Pomoč - Iskanje - Člani - Koledar
Neokrnjena verzija: Maturantska obleka
Cudovita.si > Lepota tako in drugače > Moda in zadnji trendi
Strani: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42
TASH
No sej u bistvu, bom itak vidla kaj mi bo v trgovinah ušeč, sam k je men ful ušeč črna, pa sm se ji mogla odpovedat Samo tudi ( :!: ) pastelne barve naredijo človeka bledega blink.gif biggrin.gif
Drgač bom mela pa na maturancu zihr, kratko ( :!: ) obleko, mogoče celo iz satena (madona, kje je še to...)
piko*biko
crna te bo tut sam se bolj bledo nardila, ker bo ful velk kontrast biggrin.gif kaj pa ce gres parkrat v solarij pa se se malo posoncis, ce bo seveda lepo vreme?
Kalypso
Meni sta zadnji čas ful všeč zelena in rdeča barva. biggrin.gif smile.gif

Sicer pa še par slikic:
Ta mi je model ful dober (čeprav so vzorec in bleščice fuj):
IPB Image

Mogoče bi taka barva prišla v poštev?
IPB Image
jami
no..js sn bla pa mal po trgovinah..pa našla nič primernega.tk d bom probala pred novim letom it mal še čez lužo:) če ne druga vsaj po kako idejo..
tash probi s kakimi močnimi barvami(rdeča al pa zelena ful pašejo na blond lase) razen će ti niso všeč.

ok zej pa en drugo vprašanje:ka je možn d ti šivilja zašije tako večplastno,iz samih trakcev kiklco?(kratko) d pač sam pade..take k majo plesalke za latinskoamer.plese...sj vem d se ful čudno sliši..si predstavlja kera?;)

ajde,uživajte*
ninicka
uuuuuu preveč roza. raje neki podobnega kot na sliki pri wilmi. smile.gif
Ana
IPB Image 8)
bellini
QUOTE(jami)

ok zej pa en drugo vprašanje:ka je možn d ti šivilja zašije tako večplastno,iz samih trakcev kiklco?(kratko) d pač sam pade..take k majo plesalke za latinskoamer.plese...sj vem d se ful čudno sliši..si predstavlja kera?;)

ajde,uživajte*

Najdi sliko take oblekce in jo nesi šiviljam pokazat...boš takoj videla kako bodo reagirale ko bojo sliko videle... saj ti takoj povedo če zna naredit al ne... Jaz lahko mojo samo pohvalim ker je res najprej odkrito povedala kak tip obleke paše na mojo postavo in stroške itd. Tak, da če je katera blizu Rogaške Slatine naj mi pošlje PM.
TASH
Punchka, a si ti zihr( :!: ), da ti je slabo stala? rolleyes.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Ana
Ja 100% ziher. hehehehe. biggrin.gif
Kalypso
Danes sem spet bila malo po trgovinah in sem v Sportini in v Zari (v Europarku) vidla nekaj oblekic, ki bi bile mogoče primerne.
DiLeMa
QUOTE(¤PunChkA¤)
IPB Image

Tole je pa res ful srčkano ... taka nežna in na easy oblekica, kot nalašč za maturanca, sploh s kakšnimi res hudimi čeveljčki.
jami
hej bellini..
js sn doma bliz rogaške;)
naključje?!
sonchika
Kje je to bliz Rogaške? Rogatec?
bellini
QUOTE(jami)
hej bellini..
js sn doma bliz rogaške;)
naključje?!

biggrin.gif Salon je Mode N v nekem trgovskem centru (celjska cesta 7) Idi ji pokazat pa vprašaj..pa ne pozabit na ceno..ker ni tak poceni (no odvisno od želj- meni je za delo kasirala 20k samo jaz sem mela korzet)
Kalypso
IPB Image
IPB Image
IPB Image
B_lady
srednja obleka ima ful dobr kroj... samo barva+vzorc mi ni preveč všeč biggrin.gif
Kalypso
IPB Image
Kalypso
IPB ImageIPB Image
IPB ImageIPB ImageIPB Image
piko*biko
o tista roza mi je ful lusna
rea
men pa zelena!!!
*mala*
QUOTE(*pikica*)
o tista roza mi je ful lusna

