Pomoč - Iskanje - Člani - Koledar
Neokrnjena verzija: Maturantska obleka
Cudovita.si > Lepota tako in drugače > Moda in zadnji trendi
Strani: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42
*simoncy*
[quote=Kalypso]spodaj

Hehe, nism si mogla pomagat ne da bi tole poudarla, sem se nasmejala biggrin.gif

Drugače pa ja, vsak ima svoj okus, ampak meni je pa ravno to lepo, da se okrancamo kolkr se le da (no ja, tko da je še v mejah dobrega okusa) in vstopimo v tisto dvorano, večer je samo naš.. u glavnem, ves ta čar maturantskega plesa ne bi bil pravi, če ne bi bilo temu primerno tudi vzdušje in nenavsezadnje videz nas, maturantov..

pridiga končana, moje mnenje podano, u glavnem komiii čaaakaaam biggrin.gif biggrin.gif
Jinadaze
Jaz pa prav nič. ermm.gif Samo (že kupljeno) oblekco bi gledala. biggrin.gif Prej pa jo, seveda, narisala.
Kalypso
[quote=*simoncy*][quote=Kalypso]spodaj

Hehe, nism si mogla pomagat ne da bi tole poudarla, sem se nasmejala biggrin.gif [/quote]Pod zgornjim delom kostimčka. ;) Saj je razumljivo, da ni imela topa oblečenega kot hlače. ;)
*simoncy*
No, in se spet režim...tokrat pronicanju svoje blond barve skozi lobanjo biggrin.gif biggrin.gif Kapiram zdej biggrin.gif Konc off topica biggrin.gif
Kalypso
IPB ImageIPB Image

ti dve mi nista preveč všeč (bi pri vsaki nekaj spremenila), ampak vseeno:
IPB ImageIPB Image
limeta
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
Coco*
Limeta, fuuuuuj :puker:
Kalypso
QUOTE(Coco*)
Limeta, fuuuuuj :puker:
No, vsakič ko limeta kaj novega nalepi ni treba takoj vsega spopljuvat. Punci so pač takšne oblekce všeč. ;) Naj jih lepi, če so ji. Mogoče pa so še kateri všeč, glede na to, da ima, ko gledaš slike z maturantskih plesov kar veliko deklet na tak način narejene obleke... ;) (prom queen žakli)
limeta
saj kakšna mi je kdaj pa kdaj všeč...sam js nalepim tut obleke ko mi niso všeč...ne sam tiste ko so mi...sam tak da bote vedli
limeta
IPB ImageIPB Image
IPB ImageIPB Image
IPB ImageIPB Image
IPB Image
*simoncy*
vau, hude barve :!:
Coco*
ok, se opravičujem za prejšnji izpad, ampak to je meni ogabno wink.gif
Cvetka*
IPB Image
Jinadaze
IPB Image

If you dare. biggrin.gif
IPB Image

IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
Jinadaze
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
Zazi
QUOTE(Jinadaze)

IPB Image
kok bi se js s tem zvrnla po tleh biggrin.gif
Jinadaze
To pa res, ja. biggrin.gif
Hevea
IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image
ta mi je ful lepa!

IPB Image
wow ta tudi!

IPB Image

šit, samo 7 na en post!
Hevea
IPB Image

IPB Image

IPB Image
ooh, i shine like a butterfly!

IPB Image

IPB Image
smile... like an idiot

IPB Image

IPB Image
Hevea
IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image
Hevea
IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image
Hevea
IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

evola, zdej pa spljuvajte biggrin.gif

meni so všeč skoraj vse namreč smile.gif

heh, zarila sm najprej biggrin.gif sm zalepla vse v en post, pol sm mogla pa popravljat oops.gif in to dvakrat!! se vidi da sm blont...
Zazi
JOJ Hevea, kok lepe slikce. tista zlata iz prvega posta mi je no. 1 ! Škoda da sm že mela maturanca biggrin.gif
Kalypso
IPB ImageIPB Image
IPB ImageIPB Image
IPB ImageIPB Image
ananas
Všeč sta mi oblekci na 1. in 3. slikci...

Aja punce! Pri izbiranju oblek pazite, da ne bojo pri kolenih preozke, ker ne boste mogle sproščeno plesat, oz boste bile zelo nerodne, ker se kr dolge korake dela pri plesu... Pa na dolžino morate tudi paziti, ker je npr. moja sošolka stopila na svojo obleko in jo malo natrgala... Tega pa mislm, da si ne želite! ;)
Cvetka*
IPB Image
*Slončica*
Men pa tale mal taka zvlečena deluje
Coco*
fuuuuul je huda
DiLeMa
Meni je grozno grda. biggrin.gif
Iva
QUOTE(DiLeMa)
Meni je grozno grda. biggrin.gif

Meni tudi!!!! smile.gif
Kalypso
IPB ImageIPB Image
IPB ImageIPB Image
ananas
Prvi dve sta super!!!
Edino za maturantski ples bi prva mogla bit malo krajša...
DiLeMa
Prva in tretja sta enkratni.
*Slončica*
QUOTE(ananas)
Prvi dve sta super!!!

Men tut wink.gif
limeta
QUOTE(*Slončica*)
QUOTE(ananas)
Prvi dve sta super!!!

Men tut wink.gif

strinjam...se...
Kalypso
IPB Image
Brokoli
IPB Image
Kalypso
^^^^ iiii ta pa je ful lepa. biggrin.gif biggrin.gif
limeta
IPB Image
IPB Image
IPB Image
[img]http://us.st11.yimg.com/us.st.yimg.com/I/yhst-10922164031781_1910_11440633[/img]
[img]http://us.st11.yimg.com/us.st.yimg.com/I/yhst-10922164031781_1911_1113519[/img]
[img]http://us.st11.yimg.com/us.st.yimg.com/I/yhst-10922164031781_1911_44654[/img]
[img]http://us.st11.yimg.com/us.st.yimg.com/I/yhst-10922164031781_1908_886944[/img]
Kalypso
IPB ImageIPB Image
IPB ImageIPB Image
IPB Image
Brokoli
IPB Image
Kalypso
IPB ImageIPB Image
IPB ImageIPB Image
crna
Me zanima koliko bi vas res šlo na maturantski ples v prvi obleki. Lepa je, samo nikakor za maturanca.
Tretja je pravi horor.
Brokoli
prva je meni najlepša izmed teh štirih. in bi šla taka na maturanca, samo sm vidla že lepše in ni to moja sanjska obleka.
Parvinder
Mah sej tukej je itak na tone oblek, ki jih en normaln človek ne bi mogel oblečt sploh pa ne za maturanca.
Kalypso
QUOTE(Parvinder)
Mah sej tukej je itak na tone oblek, ki jih en normaln človek ne bi mogel oblečt sploh pa ne za maturanca.
Agree. No sicer pa kot je že ananas napisala, morda bo pa katera dobila kakšno idejo in si bo lahko iz več oblek skombinirala takšno oblekco, da bo ji pristajala in se bo v njej vredu počutila.
ananas
IPB Image
Samo druge čevlje bi mogla imeti, ker so preveč vpadljivi

IPB Image
Ta oblekca mi tud ni švoh
Kalypso
IPB Image
Coco*
IPB Image
Ana
IPB Image

Ful lepa !!!
To je lo-fi različica vsebine. Za ogled neokrnjene različice z več informacijami, oblikovanjem in s slikami, prosimo kliknite tu.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.