Pomoč - Iskanje - Člani - Koledar
Neokrnjena verzija: Maturantska obleka
Cudovita.si > Lepota tako in drugače > Moda in zadnji trendi
Strani: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42
Verja
Nestrpno čakamo. biggrin.gif
*milla*
hehe, ja jest tudi. danes sem dobila še zlate čevlje, kupla v humaniku in so tud super.. biggrin.gif
Kalypso
Ojoj
IPB Image
Emily
QUOTE(Kalypso)
Ojoj
IPB Image

Hudo! biggrin.gif Tko bl dark, sam ql biggrin.gif
Tanjci
mal sta že strašljiva biggrin.gif
Parvinder
Ona ma lep korzet.
Ana
Ja, za mazohistične igrice najlepši! biggrin.gif
nika
QUOTE(Anaa)
Ja, za mazohistične igrice najlepši! biggrin.gif

biggrin.gif
Kalypso
Meni sta grozna. blink.gif Nalepla pa sem ju zato, ker nisem mogla verjet, da se nekdo lahko tako obleče za maturantskega.
nika
pa obujeta tud blink.gif
Chandra
biggrin.gif tak sem se zdaj iz srca nasmejala biggrin.gif prav zares.... biggrin.gif hehe, men sta ful smešna, on sploh biggrin.gif samo v primerjavi kaj sem enkrat vidla, one črnske maturance in njihove dobesedno kostume, sta onadva zrihtana biggrin.gif da še kje najdem on mail prilepim, tam sem se pa res krohotala. Tam ženske res ne poznajo sramu rolleyes.gif pa nimajo pojma o estetiki.
Ampak od te dečve mi je všeč korzet(samo zadrga po sredini mi ni kul, bi koj spremenila), korzet bi bil pa lahko huda kombinacija s kakimi hudimi hlačami al pa kavbojkami wink.gif
Chandra
evo sem našla link kostumov o katerih sem govorila biggrin.gif enjoy biggrin.gif
http://www.byroncrawford.com/2005/05/ghett...o_prom_pic.html
DiLeMa
OMFG ... muahahahaha!! biggrin.gif biggrin.gif Pa ona ženska, ki ima frizuro v obliki helikopterja!! biggrin.gif biggrin.gif Da ne omenjam one nosečnice s 'trebušnim dekoltejem' in tiste zelo pogumne obilne ženske v belem, ki ji joške pri popku ven gledajo. biggrin.gif biggrin.gif
Verja
QUOTE(DiLeMa)
OMFG ... muahahahaha!! biggrin.gif biggrin.gif Pa ona ženska, ki ima frizuro v obliki helikopterja!! biggrin.gif biggrin.gif Da ne omenjam one nosečnice s 'trebušnim dekoltejem' in tiste zelo pogumne obilne ženske v belem, ki ji joške pri popku ven gledajo. biggrin.gif biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Eni so grozni.
DiLeMa
Sam eni? Men so vsi! biggrin.gif biggrin.gif
Ana
Fak. Jaz se nemorem nehat smejat. UgAbNo!
Parvinder
Jaooo, kaj si ljudje ne spomnejo biggrin.gif Sam če jim je ušeč pa nj majo biggrin.gif
crna
QUOTE(erchy)
QUOTE(Kalypso)
Ojoj
IPB Image

Hudo! biggrin.gif Tko bl dark, sam ql biggrin.gif

Jst bi melo tako kiklco! biggrin.gif Samo plastik fantastik mi pa ni všeč. Ne na tak način.
URŠKA
QUOTE(Chandra)
evo sem našla link kostumov o katerih sem govorila biggrin.gif enjoy biggrin.gif
http://www.byroncrawford.com/2005/05/ghett...o_prom_pic.html

IPB Image o ti bogpomagej, kera bujna domišljija ...
_M_
Danes sm slučajno v lokalnem časopisu vidla sliko letošnjih maturantov in maturantk in sem bila prav razočarana. ermm.gif

Mlade punce, pa vse večinoma v črnih in drugih temnih barvah, oblekah, dolgih do tal, linije take, kot za stare mame, res.
Žalostno, nobenih barv, nobenih mladostnih krojev in linij... kot pred 20 leti!!
Verja
O hudo, a res, to je pa res bedno - sama črnina (čeprav obožujem črno), sam se mi zdi, da je to vesel dogodek in da bi lahko bilo več živih barv.
_M_
Pa okej, jst bi črno še požrla,
sam da bi vidla te obleke, ma res kot za stare mame!!
Vse široko, ohlapno, dolgo, čist baročno, skratka!
_Mayckica_
_M_ dj link da vidmo kuko so zgledale, res bi rada vidm kakšne obleke so mele (glede na to da pravš da je za stare mame biggrin.gif)
_M_
Ej, ni linka, to je bila slikca v našem lokalnem časopisu.. ermm.gif
Boljš, da ne vidte.
Kalypso
najs smile.gif
IPB Image
IPB Image
Verja
Ta rdeča je o.k., sam jaz bi imela raj vinsko rdečo.
ananas
QUOTE(_M_)
Danes sm slučajno v lokalnem časopisu vidla sliko letošnjih maturantov in maturantk in sem bila prav razočarana. ermm.gif

Mlade punce, pa vse večinoma v črnih in drugih temnih barvah, oblekah, dolgih do tal, linije take, kot za stare mame, res.
Žalostno, nobenih barv, nobenih mladostnih krojev in linij... kot pred 20 leti!!