sam ni glih za maturanca biggrin.gif
piko*biko
ja to itk da ne... ampak tko za polet je pa ful lusna
TASH
IPB ImageEna redkih dolgih oblek, ki bi jo mela za maturanca...popolna je! Pa Julia Stegner tudi biggrin.gif
http://img527.imageshack.us/my.php?image=c...tegner0084l.jpg
Ana
Meni je tut všeč! biggrin.gif
Kalypso
Ni mi nekaj ekstra. Ni pa tako slaba. smile.gif biggrin.gif
Samo ne vem al se meni samo zdi da morš za njo met male joškice. biggrin.gif Dvomim, da bi lahko kakšno malo večjo b ali c košarico not v ta dva tanka trakeca spravo. smile.gif laugh.gif
LPgirl
QUOTE(TASH)
IPB ImageEna redkih dolgih oblek, ki bi jo mela za maturanca...popolna je! Pa Julia Stegner tudi biggrin.gif
http://img527.imageshack.us/my.php?image=c...tegner0084l.jpg

Men je blago fuuuuuuul dobro, sam kroj je mal čudn uzgori ermm.gif
_Mayckica_
Ful lepo sam tisti trakovi blaga ki pokrijejo prsa bi moral bit mal širši smile.gif
žabica
živjo..jst sm nova na tem forumu...smile.gif
aja jst mam maturanca čez mesce in se mi niti ne sanja kaj naj oblečem..:scratch: .. ermm.gif: mislna sm met korzet pa dolgo kiklo...vem d ma to skor vsaka sm mi je lepo...jst bi bla tud vesela če bi kako sliko prleple d vidm hvala

:headbang:
URŠKA
POZDRAVLJENA!!

Ja ne vem kaj bi oblekla... kaj pa nekaj čisto enostavnega: hlače in majčko?
bellini
QUOTE(žabica)
živjo..jst sm nova na tem forumu...smile.gif
aja jst mam maturanca čez mesce in se mi niti ne sanja kaj naj oblečem..:scratch: .. ermm.gif: mislna sm met korzet pa dolgo kiklo...vem d ma to skor vsaka sm mi je lepo...jst bi bla tud vesela če bi kako sliko prleple d vidm hvala

:headbang:

Zdaj za silovestrovanje imajo po vseh trgovinah svečane obleke in posamične kose...Tudi v H&M-u sem videla en lep črn korzet za drobiž...malo si okoli idi pogledat kaj najbolj paše tvoji konstituciji...al pa če greš malo na izlet v Avstrijo in Italijo... Samo to stori še v tem tednu, ker po razprodajah neboš nič kaj takega našla ermm.gif
jami
hej..se spomnte k sn rekla d nočem met dolge kiklce? no zej sn odkrila eno tak lepo,čist enostavno oblekco brez naramnic...za tak drobiž da ne vem če si je ne bom kr privošla:) sam mal me skrbi ka nej dam okol vratu..ka so biserčki pa perlce,koralde še moderne? je pa črne barve..

lepo preživite najdalšo noč v tem letu!!
bellini
QUOTE(jami)
hej..se spomnte k sn rekla d nočem met dolge kiklce? no zej sn odkrila eno tak lepo,čist enostavno oblekco brez naramnic...za tak drobiž da ne vem če si je ne bom kr privošla:) sam mal me skrbi ka nej dam okol vratu..ka so biserčki pa perlce,koralde še moderne? je pa črne barve..

lepo preživite najdalšo noč v tem letu!!

