Pomoč - Iskanje - Člani - Koledar
Neokrnjena verzija: Maturantska obleka
Cudovita.si > Lepota tako in drugače > Moda in zadnji trendi
Strani: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42
Fergie
Še en par fotk, ki bi bolj spadale pod večerne obleke:

IPB Image

[img]http://store1.yimg.com/I/edressme_1830_5258448[/img]

[img]http://store1.yimg.com/I/edressme_1830_3103168[/img]

Pa še nekaj fotk, ki so prevelike, da bi jih gor dala:

http://bargainpromdresses.com/fancy/6610.jpg
http://bargainpromdresses.com/fancy/6689.jpg
http://bargainpromdresses.com/fancy/6420.jpg
http://bargainpromdresses.com/fancy/6433.jpg
http://bargainpromdresses.com/fancy/6434.jpg
Marjetka
mishka cudovite oblekice!!!!IPB Image
_Mayckica_
Vaaaaaaaaaaav, kol so lepe. Še posebi tista ta rozna... rolleyes.gif
Freya1
mishka jaz dajem tam okoli 40-50 tisoč. je vse unikat.grem samo enkrat na probo in to je to. pa še dizajne ima nore.
letos sem ji pomagala na nekaj modnih revijah ki jih je imela. ful so se zanimali za njo.
wilma
QUOTE(Freya1)
wilma nič nisi povedala koliko si dala za obleko, ki si si jo kupila.

Kupila sem si klasične črne hlače (meni so ful všeč biggrin.gif), te so bile malo nad 10.000 SIT, nato pa še neke vrste tuniko brez rokavov, na naramnice..luškana, potiskana z rožami, taka bolj svečana biggrin.gif pa pa je bila tudi okoli 10.000 SIT.
Sedaj pa obupana iščem čeveljce s petko bordo dreče barve, pa jih nikjer ni. ermm.gif
Ka
mogoče lahko premisliš še o kateri drugi barvi, ki se bo ujemala s potiskom tunike ali makeupa.
redkvica
kaj pa čisto navadni črni? smile.gif
wilma
@Ka: moja mama pravi, da bi zelena lepo pristajala, vendar si je zamislila svetlo..tako resnično zeleno v pravem pomenu besede. biggrin.gif Strupeno zeleno.

@redkvica; tudi jaz sem razmišljala o črnini, vendar mi je mami svetovala, naj se čevlji, ogrlica in torbica ujemajo..in to naj ne bo črno, ker bodo črne že hlače. smile.gif

Vseeno..mogoče katera od vas pozna kakšen majhen butikec ali pa kaj tekega, kjer imajo dobro izbiro čevljev? Obdelala sem že city park in btc, mass pa ni bilo nič. cry.gif
Marjetka
Kaj pa na Rudniku v Jello si pogledala,ah saj imajo iste varjante kot v Humanicu,si sla mogoce kaj cez mejo?Jaz sem bila v Udinah in imajo cevljev kokr zelis. biggrin.gif
wilma
Nisem..bom šla tja prihodnji teden, ko bo mami zdrava. Hvala za idejo Marjetka. smile.gif :flower:
Fergie
Ja, jaz ti tudi predlagam Italijo, imajo res super čevlje!
JAGODA
k smo že lih pr italiji pa pr čevljih... ali so čevlji kvalitetni? wink.gif

Jaz imam z njimi same dobre izkusnje wink.gif
Fergie
Kokr jaz vem, jih zelo hvalijo
wilma
Torej..svojo srečo bom poizkusila v slovenskih trgovinicah, ki ste mi jih naštele, če pa tu ne bo nič, bom pa poskušala prepričati mamo, da se nekega lepega dne zapeljeva čez mejo. ;)

Včasih smo tja hodili 2x mesečno..sedaj pa že par let nič. cry.gif
Marjetka
Za vse tiste,ki imate ta teden maturantski ples, se imejte skrajno lepo naj se vam vtisne v najlepsi spomin! :flower: Seveda veseli bomo vsakega porocila! biggrin.gif
Gisele
Jaz sem tudi za maturanca pregledala vse mozne trgovine, na koncu pa pristala pri sivilji. Naredila mi je kopijo obleke ( Valentino ), ki sem jo videla na neki internetni strani in mi je super pasala. Edin problem je, ker ne vem, ce jo bom se kdaj v zivljenju oblekla.
Kar se pa cevljev tice, sem si pa kupila ene hude spicake z 8cm peto, ki jih nosim se danes ( 3 leta kasneje). Tu se vidi kvaliteta, so bile pa precej drage ( 40.000).
Za maturanca sem si jaz kar privoscila, saj je je bil meni to res special dogodek in se ponavadi ne okranclam toliko.
Zgodi se samo enkrat in prav je, da je posebno!
LINKY
jah morm prznt, da nekatere obleke so zelo lepe . tudi mene se je porudila ideja kasn bo moja valeta =) ...
Drgac pa dejte slike do vasih oblek wink.gif
redkvica
sm vam obljubla, da bomn zalepla kšno fotko z maturantskega.. no tukaj so! biggrin.gif

IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
Marjetka
Wow!!!!!!!!!Kaj si lepa!IPB ImageOblekica je pa KRASNA!IPB Image

Hvala,ker si nam pokazala slikice!
Ka
lepa si!
Nadi
iiii

Ti si Lepa!!! wink.gif

Upam, da si se imela še lepo tako. Sem se spomnila svojga maturanca smile.gif

LP N
Fluffy The Stud Eater
Obleka je tudi meni všeč. Razen jaz ne bi imela te rutke... te rutke so mi ful mimo.

