Pomoč - Iskanje - Člani - Koledar
Neokrnjena verzija: Maturantska obleka
Cudovita.si > Lepota tako in drugače > Moda in zadnji trendi
Strani: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42
Jinadaze
IPB Image
fifa
Jinadaze...tvoja na prejšnji strani je ful lepa! Pa tudi tale ni slaba.
Kalypso
Ta je ful lepa. Samo je res mini mini. More met punca res lepo postavo zanjo.
Kalypso
IPB Image
IPB ImageIPB Image
Kalypso
IPB ImageIPB Image
IPB Image
ančk
zadnja oblekca je lepa
Kalypso
IPB Image
moonshine
IPB Image IPB Image
IPB ImageIPB Image
Frida
Uuuu, men je pa zelo všeč črna oblekca, k jo je nalimala Kalypso. Sam geštel je treba imet taprav.

Jaz sem imela za maturantski ples obleko od Urše Draž in nimam več kej počet z njo. Sem jo dala potem skrajšat in rokave stran, z namenom, da bi jo nosila čez hlače in še vedno kar ne upam nosit.
Kalypso

Tole pa mi je skoraj preveč načičkano. Pa še čevlji so grdi:
IPB Image
Hevea
Oblekica je ful lepa, ostalo pa bruh.
Kalypso
IPB ImageIPB Image
IPB ImageIPB Image
Princeska
Moja oblekica pa bo čez teden dni nared smile.gif
Coco*
seveda pričakujemo slike ohmy.gif
Princeska
Itak.
Coco*
Take mamo radi! laugh.gif
Kalypso
IPB ImageIPB Image
IPB ImageIPB Image
sahara
^^zadnja je lepa

IPB Image
Pipi
Jaaa ta črna od Kalypso yes.gif
nutella`
QUOTE(moonshine @ 14. 2. 2008 - 23:45) *

IPB Image

Kje se da to dobit ?! oops.gif
moonshine
nutella` js sm dala po tej slikci oblekco delat, sam v drugi barvi...na tej sliki sicer zgleda, da je širša, ampak ni, ker potem lepo pade po telesu (se mi je ni dal zj oblačt)...u glavnm na men zgleda tko k una na zgornji sliki...u soboto mam maturantski, u nedelo jo prodajam, če kdo hoče biggrin.gif
Hevea
O, kako je lepa. Slikaj jo še na sebi, prosim!
moonshine
mm...bom...jutr, najkasnej pojutrišnm, dans res nimam časa...oblubim d bom angel.gif angel.gif
Princeska
Jst sm tud že obleko domov dobila. Ubistvu sem jo dala delat pa še bolero ( obleka je vijolična, minimalistična, bolero pa črn). Za zraven bom imela unikat izdelano ogrlico s tehniko kvačkanja srebrne žice. Uhančki bodo samo srebrna bunkica, iste srebrne bunkice so še na prstanu in na špangicah. Lase bom imela sprednje zadaj spete, zadnje spuščene in skodrane konice.
Zdej še iščem čevlje (ki jih po celem mestu, btcju in supernovi nisem našla) in pa torbico.
limeta
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image

ananas
QUOTE(Princeska @ 6. 4. 2008 - 12:49) *

Jst sm tud že obleko domov dobila. Ubistvu sem jo dala delat pa še bolero ( obleka je vijolična, minimalistična, bolero pa črn). Za zraven bom imela unikat izdelano ogrlico s tehniko kvačkanja srebrne žice. Uhančki bodo samo srebrna bunkica, iste srebrne bunkice so še na prstanu in na špangicah. Lase bom imela sprednje zadaj spete, zadnje spuščene in skodrane konice.
Zdej še iščem čevlje (ki jih po celem mestu, btcju in supernovi nisem našla) in pa torbico.

Prinčeška, komej čakam da te vidim wink.gif Js bom tud tam, k ma brat tud mat. ples.

(kako kvačkaš z žičko? a je to prov kvačkanje al samo tako zvijanje po improvizaciji???)
moonshine
hei!!! učer mela maturantski ples! noro je blo...no tle je ena bol slaba slikca oblekce....
nutella`
Pri tej obleki mi je pa drugače všeč predvsem barva ker je nekaj posebnega. smile.gif

LIMETA! Prva obleka (bela). Kjee ?
limeta
Žal ne v Sloveniji.

Debenhams
Hevea
Moonshine, zelo luštno!
Princeska
Moonshine, ful si bla lepa!

Ananas, je tvoj brat Ledinc? Katera paralelka pa je? (mogoče ga poznam)

Kvačkanje z žico? Uf, jaz tega ne znam, je treba bit kar mojster za take zadeve. Pa še veliko natančnosti in potrpljenja zahteva. Meni jo bo ena mojstrica naredila smile.gif
ananas
Ja je Ledinc. Iz h-ja je. Sj se ful druži s tvojo kodrasto sošolko S.M. wink.gif

Škoda, sm mislila da znaš kvačkat, ker bi te zlorabila wink.gif Pa js mislm, da če maš feelnig pri zvijanju, lahk tud neki ustvariš, ker žica je le bolj kompaktna laugh.gif Vsaj js mislm da je to čist izi smile.gif laugh.gif
Princeska
Veeem, kdo jeeee biggrin.gif A on je tvoj brat? blink.gif Tega pa res nisem vedla, ja fajn smile.gif
ananas
Ahaaaa wink.gif
sahara
IPB Image

IPB Image
sahara
IPB Image mila, kirsten

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image
Kalypso
IPB Image
IPB ImageIPB Image
sahara
IPB Image

IPB Image

sahara
IPB Image
Jinadaze
IPB ImageIPB Image
fifa
Kovinsko srebrna in modra kombinacija mi je ful, ful lepa! wub.gif
sahara
IPB Image

IPB Image

IPB Image
Jinadaze
Vse tri so mi grozne. unsure.gif

IPB Image
Jinadaze
IPB Image
sahara
IPB Image

IPB Image

IPB Image

uršolinkica
IPB Image

IPB Image
limeta
ermm.gif Niso mi všeč. ermm.gif hmm.gif
uršolinkica
Kičaste, pravljične...
IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image
ora
Prva in tretja sta mi lepi.
uršolinkica
IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image
To je lo-fi različica vsebine. Za ogled neokrnjene različice z več informacijami, oblikovanjem in s slikami, prosimo kliknite tu.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.