Pomoč - Iskanje - Člani - Koledar
Neokrnjena verzija: Maturantska obleka
Cudovita.si > Lepota tako in drugače > Moda in zadnji trendi
Strani: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42
_Mayckica_
cedevita waw kere lepe oblekce...
RaZ00rka
medtem, k sm pregledvala te vaše oblekce in podobno, sm se kr mau zamislna nad sabo biggrin.gif sej ne rečem, d niso lepe al kej podobnga, sam ni nobena od nih taka, d bi si jo zbrala... ermm.gif Sm tut obredla use možne trgovine in zame ni nikjer nč! Maturanca mam pa čez 1 mesc... ermm.gif mislm, d mi res ne preostane druzga, k d stopm do šivlje in d mi nardi obleko po mojem okusu... No ja.. bo pa usaj unikat wink.gif
x.puppa
QUOTE(Marjetka)
Kaj pa recimo kaj takega?

IPB Image

Kaaaak leeepoooo :!:
Kalypso
IPB ImageIPB Image
IPB Image
Anya
Ta k jo ma paris hilron je ful lepa sam mi barve niso ušeč. DRUGAČ MODEL JE PA FUL DOBER.
Ana
QUOTE(Lindsay)
Ta k jo ma paris hilron je ful lepa sam mi barve niso ušeč. DRUGAČ MODEL JE PA FUL DOBER.

Ravno to sem htela napisat!!!
Kalypso
IPB Image IPB Image IPB Image
IPB ImageIPB ImageIPB Image

Pa kaj takega se mi tud ne zdi slabo:
IPB Image
Rianna
vse so dobre. najbolj 1 in 5 wink.gif
URŠKA
všeč so mi vse razen zelene (material)
cedevita
Uuuuuu, 1. mi vzame dih.
redkvica
1. in zadnja so super smile.gif
Kalypso
Ta mi je tud luštna za maturantski ples.
IPB Image
Juliet
Uuuu, tale pa res ni slaba... zlo zanimiva in taka posebna, kr vredu verjanta za kakšnega maturanca. biggrin.gif twisted.gif
Kalypso
Ta mi je ful dober model. Zamenjala bi barvo in material. biggrin.gif
IPB Image
sahara
[color=green][/color]ja jz mam tut probleme pri izbiri matur. obleke. djte prosm nalimat kšno slikco kjer bi bla zaprta obleka, zadej in spredej,lah je pa prosojna,npr. taka s čipko.
Ana
QUOTE(Kalypso)
Ta mi je ful dober model. Zamenjala bi barvo in material. biggrin.gif
IPB Image

Meni pa je prfekt!
sahara
kašne so vam pa te oblekce?
IPB Image
_Mayckica_
zgoraj v redu, spodaj tko tko. Sam omg kaj se je naredl s tem ženskm... pa kakšne ogabne sandale ma gor... laugh.gif
Ana
Druge barve definitivno pa zgoraj se nebi smela šajnat. biggrin.gif
Tanjci
QUOTE(_Mayckica_)
zgoraj v redu, spodaj tko tko. Sam omg kaj se je naredl s tem ženskm... pa kakšne ogabne sandale ma gor... laugh.gif

ja kao Barbika biggrin.gif ... lej kako roke drži pa faco
sahara
men je pa rumena všeč sam mogoče se res maw preveč šajna.
Tanjci
IPB Image
lušna za maturanca, sam ne na tej ženski rolleyes.gif
Ana
Tanjci se nebi mogla bolj strinjat. Joške ma zelooo premale! blink.gif Pa čupa ne paše .. bljah grozna je..
Rianna
tak bi še lepo zgledlo biggrin.gif
IPB Image
Ana
hahaha twisted.gif
Hevea
laugh.gif
Kalypso
IPB Image
_Mayckica_
Od Kalypso sta mi všeč ta druga pa ta predtazadna (če gremo od leve proti desni), obe sta črni
ananas
QUOTE(Kalypso)
IPB Image

hudiii čevlji!!! taki luškano majhni! ;) biggrin.gif
Kalypso
ta obleka od punce mi je všeč:
IPB Image
ananas
oooo, ful je lepa oblekca!!!

