Pomoč - Iskanje - Člani - Koledar
Neokrnjena verzija: Teniske
Cudovita.si > Lepota tako in drugače > Moda in zadnji trendi
Strani: 1, 2, 3, 4
_Mayckica_
Jaz imam zelo rada za pomladanski in poletni čas teniske. Samo nimam pojma kakšne bi kupila, všeč so mi bli taki nizki, pa ful lepe brave, ne znam opisat ermm.gif A mi kera pove kere bojo zj moderne pa kere so vamosebno najbolj všeč?
Tnxie
wilma
Na modo niti ne padam, zelo pa so mi všeč stari modeli allstark IPB Image, doma imam še pumice IPB Image, samo, da so moje svetlomodre barve, potem imam še etnieske (joj..te so bile vredne svojega denarja, sam jih imam že četrto leto in so še vedno kokrtok okay biggrin.gif IPB Image.

Sicer bi si pa sedaj, za pomlad, ki prihaja rada kupila adidaske (nosili si jih lansko leto) IPB Image samo jaz si želim črne biggrin.gif ali pa te pumice, ki se mi zdijo zelo sexy in pristojajo tako fantom, kot puncam. IPB Image
Storm
Wilma, ti maš isti okus kot jaz.... vsaj glede teh tenisk...
Take tazadnje pume: take mam jaz, samo da so črne in majo bele našitke.
_srchika_
Jst sm pa ful zadovoljna z mojimi Bafalkami...k copatk so biggrin.gif Take enake mam,sam da so z modrim ogenjčkom...

IPB Image
Lady_Luna
jaz imam pa take samo brez mašnjice na vrhu biggrin.gif

IPB Image[/img]
wilma
Lepe supergice imate. smile.gif

Oh Storm; ti imaš najbolj sexi suprege ever! biggrin.gif
Danes sem si jih ogledovala..malo dragi so. ermm.gif
Kim
wilma...pumine sopergice une zadnje k so ti všeč...zakaj misliš da jih ima tolko mladih....dobijo se ponaredki, k zgledajo k original oops.gif
dobiš jih al v bosni, ali pa v trgovinah jurček..nekje za 5000 sit
Marjetka
Jaz imam take in so super! biggrin.gif
Kim res je, sedaj se dobi veliko ponaredkov,wilma se ti splaca ce poznas koga,ki dol hodi.

IPB Image
wilma
Žal ne poznam nikogar. sad.gif Upam, da mi vseeno mamo uspe prepričati za nakup le-teh. biggrin.gif Takooo lepi so.
Kim
wilma s kje si?
pomoje se ti nesplača kupit original...razn če imaš preveč denarja rolleyes.gif
pozanimaj se za najbližjo trgovino jurček....daš 5000 za ene, pa si magari 2 kupi smile.gif)
redkvica
zdej mam ene črne.. ma bi točno te:
IPB Image biggrin.gif
JAGODA
[quote=Kim]wilma...pumine sopergice une zadnje k so ti všeč...zakaj misliš da jih ima tolko mladih....dobijo se ponaredki, k zgledajo k original oops.gif

a te punaredki kao zgledajo kokr tapravi? mislm majo un znakc pume pa use? am kje so te trguvine jurček?
Kim
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image

evo tole je neki mudelčkov, ki so men ušeč...letos sem se nekak navdušla nad temi "boxarskimi čevljčki"...žal se njihova cena giblje med 20 in 30 tisoč..... in kopujem ponaredke rolleyes.gif ...e...kaj čm...če pa morem met zmer mal čudn okus laugh.gif
Kim
[quote=JAGODA][quote=Kim]wilma...pumine sopergice une zadnje k so ti všeč...zakaj misliš da jih ima tolko mladih....dobijo se ponaredki, k zgledajo k original oops.gif

a te punaredki kao zgledajo kokr tapravi? mislm majo un znakc pume pa use? am kje so te trguvine jurček?[/quote]

točn tko...čevelj je na zuni videt kakor original...vse ma tud uno pumico na strani na mezinčku...na oko se neločita
JAGODA
[quote=Kim][quote=JAGODA][quote=Kim]wilma...pumine sopergice une zadnje k so ti všeč...zakaj misliš da jih ima tolko mladih....dobijo se ponaredki, k zgledajo k original oops.gif

a te punaredki kao zgledajo kokr tapravi? mislm majo un znakc pume pa use? am kje so te trguvine jurček?[/quote]

točn tko...čevelj je na zuni videt kakor original...vse ma tud uno pumico na strani na mezinčku...na oko se neločita

ql. možnost za prihranek twisted.gif am mugoče veš kje je kakšna trguvina jurečk v lj?
Kim
QUOTE(JAGODA)

ql. možnost za prihranek twisted.gif am mugoče veš kje je kakšna trguvina jurečk v lj?

ups...tle si me pa dobila...pojma nimam rolleyes.gif ...vem, da je v hrastniku, trbovljih, žalcu, celju...ma za lj nevem...sorry
Storm
Ma tele, ko jih mam jaz so originalne.... Ker sem si jih kupla takoj, ko so "prišle ven". Sem jih zagledala in kupila. Čeprav mi je bilo pol malo žal, ko so ble bolj poceni tudi originalne. Saj veste, razprodaje pa to.

