Pomoč - Iskanje - Člani - Koledar
Neokrnjena verzija: Valeta
Cudovita.si > Lepota tako in drugače > Moda in zadnji trendi
Strani: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14
cedevita
Jaaaaaaaaaa biggrin.gif
cedevita
Ne, rajš jo zamenjam z Anino biggrin.gif k ma črno z belim napisom oops.gif biggrin.gif
Ana
IPB Image
Parvinder
QUOTE(Anaa)
IPB Image

:violent1:
cedevita
QUOTE(Parvinder)
QUOTE(Anaa)
IPB Image

:violent1:

:tongue: :tongue: biggrin.gif
luminelle
QUOTE(cedevita)
zeleno obleko bom mela...sošolci me zezajo da bom esmeralda :angry7: rolleyes.gif oops.gif

Esmeralda je out iz mode.Ne oziraj se na njih.

bogomoljkaIPB Image
cedevita
Zakaj bi se ozirala na njih? laugh.gif
luminelle
QUOTE(cedevita)

Drzneš si vprasevat me vprasanja na katera ne vem tocno kaj naj odgovorim?IPB Image

Sorry sam te smajlije me impresionirajo haha
cedevita
QUOTE(luminelle)
QUOTE(cedevita)

Drzneš si vprasevat me vprasanja na katera ne vem tocno kaj naj odgovorim?IPB Image

Ravno zato sem te vprašala, ker sem vedla da neboš znala odgovoriti biggrin.gif :tongue:
luminelle
QUOTE(cedevita)
QUOTE(luminelle)
QUOTE(cedevita)

Ravno zato sem te vprašala, ker sem vedla da neboš znala odgovoriti biggrin.gif :tongue:

Atiiiii...mamiiiiii
IPB Image
cedevita
QUOTE(luminelle)

Atiiiii...mamiiiiii
IPB Image

:laughing6:
LPgirl
No, na naši šoli že par let ni končnga izleta kr ga je kao ministrstvo prepovedalo rolleyes.gif :scratch: :rambo: IPB Image (yea right), nobenih majčk nebomo mel, ker se nebi ujemale z miniči pa nebi ble do popka rolleyes.gif :angryfire: rolleyes.gif IPB Image

Mogl bi uvedt še kkšnga smeškota k vrti oči
Ana
IPB Image
cedevita
Lepi so, Anaa.
Jaz bom mela salonarje, črne.
metal*girl
jes bom mela pa črno miniko,ene fukiš nogavice,bele balerinke ko so tko pošite s črno...tak ful kul zgleda pa črno majčko na naramance...sam morm nek kako majčko podobno najdet k neznam opisat tongue.gif
Anya
Najs šus. biggrin.gif
TASH
Jst pa še nč nimam mad.gif sad.gif Sam ene čevlčke sm vidla, k so pa na žalost predragi za valeto ... mad.gif
Parvinder
QUOTE(TASH)
Jst pa še nč nimam mad.gif sad.gif

Oh, sva že dve sad.gif
JAGODA
jst mam pa en problemček oz. moja nečakinja. no gre za to da bo letos mela valeto ampak ne ve kakšno obleko bi mela. problem je v tem da je zelo,zelo suha (160cm-40kg) in nima nič prsi-čist ravna je in ona hoče to nekak skrit oz kej druzga poudart. Me je prosila za pomoč in res ne vem kakšno oblekco bi lahko nosila. aja pa ona bi najrajš enodelno oblekco nekak mal čez kolena, hlač nikakor noče met.
zdej pa kr vaše dumislce na plan wink.gif
metal*girl
hmm...pomoje bi mela lah kako uno kiklco ko se zej nos mal pod koleni...tko od pasa navzol...pol pa kako majčko, pa podložen modrček prek pa kak rjav bolero...rjava ti mensezdida mal poveča še ;)
cedevita
Heh, mati je obupala nad šiviljami in mojo obleko, zato grem jutri v lj malo pošnofat če majo kaj pametnega biggrin.gif
Ana
To jaaaaaaa...
cedevita
rolleyes.gif ...saj sem že zdavnaj vedela, da te je obsedel hudič biggrin.gif twisted.gif
Ana
Ahaha .. mene pač ne !upam, da nobene obleke neboš našla
cedevita
QUOTE(Anaa)
Ahaha .. mene pač ne !upam, da nobene obleke neboš našla