Jaz sem imela na svojem maturancu obleko, narejeno od Barbare Plavec... na top, dolgo, oprijeto. Od pasu navzdol črno, od pasu navzgor srebrno. Blazno seksi.
Martina
jz sm dala za obleko okoli 30000sit za čevlje pa okoli 5000sit tko da sm kar pocen skoz pršla.imela pa sem velike probleme z nakitom. tisto kar je blo men všeč bi vse skupi pršlo okoli 25000sit kar mi je asbolutno preveč ker v vsakdanu ne nosim nakita.
zdej sem si pa kupla uhančke čist drobne za 1200sit, verižico sem eno lušno doma v predalu našla.premamila pa me je španga oz nekakšen velik metulj s kamenčki posut narejen na špngi za 10000sit. mi mamo maturantskega 11.4..bom takrat prlepla gor slike od mene in tud od kakih drugih maturantk.
lp :sunny:
Nadi
O, to bo pa kmalu smile.gif

Prilepi kakšno slikco in seveda mej se lepo, uživaj smile.gif

LP N
Špela
js sm mela za maturanca tut od barbare plavec. bordo rdeča, iz svilenega žameta, podloga iz svile. z zelo tankimi naramnicami, ki so se križale na hrbtu, zadaj full razporek. čevlje sm mela pa kr ene, črne s peto, ki sem jih pol tut kmal prodala, ker ne prenesem petk nosit ... smile.gif
Marjetka
Meni so zelo vsec kreacije Barbare Plavec! :thumleft:
ZaLife
Zivjo. Mam eno vprasanje ampak ne bom nove teme odpirala..
Tudi jaz mam letos maturanca-18.maja. Obleko mam ze narejeno in sicer podobno kot je bila letos ena izmed tistih predlaganih za miss. Od ene oblikovalke Jane.. katere priimka se ne spomnim. Tista je bila zeleno-bela z rdečo rožo. Moja pa je rdeče-bela (sem blond in zelo svetle polti, so mi svetivali tako barvno kombinacijo) Obleka je torej ze narejena, samo se roža mi 'fali'. Sem ze iskala v raznih trgovinah z umetnim cvetjem, pa ni bilo nič pametnega. Bi mi lahko katera svetovala kje naj se pogledam?
Hvala v naprej..
Martina
take rože dobiš v skoraj sveh trgovinah z modnimi dodatki. stanejo od 500-3000sit. verjetno boš kaj lepega našla v cityparku.
radovedna
Ojla!

Včeraj sem imela maturantski ples in bi vam želela pokazati nekaj slik, od mene in mojih sošolk, če bo mogoče kateri v pomoč...

Upam, da bom znala pripeti slike...
aja pa datum ni pravi, ker smo ga pozabli nastavit...

OK, slike ne znam prilepit sad.gif
Damjan
radovedna: fotografije moraš naložiti na kak drug strežnik, preden jih prilepiš na ta forum. Prilepiš lahko v bistvu le spletno povezavo do fotografije.

lp
Damjan
Fluffy The Stud Eater
Obleka je zelo izzivalna, morda za na maturanca za moje pojme že pretirano. Poleg tega za moje pojme absolutno kvari vse skupaj tista porisanija na hrbtu... prav bode v oči. Nikakor ne paše... bi bil neprimerno boljši nag hrbet.

Drugače pa hvala za slike in brez zamere. biggrin.gif
DiLeMa
Meni se tudi zdi, da tista pisana čečkarija čisto razbije lep črno - bel kontrast ... oops.gif rolleyes.gif
Fluffy The Stud Eater
Ja. NIKAKOR ne paše zraven. Pokvari vsako eleganco, poleg tega pa še deluje cheap.
radovedna
meni je bilo pač všeč...

jah meni pa NIKAKOR ni všeč klasična obleka na korzet...

mogoče je bilo v živo videt drugače.. ampak bodypainting ne deluje cheap!!!

whatever... 100 ludi 100 čudi
Rianna
saj pa ni slabo.. mogoče bi lahko bilo malo manjše vse skupaj narisano pa ok.. wink.gif
Fluffy The Stud Eater
radovedna,

ne bodi užaljena. Slike si nalimala sem gor zato, da bi slišala mnenja. Iskrena mnenja ali pač absolutno pohvale (bodisi iskrene, bodi laži)?!

