Pomoč - Iskanje - Člani - Koledar
Neokrnjena verzija: Maturantska obleka
Cudovita.si > Lepota tako in drugače > Moda in zadnji trendi
Strani: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42
lejck
IPB Image

IPB Image

teli 2 sta mi pa tok tok sexy in ušeč, da če bi se jih dal kje pr nas kupt, bi jih prec mela.
Una tadruga je čist moderna in bi se jo dal komot met za po mestu, taprva je pa tko mal bolj...za "doma". alpa za kam za na morje biggrin.gif
Ana
TASH za prva ji je ful luškana.

Ona evglenija al karkoli .. no onidve zgledata ko dva potučkana mrliča. bljah.
TASH
Ta prvo bom imela za na valeto( biggrin.gif )...božanska je biggrin.gif biggrin.gif
TASH
QUOTE(¤PunChkA¤)
TASH za prva ji je ful luškana.

Ona evglenija al karkoli .. no onidve zgledata ko dva potučkana mrliča. bljah.

Eugenia je tretja v postu od Kristy, a njo si mislna?
Ana
Ja, komaj zdaj sem opazla da je lili še bol grozna. Fej.

Kje pa misliš dobit tako oblekco? biggrin.gif
Ana
Ahahhhaa prej sem misla napisat:

TASH TA PRVA MI JE FUL LUŠKANA!

(OBLEKA) oops.gif biggrin.gif
TASH
QUOTE(¤PunChkA¤)
Ja, komaj zdaj sem opazla da je lili še bol grozna. Fej.

Kje pa misliš dobit tako oblekco? biggrin.gif

A uno D&G...jst bi jo dala km narest, al pa da mi jo babica sešije biggrin.gif Sej jst bi sam tak kroj, pa mal dalšo...valda ne prozorne iz belih čipk biggrin.gif

Kera ti je zdej lepa??? Kera ta prva biggrin.gif laugh.gif edit: aja modraaa biggrin.gif
URŠKA
QUOTE(TASH)
Stella biggrin.gif
/me likes this2
IPB ImageIPB Image

NORO HUDO LEPO!! IPB Image Zdej pa nam mogla spat, ko bom sam tedve slikce gledala, pa sline cedila ...!!
rea
joj kok je ta 2 obleka lepa!če bi mel kšno tako amajčko podaljšano,da pride čez boke,..zako čist isto(full mi je lepo tist na sredini) tongue.gif
TASH
Ja men je tut ta druga še posebi lepa, predvsem detajli biggrin.gif Ker ponavad ma Donatella tok grde st vari, da ne omenjam enih tok ogabnih kopalk blink.gif
Ana
QUOTE(TASH)

IPB Image

TASH ta obleka je FUL LEPA!
URŠKA
Men je pa ne samo kroj všeč ampak tudi material. Prou lepo se prilega telesu, kar zdrsne ob tebi navzdol... pomoje more bit občutek v teh dveh oblekicah božanski biggrin.gif
TASH
Popolno skratka. biggrin.gif Kar pa nebi mogla trdit za [url=http://www.style.com/slideshows/fashionshows/S2006RTW/VERSACE/RUNWAY/00290m.jpg]te kopalke...hahaha, kok so ogabne biggrin.gif
Ana
Bljahhhhhhhhhhhhhhhhhh ugabno do konca.
crna
[quote="miss*sixty"]Men je pa tale ful lepa IPB Image
Uf, uf, uf emergency! A mogoče kera ve kako se reče temu črnmu materialu? Bi si dala eno tako črno kiklco delat... biggrin.gif Sam da ne bi izpadl preveč extravagantn, al pa čudn...
Chandra
mislim da til, nisem pa ziher
Ana
Ne ne...ni til..til je bol grob in trd to pa zgleda, kot da bi padalo ob telesu... šifon je se mi zdi..
TASH
Aha wink.gif
hudička
QUOTE(lejck)
IPB Image

