Pomoč - Iskanje - Člani - Koledar
Neokrnjena verzija: Večerne obleke
Cudovita.si > Lepota tako in drugače > Moda in zadnji trendi
Strani: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27
Vrtnica
No tako, spodaj se bojo pocasi nalozile slikice. To je moj izbran okus glede vecernih oblek, ki bo marsikateri verjetno prav prislo pri kaksni ideji glede Valete pa tudi Maturantskega plesa. Prisegam na klasiko tako, da ne bo ravno vsaki vsec so pa to stvari ki so vecne, prvovrstne.

Vir: http://www.vogue.co.uk/shows/

Spring/Summer 2005

Paris Couture

Giorgio Armani

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

Valentino

IPB Image

Autumn/Winter 2005/2006

London R-T-W

IPB Image Julien Macdonald

oblubim da se dodam
Marjetka
Bom se jaz prilozila moj izbor slikic,katere so mi vsec!Rada imam zivahnejse barve!

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image
sonchika
Vse lepo in prav, ampak tistih čudnih klobukov pa ne bi nosila. smile.gif
Fergie
Pa cene teh oblek? Ufff.... preveč zame.
Marjetka
Mishka,ja nekatere te znajo fejst udariti po zepu biggrin.gif Sam jaz sem svoje dala nekje v srednji cenovni razred,tako da so kar prebavljive. biggrin.gif
sonchika
Pa take obleke se izplača kupovati na razprodajah. Ker jih fuuullll znižajo in potem kar nekako prideš skozi.
Fergie
Ja, ja. To sem mislila tiste od Giorgio Armania. Noro, kakšne cene imajo
biggrin.gif
Marjetka
To pa sam zato ker pisem Giorgio Armani biggrin.gif ,sicer meni njegova kolekcija ni vsec,vsaj tale tuki ne,prevec crnine.
Fergie
Tudi meni ne. So mi spodnje obleke mnogo bolj všeč. Tiste bi pa kar takoj imela biggrin.gif
Vrtnica
marjetka a si ti mal kiksnla?

K a vidis naslov teme vecerne obleke in tisto zgoraj niso vecerne obleke
sicer pa se ne gre za cenovni razred gre se za estetiko. To zgoraj so samo ideje in MOJ izbor kakor sem zgoraj napisala.
Marjetka
Jaz sem dala gor tisto kar je meni vsec!Pa da nebi nove teme odpirala sem kar pod tvojo dodala!
Vrtnica
QUOTE(Marjetka)
Jaz sem dala gor tisto kar je meni vsec!Pa da nebi nove teme odpirala sem kar pod tvojo dodala!

ja sm prebrala kar je tebi vsec sam tko ce bos sla na gala prireditev v taki zgoraj kateri navedeni bi bla bl j.
sam tko
Marjetka
Jaz grem na Gala vecer v tistem v cimer se dobro pocutim(trenirk ne nosim),in se ne oziram na druge.Hvala za tvoje mnenje.
_Mayckica_
Mogoče sm še premlada pa vse, sam men niso všeč takele oblekice od armanija ipd, ker so preposto preveč novistične al kak naj se izrazm. Jaz še zmer prisegam na lepe klasične obleke, ki lepo padejo...

Tut npr.kostimčk in par oblekic mi je blo všeč ki jih je marjetka nanizala, čeprav niso ravno večerne obleke. Bi veliko raje nosila to, kot pa one večerne obleke rolleyes.gif
Ajša
Ja, sej lepo in prav, so lepe oblekce, samo kam pa naj grem s takšno obleko. sad.gif Ne hodim na neke gala prireditve, da bi nosila kaj takega, tako da ... so mi pol že bolj všeč Marjetkine slikice.
Čeprav jaz na vseh slikah bolj čevlje gledam kot obleke. oops.gif tongue.gif
Fergie
Še nekaj oblekc (seveda ne večerne smile.gif ):

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image
DiLeMa
Meni je iz prvega sklopa slik izredno všeč obleka Julien Macdonald ... vse mi ustreza, od barve do kroja ... res je super! wink.gif
Marjetka
IPB Image