Kim, tiste slikce, ko si jih objavla... Tiste prve sem si mislila kupit(pa si jih nisem), tiste tazadnje pa ima moja frendica.
Punce, ve imate isti okus kot jaz... 8)
Kim
uf 29.000...... sej so krasni sam tok pa nedam.... sploh pa ne zato, ker so striktno moški model rolleyes.gif
Marjetka
29000 nisem nikol dala pa mislm da tud ne bom.Mal velik se mi zdi.
Ka
V srednji šoli sem dajala za superge 30000, vendar je bla to takrat praktično edina stvar, ki sem jo nosila.
Storm
Em..... jaz sem za moje dala 14000.... oops.gif
Saj bi jih lahko bolj poceni dobila, vem,.... oops.gif
_Mayckica_
Vav punce, hvala ker ste se tko razpisale. Kar sem si ogledovala sta mi bla najbolj pri srcu dva modelčka: ta drugi od wilme (koj na začetku) in pa marjetkin rozni. A kj veste kolk se gibljejo cene takih copatk?
Marjetka
Moji Nike so bili 19000 sit oops.gif
_Mayckica_
Osebno so mi bli najbolj ušeč guni ta rozini... love at first sight
JAGODA
kim sej je ql. bom mal ukrog puvprašala wink.gif

še neki slikic čevlčkov :mrgreen:

IPB Image

IPB Image
tele so tut taki da majo ceu zadn del. mislm da ni tm pr peti udkrit. i hope da razumete wink.gif

IPB Image

IPB Image

[img]http://a581.g.akamai.net/7/581/175/2005021512/cache4.jcpenney.com/images/regular/0900631b80a352c1R.jpg?IctQual=100[/img]

IPB Image

IPB Image

IPB Image
wilma
Lušni!

Tisti prvi, roza..take imam jaz, samo da so svetlomodri. smile.gif
JAGODA
jst mam pa ene podobne sam da so čist roza pa mal drgačna ublika je wink.gif
_srchika_
Kakšne se vam pa te zdijo ermm.gif: Jst lohk rečm samo...no comment :silent: :thumbdown:

IPB Image

IPB Image

IPB Image
Marjetka
Ojoj,so pa res grdi IPB Image
_Mayckica_
Kriza... takile čevlji pašejo samo kakšni gwen stefani biggrin.gif
redkvica
odurno rolleyes.gif
sonchika
:pale: Grozno.
2PACbaby
men pa so full všeč ... čeprav niso glih v mojem stylu sao so pa full dori tongue.gif sploh oni roza zgoraj oops.gif 8) drugač pa mam jas ene take rdečo-belo-roza etnies pa sn tut zadovolna....mislim pač v vsakem vremenu sluzijo pa ene 2 leti jih mam ze pa so še skoraj celi biggrin.gif
http://www.etnies.com/footwear/mens/lo-cut-3/ <--- am taki so sam da je E roza, drugač pa so rdečo beli:D
JAGODA
mah niso lih v mojem stilu in tut mislm da ne spadajo h supergam s tako peto. niso mi lih preveč ušeč biggrin.gif
DiLeMa
QUOTE(JAGODA)
kim sej je ql. bom mal ukrog puvprašala wink.gif  

še neki slikic čevlčkov :mrgreen:  

IPB Image

IPB Image
tele so tut taki da majo ceu zadn del. mislm da ni tm pr peti udkrit. i hope da razumete wink.gif  

IPB Image

IPB Image

[img]http://a581.g.akamai.net/7/581/175/2005021512/cache4.jcpenney.com/images/regular/0900631b80a352c1R.jpg?IctQual=100[/img]

IPB Image

IPB Image

IPB Image

Jagoda midve imava pa čist isti okus al kaj ... jst sm tud čist nora na take. oops.gif

Sicer je res, da je treba za kake Etnies al pa DC odštet tud do 25.000 al pa celo še več, ampak meni se splača ker so vredne vsakega centa. Zadnje Etnieske sem nosila dve leti, da so mi dobesedno razpadle na nogah oz. so imele pri peti eno luknjo in mi jih je mami v smeti vrgla (I will never forgive her!!! biggrin.gif ) in sem bila potem čisto obupana, ker so v tem času postale del mene. laugh.gif oops.gif

Potem sem šla pa po nove in mi noben model ni bil več tako všeč! :angry1: Pol sem si pa nabavla kar ene Vans, ki zgledajo približno tko kot tisti spodi na sliki, samo da so roza. biggrin.gif Ampak to ni to ... I miss my old ones!! sad.gif

IPB Image
JAGODA
ja etneske pa dc so supr sam so pa drage tko kokr use take firme sad.gif
wilma
ti pa kar padaš na firme, kajne? ;)
JAGODA
QUOTE(wilma)
ti pa kar padaš na firme, kajne? ;)

ne ubistvu sploh ne padam na firma. če pugledam v umarp mam 1 pumice pa 2 hlače od miss sixty druzga pa nč od znamk mislm od teh firm znanih wink.gif
DiLeMa
Veš kako je Wilma ... ni fora v firmi ampak v tem, da če ti nosiš čevlje dve leti tako kot jaz, ki imam sicer doma ogromno obutve ampak se vedno ful navežem na en par, ki ga potem nosim zares pogosto, takorekoč vsak dan potem je nujno potrebna kvaliteta. In verjemi mi, da še vedno velja rek 'malo denarja, malo muzike'.

