Pomoč - Iskanje - Člani - Koledar
Neokrnjena verzija: Valeta
Cudovita.si > Lepota tako in drugače > Moda in zadnji trendi
Strani: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14
Ana
Kako pa?
TASH
Taka rdeča z belimi pikcami, iz Zare ... mogoče si jo vidla. biggrin.gif Ampak ok, bom pa jst lepšo našla. biggrin.gif Ti boš pa itak najlepša na valeti. IPB Image
Ana
Vem kera je! Samo majo zaj v ZARI ful lepe obleke take brez naramnic. Mi je blo zadnjič kr malo žal, da sem si toto zbrala. biggrin.gif
TASH
Kere pa mislš? Jst sm vidla potem še dve ful lepi, eno čist belo, ki je mela zadi za zavezat, pa še eno belo z modrimi rožicami, al uzorcem. IPB ImageSam tebi ta tvoja čiiist paše. IPB Image
Ana
Hvala. :*

Am ... ena bela ja .. ena pa je bla zelena se mi zdi ne me za besedo prijet. Ful so lepe res ..
Parvinder
A pol se splača it v Zaro pogledat?
Ana
Bedno vprašanje. biggrin.giftongue.gif Itak da se splača. Tam majo the best obleke!
Parvinder
Ne js sm bla šele enkrat tam, pa nevem. Drgač pa ja vem d je bedno, če sta jih vidve tok hvalile, valda da se splača. biggrin.gif sam sm rajš prašala biggrin.gif
Ana
Aja oki. ;) Sej prav da si vprašala. No ja, v zari majo božanske obleke!
piko*biko
QUOTE(Anaa)
Hvala še enkrat. wink.gif

*pikica* nimam pojma, kaj bom mela obuto še. Ampak dobite slikico. Pa pol tut končni izdelek vam pokažem. Aja mazat se bom pa šla po vsej vrjetnosti v limoni mam veze. tongue.gif

ja Ancka, pa slike iz valete tut prpopi a bos wink.gif ce se bos sla sminkat v limonija, se skos glej u spegu pa kontroliri, resno. k je sla enkrat moja kolegica, pa so jo fejst prevec namazal, oci z modrimi, vijolcnimi senckami, modr el, turkizna maskara, rjava licka, rumen puder, rjav ll, rdeca sminka... rolleyes.gif
Ana
LoL. biggrin.gif Itak da bom kontrolirala. Brez skrbi. tongue.gif jaz bom minimalno namazana ker se tut drugače ne mažem in se tut za valeto nebom dala ful ful. Po vsej vrjetnosti bom mela puder, nič poudarjenih ličk, črno črto pod očkami pa mogoče malo črne senčke na očkah. Ampak bom probala minimalno rečt da hočem met.

Slike pa dobite. 10.6. je valeta. biggrin.gif wink.gif
piko*biko
a ves kako mej biggrin.gif puder, mal roza lick (cist mal, sam tko za zdrav videz), na ockah crn tus, mal potegnjen vn, velik maskare, iluminator na veke pa licno kost (ce ze nocs met lick namazanih), pa ksn bez oz. kozn gloss biggrin.gif cak ti bom propala slikco uck, da bos vedla kaj mislm
Ana
Ja daj. 8)
Ana
IPB Image

Tut lepo!
piko*biko
QUOTE(Anaa)
Ja daj. 8)

joj zdej sm se pa za brezveze namazala, k je fotr uzeu digitalca na vikend rolleyes.gif dobis zvecer biggrin.gif
Ana
Ti si se šla namazat ? oops.gif Kaka dušica. IPB Image
TASH
QUOTE(*pikica*)
a ves kako mej biggrin.gif puder, mal roza lick (cist mal, sam tko za zdrav videz), na ockah crn tus, mal potegnjen vn, velik maskare, iluminator na veke pa licno kost (ce ze nocs met lick namazanih), pa ksn bez oz. kozn gloss biggrin.gif cak ti bom propala slikco uck, da bos vedla kaj mislm

Aaaa, ful dobr!!! Jst bi tut tko, al pa mal črne senčke. IPB Image IPB Image
Parvinder
QUOTE(Anaa)

Slike pa dobite. 10.6. je valeta. biggrin.gif wink.gif

Kva??? Vi mate že takrat valeto??? Mi jo mamo šele 14. evil.gif To ni fer mad.gif
Ana
V sredo mate valeto al kaj? blink.gif
piko*biko
ej punce, gremo debato nadaljevat v temi slike makeupa, ker smo OT, pa bomo kregane biggrin.gif
Ana
Nebomo, saj se pogovarjamo o make apu na valeti. biggrin.gif
TASH
Mi jo mamo 13. 6. IPB Image
Parvinder
QUOTE(Anaa)
V sredo mate valeto al kaj? blink.gif

