No sej u bistvu, bom itak vidla kaj mi bo v trgovinah ušeč, sam k je men ful ušeč črna, pa sm se ji mogla odpovedat Samo tudi ( :!: ) pastelne barve naredijo človeka bledega
Drgač bom mela pa na maturancu zihr, kratko ( :!: ) obleko, mogoče celo iz satena (madona, kje je še to...)
piko*biko
5. 12. 2005 - 20:17
crna te bo tut sam se bolj bledo nardila, ker bo ful velk kontrast

kaj pa ce gres parkrat v solarij pa se se malo posoncis, ce bo seveda lepo vreme?
Kalypso
5. 12. 2005 - 21:30
Meni sta zadnji čas ful všeč zelena in rdeča barva.
Sicer pa še par slikic:
Ta mi je model ful dober (čeprav so vzorec in bleščice fuj):
Mogoče bi taka barva prišla v poštev?
no..js sn bla pa mal po trgovinah..pa našla nič primernega.tk d bom probala pred novim letom it mal še čez lužo:) če ne druga vsaj po kako idejo..
tash probi s kakimi močnimi barvami(rdeča al pa zelena ful pašejo na blond lase) razen će ti niso všeč.
ok zej pa en drugo vprašanje:ka je možn d ti šivilja zašije tako večplastno,iz samih trakcev kiklco?(kratko) d pač sam pade..take k majo plesalke za latinskoamer.plese...sj vem d se ful čudno sliši..si predstavlja kera?;)
ajde,uživajte*
ninicka
6. 12. 2005 - 20:57
uuuuuu preveč roza. raje neki podobnega kot na sliki pri wilmi.

8)
bellini
6. 12. 2005 - 21:02
QUOTE(jami)
ok zej pa en drugo vprašanje:ka je možn d ti šivilja zašije tako večplastno,iz samih trakcev kiklco?(kratko) d pač sam pade..take k majo plesalke za latinskoamer.plese...sj vem d se ful čudno sliši..si predstavlja kera?;)
ajde,uživajte*
Najdi sliko take oblekce in jo nesi šiviljam pokazat...boš takoj videla kako bodo reagirale ko bojo sliko videle... saj ti takoj povedo če zna naredit al ne... Jaz lahko mojo samo pohvalim ker je res najprej odkrito povedala kak tip obleke paše na mojo postavo in stroške itd. Tak, da če je katera blizu Rogaške Slatine naj mi pošlje PM.
Ja 100% ziher. hehehehe.
Kalypso
7. 12. 2005 - 14:46
Danes sem spet bila malo po trgovinah in sem v Sportini in v Zari (v Europarku) vidla nekaj oblekic, ki bi bile mogoče primerne.
DiLeMa
7. 12. 2005 - 14:47
QUOTE(¤PunChkA¤)
Tole je pa res ful srčkano ... taka nežna in na easy oblekica, kot nalašč za maturanca, sploh s kakšnimi res hudimi čeveljčki.
hej bellini..
js sn doma bliz rogaške;)
naključje?!
sonchika
7. 12. 2005 - 20:06
Kje je to bliz Rogaške? Rogatec?
bellini
7. 12. 2005 - 22:15
QUOTE(jami)
hej bellini..
js sn doma bliz rogaške;)
naključje?!

Salon je Mode N v nekem trgovskem centru (celjska cesta 7) Idi ji pokazat pa vprašaj..pa ne pozabit na ceno..ker ni tak poceni (no odvisno od želj- meni je za delo kasirala 20k samo jaz sem mela korzet)
Kalypso
8. 12. 2005 - 11:45
B_lady
8. 12. 2005 - 19:28
srednja obleka ima ful dobr kroj... samo barva+vzorc mi ni preveč všeč
Kalypso
12. 12. 2005 - 13:00
Kalypso
16. 12. 2005 - 21:56
piko*biko
16. 12. 2005 - 22:43
o tista roza mi je ful lusna
*mala*
18. 12. 2005 - 14:41
QUOTE(*pikica*)
o tista roza mi je ful lusna
sam ni glih za maturanca
piko*biko
18. 12. 2005 - 15:03
ja to itk da ne... ampak tko za polet je pa ful lusna
TASH
18. 12. 2005 - 19:48