Tega sicer ne opaziš pri kakšnih salonarčkih in tako naprej, ker jih sigurno ne nosiš tako pogosto in tako dolgo kot jaz svoje šuhe, jaz pa to vsekakor opazim. In ti povem da je razlika med enimi X supergami za 5 tisočakov ali pa recimo Etnies supergami za kaj pa vem ... recimo 26.000 tolarjev. Etnieske so vsekakor dosti bolje šivani, materiali so občutno bolj trpežni in ko imaš obute ti noga dobesedno poje od veselja ker so tako udobni. biggrin.gif Jaz sem svoje prejšnje resnično skoraj non-stop nosila dve leti in ko mi jih je mami vrgla stran, so še vedno izgledale kot nove, jih je pa vrgla zato, ker so se med pranjem nekje zahaklale in se je podloga na peti raztrgala tako da je ful pena ven gledala. rolleyes.gif

Wilma, če mi najdeš čevlje X znamke enake kvalitete in po občutno nižji ceni, ti bom do konca življenja hvaležna. wink.gif
JAGODA
QUOTE(Storm)
Wilma, ti maš isti okus kot jaz.... vsaj glede teh tenisk...
Take tazadnje pume: take mam jaz, samo da so črne in majo bele našitke.

tole ne spada u tole temo sam morm res neki rečt storm kr prubavam že en mesc pa zgleda da se ne ujameve biggrin.gif

glede unga prugrama gimb, bi mi ga prosim prosim lahko poslala? po pošti sem to že poslala moj mejl sam mi ne udguvuriš. vrjetn pošte nisi vidlka. no sam tole sm te hotla prost wink.gif
wilma
DiLeMa; sicer moj prejšnji post zamenjen tebi ;) pa dobro..bom še jaz podala svojo repliko sedaj.
Tudi jaz imam etnies superge, ki sem si jih kupila v 1. letniku srednje šole. Sedaj sem 4. letnik, torej jih imam že kar dolgo. Še vedno so obstojni in takrat sem zanje dala 16.000 SIT. Koliko so etines superge sedaj ne vem, ker mi njihovi modeli niso več všeč, pa tudi ne prilegajo se mojemu stilu. tongue.gif

Pa da ne bom zapletala po nepotrebnem; ko potrebujem superge mami poprosim za denar, sama zanenkrat nimam nobenega prihodka smile.gif in ponavadi mi kupi superge, ki so mi všeč. Tudi jaz dajem velik pomen kvaliteti in v pogledu, bolje več denarja za obstojno stvar, se ti pridružujem. wink.gif
Storm
Glede onih s peto.... niso lepi... dobesedno norčevanje iz sicer qlskih allstark.
rea
jz bi šla pa pogledat v ''jurčka'' pa ne vem kje je ;(
drgač mam pa jz od miss sixty supergice pa so ful hude, take črno bele pa uzadi na peti je napisan na eni nogi -miss-, na drugi- sixty-
drgač majo pa u zari tud kr hude teniske,a ne?
pa v uni trgovini ta novi na trubarjevi neka francoska- la cok,al neki tazga se reče
Storm
ma kaj jaz vem o ljubljanskih trgovinah.... wink.gif
JAGODA
QUOTE(rea)
jz bi šla pa pogledat v ''jurčka'' pa ne vem kje je ;(
drgač mam pa jz od miss sixty supergice pa so ful hude, take črno bele pa uzadi na peti je napisan na eni nogi -miss-, na drugi- sixty-
drgač majo pa u zari tud kr hude teniske,a ne?
pa v uni trgovini ta novi na trubarjevi  neka francoska- la cok,al neki tazga se reče

ja jst bi šla tut u jurčka pa ne vem kje je sad.gif sm na netu iskala pa nč najdla, mislm u tej trguvini ermm.gif
rea
IPB Image

IPB Image

IPB Image
IPB Image

zakaj se jih ne da pr ns dobit;( cry.gif
callista
O groza, kaj so grdi. Sploh ta prvi. Ta drugi bi pa še nekak bili za nosit. evil.gif
taiyou
men tud niso ne vem kaj,...sploh če pomislim, da je cena verjetno GROMOZANSKA ermm.gif
rea
QUOTE(taiyou)
men tud niso ne vem kaj,...sploh če pomislim, da je cena verjetno GROMOZANSKA ermm.gif

men so pa čist hudi! 20 kosov so
Nila
Jaz si pa sebe nikakor ne morem predstavljati v prvih ... Ojoj ... Drugi bi pa nekak še šli, no.
To je lo-fi različica vsebine. Za ogled neokrnjene različice z več informacijami, oblikovanjem in s slikami, prosimo kliknite tu.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.