A jo je to kupila al sama skreirala, če slučajno veš?
Če si jo je sama zamislila- uf- dobra je!!! biggrin.gif
Kalypso
ne vem. sem slikico na internetu našla čisto po naključju, ko sem iskala novo ozadje za moj računalnik na www.webshots.com. biggrin.gif
ananas
biggrin.gif mislm kaj vse najdeš med iskanjem kakših podatkov, čist X stvari!
cedevita
IPB Image
Tanjci
tud ful fajn
lejck
jooj dons sm vidla eno smrklco k je pomerjala obleko za matuanca..o bog pomagi...florestenčno rumena..brez kakršenga koli kroja, k da bi si rjuho okol ovila..mislm...bad blink.gif
Tanjci
QUOTE(lejck)
jooj dons sm vidla eno smrklco k je pomerjala obleko za matuanca..o bog pomagi...florestenčno rumena..brez kakršenga koli kroja, k da bi si rjuho okol ovila..mislm...bad blink.gif

ja upam, da ni kupila twisted.gif
Rianna
QUOTE(lejck)

hahaha laugh.gif se bodo meli na maturancu kaj za smejat twisted.gif
Kalypso
IPB Image
Verja
QUOTE(Kalypso)
IPB Image

Men je tudi o.k. - preprosta.
Anya
QUOTE(Verja)
QUOTE(Kalypso)
IPB Image

Men je tudi o.k. - preprosta.

Upam da ne žalim od kere okusa sam ta obleka je nagravžna, kroj in barve.
Parvinder
QUOTE(Kalypso)
IPB Image

Ta je lepa sam js bi mela manjši dekolte.
Cvetka*
Aaaaa včeraj smo imeli maturanca, nevem kam je izginil večer, tako hitro ga je bilo konec.. kar naenkrat danes ura 11zjutraj.. Oblekce so mele ene lušne, ene malo hecne, nobene katastrofe. Ene par zelo kratkih oblekc, večinoma pa dolge in precej svečane. Ena je imela krasno zeleno zadevo od Draž-pletilni studio. Blazno se mi je dopadla:)
Aaa.. I wanna turn the time kazalca smile.gif two clock circles back:)
_M_
QUOTE(Kalypso)

IPB Image

Meni pa je všeč, ker mi deluje manj strogo in bolj mladostno od tistih, ki jih običajno punce oblečejo za maturanca.

Podobno je imela moja sestra, samo v turkizni barvi (ful huda barva med vso črnino, hehe..), korzetek z ovratnikom, kot ga je imela Sneguljčica, visoko dvignjen, in poševno odrezano krilo.
Verja
Meni se zdi to pretiravanje za maturantske obleke tako mim, da dol padeš. Gledam, ko grejo v Cankarjev dom, kot, da grejo na neko ne vem kakšno prireditev in da so stare tam okol 40 let - bogato poročene..., stare so pa 18-19 let - Halooo...
Kalypso
lepa:
IPB Image
Dudu
QUOTE(Verja)
Meni se zdi to pretiravanje za maturantske obleke tako mim, da dol padeš. Gledam, ko grejo v Cankarjev dom, kot, da grejo na neko ne vem kakšno prireditev in da so stare tam okol 40 let - bogato poročene..., stare so pa 18-19 let - Halooo...

pa se maturanc JE nevemkakšna prireditev!!!!ful spešl dogodek, pa sam enkrat ga doživiš! men je pa glupo, da ene oblečejo črne hlače pa belo bluzo!
_M_
Jst sm pa imela obleko pred 8 leti za takratnih 50000 lir (5jurjev), živo rdeča dolga z naramnicami in je bla čist ok, ker zdej mi itak visi v omari brezzveze,
sm že tuhtala, da bi dala iz nje naredit samo en top, da bi jo odrezala in jo verjetno bom.
Čist isto bi blo, če bi mi zdej visela v omari ena, za katero bi dala 50k, haloo??

Sestra jo je dala pa delat, stalo jo je okrog 20k.
Ana
Meni se zdi, da je isto če si kupiš obleko za 5k al za 50k. Fora je samo vizuelni izgled! Jaz na maturantskega nebi šla v hlačah in majici ... ermm.gif
To je lo-fi različica vsebine. Za ogled neokrnjene različice z več informacijami, oblikovanjem in s slikami, prosimo kliknite tu.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.