Ena redkih dolgih oblek, ki bi jo mela za maturanca...popolna je! Pa Julia Stegner tudi
http://img527.imageshack.us/my.php?image=c...tegner0084l.jpg
Meni je tut všeč!
Kalypso
18. 12. 2005 - 21:05
LPgirl
20. 12. 2005 - 14:50
QUOTE(TASH)

Ena redkih dolgih oblek, ki bi jo mela za maturanca...popolna je! Pa Julia Stegner tudi
http://img527.imageshack.us/my.php?image=c...tegner0084l.jpg
Men je blago fuuuuuuul dobro, sam kroj je mal čudn uzgori
_Mayckica_
20. 12. 2005 - 18:21
Ful lepo sam tisti trakovi blaga ki pokrijejo prsa bi moral bit mal širši
žabica
27. 12. 2005 - 8:14
živjo..jst sm nova na tem forumu...
aja jst mam maturanca čez mesce in se mi niti ne sanja kaj naj oblečem..:scratch: ..

: mislna sm met korzet pa dolgo kiklo...vem d ma to skor vsaka sm mi je lepo...jst bi bla tud vesela če bi kako sliko prleple d vidm hvala
:headbang:
URŠKA
27. 12. 2005 - 9:52
POZDRAVLJENA!!
Ja ne vem kaj bi oblekla... kaj pa nekaj čisto enostavnega: hlače in majčko?
bellini
27. 12. 2005 - 10:19
QUOTE(žabica)
živjo..jst sm nova na tem forumu...
aja jst mam maturanca čez mesce in se mi niti ne sanja kaj naj oblečem..:scratch: ..

: mislna sm met korzet pa dolgo kiklo...vem d ma to skor vsaka sm mi je lepo...jst bi bla tud vesela če bi kako sliko prleple d vidm hvala
:headbang:
Zdaj za silovestrovanje imajo po vseh trgovinah svečane obleke in posamične kose...Tudi v H&M-u sem videla en lep črn korzet za drobiž...malo si okoli idi pogledat kaj najbolj paše tvoji konstituciji...al pa če greš malo na izlet v Avstrijo in Italijo... Samo to stori še v tem tednu, ker po razprodajah neboš nič kaj takega našla
jami
27. 12. 2005 - 14:05
hej..se spomnte k sn rekla d nočem met dolge kiklce? no zej sn odkrila eno tak lepo,čist enostavno oblekco brez naramnic...za tak drobiž da ne vem če si je ne bom kr privošla:) sam mal me skrbi ka nej dam okol vratu..ka so biserčki pa perlce,koralde še moderne? je pa črne barve..
lepo preživite najdalšo noč v tem letu!!
bellini
27. 12. 2005 - 14:20
QUOTE(jami)
hej..se spomnte k sn rekla d nočem met dolge kiklce? no zej sn odkrila eno tak lepo,čist enostavno oblekco brez naramnic...za tak drobiž da ne vem če si je ne bom kr privošla:) sam mal me skrbi ka nej dam okol vratu..ka so biserčki pa perlce,koralde še moderne? je pa črne barve..
lepo preživite najdalšo noč v tem letu!!
Me veseli, da si našla ta pravo :hello1:
Jaz sem mela tudi odprte rame in vrat, tak da, če je oblekca cela črna in ne načičkana ti predlagam, da izbereš tako ogrlico, ki je bolj polna. Jaz sem mela srebrno verižico, ki je tak bolj razvejana in srebrne sandalčke.
Estera
27. 12. 2005 - 15:21
Jst tut za sestrco na veliko iščem luškano oblekco. Na koncu se je odločla za klasično črno, z samo eno debelejšo naramnico (ki se ovije okrog vratu), dolgo do tal, spodaj tk malo cik cak razrezano na diagonalo. Pa srebrne diagonalne črtice so od prsnega dela, do pasu. Full lepa oblekica. No, sam še ni narjena. Je pri šivilji, pa upamo na najboljše.
Kalypso
27. 12. 2005 - 15:56
Nekaj podobnega sta imeli moji sošolki na maturancu:

Estera
27. 12. 2005 - 16:27
Meni sta od bolj finih všeč tili dve:
ananas
27. 12. 2005 - 16:56
sj sta lušni oblekci! sam ju morš znat nosit!
to temo spremljam že od začetka (js bom tud mela zdej v kratkem maturanski ples) in sm našla kr nekaj lepih modelov!
oblekco si bom dala šivat in zdej mam tok zamisli za obleko, da se enostavne ne bom mogla odločit!!!
odločila sm se, da bom na podlagi blaga izbirala kroj... ker je problem, če si zamisliš oblekco potem pa ne najdeš pravega blaga...
men npr. je všeč blago k ma videz tapet

ok, vem da se smešn sliš...
bom še pol nadaljevla... zdej grem k frizerju ;)
ananas
27. 12. 2005 - 19:29
ja... no glede blaga, ki majo videz tapet... tko svila, ki je potiskana z motivi, ki dajo baročen videz...(?) al neki takega... sam bi sigurn hecn izgledala...
pa čipke so tud fajn!!! no čipke so zakon!!!!
bellini
27. 12. 2005 - 19:34
QUOTE(ananas)
ja... no glede blaga, ki majo videz tapet... tko svila, ki je potiskana z motivi, ki dajo baročen videz...(?) al neki takega... sam bi sigurn hecn izgledala...
Ti misliš šantung svilo z vzorci...To je izredno kvaliteten material, ki ne pade tak kot navadna svila oz saten in podobni. Je pa draga tudi....en meter te pride okoli 6-7k, zdaj če je vzorčata pa še malo več..
TASH
27. 12. 2005 - 19:36
zanimivo...
ananas
27. 12. 2005 - 20:07
QUOTE(bellini)
QUOTE(ananas)
Ti misliš šantung svilo z vzorci...To je izredno kvaliteten material, ki ne pade tak kot navadna svila oz saten in podobni. Je pa draga tudi....en meter te pride okoli 6-7k, zdaj če je vzorčata pa še malo več..

uuuu, šit!
očitno mam drag okus... kar pa ni dobr
joj sam tak blago mi je pa res všeč! fulll všeč!!!
bellini
27. 12. 2005 - 20:15
Vse je odvisno9, kje najdeš to blago...odvisno od trgovine..sicer pa tak ne rabiš več kot dva metra blaga tak, da ni takega stroška (bo pač šivilja bolj poceni)
ananas
27. 12. 2005 - 20:32
good point!
a veš kje bi lahko dobila takšno blago???
_Mayckica_
27. 12. 2005 - 20:37
oooo tista črna... love at first sight
Michelle
27. 12. 2005 - 20:58
ja, meni je tudi svetovna, čeprav sem bolj za krajše zadevce..
TASH
27. 12. 2005 - 21:45
Kera to?
bellini
27. 12. 2005 - 21:54
QUOTE(ananas)
good point!
a veš kje bi lahko dobila takšno blago???
Jaz sem nekej v Celju našla...v kr neki ulici in se sploh ne spomnim kje, ker smo iskale ko budale predno smo našle...je pa to ena izmed trgovin tukaj okoli (MB-CE), ki ima največjo izbiro ravno teh šantung svil in me je šivilja sem tudi poslala...
ananas
28. 12. 2005 - 20:24
TASH
28. 12. 2005 - 21:33
ne vidm
Michelle
29. 12. 2005 - 1:17
QUOTE(TASH)
Kera to?

na prejšnji strani je Kalypso prilepla dve oblekci gor.
TASH
29. 12. 2005 - 10:28
QUOTE(Michelle)
QUOTE(TASH)
Kera to?

na prejšnji strani je Kalypso prilepla dve oblekci gor.
Ahaaaa
Bljeki peki...
To je lo-fi različica vsebine. Za ogled neokrnjene različice z več informacijami, oblikovanjem in s slikami, prosimo
kliknite tu.