Pomoč - Iskanje - Člani - Koledar
Neokrnjena verzija: Valeta
Cudovita.si > Lepota tako in drugače > Moda in zadnji trendi
Strani: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14
_Mayckica_
Umm, jest bom pa letos imela valeto, vem da ni tolk pomembn kt maturanc, sam me še zmer malček skrbi ker nimam pojma kaj nj oblečem oops.gif A mi lahk sam kera pove kaj je total out ipd. da se ne bom preveč osmešla. Drugače imam pa rada športni stil, zelo udobno se pa počutm tut v kakšni elegantnejši stvari.

Nasveti pliiiiiiiis!
Lady_Luna
jst sm mela rdeče hlače pa belo majčko, nič kej preveč fancy pa oboje še nosim poleti za vsak dan. nisem hotela kupiti nečesa, kar bi nosila samo takrat in nikoli več in moram reči, da mi ni žal.
Marjetka
Kaj pa rada nosis,krilca,hlace? biggrin.gif
_Mayckica_
Ummm, mislim, da bi raje imela hlače, čeprav tudi proti krilom nimam nič proti oops.gif
wilma
Sama sem imela na valeti krilo do kolena roza barve..take progice je imelo, kupila sem pa ga v emporiumu v tisti trgovini; dorothy pekins? nekaj takega oops.gif

Zgoraj je bil top iz istega blaga, čez pa 3/4 oprijeto srajčko. Vse to lahko nosim še sedaj..pa je že 4 leta od tega. biggrin.gif
Kupi si kaj, kar boš lahko še nosila. smile.gif

Moja sestra ima valeto letos in kupila si je suknjiček in hlače (črne ful lepe) in spodaj bo pa imela majčko na naramnice, malo frfota in je super, ker je potiskana z rožicami. Hihi..še sama si jo bom sposodila kdaj. biggrin.gif
Marjetka
Par slikic... biggrin.gif

A niso hude hlace ter cevlji? biggrin.gif
IPB Image

IPB Image

Tukaj mi je vsec kroj sam barva mi ni ravno ok.
IPB Image

IPB Image
sonchika
Kaj pa kakšne elegantne hlače in korzet?
redkvica
jz sm mela bele hlačein rdečo majčko bolj tko zrihrtano... pa neko zacementirano frizurco laugh.gif je prišlo kr uredu...
predlog od sonchike se mi zdi v redu... ne preveč eleganten, ne premalo wink.gif
wilma
Oh, kako so lepe. biggrin.gif
beybika
Jst sm oblekala crn minic pa crno majcko.Sicer kiklce nikol vec nism oblekla ampak mi ni nc zou. Pravs da ti je kul tid ce je kikla... V tem primeru ti svetujem, da jo oblecs. Sam ne kaksnih sirokih, dolgih oblek, k to mi je pa tok grdo zgledal, k so ene mele na nasi valeti in je blo res bedno vidt 15-letnice v maturantskih oblekah. Pa tud hlace mi niso vsec za tako prireditev. Navsezadnje imas valeto sam enkrat. Aja pa se to: sam ne se oblect tko kokr se bo vecina tvojih sosolk. Najd res neki kar ne bo nobeni drugi padl na pamet, da bi oblekala. A mate v Urski valeto? Joj kok bi se enkrat vse to dozivela, k je blo tok hudo... Lepo se mejte biggrin.gif
matejika
jas tui mam letos valeto pa še ful niam idej sao jas vem da om mela obleko neko lepo smile.gif oops.gif
kai sem htela reč kai ma kera kaki pametni link s kakimi oblekami pa to pa ne preveč resnimi oops.gif smile.gif
_Mayckica_
sonchika jest sem res fuuuul fanica elegantnih hlač... pa menda mi tut pašejo, mam doma ene take črne na rob oops.gif

Pol pa mogoče zravn še kkšn lusten topek + jopčka?
Marjetka
Tocno tako ja.En lusten top ali korzet in jopic! :thumleft:
_Mayckica_
Punce vem da je to že stara tema sam vas res morm neki poprosit oops.gif
Majčko za valeto sm že dobla, ful je lepa, taka črna oprijeta je, pol pod prsmi se pa začne čipka oz.til ne znam točno opisat. Sedaj mam pa probleme s hlačami. Razmišljala sem o bordo rdeči barvi samo sva z mami ugotovile da jo je blazno težko najdt k je letos out.
Kere barve so vam lepe za hlače pa nočem da so črne ker je taka že majica. Če vam kaj pomaga imam srednje dolge rjave lase in rjave očke...