Tale pa čist nosečniško zgleda biggrin.gif

misli mi bereš!
crna
Koliko pa stanejo tele cunjice? Tale zgornja me namreč blazno spominja na eno, k jo je mela sošolka v srednji, in je stala okol 3. 000 Evrov (za čevlje, pa ne vem kok so bli). Auč.
TASH
Tale oblekca zna bit mal dražja biggrin.gif
Ana
Aaaaaaaaaaaaa !? Dražja kot 3 tavžnt evrov. Hallo!? biggrin.gif
TASH
Ja kaj jst vem...zadnjič sm vidla brisačp za 11000funtov blink.gif blink.gif
Ker je mela neke diamante gor....človek ne ve a nej joka al se smeji blink.gif blink.gif biggrin.gif laugh.gif
Ana
buahahahahha smešno je ej. In ljudje so tolko nori, da to kupujejo okej.. sej je res, da kaka Britney z enim nasmehom da jo lahko fotkajo zasluži za tri take obleke... laugh.gif
Ana
IPB Image
TASH
blink.gif blink.gif blink.gif This is just too much for me blink.gif blink.gif blink.gif
Ana
Ful je dobra! biggrin.gif
TASH
Ja oboje je ful dobro biggrin.gif
TASH
Pa oblek...
IPB ImageIPB ImageIPB Image
IPB Image

Haha...a vm je kera ušeč biggrin.gif wink.gif
Ana
Meni so vse!
Rianna
prvaaa ! :thumleft: samo v drugačni barvi bi bla super smile.gif
Kalypso
prva. samo krajša bi mogla bit. smile.gif
URŠKA
2. in 4. wink.gif
DiLeMa
Uhh ta druga ... živo zelena je fenomenalna.
Tanjci
QUOTE(DiLeMa)
Uhh ta druga ... živo zelena je fenomenalna.

enako

prva prov grdo popešta joške... sam to bi blo treba spremenit
LPgirl
Vse. Sam če bi bla ta tretja drugačne barve.
nevarna
ta prva je fuuuuuul huda biggrin.gif
_Mayckica_
prva je luštna če ti ne bi tko popeštala joške... to jst ful sovražm in mi grdo izgleda pri teh oblekah
Tanjci
QUOTE(_Mayckica_)
prva je luštna če ti ne bi tko popeštala joške... to jst ful sovražm in mi grdo izgleda pri teh oblekah

ja sej jst sem isto napisala... a ni grdo no? rolleyes.gif ženske ful push-up kupujejo, oni pa take cote evil.gif
ananas
joj men se še vedno ne sanja, kaj bom mela oblečen!!!

sj mam še čas, sam moja šivilja ga pa nima :s in se morm seveda njen prilagajat...

joj, kok bo to še zanimivo

aja bellini! a si že šla pogledat v tisto štacuno s kitajskim blagom al neki takega???
bellini
QUOTE(ananas)

sj mam še čas, sam moja šivilja ga pa nima :s in se morm seveda njen prilagajat...

aja bellini! a si že šla pogledat v tisto štacuno s kitajskim blagom al neki takega???

Ne ker ni parkirnega prostora nikjer blizu...peš se mi pa ne da it oops.gif Zdaj če si iz MB-ja je ta trgovina pri starem mostu blizu bolnice....
Kalypso
A take pa nebi nobena imela ;)

IPB Image ali take? biggrin.gif IPB Image

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
meni zgledajo kot tortice
kristy
pr tej ta modri mi je všeč kroj ni mi pa všeč barva niti rokavice biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Tanjci
mah uno zgori je res too much za enga maturanca... jst bi se smejala, da kera pride taka - kot sem že rekla enkrat... ene hodjo take, kot da se ženijo rolleyes.gif
ananas
QUOTE(bellini)
QUOTE(ananas)

Ne ker ni parkirnega prostora nikjer blizu...peš se mi pa ne da it oops.gif Zdaj če si iz MB-ja je ta trgovina pri starem mostu blizu bolnice....

aja! no se je kul ;) nism jezna tongue.gif

z maribora pa nism... tako, da tud če bi kej najdla ne bi blo nič iz tega
TASH
Sej nočte slišat mojga komentarja, ane? biggrin.gif biggrin.gif
ananas
we already know it tongue.gif ;)
nika
QUOTE(ananas)
we´ve already know it tongue.gif ;)

hehe biggrin.gif
ananas
QUOTE(xsoncekx)
QUOTE(ananas)
we´ve already know it tongue.gif ;)

hehe biggrin.gif

soncek... kje pa si ti našla to napako??? js je ne vidm

;)
nika
we already know it al pa we've known it (ce ze glih ta cas, ceprov ne vem ce je prov uporaba) biggrin.gif pa sej, ne se obremenjevat, danes mi itak nekej dogaja ;)

(ce je prov tongue.gif)
To je lo-fi različica vsebine. Za ogled neokrnjene različice z več informacijami, oblikovanjem in s slikami, prosimo kliknite tu.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.