Veš kako je Wilma ... ni fora v firmi ampak v tem, da če ti nosiš čevlje dve leti tako kot jaz, ki imam sicer doma ogromno obutve ampak se vedno ful navežem na en par, ki ga potem nosim zares pogosto, takorekoč vsak dan potem je nujno potrebna kvaliteta. In verjemi mi, da še vedno velja rek 'malo denarja, malo muzike'.
Tega sicer ne opaziš pri kakšnih salonarčkih in tako naprej, ker jih sigurno ne nosiš tako pogosto in tako dolgo kot jaz svoje šuhe, jaz pa to vsekakor opazim. In ti povem da je razlika med enimi X supergami za 5 tisočakov ali pa recimo Etnies supergami za kaj pa vem ... recimo 26.000 tolarjev. Etnieske so vsekakor dosti bolje šivani, materiali so občutno bolj trpežni in ko imaš obute ti noga dobesedno poje od veselja ker so tako udobni.

Jaz sem svoje prejšnje resnično skoraj non-stop nosila dve leti in ko mi jih je mami vrgla stran, so še vedno izgledale kot nove, jih je pa vrgla zato, ker so se med pranjem nekje zahaklale in se je podloga na peti raztrgala tako da je ful pena ven gledala.
Wilma, če mi najdeš čevlje X znamke enake kvalitete in po občutno nižji ceni, ti bom do konca življenja hvaležna.