Help, please!!!!
lejck
bele hlace bi cool zravn izpadle,sploh crno-bela kombinacija je nice.
Drgac pa ubistvu res nimas kej dost zraven za kombinerat ker hlace majo res bol tiste osnovne barve,ok no roza itaq ne pride v postev,rdeca je pa res out letos.
bele bi ble supr.
Lahko bi pa tut recmo,ce najdes kje ksne bež oz da so tko mal pastelne barve.
Uglavnm neki svetlega odspodi,sam ne kksnih rjavih alpa zelenih alpa kej tazga k to je za stare mame biggrin.gif

aja....pa kokr sm zasledila gor si rekla da tut proti kiklci nimas nc,tko da ne vem kaj si se zdej tok v hlace zapicla.k crni majcki lahka miljon kiklc kombineras,k ce bi mela npr. zraven hlace z rozami bi zgledal kicast,kiklca pa niti ne. Poglej se mal za ksna krila okol biggrin.gif
_Mayckica_
Kakšne kiklce bi pa lepo pasale k črni majčki s tančico spredaj?? Če bi mela kera kkšno fotkico bi bla zelooo hvaležna rolleyes.gif
lejck
js sm dons mal skakala po stacunah in sm vidla da majo ful stvari tko za maturantske pa valete pa to tm v orseyu v mestu.Glede na to da pa ze mas ti majcko,majo pa tut dost kiklc razlicnih.
drgac pa:
[img]http://www.neckermann.si/neckimage.aspx?file=379239a_250ZA.jpg[/img]

ta kiklca mi je usec k je tko sportno-elegantna. pa ni cist mini.

[img]http://www.neckermann.si/neckimage.aspx?file=074705a_250ZA.jpg[/img]

tole tut sportno elegantno.

Mislm tko prek neta slike iskat kjer so gor manekenke k jim itaq use pase je brez veze.Js mislm,da najbols da gres ti en krog po mestu pa bos zihr kej zase najdla,in ce res ne ves kaj bi zravn pasal (btw h crni pase res skor vse) lahko vprasas tm ksno prodajalko,mami,prjatlco k ti bo znala svetvat.
lejck
Aja pa se tole,na kaj sm naletela med iskanjem kiklc biggrin.gif biggrin.gif twisted.gif laugh.gif to morte pogledat:

http://www.skirtman.org/gallery.html
Špela
ta drugo krilo mi je svetovno, kar ma pa gor oblečn pa mi ni všeč, preveč športno, bi mela kvečjemu za na kavbojke. ampak kiklca pa ena a! smile.gif
Fergie
QUOTE(lejck)

O grdo :blah5:
Martina
QUOTE(lejck)
Aja pa se tole,na kaj sm naletela med iskanjem kiklc biggrin.gif biggrin.gif twisted.gif laugh.gif to morte pogledat:

o grdoooooooooooooo.tipu res dogaja.pa kako ponosno stoji.fuj
fafica
joj mene se neki zanima...rada bi mela crno majcko in niti prblizn nevem kasne so moderne, pa še elegantne zraven. sploh nevem kasn kroj bi rada mela in kje je ksna trgovina z bol elegantnimi stvarmi (pa da niso prevec staromodne) oops.gif rolleyes.gif
sonchika
Ojej. Ojej. Ta tip ima svojo spletno stran, na kateri kaže kako je oblečen?! Hecno.
TASH
QUOTE(fafica)
joj mene se neki zanima...rada bi mela crno majcko in niti prblizn nevem kasne so moderne, pa še elegantne zraven. sploh nevem kasn kroj bi rada mela in kje je ksna trgovina z bol elegantnimi stvarmi (pa da niso prevec staromodne) oops.gif rolleyes.gif

Ok, ok vem da je črna usem ful ušeč, sam dejte probat mal eksperimentirat, zdej je pomlad, kaj pa kšna pink, roza, trkizna,svetlo zelena, limonasto rumena, olivno zelena, svetlo modra.
Za tiste k so jim ušeč kiklce, so letos take mal daljše pa široke ful moderne, pa kšne oblekce z asimetričnim koncem. Men je ful ušeč ena mačka k sm jo u enem ful starm Cosmotu našla, je sicer Versace, se pozna pr ceni, sam je ful lepa; zaveže se na vratu, pol ma pa pr dekolteju mal narazn in pol je naprej dol taka mal gubasta, da se prilega telesu(sej vem da niste razumel, ne znam razlagat), jst bi mela tut kšne lepe kapri hlače al pa kej tazga. Drgač je pa fajn če še opis napišete zravn. Papa
TASH
http://www.geneccentric.com/skirts&dresses...es/700-645l.jpg

Ta najbrž vm ne bo ušeč za valeto, sam men je ta obleka tok lepaaa!
IPB Image
IPB Image[/img]
tipkovnica<
wau ta oblekca je pa FUUUUUUULLLL lepa!!!

komi čakam da bom velka, da bom mela ful priložnosti da se tko oblečem.... zdej k še študeram je mogoč enkrat na let taka šansa ;)
fafica
sej jst bi mela drugac uno ful mocna rozo barvo, sam mam ze use drugo (uhane, cevle, prstan) in zdej se more majcka s tem ujemat. nebi pa mela naramnice al pa kej ampak dolge oz. tricetrt rokave...kje so ksne take trgovine?
TASH
QUOTE(fafica)
sej jst bi mela drugac uno ful mocna rozo barvo, sam mam ze use drugo (uhane, cevle, prstan) in zdej se more majcka s tem ujemat. nebi pa mela naramnice al pa kej ampak dolge oz. tricetrt rokave...kje so ksne take trgovine?

