi tud pol prav pršle. Meli smo ful fajn, poletno in toplo vreme, ko sm pršla sm mela tako belo srajčko, sej se vidi. no, dets it.

Meni je ful lepo pa cvetolinka, paše ti!
laLa°
ja paše ti pa res fulllllll...tak simpatična si...razigrana..mladostna..ne tako ene ko se za valeto oblečejo ko da so stare 25 let ermm.gif
crna
Cvet, FUL lepa, meni je oblekica zelo všeč, čisto tvoj stil wink.gif . Pa lušna si wink.gif .
MLadoLetNa
ja,ful si lušna,pa frizurca je dobra pa oblekca,pa kok si suha blink.gif biggrin.gif
laLa°
ja postavo maš pa res lepo biggrin.gif smile.gif
Cvetka*
Crna, sej vem nooo, zato sem pa dala celo neokrnjeno fotko biggrin.gif heh, bad joke:) ma, letos&nasledne leto pa bo zaresna laufarija za maturantsko obleko:) zaenkrat sem našla 5 sanjskih in 'the one' oblekic biggrin.gif tk da ne vem kk bom to skompenzirala skupi, najbolš da mam kr vse in se vsako urco spreoblečem pol biggrin.gif heh, another joke smile.gif
Coco*
waaa cvetka, kira postavca .. opaa wink.gif
aja, ful huda barva las wink.gif
metal*girl
ja šekšy si.... ;) pa emo hehe
limeta
cvetolinka...carska oblekca...poaše ti...
laLa°
QUOTE(metal*girl)

Ot: jas bi samo prašala kaj pomeni EMO..... oops.gif oops.gif
Cvetka*
http://www.dobi.nu/emo/girls.htm
like, mene pa zanima zakaj to sem?? biggrin.gif
metal*girl
QUOTE(*Tia*)
QUOTE(metal*girl)

Ot: jas bi samo prašala kaj pomeni EMO..... oops.gif oops.gif

mnja jest nism tko misla lih po notranjosti...sam frizurco ma uno...veš em...tista prečka čez oči...

EMO je pa kt neka zvrst (tak ko punk&rock) pa je okrajšava za emotion (čustvenost) pa tko taki ljudje pišejo te sucide notes tongue.gif pa tko...pejt na google. vpiš eo pa ti bo najdl puno...aja pa večina fantov je bio al pa homo...
laLa°
ok hvala za razlago kaj je EMO.. oops.gif smile.gif
To je lo-fi različica vsebine. Za ogled neokrnjene različice z več informacijami, oblikovanjem in s slikami, prosimo kliknite tu.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.