Pomoč - Iskanje - Člani - Koledar
Neokrnjena verzija: Maturantska obleka
Cudovita.si > Lepota tako in drugače > Moda in zadnji trendi
Strani: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42
Ana
QUOTE(TASH)
ne vidm evil.gif

Jas tut ne... biggrin.gif
Kalypso
IPB ImageIPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
Rianna
QUOTE(Kalypso)
IPB Image

nice .. samo barva mi ni všeč wink.gif
ananas
QUOTE(pupa)
QUOTE(Kalypso)
IPB Image

nice .. samo barva mi ni všeč wink.gif

men je pa ta oblekca prfektna... barva, kroj- super! ;)
TASH
A je modra oblekca, k jo ma Daria od Chloe?
Kalypso
QUOTE(TASH)
A je modra oblekca, k jo ma Daria od Chloe?
Jap.

U pa enkrat za spremembo nisi za vsega, kar sem nalepla gor takoj popljuvala. ;) Presenečenje. ;)
TASH
Pa ne zdej to tok resno uzet, jst se kdaj pa kdaj tut mal pohecam biggrin.gif wink.gif
Kalypso
Saj ne jemljem resno. biggrin.gif Sem se že navadla na to, ;) da maš drugačen okus. Ne ga spreminjat!!!! biggrin.gif biggrin.gif S svojimi izjavami: "Bljeki peki..." in podobnimi si me včasih fajn nasmejala. smile.gif
Hevea
hehe, stran za tiste z malo bolj čudnimi idejami:

http://www.uglydress.com/

ene so prov luškane biggrin.gif
Ana
IPB Image

Tako oblekico ima tudi Kate Moss. wink.gif

IPB Image

IPB Image
Ful mi je všeč! Ampak valda ne za maturanskega!
TASH
IPB Image
Tako ma tongue.gif Tole je iz Diorjeve Nude kolekcije...lepa obleka, jst bi jo tut mela biggrin.gif
Princeska
QUOTE(TASH)
IPB Image
Tako ma tongue.gif Tole je iz Diorjeve Nude kolekcije...lepa obleka, jst bi jo tut mela biggrin.gif

wow, tale oblekca je pa res ful ful lepa biggrin.gif
DiLeMa
Ja, izredno lepa je ... sem jo ravno zadnjič v eni reviji občudovala.
Ana
In £35.00 je ful poceni!
TASH
Sam kok je pa original? laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Ana
3 miljarde. laugh.gif Samo na maturanskem plesu te vrjetno noben nebo spraševal, če je to oblekica od Diorja. biggrin.gif
Princeska
QUOTE(¤PunChkA¤)
3 miljarde. laugh.gif Samo na maturanskem plesu te vrjetno noben nebo spraševal, če je to oblekica od Diorja. biggrin.gif

kaj da ne? tash bi te vprašala biggrin.gif
TASH
Khmmm...jst sm še zmeri kle Princeska biggrin.gif biggrin.gif twisted.gif
Princeska
QUOTE(TASH)
Khmmm...jst sm še zmeri kle Princeska biggrin.gif biggrin.gif twisted.gif

hehe, sej se sam mal hecam wink.gif
ananas
i´m in looove... ta oblekca pa je pršla v moj ožji izbor biggrin.gif biggrin.gif

QUOTE(¤PunChkA¤)

IPB Image
*mala*
bellini....ktera trgovina je bla? papilon..fejst bi mi pomagal, kr js tud rabim to svilo in je nikjer ne najdem...
bellini
QUOTE(*mala*)
bellini....ktera trgovina je bla? papilon..fejst bi mi pomagal, kr js tud rabim to svilo in je nikjer ne najdem...

Tak je..jaz Celja skoraj nič ne poznam in se tudi te tregovine ne spomnim..upam da še je biggrin.gif Mam pa nekaj napotkov in če bi mi katera Celjanka pomagala... Torej ta trgovina je blizu Levis trgovine in blizu trgovine Mojca v centru...če greš od gledališča proti Mc Donaldsu. Trgovina je v taki ozki ulici...to pa je vse kaj se spomnim ermm.gif
*mala*
okei..nimam pojma kk se ji rece...vem pa kje iskat..hvala smile.gif
bellini
QUOTE(*mala*)
okei..nimam pojma kk se ji rece...vem pa kje iskat..hvala smile.gif

Sporoči, če majo kake lepe barve...bi si jaz dala kake stvari spet zašit wink.gif
*mala*
velja biggrin.gif
rea
QUOTE(ananas)
i´m in looove... ta oblekca pa je pršla v moj ožji izbor biggrin.gif biggrin.gif

