Pomoč - Iskanje - Člani - Koledar
Neokrnjena verzija: Valeta
Cudovita.si > Lepota tako in drugače > Moda in zadnji trendi
Strani: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14
vrana
uu cedevita noro lepi čevlčki smile.gif kje si jih pa kupla??
Cvetka*
(lahko kar jaz odgovorim) Alpina.
Sam a jih še majo? V tti alpini ko sm jih jst dobla je bil že problem konc marca za številke, aja, sicer se pa da pogledat na njihovi spletni strani kake so zaloge kje. Ej, pa oranžne so tud meli, lepa barva, pa še cvetka ni bla lakasta, ampak taka usnjena, non shiny.
cedevita
Jap, v Alpini. Problem je bil, ker številke niso imeli. Ampak lahko pa se naroči v trgovini in se pozanimajo, če še je kje drugje ta številka. Tako sem jih dobila jaz. No in če jih imajo v trgovini v kakem drugem kraju, jih pošlejo.
vrana
uu to bom šla pa prov pogledat smile.gif
Anya
Pa zelene majo tud biggrin.gif .
Coco*
cedevita, lepi čevlji fuuuul wink.gif
samo kaj za valeto se ful uštimate ?
mislim .. oblekce, petke pa to ? blink.gif
Ana
Coco* itak biggrin.gif .

Ej cedevita, glede na to, da sem visoka 173 cm moj plesalec pa 170 cm in če dodaš moje petke - 176 cm .. ja, je manjši. oops.gif Ampak to ni važno tongue.gif .
cedevita
QUOTE(Coco*)
cedevita, lepi čevlji fuuuul wink.gif
samo kaj za valeto se ful uštimate ?
mislim .. oblekce, petke pa to ? blink.gif

Nep. Jaz ne. Kupila sem si črno krilce in majčko brez rokavov, črno belo. Nič posebnega. Frizura bodo spuščeni lasje, nobenih špangic, svetlic ali pa kaj takega. Čevlji pa ja no...videla sem jih ravno na forumu, ko jih je ena prilepila gor in napisala da so iz Alpine. In sem jih šla iskat. Drugače pa ne dajem dosti na valeto, vrstnice pa(nekatere) kar dosti, prav zašite obleke, petke, frizure, MU...
Ana
Jaz tut. sad.gif Jaz bom mela črno-belo oblekco (sem jo že prilepla v to temo), črno debelo zapestnico, črne čevlje, namazat se bom šla v Limoni vrjetno, mela bom spuščene nakodrane lase, pa trak za fru frujem. To je to biggrin.gif .
_M_
Ko že lih to omenjate...
se spomnim enkrat, ko smo bli nekje zunaj na pijači, pa so se zgleda osmošolci dobili pred valeto tam
in so ble nekatere punce tko ful zrihtane, ampak so delovale dost smešno ermm.gif , ker so v bistvu to še otroci, one pa zrihtane, kot bi imele vsaj 10 let več, pa petke in vse..
Nevem, men ni blo všeč, za ta leta se mi zdi, da ne gre še lih neki pretiravat, za to bo še dost priložnosti kasneje.
Ana
Dobite slike pa se bomo pol menli biggrin.gif .
Coco*
aaa .. sej pri nas je tui tko .. nekatere bojo uštimane in namazane ko da se grejo poročit, druge pa bojo čisto navadno, sproščeno.
Jst sm misla met eno tako belo oblekco (podobna varjanta ko Bosnine backvokaliste na evrosongu, samo da je oblekca do kolen), obute pa moje rimljanke.
Lasje bojo navadno spuščeni, samo da se grem postrišt (se nisem že 4 mesce .. oops.gif )
pol za 'afterparty' pa ne vem .. najboljše da sm u kavbojkah wink.gif
cedevita
itaq, se strinjam. Brezveze je nekaj noret s tem, saj je samo valeta.
Ta pregovor po mojem kar drži:manj je več.
Coco*
ja sej wink.gif
se spomnim lani kakšne so prišle osmošolke biggrin.gif
omfg biggrin.gif
nekatere so ble u dolgih oblekah kot neke nonice, druge spet namazane kot najcenejše ku*be in u mini krilcih (dolžina maximalno 20 cm) in majčakh za katere lahko mirne duše trdiš da so lahko modrci .. laugh.gif katastrofa laugh.gif
ananas
QUOTE(Coco*)
ja sej  :wink:  
se spomnim lani kakšne so prišle osmošolke  :D  
omfg biggrin.gif
nekatere so ble u dolgih oblekah kot neke nonice, druge spet namazane kot najcenejše ku*be in u mini krilcih (dolžina maximalno 20 cm) in majčakh za katere lahko mirne duše trdiš da so lahko modrci ..   laugh.gif  katastrofa  :lol:

:laughing5: :laughing5: :laughing5:
joj, kok si me pa zdej nasmejala s tem postom! biggrin.gif

(glede na to, da se učim k nora zarad jutrišnje mature, je to prav neverjetno)
Coco*
sm povedala samo resnico laugh.gif
Parvinder
Še za mal nazaj: Ejjj, Cedevita js sm iste čevle probavala pa jih rajši nism kupla, ker je bla prevelka peta biggrin.gif

Drgač slikce dobite pol, mam pa črno obleko do kolen pa dol pri kolenih je taka kot bi bla mal razstrižena pa čevli z mini peto, tud črni. Pa verjetno bom mela še eno rdečo rutko okol vratu da ne bom cela črna.
metal*girl
mene neki zanima...res nebi rada izpadla ko kurba sam so mi ušeč une nogavice črne mrežaste..no in jes bom mela za valeto eno miniko črno pa črno belo majčko...in nevem če bi tiste nogavice pol oblekla bi izpadla ko cipa?!? ermm.gif
lany
Ooooo kok je huda!!! Kje pa bi se dal tole dobit?? Noro dobra je!!!

Tukaj mi je vsec kroj sam barva mi ni ravno ok.
IPB Image

Hočeeem to meeet :blob3:
Kalypso
QUOTE(metal*girl)
mene neki zanima...res nebi rada izpadla ko kurba sam so mi ušeč une nogavice črne mrežaste..no in jes bom mela za valeto eno miniko črno pa črno belo majčko...in nevem če bi tiste nogavice pol oblekla bi izpadla ko cipa?!? ermm.gif
odvisno kašni sta minica in majica ter kakšne čevlje boš imela zraven... Vsaj po moje. Ampak po moje ne more ravno slabo zgledat. Glede na to da je valeta - nek svečan dogodek in si verjetno primerno temu izbrala oboje. biggrin.gif
metal*girl
mnja...mela bom ene palerinke črno-bele...minika je kratka..mal ene 10 cm nad koleni...
metal*girl
http://220.132.128.88/items/Photo/C098-229...8-22920-3-1.jpg majčka je na tak način...sam da je tam ko ma ona joškice belo blago...pa nima šnolce une..
Ana
Kaj zaj, kera ma danes valeto ? 8)
Parvinder
QUOTE(Anaa)
Kaj zaj, kera ma danes valeto ?  8)

Danes? Že tako zgodej? Jaz (sem že povedala) jo mam šele 14. ermm.gif Haha, vi boste pa mogli še v šolo it biggrin.gif
Ana
Uf, v MB.ju jih ma danes poooolno valeto. Jah ja .: ;)
Parvinder
Aja ma kera kšno dobro idejo za program? Kaj boste ve druge mele? Pri nas so eni rekli, da bi uprizorili pogreb, sam ne vem... ermm.gif
Ana
Mi mamo trenja - vmes seveda reklame itd ..

Pri prijatlci majo vzemi ali pusti .. biggrin.gif
Kalypso
QUOTE(metal*girl)
http://220.132.128.88/items/Photo/C098-229...8-22920-3-1.jpg majčka je na tak način...sam da je tam ko ma ona joškice belo blago...pa nima šnolce une..
joj res ne vem. Bi mogla videt. Kaj pa če si jih kupiš - saj niso drage - v h&m ok 1500-2000 sit, če se ne motim - pa potem probaš ali paše ali ne. Saj jih drugače lahko tud tak nosiš.
Kalypso
QUOTE(Parvinder)
Aja ma kera kšno dobro idejo za program? Kaj boste ve druge mele? Pri nas so eni rekli, da bi uprizorili pogreb, sam ne vem... ermm.gif
Mi smo na naši valeti imeli milijonarja (takrat je bilo to aktualno) in sodišče - vsakega učitelja, ki nas je učil smo obsodili in potem tudi oprostili: npr. telovadnega smo obtožili, da preglasno govorjenje škoduje zdravju (vedno se je tako drl), oprostili pa ker je naučil fante dobro igrat nogomet al nekaj v tem smislu.
Ana
Ful dobro. Dobra ideja !!!
Kalypso
Je fajn izpadlo. Samo prva učiteljica, ki smo jo poklicali ni vedla kaj je zdaj to in je bila vsa presenečena, ko smo jo poklicali in ji je sošolec, ki je igral sodnika rekel naj vstane, ko pa je vidla kaj je pa se je tako smejala in se kar ni nehala smejat. biggrin.gif
Anya
Pr nam smo učitelje spraševali njihovo snov in snov za učenje na splošno. In so totalno pogoreli, ker niso nič znali, mi smo se pa režali.
Coco*
mi pa mamo pač pevski zbor ( laugh.gif ), igrico z gledališkim krožkom, filemček kot predstavitev našega razreda, nek moj blesavi spis, podelitev priznanj in bla bla.. aja in pojemo pač razredno pesem, paralelka svojo in potem še skupno. Kr neki u glaunem ..

