Pomoč - Iskanje - Člani - Koledar
Neokrnjena verzija: Maturantska obleka
Cudovita.si > Lepota tako in drugače > Moda in zadnji trendi
Strani: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42
Verja
Ne, ne, ne, jaz ne.
Cvetka*
Črna tista-ki-mi-ni-všeč oblekca odstranjena. Sploh nism poštudirala na to, ker mi je kr kliknlo ko sm uno belo vidla.
crna
Meni je pa ful lušna. Ok, malce bolj bi morala zategnit špagice zgoraj, da se ne bi pol trupa videlo, pa bi bilo fajn.

p.s.: Kje se kupi tako oblekco? biggrin.gif
sade
QUOTE(cvetkolinka)
Kaj pa tale? biggrin.gif .. (taka je bila ena na letošnjem plesu, to je slika uradnega dela in Ne afterparty-ja!) IPB Image
IPB Image

Men je to tumač rolleyes.gif

se nič ne bojiš, da ni ona vidla, da njene slike daješ na internet?jaz bi bla verjetno malo huda-milejši izraz
_M_
Uf, jest tud!
Drgač mi je pa oblekca dost všeč, odvisno, kako jo je ta oseba nosila..če je tip za to, pol je znalo bit ok..
metal*girl
uuuf men je zakon...
Ana
IPB Image
Verja
QUOTE(Anaa)
IPB Image

Lušna oblekica.
MLadoLetNa
QUOTE(cvetkolinka)
Kaj pa tale? biggrin.gif .. (taka je bila ena na letošnjem plesu, to je slika uradnega dela in Ne afterparty-ja!) IPB Image
IPB Image

Men je to tumač rolleyes.gif

Men je tole za uradni del ful preveč kurberasto ... oblekca je lušna,sam bi bla pa res bl primerna za afterparty ermm.gif
Verja
Anaa, a je to Matura al Valeta?
MLadoLetNa
tista slika ko si napisala da ti je rdeča kr lušna je men ful kičastka pa tko ... pol treta slika pod jezus kristus mi je pa na sliki una bela oblekca fullll lušna wink.gif

Pa Verja,gotov je matura ... wink.gif
Verja
Ene so kr lušne.
sade
QUOTE(Verja)

to je maturantski ples
vem pa tak, ki je na Štuku,tam, kjer smo mi meli biggrin.gif
Verja
QUOTE(sade)
QUOTE(Verja)

to je maturantski ples

Aha.
Ana
Ja maturantski. Druga gimnazija Maribor. biggrin.gif
sade
to si ti mela maturantskega?
Ana
QUOTE(MLadoLetNa)
pol treta slika pod jezus kristus mi je pa na sliki una bela oblekca fullll lušna wink.gif

:

Kak ti je lahko tota bela plahta všeč?
biggrin.gif
Ana
QUOTE(sade)

Ne. Mam še štiri leta do mature. biggrin.gif
sade
QUOTE(Anaa)
QUOTE(sade)

Ne. Mam še štiri leta do mature. biggrin.gif

ups
Anya
IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB ImageIPB Image

IPB ImageIPB Image
[/list]
Parvinder
QUOTE(Lindsay)
IPB Image

Ta mi je lep model, sam barve bi pa js mela kšne rdeče.
Kalypso
QUOTE(sade)
QUOTE(Verja)

to je maturantski ples
Ne na Štuku, ampak na UŠC-ju. ;) Pa eno deklino na teh Aninih fotkah tak na videz poznam. In sem jo komaj spoznala tak zrihtano. biggrin.gif
sade
QUOTE(Kalypso)
QUOTE(sade)
QUOTE(Verja)

to je maturantski ples
Ne na Štuku, ampak na UŠC-ju. ;) Pa eno deklino na teh Aninih fotkah tak na videz poznam. In sem jo komaj spoznala tak zrihtano. biggrin.gif

dvorana Leona Štuklja
sade
QUOTE(Parvinder)
QUOTE(Lindsay)
IPB Image

Ta mi je lep model, sam barve bi pa js mela kšne rdeče.

meni pa je taka umazano, pastelno vijolčna-roza ful lepa
Kalypso
QUOTE(sade)
QUOTE(Kalypso)
QUOTE(sade)
QUOTE(Verja)

to je maturantski ples

dvorana Leona Štuklja
Aham. Univerzitetni šolski center Leona Štuklja. (na kratko UŠC). ;) Meni ful lepo zrihtajo ta plac za maturantske plese.

Off topic: Sade, na katero SŠ si pa ti hodila?
sade
QUOTE(Kalypso)
QUOTE(sade)
QUOTE(Kalypso)
QUOTE(sade)
QUOTE(Verja)

to je maturantski ples

dvorana Leona Štuklja
Aham. Univerzitetni šolski center Leona Štuklja. (na kratko UŠC). ;) Meni ful lepo zrihtajo ta plac za maturantske plese.