Me veseli, da si našla ta pravo :hello1:
Jaz sem mela tudi odprte rame in vrat, tak da, če je oblekca cela črna in ne načičkana ti predlagam, da izbereš tako ogrlico, ki je bolj polna. Jaz sem mela srebrno verižico, ki je tak bolj razvejana in srebrne sandalčke.
Estera
Jst tut za sestrco na veliko iščem luškano oblekco. Na koncu se je odločla za klasično črno, z samo eno debelejšo naramnico (ki se ovije okrog vratu), dolgo do tal, spodaj tk malo cik cak razrezano na diagonalo. Pa srebrne diagonalne črtice so od prsnega dela, do pasu. Full lepa oblekica. No, sam še ni narjena. Je pri šivilji, pa upamo na najboljše.
Kalypso
Nekaj podobnega sta imeli moji sošolki na maturancu:
IPB ImageIPB Image
Estera
Meni sta od bolj finih všeč tili dve:

IPB Image

IPB Image
ananas
sj sta lušni oblekci! sam ju morš znat nosit!

to temo spremljam že od začetka (js bom tud mela zdej v kratkem maturanski ples) in sm našla kr nekaj lepih modelov!

oblekco si bom dala šivat in zdej mam tok zamisli za obleko, da se enostavne ne bom mogla odločit!!!

odločila sm se, da bom na podlagi blaga izbirala kroj... ker je problem, če si zamisliš oblekco potem pa ne najdeš pravega blaga...

men npr. je všeč blago k ma videz tapet biggrin.gif ok, vem da se smešn sliš...

bom še pol nadaljevla... zdej grem k frizerju ;) biggrin.gif
ananas
ja... no glede blaga, ki majo videz tapet... tko svila, ki je potiskana z motivi, ki dajo baročen videz...(?) al neki takega... sam bi sigurn hecn izgledala...
pa čipke so tud fajn!!! no čipke so zakon!!!!
bellini
QUOTE(ananas)
ja... no glede blaga, ki majo videz tapet... tko svila, ki je potiskana z motivi, ki dajo baročen videz...(?) al neki takega... sam bi sigurn hecn izgledala...

Ti misliš šantung svilo z vzorci...To je izredno kvaliteten material, ki ne pade tak kot navadna svila oz saten in podobni. Je pa draga tudi....en meter te pride okoli 6-7k, zdaj če je vzorčata pa še malo več..

IPB Image
TASH
zanimivo... wink.gif
ananas
QUOTE(bellini)
QUOTE(ananas)

Ti misliš šantung svilo z vzorci...To je izredno kvaliteten material, ki ne pade tak kot navadna svila oz saten in podobni. Je pa draga tudi....en meter te pride okoli 6-7k, zdaj če je vzorčata pa še malo več..

IPB Image

uuuu, šit!
očitno mam drag okus... kar pa ni dobr biggrin.gif

joj sam tak blago mi je pa res všeč! fulll všeč!!!
bellini
Vse je odvisno9, kje najdeš to blago...odvisno od trgovine..sicer pa tak ne rabiš več kot dva metra blaga tak, da ni takega stroška (bo pač šivilja bolj poceni)
ananas
good point! biggrin.gif

a veš kje bi lahko dobila takšno blago???
_Mayckica_
oooo tista črna... love at first sight wink.gif
Michelle
ja, meni je tudi svetovna, čeprav sem bolj za krajše zadevce.. biggrin.gif
TASH
Kera to? blink.gif
bellini
QUOTE(ananas)
good point! biggrin.gif

a veš kje bi lahko dobila takšno blago???

Jaz sem nekej v Celju našla...v kr neki ulici in se sploh ne spomnim kje, ker smo iskale ko budale predno smo našle...je pa to ena izmed trgovin tukaj okoli (MB-CE), ki ima največjo izbiro ravno teh šantung svil in me je šivilja sem tudi poslala...
ananas
http://images.absolutenow.com/rp/6052_wood...d_e66724247.jpg

what do you think about it?

men je ful všeč oblekca ;)
TASH
ne vidm evil.gif
Michelle
QUOTE(TASH)
Kera to? blink.gif

na prejšnji strani je Kalypso prilepla dve oblekci gor.
TASH
QUOTE(Michelle)
QUOTE(TASH)
Kera to? blink.gif

na prejšnji strani je Kalypso prilepla dve oblekci gor.

Ahaaaa

Bljeki peki...
To je lo-fi različica vsebine. Za ogled neokrnjene različice z več informacijami, oblikovanjem in s slikami, prosimo kliknite tu.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.