No _M_, vsaj js te lahko potolažim, če že ne druge! Js mam zeleno oblekco ;)
Ne svetle, sam mal temnejšo- ne tako, k vleče na črno....ampak tko mal posebno barvo... ah- nobenmu ne znam opisat te barve, čeprav ni tako nevsakdanja... Sploh pa ni olivna....

Oblekca je še v nastajanju, vendar bo po moje kr dobr izpadla...
cedevita
QUOTE(Kalypso)
najs smile.gif
IPB Image

Ja...
Ana
Meni pa je diskasting. Ko stara oma.
Jinadaze
QUOTE(ananas)
QUOTE(_M_)

Ne svetle, sam mal temnejšo- ne tako, k vleče na črno....ampak tko mal posebno barvo... ah- nobenmu ne znam opisat te barve, čeprav ni tako nevsakdanja... Sploh pa ni olivna....

Mogoče steklenično zelena (predvsem take so večerne,zato mal ugibam biggrin.gif )?
Verja
QUOTE(Anaa)
Meni pa je diskasting. Ko stara oma.

biggrin.gif biggrin.gif
katty
IPB Image

pr tejle mi je pa kroj ušeč, se mi zdi ful neki posebnga wink.gif
IPB Image
IPB Image

ful se lepo oblekca zaključi (sam pomoje da bi bla lepša u kšni drugi barvi...) stvar okusa
IPB Image
IPB Image
Verja
QUOTE(katty)

Lepa všeč mi je bi jo takoj imela.
Ana
Ja ful je lepa! Jaz tut bi jo takoj za maturanskega mela!
Cvetka*
Sam to morš ja taki suhec mali bit, se mi zdi da dost poudari boke:) Všeč mi je dolžina, do kolen, da je tako čedno zvončkasto navzven, pa da ma teliran pas. Samo oprijeti boki mi pa niso fajn:) Pa malo bolj etno za moj okus, kake rožice al pa metuljčke, prosim:) Eh smile.gif
MLadoLetNa
men pa ta oblekca ni ušeč ...nism je zej neki preučvala kaj ma use na seb dobrga,kaj slabga, sam mi že na pru pogled ni padla u oči kot neki posebnga ermm.gif
Parvinder
QUOTE(Anaa)
Ja ful je lepa! Jaz tut bi jo takoj za maturanskega mela!

Men je tud ful huda.
ananas
QUOTE(Jinadaze)
QUOTE(ananas)
QUOTE(_M_)

Mogoče steklenično zelena (predvsem take so večerne,zato mal ugibam biggrin.gif )?

Aha pa sm našla barvo- men je noro všeč!!!! ;) Za ostale niti ne vem, sam js sm nora na zeleno barvo!

IPB Image
ananas
za pogumne:
IPB Image

;)
_Mayckica_
ta obleka pa men čist nč ni všeč
Parvinder
QUOTE(_Mayckica_)

Men tud ne.
cedevita
QUOTE(Parvinder)
QUOTE(_Mayckica_)

Men tud ne.

Meni tudi ne biggrin.gif ...ojej, če samo pomislim na moja debela stegna biggrin.gif biggrin.gif
Ana
QUOTE(cedevita)
ojej, če samo pomislim na moja debela stegna biggrin.gif biggrin.gif

Nemorš vrjet. Ti si kaj pila ?
DiLeMa
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
*mala*
ce se ta ne zgleda tak kosceno v njej (zihr je v resnici sama kost pa koza)
cedevita
QUOTE(Anaa)
QUOTE(cedevita)

Ja...vodo malo prej, pa ti? biggrin.gif biggrin.gif
Emily
QUOTE(cedevita)
QUOTE(Anaa)
QUOTE(cedevita)

Ja...vodo malo prej, pa ti? biggrin.gif biggrin.gif

sej si hotla rečt vodo s k-jem an! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif twisted.gif
katty
IPB Image
IPB Image
Verja
Lepa je.
_M_
Hihi, tole sm najdla na bolhi, se prodaja kot maturantska obleka...
katera bi si upala? biggrin.gif biggrin.gif

IPB Image
To je lo-fi različica vsebine. Za ogled neokrnjene različice z več informacijami, oblikovanjem in s slikami, prosimo kliknite tu.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.