Meni sama obleka sploh ni slaba, ravno obratno - seksi je (tudo črno/bela kombinacija je moja fejvorit). Napisala sem samo, da je morda že tu mač razgaljena za eno takšno stvar, kot je maturantski ples (se mi zdi, da bejbe v vsej svoji želji pokazat čimveč gole kože pozabljajo na okusnost oz. čut, kam kaj paše).
Kar se pa bodypaintinga tiče pa... hja, ne deluje cheap, če ni cheap. V tvojem primeru v mojih očeh deluje cheap + absolutno se ne sklada z obleko, tudi barvno ne. Prav vse pokvari. Morda bi pasal kakšen minimalističen črn, ampak kot tak pa resnično prav bode v oči... ne paše, pa fertik. Kaj takšnega bi pasalo morda na kakšen načičkan rejv parti k drugačni opravi, nikakor pa ne sem.

Ti si se pa v tem dobro počutila in to je najbolj pomembno.
radovedna
saj pravim, da drugače gledamo na vse, ker nam je drugače všeč.. ampak ta roza je bla namensko za kontrast proti črno beli, ker je mel plesalec roza majco....

Lp
LINKY
Nikita007 ===> k bom imela jz maturantsekag te poklicem da skritizeras mojo obelko..vela?! biggrin.gif
Rianna
linky: ha ha ha laugh.gif
Fluffy The Stud Eater
QUOTE(LINKY)
Nikita007 ===> k bom imela jz maturantsekag te poklicem da skritizeras mojo obelko..vela?! biggrin.gif

Zmenjeno. biggrin.gif
Ampak... jaz nisem toliko kritizirala same obleke, če si pozorno brala - kot sem že napisala, mi je celo všeč... kritizirala sem porisanijo na hrbtu... ampak sodeč po nezrelih reakcijah nekaterih bi bilo boljše, da bi jo prehvalila (če bi to blo iskreno ali ne, hu kers... glavno, da se hvali) in bi bli vsi veseli in debeli. :clown:
LINKY
QUOTE(Nikita007)
QUOTE(LINKY)

Zmenjeno. biggrin.gif
Ampak... jaz nisem toliko kritizirala same obleke, če si pozorno brala - kot sem že napisala, mi je celo všeč... kritizirala sem porisanijo na hrbtu... ampak sodeč po nezrelih reakcijah nekaterih bi bilo boljše, da bi jo prehvalila (če bi to blo iskreno ali ne, hu kers... glavno, da se hvali) in bi bli vsi veseli in debeli. :clown:

jaja sej jz sm te razumela kaj si hotla puvedat...zdis se mi pametna glavca kokr te puznam biggrin.gif :king:
tk, da jz se bom oblekla nasminkala te poklicem ti prides in ocenis, ds vidm kasna bo reakcija..biggrin.gif a je dobr al slabo wink.gif
Rianna
linky: nekateri na forumu pa so ful experti za modo.. blink.gif
drži se jih :kermit:
LINKY
QUOTE(pupa)

jaja sej se jih bom...sej amam rasda, da vsi pokomenterajo..k ce je enmu usec pol je mogoce se komu...biggrin.gif

sam nikita itaq je do mojga maturantskega se dalec cry.gif wink.gif
tko, da bomo vidl wink.gif
Fluffy The Stud Eater
QUOTE(pupa)

Jejhata, če bi bla moderator, bi te brisala, da bi bilo veselje. Smetiš po forumu, pametnega še nisi napisala praktično nič (koliko te mam srečo opaziti zadnje dni). Jaz te bom kar na ignore dala... se mi zdi škoda reagirati na takšne nebuloze, katere si sposobna sproducirati.
To, da te podaja iskrenega mnenja o eni stvari naredi za eksperta, pa še nisem vedla. :clown: Očitno je res v določenih krogih zaželjeno samo slepo hvaljenje. Pa očitno nekateri ne ločite obleke in porisanije, da vse mečete v isti koš.

Ah, krneki.
Rianna
nikita:
mogoče pa si ti tista ki smeti po forumu ? ne vem sploh kdo je rekel da moraš na vsako mojo besedo svoje komentarčke dajat.. rolleyes.gif ne vem v čem je sploh problem: rekla sem da so eni na forumu experti za modo in se jih naj drži.. te je to mogoče ujezilo ? samo predlog je bil :tongue: in ne tebi namenjen... wink.gif
Fluffy The Stud Eater
V bistvu si ti tista, ki laziš za mano in veleumno sikaš vsepovsod.
No, pa mislim, da sva se res vse pomenile ja. Kar se tiče iz moje strani, sva končali.
LINKY
pa kar se tice iz moje strani tut...men je zlo zou, da sm nacela temo ...oprosite oops.gif cry.gif
Marjetka
Punce zadnjikrat opozarjam lepo vas prosim ne se kregat ce kaj imate opravite po PM,ker bom prisiljena temo zaklenit,to pa mi ni ravno v veselje.
To je lo-fi različica vsebine. Za ogled neokrnjene različice z več informacijami, oblikovanjem in s slikami, prosimo kliknite tu.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.