QUOTE(¤PunChkA¤)

IPB Image

men je tud full ušečiz kere trgovine pa je?
rea
QUOTE(*mala*)

sam jz pa ne zatsopm neki....zakaj *mala* sprašuje bellini za eno oblekco?za ktero oblekco? oops.gif biggrin.gif
*mala*
sprasujem sa kje je dobla blago, k si je dala obleko delat...nism vidla, ktero obleko...sam pac...rabim tocno eno svilo, k jo majo v ful mal trgovinah baje...
Kalypso
IPB ImageIPB Image
IPB ImageIPB Image
IPB ImageIPB Image
Marjetka
Meni sta najbolj všeč druga pa zadnja oblekica.
Chandra
QUOTE(bellini)
QUOTE(*mala*)

Tak je..jaz Celja skoraj nič ne poznam in se tudi te tregovine ne spomnim..upam da še je biggrin.gif Mam pa nekaj napotkov in če bi mi katera Celjanka pomagala... Torej ta trgovina je blizu Levis trgovine in blizu trgovine Mojca v centru...če greš od gledališča proti Mc Donaldsu. Trgovina je v taki ozki ulici...to pa je vse kaj se spomnim ermm.gif

Jap, Pappilon trgovina
Ana
Tratja in šesta sta kul, ampak na tretji slikici .. tisti ženski obupno stoji, ...
DiLeMa
Men sta pa prva in zadnja the best.
bellini
QUOTE(Chandra)
QUOTE(bellini)
QUOTE(*mala*)

Jap, Pappilon trgovina

Hvala biggrin.gif
*mala*
no, nasla blago..ampak ne v pappilonu...(zlo slaba izbira)...ampak nekje v sentjurju pri celju...
bellini
QUOTE(*mala*)
no, nasla blago..ampak ne v pappilonu...(zlo slaba izbira)...ampak nekje v sentjurju pri celju...

Res slaba?! Takrat, ko sem jaz kupovala so imeli od vsake barve po najmanj tri različne nijanse...važno je da si našla biggrin.gif sem pa danes naključno videla eno trgovino "Kitajski tekstil" in bom malo pošnofala če majo kaj pametnega od svil...
ananas
QUOTE(bellini)
QUOTE(*mala*)

Res slaba?! Takrat, ko sem jaz kupovala so imeli od vsake barve po najmanj tri različne nijanse...važno je da si našla biggrin.gif sem pa danes naključno videla eno trgovino \"Kitajski tekstil\" in bom malo pošnofala če majo kaj pametnega od svil...

uuuu... kitajski tekstil...

pričakujem poročilo!!! ;) biggrin.gif
bikini
Men je pa tale ful lepa IPB Image

pa tale IPB Image

tele so mi pa ful sexy IPB Image IPB Image IPB Image
Marjetka
Jaz bi nosila 1,2 in 3 full so lepe! :thumleft:
URŠKA
1, 2, in 4 biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
TASH
Ja URŠKA...četrta oblekca...samo ne bela, črna(!!!), nasploh je D&G s/s 2006 kolekcija s temi čipkastimi oblekcami super!!!

Jst bi mela tak kroj oblekce, mal daljšo za na valeto biggrin.gif Pa ne se zgražat zdej biggrin.gif laugh.gif
TASH
Kje si pa slikce dobla miss*sixty? Hahahah laugh.gif laugh.gif laugh.gif
bikini
QUOTE(TASH)
Kje si pa slikce dobla miss*sixty? Hahahah laugh.gif laugh.gif laugh.gif

www.style.com

poznaš?
TASH
Hahahahaha biggrin.gif laugh.gif laugh.gif LOL
kristy
men je pa všeč kej tazga!

IPB Image
bikini
QUOTE(TASH)
Hahahahaha biggrin.gif laugh.gif laugh.gif LOL

IPB Image
kristy
pa tele tut<!!

IPB Image
IPB Image
IPB Image
TASH
Miss biggrin.gif wink.gif
Kaj je to? Kkšn Valentino? blink.gif
No, it Doesn't matter dokler sta Lily pa Eugenia tok lepi biggrin.gif
lejck
IPB Image

Tale pa čist nosečniško zgleda biggrin.gif
TASH
Stella biggrin.gif
/me likes this2
IPB ImageIPB Image
To je lo-fi različica vsebine. Za ogled neokrnjene različice z več informacijami, oblikovanjem in s slikami, prosimo kliknite tu.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.