Pomoč - Iskanje - Člani - Koledar
Neokrnjena verzija: Valeta
Cudovita.si > Lepota tako in drugače > Moda in zadnji trendi
Strani: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14
cedevita
QUOTE(Anaa)
LoL! biggrin.gif  :D

Kaj je smešno, ančka banančka? biggrin.gif biggrin.gif
Ana
Boš ti šla en tedn prej k šivilji ja .. bi te vidla rada. biggrin.gif
cedevita
Ana,IPB Image

biggrin.gif biggrin.gif
Ana
Grrrrrrr biggrin.gif .
Ana
Danes mam preveč časa. Moja obleka:

IPB ImageIPB Image
IPB ImageIPB Image
cedevita
Lepa je...hjooo...jaz si še svoje nisem dala šivat biggrin.gif oops.gif oops.gif
Ana
To pa zato ker si lena. IPB Image
sade
lepa obleka anaa!
Ana
hvala. biggrin.gif
cedevita
QUOTE(Anaa)
To pa zato ker si lena. IPB Image

Vem ja...in me je prav strah že, da je sploh nebom nesla šivat in na koncu bom šla na valeto v navadni sprani minici in majčki biggrin.gif biggrin.gif
Ana
Zakaj pa si nebi šla obleke preprosto kupit ?
cedevita
Ker sem eno lepo na netu vidla in se je ne da kupit v nobeni trgovini...jaz sem pa pač jaz, kar si v glavo vtepem, tak mora biti. mad.gif biggrin.gif
Ana
Prilepi jo. biggrin.gif
cedevita
QUOTE(Anaa)
Prilepi jo. biggrin.gif

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
eeeeeeeeeeee biggrin.gif biggrin.gif
Ana
Kak si vsekana. biggrin.gif
cedevita
QUOTE(Anaa)
Kak si vsekana. biggrin.gif

Oooo, hvala, za ta kompliment, oz. pohvalo. Zdaj vidiš, da si me dobro naučila vsekanosti biggrin.gif biggrin.gif
URŠKA
Anaa, zelo lušno oblekco si si izbrala, vse pohvale IPB Image
laLa°
QUOTE(Anaa)

IPB ImageIPB Image
IPB ImageIPB Image

wauuu full dobra obleka!! a to si si jo dala šivat al si jo kupla?? pa kje me še zanima...
Špela
Anaa, men je tut blazno fascinantna oblekca!
laLa°
em......kaj pa vi mislite o tem?? moja znanka si je za valeto omislila all star čevlje pa navadno krilo in majco na naramnice...a vam je to lepo?? ermm.gif
sade
QUOTE(*Tia*)
em......kaj pa vi mislite o tem?? moja znanka si je za valeto omislila all star čevlje pa navadno krilo in majco na naramnice...a vam je to lepo?? ermm.gif

kaj bi rada, da zašimfamo?

če ji tak paše...pa naj ma, mene ne boli glava zaradi tega.
laLa°
ne ...jas pač samo vprašam če vam je to lepo...konc kocu ma pa itak vsak svoj okus... ermm.gif
cedevita
QUOTE(sade)
QUOTE(*Tia*)

kaj bi rada, da zašimfamo?

če ji tak paše...pa naj ma, mene ne boli glava zaradi tega.

Sade, a maš slab dan? biggrin.gif ermm.gif
sade
ma tečna sn ko rit, ker nič ne jem-lunin post (sploh ne vem, zakaj vztrajam)
cedevita
QUOTE(sade)

Za postavo in dobro počutje wink.gif . Saj bo.

Se opravičujem za OT.
sade
QUOTE(cedevita)
QUOTE(sade)

Za postavo in dobro počutje wink.gif . Saj bo.

Se opravičujem za OT.

hvala za vzpodbudo smile.gif
Parvinder
Anaa, ZELO lepa oblekca (hehe, zdaj si bm pa šla tpčno tako nardit k šivilji twisted.gif biggrin.gif )

Joooooj, ko bi jaz vsaj vedla, kaj bi rada, pa nevem. ne bi rada mela hlač, ker potem je bolje, da pridem v navadnih kabojkah in puloverju. Zdej enkrat se bom malo odpravila v LJ, in majkemi, če nč ne dobim evil.gif .
Ana
Hvala punce za pohvale!

