Pomoč - Iskanje - Člani - Koledar
Neokrnjena verzija: Maturantska obleka
Cudovita.si > Lepota tako in drugače > Moda in zadnji trendi
Strani: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42
Kalypso
Hvala Špela. biggrin.gif

Ta oblekca mi je tudi lušna, ampak Sofia Coppola nima pravega štela z njo. ermm.gif
IPB Image
Ana
Have no "tets" at all. biggrin.gif
Rianna
QUOTE(limeta)

oooooooo božanskoo!! biggrin.gif tako bi jaz mela magari za poročit, ampak seveda brez črne biggrin.gif
to je groharca ?
limeta
ej za te maturantske obleke pejte na google pod slike potzem pa napište samosvoja.com pa kliknte na eno sliko pa se vam odprejo tiste maturantske obleke..........................ej sej js tut ugotavlam če je to Sanja Grohar...čudno ermm.gif
Anya
Jst pa tko hodim po vrhniki in vidim eno lepo obleko u izložbi in jo slikam. Men je božanska biggrin.gif tongue.gif( ja pa mal je narobe obrjena, se mi je ne ljub obračat
IPB Image
Ana
Sem jaz namesto tebe. wink.gif
*sarca*
IPB Image
IPB Image

smile.gif
*sarca*
pa to nemorš vrjet... evil.gif :angry4: :angry5: :banghead: zkaj sm jst tak štor???joj..... oops.gif
Ana
Če se link ne konča na .jpg ti [img][/img] ne bo prijelo. wink.gif
*sarca*
aja hvala... oops.gif
Kalypso
te zadnje tri mi niso všeč
nika
mal OT: ananas, a ti hodis na ledino?
laLa°
Lindsay obleka je full lepa...sam jas bi mela drugo barvo...drgač kroj je pa zakon....
Kalypso
IPB Image . IPB Image

IPB Image . IPB Image
Anya
Men bi bila pa ušeč kombinacija 1. in 2. slike. Od 1. bi vzela zgornji del, od 2. pa spodnji. biggrin.gif
Cvetka*
ona vijolčna od a. ferrettijeve je p-o-p-o-l-n-a :!: pa še čeveljčki so noro lepi, kolker se jih vidi. feeebjls:)
Kalypso
IPB Image
laLa°
waaaaa kok je lepa blink.gif blink.gif smile.gif smile.gif
sade
IPB Image
laLa°
uu ta mi je pa mal preveč črna...za maturanca....za kako drugo priložnost bi pa bla super biggrin.gif
ananas
QUOTE(xsoncekx)

OT odgovor:

ja....

a si me slučajno prepoznala? ;)

a ti tud hodiš?
cedevita
IPB ImageIPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
Princeska
QUOTE(ananas)
QUOTE(xsoncekx)

OT odgovor:

ja....

a si me slučajno prepoznala? ;)

a ti tud hodiš?

jst tud sm z ledine biggrin.gif
nika
ananas: fotke sm gledala zadnjic pa sm najdla tebe (oblekco) vmes ;)

drugac ne hodim js tja.
ananas
QUOTE(xsoncekx)

drugac ne hodim js tja.

ahaaaaaaaaa biggrin.gif

princeska. zate pa vem, da hodš na ledino... sj se nekak tud poznave (iz pevskih) sam spoštujem tvojo in svojo zasebnost... sj se ti mogoče že sanja.... ;)
cedevita
QUOTE(ananas)
QUOTE(xsoncekx)

drugac ne hodim js tja.

ahaaaaaaaaa biggrin.gif

princeska. zate pa vem, da hodš na ledino... sj se nekak tud poznave (iz pevskih) sam spoštujem tvojo in svojo zasebnost... sj se ti mogoče že sanja.... ;)

Uh, tole tukaj pa postaja vse bolj zanimivo biggrin.gif ...no dajte...nekaj še razkrijte biggrin.gif
metal*girl
hehehehehehe bi blo fora da kako učitlco za slovko klele gor prepoznam tongue.gif jao bi piszdila kere kletvice uporablam tongue.gif
nika
biggrin.gif

to bi blo zanimivo, ja biggrin.gif
ananas
biggrin.gif
Princeska
Sm vidla slikce... Iz maturantskega plesa... Vem kera si ja biggrin.gif Simpatična punca wink.gif ( pa btw, full lepa obleka)
Fluffy The Stud Eater
QUOTE(sade)
IPB Image

O madona, ajm inlav! V obleko, se razume. IPB Image
ananas
QUOTE(Princeska)
Sm vidla slikce... Iz maturantskega plesa... Vem kera si ja biggrin.gif Simpatična punca wink.gif ( pa btw, full lepa obleka)

Hvala, hvala! oops.gif

No najbolj, da zaključimo to temo o poznanstvih.... ;)
ananas
Na zgornji sliki k jo je Jenna citirala pa je Naomi kot fina temna čokolada! Obleka je tud uauuuuaaaauuuiiii biggrin.gif
sade
obleka izpade tak dobra, ker jo nosi Naomi biggrin.gif wink.gif
Parvinder
QUOTE(sade)
obleka izpade tak dobra, ker jo nosi Naomi biggrin.gif wink.gif

Hmm, mene to še malo odvrne od obleke, ker Naomi videt ne morem biggrin.gif
sade
meni pa je ona utelešenje lepote
Princeska
Ja obleka je neki posebnega, takoj je pritegnla mojo pozornost ( pa čeprov je črna). WOW blink.gif biggrin.gif
Kalypso
IPB Image
IPB Image
limeta
QUOTE(Marjetka)
Kaj pa recimo kaj takega?

IPB Image

KLIH ZAME:::VšEČ MI JEEEEEEEEEEE
sade
kaj si kje ti na sliki limeta?
sahara
IPB Image
sade
kaj ta obleka ti je samo lepa sahara ali si to ti?
Jinadaze
Pomoje je ona. smile.gif Luštno.
sahara
ja jz sm oops.gif sam se glih derem, pa sm res smešna...ja, to j pa moja obleka...sm mogla bit zaprta do vratu k mam ful mazolov po dekolteju &hrbtu... cry.gif
DiLeMa
Všeč mi je.
Kalypso
QUOTE(DiLeMa)
Všeč mi je.
meni tudi biggrin.gif
sahara
hvala oops.gif
metal*girl
lepo kožo maš....
To je lo-fi različica vsebine. Za ogled neokrnjene različice z več informacijami, oblikovanjem in s slikami, prosimo kliknite tu.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.