Ja kakšne maš pa uhane pa to? A črne?
callista
Men je pa roza majčka na slikci full všeč! Če bi bla le v kaki drugi barvi...Ker prisegam na modro!
fafica
mam crno bele uhane in mam ze use v tem stilu
Marjetka
QUOTE(lejck)

IPB Image Fujjj!!!!!
TASH
Ful ugodi vem ja, samo jst mam letos valeto in me pač že tko mau znimajo stvari. Seveda ne vem kaj bom oblekla. Rada bi mela obleko, samo kaj se vm zdi preveč svečano za tako priložnost rolleyes.gif oops.gif
Ana
Tash jaz mam tudi letos valeto in ker sem bolj taki stil bom mela vrjetno temne kavbojke zlikane na črto in eno črno oblekico z malim dekoltejem preko..ostalo pa so še sami dodatki. To mi je res všeč.
TASH
Kakšna pa si? Jst ful ne vem da nebi butast izpadla biggrin.gif
Ana
Kakšna sem? kak to misliš biggrin.gif
TASH
Po videzu biggrin.gif Visoka, mala, blond, rjava.. laugh.gif
Ana
Aja po videzu visoka pa suha pa dolge noge mam kar mi ni všeč in bi to rada malo skrila z malo predolgimi hlačami. Drugače mam pa svetlo rjave lase in temno rjave očke.
Ana
Kaka pa si ti?
Ajša
Oh, kje je že moja valeta... oops.gif

No, sej ni tak hudo daleč nazaj, ampak vseeno se mi zdi, ko gledam, kaj se vse zdaj da dobit za oblečt v primerjavi z takrat... oh, bi šla še kr enkrat nazaj, samo zato, da bi se lahko lepše oblekla. smile.gif Takrat sem kr nekaj navesla na sebe, mi je zdaj ful žal, da nisem poslušala mame. smile.gif

Ne vem, meni se zdi za valeto najbolj luškana kakšna kratka oblekca, tak čist preprosta in v kakih pastelnih barvah, da res poudarite tiste punčke v sebi. Ampak pri tistih letih menda nočeš poudarit punčke v sebi. smile.gif Ok, zdaj pa že zvenim kot moja mama. smile.gif
V glavnem, maturantski je ono bolj vau varianta za moje pojme, valeta pa se mi zdi, da naj bo čimbolj preprosto in nekaj v nežnih barvah.
TASH
Jst sm pa petit biggrin.gif Drgač pa suha in blond biggrin.gif Kok si pa velika?
Jst si zelo želim eno črno oblekco, ne preveč elegantno, mal poudarjene oči , pa bl taka razpuščena frizurca, sam bi mi blo kul da še od drugih predloge slišm
Ana
Jaz sem 175 cm visoka tak da sploh nebi mela visokih petk ampak sem misla samo kake lepe balerinke da nebi zgledala kot štorklja z svojimi 48 kilogrami rolleyes.gif . Jaz bom tudi mela bolj razpuščeno frizurco kaka speta ne pride v poštev !!! Pa tut očke malo poudarjene.
TASH
Aja no sej fajn da si tok velika, če katera najde slikco od kakšne lepe črne oblekce, make upa al pa frizure nej jo nalepi
Ana
No pri meni bi prišlo kaj takega v poštev. http://www.ecstar.net/2003%20clothes/2003%...ace%20dress.jpg mi je ful taka mladostniška oblekica pa kr primerna se mi zdi...
TASH
Lušna ja, samo ne vem kako bi to na men izgledal, gre se zato da je men staen ful ušeč, čeprou to najbrž mne pride u poštev sad.gif
TASH
Taka v črni, samo najbrž preveč neprimerna...KLIK
Ana
Mogoče malo preveč razgaljen hrbet...kaj pa vem.

Off topic:

Kak se naredi to, da se link sklači v samo eno besedo tak kot si ti naredla tisto KLIK ?
oops.gif
Rianna
QUOTE(¤PunChkA¤)
Mogoče malo preveč razgaljen hrbet...kaj pa vem.

Off topic:

Kak se naredi to, da se link sklači v samo eno besedo tak kot si ti naredla tisto KLIK ?
oops.gif

meni je tud malo preveč viden hrbet.. pa še skor ritka biggrin.gif

punchka:
najlažja razlaga je spodaj ko se z miško postaviš na URL
Vstavi URL povezavo: http://url ali URL besedilo (alt+w)

če ti kaj pomaga biggrin.gif
Ana
pupa nisma se razumele. Uf ko jaz neznam razlagat. Tash je dala link od ene oblekice in link te oblekice je sklačla v eno samo besedo = KLIK = in ko sem kliknila na to besedo se mi je prikazala slikica torej isto kot če bi kliknila na dooolgi link. Mene zanima kako se to naredi?
TASH
[url=link nalepš]oblekica[/url]
Ana
Klik
To je lo-fi različica vsebine. Za ogled neokrnjene različice z več informacijami, oblikovanjem in s slikami, prosimo kliknite tu.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.