*tia* v Zari sem jo kupla. 11k je stala.
ora
QUOTE(sade)

a ni bla luna včer? sam prašam,ne me napast biggrin.gif
Anya
Ful je lepa, pa še poceni si skoz prišla. biggrin.gif
DiLeMa
QUOTE(Anaa)

IPB ImageIPB Image
IPB ImageIPB Image

Ana ... fantastično, res fantastično ... sem kar brez besed ... čudovita boš, najlepša ... ne vem kaj mi je lepše, kroj ali blago oziroma vzorec ... oboje je res wau!!
Ana
IPB Image Kak to paše. Hvala DiLeMa. Sicer nemoreš vedet, da bom najlepša, ker neveš, kake bodo druge. IPB Image Ampak vseeno ful hvala. Jaz sem malo dvomla, če bi jo oblekla, pa sem se zdaj v hipu odločla. wink.gif
DiLeMa
Najlepša boš, pa konc ... kako lahko podvomiš v besede modre DiLeMe?? Sramota, izdajstvo, neposlušnost ... sej ne morem verjet!! IPB Image IPB Image
Ana
IPB Image
Parvinder
Aja, Dilema, kaj si pa ti mela???
DiLeMa
Uh, o tem bi se pa dalo razpravljat. biggrin.gif Jaz sem imela frizuro v stilu elektrošoka in živo zeleno oblekco ... hudo! biggrin.gif
Ana
Maš kako slikico mejbi ? biggrin.gif
DiLeMa
Ništa! Tudi če bi imela cel foto sešn ne bi nič dobil ... gre za strogo zaupne zadeve!!
Ana
Nesramnost. :tongue:
DiLeMa
Ne, ne ... tle gre samo za lastno protekcijo, zaščito identitete ... kakorkoli že pač. biggrin.gif Sploh pa resnično nimam slik, to je že 5 let nazaj in takrat še nismo imeli digitalca.
sade
QUOTE(ora)
QUOTE(sade)

a ni bla luna včer? sam prašam,ne me napast biggrin.gif

saj jaz sn tudi tak mislila, ampak se včeraj zvečer ob 21.45 začela mena.
Ana
QUOTE(DiLeMa)
Ne, ne ... tle gre samo za lastno protekcijo, zaščito identitete ... kakorkoli že pač. biggrin.gif Sploh pa resnično nimam slik, to je že 5 let nazaj in takrat še nismo imeli digitalca.

Sej vem Dilemca. wink.gif
Kalypso
QUOTE(Anaa)

IPB ImageIPB Image
IPB ImageIPB Image
Ful je lepa. Pa ful ti paše. Pa še ene luškane balerinke zraven in tisto frizurco, ki si jo nalepla v Slike frizur. Pa boš res najlepša. Pa to po moje tak boš, pa če bi prišla bosa in razkuštrana. Joj pa že bluzim oops.gif ..pozna ura. Čas je da se spravim spat.
bellini
Anaa zelo lepa oblekca, pa še lep dekolte ti nardi wink.gif
piko*biko
opa Ancka, lepa oblekca (ce js recm da je lepa, pol more res bit lepa, k js ne maram oblekc) pa se ful ti pase wink.gif a ze ves kaj bos mela obut zravn?
Ana
Hvala še enkrat. wink.gif

*pikica* nimam pojma, kaj bom mela obuto še. Ampak dobite slikico. Pa pol tut končni izdelek vam pokažem. Aja mazat se bom pa šla po vsej vrjetnosti v limoni mam veze. tongue.gif
TASH
Jst pa še nimam obleke. IPB ImageIPB ImageIPB Image
Parvinder
QUOTE(TASH)

A boš mela hlače a kiklo?
TASH
QUOTE(Parvinder)
QUOTE(TASH)

A boš mela hlače a kiklo?

Obleko. biggrin.gif
TASH
Aja, sošolka si je kupila eno kiklo k sm jo jst hotla. Sranje, pač. biggrin.gif
To je lo-fi različica vsebine. Za ogled neokrnjene različice z več informacijami, oblikovanjem in s slikami, prosimo kliknite tu.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.