Off topic: Sade, na katero SŠ si pa ti hodila?

jaz nisem iz MB, hodla sem pa na splošno gim Ptuj
bellini
QUOTE(Anaa)

Ah jej moji drugo gimnazijci. biggrin.gif Vidim, da so moji bivši sošolci morali znova na maturanca, tokrat spremljat svoje punce biggrin.gif Ja baje je ta generacija mela kr nekaj kiksov..medtem ko so naš letnik kr pohvalili, da smo ble punce lepo urejene wink.gif (to je fotograf reko)

drugače pa ona punca v rdečem, ko ti je všeč...je moja soseda biggrin.gif
Rianna
IPB Image
ananas
ooo ful je lepa!
všeč mi je tud barva

(js bom pa mela mat. ples 17.5. Sm že čist excited biggrin.gif ;))
Rianna
QUOTE(ananas)
ooo ful je lepa!
všeč mi je tud barva

že čakamo na slike wink.gif
*milla*
jest bom imela pa maturanca 9 maja. mam kiklco & korzetek pa bolero ( pridejo slikce) za afterja pa špičake s polno peto, bermuda hlače pa kozet črn in isto bolero..
sicer pa, najboljš da boste slikce vidle, da si boste predstavljale. čupa bo pa na irokezo style- mam dolge blond lase..

upam da mi bo ratal, pa da bo vse izpadl tko, kot sm si zamisla. smile.gif
Ana
IPB ImageIPB Image
ananas
QUOTE(pupa)
QUOTE(ananas)
ooo ful je lepa!
všeč mi je tud barva

že čakamo na slike wink.gif

seveda ;)

Js se pa ne bom za afterja ne vem kok rihtala... če me ne bojo užulili čevlji z 7 cm peto, bom mela pol kr te obute... drgač pa hlače in majčko, pa mogoče bolj odštekan nakit
Kalypso
kaj ve se boste res preoblekle po plesu, za zabavo? Mislim, ni pol škoda da imaš oblekco samo za tisto uro- dve kar traja program in plešeš?
*mala*
js sm bla kr skos v obleki pol..ene so ful pazle kao, da se neb umazale pa to..js pa kr veselo v obleku do jutra biggrin.gif edino cevlje sm dala z mal nizjo peto gor, kr sm ze po generalki misla, da bom umrla...(pa sm drgac navajena pet)..

LP biggrin.gif
bellini
jaz sem se preoblekla bolj proti koncu..ko je bila že tista polnočna četvorka gotova in sicer zato, ker me je taaaak zeblo sad.gif
ananas
QUOTE(Kalypso)
kaj ve se boste res preoblekle po plesu, za zabavo? Mislim, ni pol škoda da imaš oblekco samo za tisto uro- dve kar traja program in plešeš?

Ja no, sj bom še itak vidla, kaj bojo ostale dečve nardile... itak mam dvodelno obleko, tako, da bom mela mogoče sam zgornji del oblečen, k s kiklo ne bom mogla glih ne vem kaj skakat okol ;)
TASH
QUOTE(Anaa)

Giselca v isti oblekici tongue.gif 8)
IPB Image
Ana
Stokrat lepša ko ona kura gori. biggrin.gif
Kalypso
QUOTE(*mala*)
js sm bla kr skos v obleki pol..ene so ful pazle kao, da se neb umazale pa to..js pa kr veselo v obleku do jutra biggrin.gif edino cevlje sm dala z mal nizjo peto gor, kr sm ze po generalki misla, da bom umrla...(pa sm drgac navajena pet)..

LP biggrin.gif
jaz sem tudi tak naredila.
Ana
IPB Image
Kalypso
zanimiva, samo za maturantski ples pa je ne bi oblekla
Ana
Sej jaz tut ne vrjetno, samo nisem vedla kam bi jo nalimala. laugh.gif
katty
IPB ImageIPB ImageIPB Image
men so pa fulllll bl ušeč take bl simpl oblekce. pa več pozornosti posvetiš za nakit, modne dodatke, itd... punce učasih tolk pretiravajo s temi dolgimi načičkanimi oblekami, pa to.se mi zdi da full lepo izpade taka preprosta oblekca, krajša seveda, pa zravn še izbran nakit, pa petke itak, pol pa še spuščeni lasje, še bolš izpade, če so valoviti, ali zlikani. to je moje mnenje.
aja za tele zgori se mi zdi da bi ble boljše, če bi ble v bolj živih barvah smile.gif
MLadoLetNa
3. oblekca mi ne potegne tok v beli barvi ,kroji so pa fajn wink.gif
Anya
Te oblekce se meni zdijo nekoliko bolj primerne za valeto, saj so premalo svečane. oops.gif
Kalypso
IPB Image
lepe so, čeprav jaz jih ne bi imela za maturantski ples, razen če bi imela perfect postavo.
Jinadaze
Meni najlepša večerna obleka ever. :clown: blink.gif
IPB Image
Jinadaze
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
To je lo-fi različica vsebine. Za ogled neokrnjene različice z več informacijami, oblikovanjem in s slikami, prosimo kliknite tu.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.