Pomoč - Iskanje - Člani - Koledar
Neokrnjena verzija: Maturantska obleka
Cudovita.si > Lepota tako in drugače > Moda in zadnji trendi
Strani: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42
ančk
5 pa zadnja sta mi lepe
uršolinkica
IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image

IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image
Princeska
Evo, tukaj sm pa jst:

IPB Image

Ubistvu je obleka na dnevni svetlobi izgledala zelo mat, vendar pa je iz takega materiala, da potem pod lučmi zgeda nekako takole:

IPB Image

Tako pa je izgledala od blizu moja ogrlica:

IPB Image
Hevea
ohmy.gif Lepo!! Kaj pa brez bolerota, kakšna je bla?
Coco*
Kjut, samo ogrlica mi ni všeč.
MLadoLetNa
Sem enakega mnenja kot Coco smile.gif
Princeska
Glih iščem, samo povsod skrivam rez, Hevea. Pač tko sem mela brez naramnic (kot na korzet) in na srček izrez.

Aja, no kok je okus različen, jst sm pa glih verižico hotela tako, mi jo je potem ena skvačkala iz žičke in se je pod lučmi tok lepo svetla.

Je mela pa drugače sošolka toook lepo obleko, ji jo je Drofenikova naredila. Na splošno pa niti ni bilo tok večernih oblek, bolj poletne in take za v disko. Nekatere lepše, druge manj, pač različni okusi smile.gif
sahara
luštno!
uršolinkica
Princeska, res si prava princeska wink.gif

IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image
Kalypso
Princes lepa si bila. smile.gif
Princeska
Hvala punce.
fifa
Da še js potrdim to resnico. Lepa si bla Princeska. Mi je všeč k je tko preprosto pa lepo. smile.gif
eve
Princeska, lepa si bla. Edino bolero me malo moti, drugače je pa super oblekica.
Ana
Princeska super si se zrihtala in lepo ti paše vse skupaj.
Cvetka*
IPB Image
sahara
IPB Image
Kalypso
IPB ImageIPB Image
IPB ImageIPB Image
IPB ImageIPB Image
IPB Image
fifa
Moja maturantska obleka. Sicer se ne vidi ne vem kaj ampk dobr. tongue.gif Je bla pa do mal pod kolenom, ni bla čist do tal.
IPB Image
ananas
Všeč mi je barva obleke, pa šal si mi mela ful fajn zavezan in je bil sigurn dobrodošel, glede na to, da je še kr hladno, a ne? wink.gif Pa verižica mi je zelo všeč. Frizura tud zgleda obetavno

Sam neki mi ni jasno, tam pri dekolteju vidim bel rob- a je to čipka al od modrca? Drgač pa mi je lepo nabrano okol dekolteja.

Lepa si bla
fifa
Hm, ja oops.gif oops.gif nj bi blo to not in je biu modrc. Iste barve kt obleka, in svetla čipka (ampak ne bela). Sam je skos vn lezlo pa ubistvu ni noben pogruntu (skor no oops.gif ), da je modrc, ampk so mislni, da je del obleke. Sj je kr ql zgledal no, tud če je blo zuni, kr je res večina mislna, da je od obleke.
Plain Jane
Men pa ni všeč. oops.gif Frizura pa ful. smile.gif
fifa
Itak. Vsak ma svoj okus. wink.gif
Princeska
fifa, fuuul lepo!
freak
IPB Image
Cvetka*
IPB Image
uršolinkica
IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image
_vrtnca_
IPB Image IPB Image IPB Image

IPB Image

IPB Image IPB Image
uršolinkica
IPB Image IPB Image
limeta
IPB Image
Jinadaze
Od Uršolinkice so mi nadogabne. unsure.gif
sade
laugh.gif

Meni tudi taki stil ni všeč sleep.gif
freak
IPB Image
jemina
O kolk je lepa smile.gif
freak
IPB Image Kroj obleke mi je zelo všeč, medtem ko barva niti ne.
Cvetka*
IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image
uršolinkica
sej take obleke ko sm nekatere nalimala tud oblekla nebi, medtem ko za ogledat so mi pa lepe biggrin.gif
IPB Image
fifa
ohmy.gif Cvetkaaaa...tiste tvoje so čist preveč gorđs... wub.gif wub.gif wub.gif
IPB Image
IPB Image
IPB Image
tašika
od fife prva wub.gif
sahara
IPB Image
Kalypso
IPB Image
IPB Image
srnica
malo obujam to temo, ker sem včeraj pospravljala omaro in našla obleko, ki sem jo mela letos na maturancu od fanta....
slika je bolj slaba, mam neko čudno pozo, pa še od strani je, ampak upam da se lepo vidi... je mami skup spacala smile.gif
IPB Image
To je lo-fi različica vsebine. Za ogled neokrnjene različice z več informacijami, oblikovanjem in s slikami, prosimo kliknite tu.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.