OMG???Kaj si ti nor??? blink.gif blink.gif ...Upam, da boš tak prdnila, da se ti bo tvoja obleka strgala biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Ana
8)
Rianna
kere debate IPB Image
Ana
Glih me je moj plesalec vprašal, kak bom oblečena na valeti, torej kaj naj si kupi da boma usklajena. Mater bo lušno biggrin.gif . 8)
cedevita
Našla sem krilce in majčko biggrin.gif biggrin.gif ...manjkajo mi še čevlji, mam že izbrane, jutri jih grem kupit... biggrin.gif biggrin.gif
Ana
Kak pa zgleda to '?????
cedevita
Kr ok. Krilce je črno, sega do kolen, majica pa črno bela črtasta z izrezom, čevlji pa bodo črni salonarji. Luštno zgleda, čeprav se mi ne dopade ne vem kako zelo no ermm.gif , nisem ravno zadovolna, ampak meni se več ne da skakati po trgovinah...v končni fazi mi je vseeno kaka grem na valeto...glavno da nisem preveč zrihtana pa premalo (kot ena kmetica biggrin.gif ). Slikice bom nalepila...enkrat pač ko se slikam biggrin.gif
Ana
Prasička si. Zdaj hočemo slike !
cedevita
QUOTE(Anaa)
Prasička si. Zdaj hočemo slike !

Razjoči se pa nehaj težit po msn-ju, ker slike neboš dobla biggrin.gif biggrin.gif
Ana
IPB Image
cedevita
Danes sem dobila salonarje, tako, das lahko s ponosom rečem da imam vse!! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Nečak mi je rekel...juooooj, kakšne pete maš, ahaha biggrin.gif laugh.gif
Ana
Nea se hvali pa rajši limaj. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
cedevita
Šadap Ana, veš biggrin.gif
Slikice boš dobila, če ne prej, 13. ko bo valeta, da ti bo srce na mestu noo
Ana
IPB Image

Naše majce rulajo biggrin.gif .

blablabla Vanilija zala.
Parvinder
Kaj pa piše odzad pod slikcami?
Ana
Pred osmimi leti .. in sedaj .. življenje je kratko šola pa traja in traja biggrin.gif .
Parvinder
8) Mi bomo mel pa Zvestoba do groba (kako originalno rolleyes.gif )
JAGODA
kakšne boste mel pa programe? se spomnm smo na naši valeti repal biggrin.gif
Parvinder
Mi še ne vemo čist, samo to, da bo generacijska himna V dolini tihi rolleyes.gif .

Ajaaaa, kupla sm si oblekco pa čevle za valeto, juheeeeej biggrin.gif
Ana
Hočemo slikce .. mi mamo trenja. 8)
cedevita
Te čevle mam, celotno sliko pa valda dobiš, ko se bom slikala.
IPB Image
Ana
Super šuz. Samo peta je malček visoka. biggrin.gif
Cvetka*
Eeej take sem mela jst ko sem bla soplesalka na maturancu, heh. smile.gif
So krasni ko jih maš gor na nogi, neda? Super oblika. Čestitam za super izbiro biggrin.gif
cedevita
Ja, res je. Sem imela pomisleke ravno zaradi tega, pa je mama rekla, da je itaq vseeno kako peto mam, v vsakem primeru se bom pač morala naučiti. In mi še kar gre no.
Ana
Plesalec je večji ?
cedevita
Normalno biggrin.gif ...a tvoj ni?
To je lo-fi različica vsebine. Za ogled neokrnjene različice z več informacijami, oblikovanjem in s slikami, prosimo kliknite tu.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.