Pomoč - Iskanje - Člani - Koledar
Neokrnjena verzija: Valeta
Cudovita.si > Lepota tako in drugače > Moda in zadnji trendi
Strani: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14
Anya
Ne vem če vam je ušeč ta stil sam men je ful lepo če maš za valeto črno oblekico rm nekje do sredine kolen pa lepe črne špičake al pa sandalčke pa srebrn nakit, pa nisi preveč eleganten pa ne premal. Ja odvisen je pa tud od tega kje bo vaša šola mela valeto, al u šoli al u kakem hotel al pa na gospodarcu.
TASH
Jst bi mela črno obleko, sam to ni primerno rolleyes.gif biggrin.gif
rea
QUOTE(TASH)
Jst bi mela črno obleko, sam to ni primerno rolleyes.gif  :D

tash a ti jo boš mela letos?
TASH
Jaaaaaaa biggrin.gif
Ana
QUOTE(TASH)
Jst bi mela črno obleko, sam to ni primerno rolleyes.gif  :D

Je primerno...zakaj ne? Valda more bit model oblekice taki ne... ker če bi prišla z neko glamurozno črno dolgo obleko bi te vsi gledali kot sedmo čudo.. Meni je všeč, če črno oblekico kombiniraš z zelenimi čeveljčki, in zelenim nakitom, zelena more bit v enem odtenku. wink.gif
Parvinder
Meni je všeč, če črno oblekico kombiniraš z zelenimi čeveljčki, in zelenim nakitom, zelena more bit v enem odtenku. wink.gif

to bi pomojem full lepo zgledalo laugh.gif , pa tut če bi s katerokoli barvo kombinirala, sam je pa važno, da je v enakem odtenku
TASH
Spljoh ne razumete twisted.gif
Ana
QUOTE(TASH)
Spljoh ne razumete twisted.gif

Česa&Zakaj?
nevarna
no tkole sm jst zgledala za valeto, k sm jo mela lani:
IPB Image

če vm kej pomaga, drgač pa sm kiklco dala delat, sama sm zbrala blago pa je koštal 11.000, majčko sm pa u sportini kupla smile.gif
piko*biko
ful lepo, ceprav sandalci bi lahko bli mal bl... biggrin.gif
Ana
Jaz tega za valeto nebi nikoli oblekla pa brez zamere.
DiLeMa
Jst sm bla cela v tak zelenem kot je majčka na tej sliki ... krilce mal pod kolenom postrani rezano in puli brez rokavov, oboje Miss Sixty. So mi všeč take odštekane zadeve, sploh pa za 8. razred ... matr, sej je še pol dost cajta, da se oblačiš kot stara mama, za valeto je treba bit mladosten. wink.gif
nevarna
a ne js tud tko mislm, drgač je to tko recmo moj stil morš met neki novga neki ne bo meu noben drug, pa odštekane barve, ne pa črno, črna je za maturo pa še to je tko preveč svečan. k pol če maš pa kko tako fensi obleko pa še bolj grozn izpadeš.
Kalypso
QUOTE(Lindsay)
Ja odvisen je pa tud od tega kje bo vaša šola mela valeto, al u šoli al u kakem hotel al pa na gospodarcu.
I agree.

In kako napreduje iskanje oblekice? Ste že našle kaj? ;)
cedevita
Jaz mam pa že eno oblekco za valeto v mislih, ha ha :tongue: :la: biggrin.gif .
TASH
Cedevita, kaj maš ti z valeto?

Ne jst nimam še nč nagledan, mogoče jo bom sama nardila, al pa mal dodelala biggrin.gif
Kalypso
To je bilo mišljeno za Tash in ostale, ki imajo letos valeto. smile.gif ;)
cedevita
Letos mam valeto. Komaj čakam twisted.gif
Parvinder
Enako. Ja mam že v mislih, kako bi rada izgledala, vendra pa bo večji problem ko bom morala take stvari kupiti-takrat bom pomojem morala it 3× čez celo LJ, pa mogoče še kam drugam, pa še vedno ne bo nič. Se mi pa zdi bv že zdaj kaj kupovati.
Ana
Viiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii jaz tudi ! Ampak nekaj sem razmišljala TASH pomoč rabim!

Jaz mam namen met neko oblekico polek pa nebi mela visokih pet - sandalčkov torej, ker je moj plesalec že zdaj malo manjši od mene in nočem da bi preveč smešno zgledalo.

Kaj praviš .. balerinke? Al bi bla smešna?
kristy
stari js mam tut letos valeto pa ne bo ne vem kake izbire obleke!pa to sam zarad tega k smo tko evil.gif sad.gif prekleto majhna šola! evil.gif evil.gif
TASH
Itak, da bojo tut balerinke kul! Itak boš super! wink.gif biggrin.gif
Ana
Hm.. hvala TASH. IPB Image
_Mayckica_
moja sošolka je mela balerinke za valeto pa je ful v redu izpadlo tok da don't worry, be happy biggrin.gif
TASH
A se kera spozna na šivilje? Jst bi si rada dala tako oblekco sešit tongue.gif biggrin.gif blink.gif

IPB Image
cedevita
QUOTE(TASH)
A se kera spozna na šivilje? Jst bi si rada dala tako oblekco sešit tongue.gif biggrin.gif blink.gif