Aha evil.gif A vi pa v soboto???? blink.gif blink.gif
Ana
Ja valda. IPB Image To mi je tak čudno da mate sredi tedna.
TASH
Ne boš vrjela, meni tut. Aja, to je zdej že dost OT, samo kam greste pa pol naprej? Do kdaj vs vn pustijo? biggrin.gif biggrin.gif
Ana
Mi negremo nikamor naprej ker mamo ful fajn, eno gostilno rezervirano in smo lahko tam do kdaj hočemo. To mi je ful fajn. Ansambl bomo itak pregnali pa bomo svoje muzike vrteli. Čaga bo. Kaj pa vi?
TASH
Pr ns se spljoh ne ve, najprej mamo u festivalni, pol bomo šli pa najbrž kam naprej. Se pa zna zgodit, d nas zaprejo u festivalno. biggrin.gif
Parvinder
Jha mi mamo po valeti naprej neki kao z učitelji, pol pa lohk gremo sami nekam. Mi gremo tko cel razred pa nevem še do kdaj bom.

Aja, Tash, kaj ti je čudno, da mamo sredi tedna valeto, sj jo mate vi tud ane?
cedevita
Hm...ok, še js malo napišem biggrin.gif . Mi mamo ne vem kdaj valeto...nekje tukaj tudi, od 10.-14.. Meli jo bomo pa v naši telovadnici mad.gif , phahaha biggrin.gif . Potem bomo šli pa v disko biggrin.gif
Tekno_Girl
Mi bomo pa mel u nekem gostišču Križnič u Kanalu, pol pa u disko bomo šli
smile.gif krneki k nam ne dovolijo u tujino na kočni ,a vas pustijo k naša šola je malo bedna sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif
cedevita
Nas tudi ne pustijo. Mi gremo v istro na končnega.
Ana
Mi smo bli v Benetkah. twisted.gif
Princeska
Ah, ne se sekirat... Nam tud niso pustil v tujino in smo na koncu šli v Portorož in nam je blo supr! wink.gif
cedevita
Pa itak da je vseeno kam gremo...boli mene končni pa vse skup, hehe.

P.S.: Kakšne majčke boste imeli? Mi črne pa gor oranžen napis mad.gif
Ana
Mi črne pa beli napisa. Mater smo kul. :glasses8:
TASH
Mi jih pomoje spljoh ne bomo meli. Pa-pa, končni izlet. biggrin.gif
Ana
IPB Image
cedevita
QUOTE(Anaa)
Mi črne pa beli napisa. Mater smo kul. :glasses8:

Hjoj, srečneži. Jaz sem tudi bla za beli napis...samo budale so budale, kaj češ evil.gif biggrin.gif
Ana
Samo sej oranžen tut ni napačn no. biggrin.gif Meni je kr lušno. tongue.gif
cedevita
Mhm...se bom takrat slikala pa ti pokažem slikco...bjek, oranžna :puker:
Ana
Oki:D.
cedevita
No, danes sem nekam zagreta za valeto biggrin.gif , vse že vem kaka bom...samo čevljev pa obleke še nimam biggrin.gif oops.gif ...saj bo...počasi se daleč pride biggrin.gif
Ana
No kaka boš ? biggrin.gif
cedevita
zeleno obleko bom mela...sošolci me zezajo da bom esmeralda :angry7: rolleyes.gif oops.gif , črne salonarje bom mela pa MU pa...ustnice namazane s tako šminko kot mam na sliki v temi vaš MU, oči bom pa mela s črnim črtalom obrobljene, pa maskara seveda biggrin.gif ...Anaa, za podrobnejše informacije pa msn ali pa zs biggrin.gif biggrin.gif
Ana
Jaz bi tut ful zeleno. Obožujem zeleno barvo. biggrin.gif
Parvinder
lepo od začetka: Na končnega bomo šli v Benetke, majica bo rdeča ( mad.gif preklete neumne sošolke) pa gor ena črna slika pa odzad črni napis.

Za obleko pa še nevem oops.gif biggrin.gif .
cedevita
A rdeča ni vredu?
Parvinder
Ne, jaz bi stokrat rajši mela črno, pa me noben ni poslušal evil.gif
cedevita
joj...bodi srečna z rdečo, kaj če bi morala met črno z oranžnim napisom? evil.gif mad.gif
Parvinder
QUOTE(cedevita)
joj...bodi srečna z rdečo, kaj če bi morala met črno z oranžnim napisom? evil.gif mad.gif

Ej, veliko rajši kot rdečo. Ej, a si jo zamenava? wink.gif
To je lo-fi različica vsebine. Za ogled neokrnjene različice z več informacijami, oblikovanjem in s slikami, prosimo kliknite tu.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.