Ta oblekica mi je pa tolk lustna! :flower:
sonchika
IPB Image

IPB Image

Mango
Marjetka
Aha lepa je!IPB Image
sonchika
Meni je Mango kolekcija pomlad-poletje 2005 odlična. Kreirala jo je pa Lizzy Jagger. :thumleft:
wilma
QUOTE(sonchika)
Meni je Mango kolekcija pomlad-poletje 2005 odlična. Kreirala jo je pa Lizzy Jagger. :thumleft:

Res je! Pravkar sem si jo ogledala na njihovi spletni strani..ma ni lepšega..noro lepo :hello1: :notworthy:
Že vem kje bi zapravila svoje prihranke ;)
limeta
IPB Imageto nej bi bla poročna obleka...sam men deluje kot večrena in mi je tlo ušeč
IPB Image isto tale
lejck
grozne sta obedve..taprva sploh zgleda k en plastik fantastik, tadruga je pa glih za eno kmetico..sam ne vem a so res obleke tok grde al to zato k sta babe tok cudne? biggrin.gif biggrin.gif
Ana
Meni sta tut fuj. smile.gif
laLa°
uu men sta tut fujjjj :puker: :thumbdown: :pukel:
Princeska
okej, fuj fej rolleyes.gif
Princeska
Tale od Marjetke je super:

IPB Image
Rianna
oooo zelo lepa !
TASH
Men je pa to tumač pisano. biggrin.gif
Men je drgač ta oblekca ful ušeč biggrin.gif twisted.gif
IPB Image
bellini
Meni je cel komplet všeč s čevlji ampak kak bi to zgledalo na moji mlečni koži? ermm.gif biggrin.gif
limeta
IPB Image
Brez besed sem...obleka jeee sanjsko dobra in bi jo mela rada kdaj na seb
sade
zadnji dve sta mi KATASTROFA!! :puker:
Kalypso
ženski sta katastrofa. oblekci pa bi mogoče še na kakšnima drugima ženskama lepo zgledali. biggrin.gif
Jinadaze
QUOTE(sade)

Meni so vse zgornje. ermm.gif
Parvinder
QUOTE(Jinadaze)
QUOTE(sade)

Meni so vse zgornje. ermm.gif

Aha ermm.gif
Cvetka*
Samo barve druge, ta mi je absolutno preživa. Umazano rumena bi bla totaal frajerisch.:
IPB Image

tele dve sta blazno elegantne, sta pa fletkane, klasične, pa vendarle nekaj posebnega, res fino narete:
IPB Image IPB Image
Pa še babi sta fajni(mislim, malo hecni v faco pa sej je vseeeno) in čupa in mejkap krasno paše zraven.

Všeč so mi ohlapne, plastene zadeve.:
IPB Image
Barva niti ni tako napačna. So pa čeveljci. Ma vedno mi nekaj zafurajo biggrin.gif (hecam se) . V oblekco bi namest bordo satenastega trakca vstavla na ta prsni del enga takega zlatga, in nato zlate sandalčke, visoka peta ali pa čisto brez.
Ej, en question glede blaga: a katera ve, kako se reče temu materialu? Je nekaj takega, kot pri oni oranžni zgoraj. Kaj je to za en vrag? biggrin.gif
Jinadaze
Svila? :scratch:
Cvetka*
mm, pomoje ne. Razen če je to kaka ekstra eksotična podvrsta svile biggrin.gif Grem dans mal pogledat v trgovine z blagom, da vidim kej in vprašam:)
Jinadaze
Svil je res ogromno različnih vrst.
Vztrajam. :clown: :la:
nutella`
limeta druga je blink.gif wau blink.gif ..res lepa...sam cena je tut vrjetno pregrešno draga ermm.gif
*sarca*
IPB Image
limeta
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
Kalypso
Ta prva je ko tortica. laugh.gif laugh.gif Ostale pa mi tud niso všeč.
sade
:puke:
metal*girl
ene se mi zdijo tok poročne...
Cvetka*
IPB Image
a tole sm že popnla kam? Kura, nism zihr. Ma, ni važno, je tako lepa da jo lahko še minimum 100krat popnem biggrin.gif
Ana
Res je ful lepa. 8)
limeta
smile.gif
sahara
IPB Image
To je lo-fi različica vsebine. Za ogled neokrnjene različice z več informacijami, oblikovanjem in s slikami, prosimo kliknite tu.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.