važno da jst še zmeraj nimam obleke .. rolleyes.gif biggrin.gif
cedevita
Em...ja, mi mamo tudi razredno pesem, pa potem še ena poje 2 pesmi, pa...ne vem kaj še, hehe, nekaj brezveze biggrin.gif

Aja, P.S.: 12. jo mamo
metal*girl
js sm pa uno pesem priredila nism več s tabo od big foot mama...bl tko na šolski način..in bova z sošolko igale na kitaro pa skp bomo zapel....pa še puno druzga sranja...
Cvetka*
Naši so meli viktorje za profesorje. Različne kategorije, nevem, ful se ne spounem. Blo jih je tok, da je vsak dobu enga, pa še kerga za povrh. Spomnem se da so bli izdelani iz gline, posprejani z zlatim sprejem. Ene punce so jih delale, pa ene par takih iz umetniške gimnazije, ko so se poznali, pa so pomagale. Profesorce niso vedle ka bomo meli prpravljeno, in so ble fino presenečene. kura da se niti ene kategorije ne spomnem.. katastrofa. Ma, sej ste polni idej vi biggrin.gif
(ps, metal girl, zelo izbrane besede, bogat vokabular, in kultura na višku, leti na vse tvoje poste, ne le te tukaj. Samo pripomnem.)
crna
QUOTE(Coco*)

važno da jst še zmeraj nimam obleke ..  :roll:  :D

Pa pojdi v Evinem kostumu, boš najbolj opazna, pa še poceni skoz prišla

biggrin.gif:toothy10: :toothy7:
metal*girl
(ps, metal girl, zelo izbrane besede, bogat vokabular, in kultura na višku, leti na vse tvoje poste, ne le te tukaj. Samo pripomnem.)

mnja no sej vem da bleferam učas...sam še zdej ne skopčam ka si hotla povedat tongue.gif
Coco*
crna: dober predlog laugh.gif
Jinadaze
QUOTE(metal*girl)

mnja no sej vem da bleferam učas...sam še zdej ne skopčam ka si hotla povedat tongue.gif

:laughing8:
Cvetka*
Sam to da kar prepogosto uporabljaš nepotrebne 'hude' izraze. (ki bi se lahko zamenjali s približno enako efektivnimi manj brutalnimi biggrin.gif
evo.
Pa sem si olajšala dušico biggrin.gif
metal*girl
em...pa sej ne resn uzet če se raspi...m tongue.gif hehe sam men to pogost uide veš...mam 2 brata tongue.gif
Cvetka*
Cool. smile.gif jo, bom probala najt kako fotko od moje valete, da vidimo kaka je bla cveta:)..
Coco*
jeeeeeeeeeeeeeej končno sem najdla blago za oblekco .. :hello1: :blob5:
Parvinder
In kakšno je?? Kak boš mela pa kroj obleke?
Coco*
u bistvu je belo indijsko blago, obleka pa je podobna tisti kot jo je mela ena od backvokalistk od bosne na eurosongu, samo da je do kolen.
zdej veš še manj ko prej biggrin.gif
Parvinder
Ja približno si predstavlam obleko, za blago pa res ne vem. Kakšno je indijansko blago??
Cvetka*
a mogoče misli lan? al pa kako bol fino, gladko tkanino s kakšnim nežnim potiskom, nevem biggrin.gif tk si jst predstavljam indijsko blago smile.gif biggrin.gif
Parvinder
QUOTE(cvetkolinka)
a mogoče misli lan? al pa kako bol fino, gladko tkanino s kakšnim nežnim potiskom,  nevem biggrin.gif tk si jst predstavljam indijsko blago smile.gif biggrin.gif

Ma ja no, zdej še brat ne znam več biggrin.gif Sem si pa že ene indijance predstavlala u unih 'krilcih' k jih majo čez genitalije biggrin.gif
Coco*
Ma je prau indijsko blago .. tko se kliče. Ni lan ampak tipo malček zmečan bombaž .. sej če se mi bo dalo, bom slikco napopala sm gor wink.gif
To je lo-fi različica vsebine. Za ogled neokrnjene različice z več informacijami, oblikovanjem in s slikami, prosimo kliknite tu.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.