IPB Image

Mhm...ziher bi bla izbrana za nalbl luštno punco z najle...najl...naj...najgršo oblekco biggrin.gif biggrin.gif twisted.gif
TASH
Ignore is ON. biggrin.gif
nika
men pa ta oblekca k jo ma cameron ni napacna.
cedevita
QUOTE(xsoncekx)

Ma ja, saj ni tk slaba, sam Tash sem zajebavala, čeprav za valeto glih ni najboljša (oblekca) biggrin.gif .
_P_I_K_A_
IPB Image
IPB Image
jest bi mela pa kej taga wink.gif

IPB Imagemen so take ful qut pa še preproste so :flower:
nika
QUOTE(cedevita)
QUOTE(xsoncekx)

Ma ja, saj ni tk slaba, sam Tash sem zajebavala, čeprav za valeto glih ni najboljša (oblekca) biggrin.gif .

mas res. biggrin.gif
Ana
Ni res. Meni je pa ful všeč. Pa tut za valeto nebi bla napačna. Samo za par cd bi mogla bit daljša to je to.

Jaz se bom počasi mogla podat na lov za oblekcami. Uf .. še bo dela. biggrin.gif
Ana
Khm ... našla svojo popolno kombinacijo .. ampak ni primerna pomoje. Torej:

-temne đind hlače, oprijete, nizki pas .. zavihane na tri četrt
-črna čisto navadna majčka - z debelimi naramnicami.
-tile čevlji : IPB Image
-iste barve tanki pas v hlačah.
-frizura --> kodri v laseh pa črna španga.
-namazana pa bi bla po vekah rahlo zeleno ...

Samo previsoke pete pa vse .. ah .. sama sebi se smilim. biggrin.gif
Anya
Sj ni tok hudo. Kombinacija je čist ok, odvisn sam kolk si velka ti pa tvoj soplesalc.
Ana
Plesalec je malo manjši od mene...ravno to je problemček.. biggrin.gif
Anya
Če je že zdj manjši, te čevli majo pa tako peto pomoje res nebi šlo oops.gif
Ana
ja saj vem. oops.gif
bikini
QUOTE(Anaa)
Khm ... našla svojo popolno kombinacijo .. ampak ni primerna pomoje. Torej:

-temne đind hlače, oprijete, nizki pas .. zavihane na tri četrt
-črna čisto navadna majčka - z debelimi naramnicami.
-tile čevlji : IPB Image
-iste barve tanki pas v hlačah.
-frizura --> kodri v laseh pa črna španga.
-namazana pa bi bla po vekah rahlo zeleno ...

Samo previsoke pete pa vse .. ah .. sama sebi se smilim. biggrin.gif

Neee zavihat đinsk, to je že tko prežveto.

Jst bi mela raj kšno kiklco pa malo nižjo petko. wink.gif
Ana
missy veš zakaj bi jaz zavihala, da bi se toti lepi čevljčki v celoti vidli... biggrin.gif
TASH
Jst nč ne najdm, USE JE GRDO. ermm.gif blink.gif
TASH
Jst sm ugotovila, da se v vsakih petah zložim biggrin.gif biggrin.gif
bikini
QUOTE(Anaa)
missy veš zakaj bi jaz zavihala, da bi se toti lepi čevljčki v celoti vidli... biggrin.gif

Hehe... sj drgač so hudi čevlčki. A si jih že kupila al maš samo ogledane?
bikini
QUOTE(TASH)
Jst sm ugotovila, da se v vsakih petah zložim biggrin.gif biggrin.gif

Nisi edina. Meni niti na misel ni prišlo, da bi imela pete na valeti. Bi se taprva zložila. biggrin.gif biggrin.gif

Tud zdej se bolj varno počutim brez.
Ana
QUOTE(miss*sixty)
QUOTE(Anaa)

Hehe... sj drgač so hudi čevlčki. A si jih že kupila al maš samo ogledane?

Ogledane. :love5:
Ana
JeeeeeeeJ. Oblekco za valeto mam!

Kupla sem jo v ZARI čisto tak mimogrede sem jo vidla pa mi je bla ful všeč probala in kupla ...

No je bela z črnimi vzorčki al črna z belimi no kakorkoli.. črno-bela je torej ... zgoraj je oprijeta nareta na dekolte .. ma debele črne naramnice in od konca prsi do popka, se zaveže en široki trak, ki ima iste vzorčke kot obleka. Potem pa je nareta fuul plapolajoče ... ni orpijeta ampak je ful široka odspodaj pa nekje čez kolena pride. biggrin.gif
TASH
Whoa, super biggrin.gif Pol zahtevam slikce biggrin.gif Jst sm pa v Zari probala eno belo-zeleno oblekco in baje mi dobr stoji, sam ne vem no blink.gif biggrin.gif
Marjetka
Super,Anaa! :cheers: A bomo deležni tudi kakšne slikice? 8)
Ana
Bom slikala ko bom mela čas. wink.gif Dobite!!!
cedevita
Ej a si ne bo nobena dala obleke šivat? Jaz mam nagledano eno zeleno oblekco, ki si jo bom dala šivat...to bo verjetno teden pred valeto, če sploh bo, da ne bom slučajno pozabila nesti k šivilji.
Ana
LoL! biggrin.gif biggrin.gif
To je lo-fi različica vsebine. Za ogled neokrnjene različice z več informacijami, oblikovanjem in s slikami, prosimo kliknite tu.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.