Pomoč - Iskanje - Člani - Koledar
Neokrnjena verzija: Maturantska obleka
Cudovita.si > Lepota tako in drugače > Moda in zadnji trendi
Strani: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42
*mala*
zadnji dve sta mi super....sam...jao..moje noge sad.gif
Kalypso
Po moje imaš čisto normalne noge. ;) Samo malo več samozavesti rabiš, da jih pokažeš. smile.gif

No, danes sem imela malo preveč časa. smile.gif biggrin.gif laugh.gif
IPB ImageIPB ImageIPB Image
IPB ImageIPB ImageIPB Image
rea
zelena mi je supr!
Ana
QUOTE(anch)
zadnji dve sta mi super....sam...jao..moje noge sad.gif

Anch kaki problem pa imaš sploh z nogami??
TASH
Anch - ti si trimuch samokritična wink.gif

Dost lušna je obleka, ki jo je nalepila Kalypso(tista, ki jo nosi MariaCarla)
*mala*
em..moje noge....ze tak mam bolj mocne...pac..tud telovadba je nrdila svoje..pa se potolcene...tud posledica elobadbe..ne bi jih neki kazala, no...pa ne vem..ne pocutim se fajn ce kazem noge...poleti ze kdaj pa kdaj dam gor kratke hlace...ze kapri mi je bedno...
Princeska
uuu, tista rjava je super biggrin.gif
jami
ja tash,prav maš. nočem bit taka k za poroko če mam pa maturantskega..
tut moje noge niso popolne(še zdaleč od tega) pa se vseen ne mislim zavit v eno dolgo obleko.. trenutn razmišljam o korzetu sam nimam pojma kako kiklco naj skobiniram zram..najrajš bi kako z resicami k kr pade...
pa še neki..tista črna oblekca je fulll lepa.in men se ne zdi taka k spalna srajčka..

punce,lp smile.gif
*mala*
jami, tud js bom mela korzet najbrz..pa nocem bit ful elegantna..zato iscem kako manj elegantno razlicico dolge obleke...pac se ne zelim pocutit slabo...in zato dolga obleka...ce bi se malenkost bolje pocutila v kratki bi jo takoj imela...TAKOJ...ne bi niti razmisljala..
jami
ja anch, seveda je pa najbolj pomembno da se dobr počutiš..tut meni bi blo zlo nelagodno v kaki kratki kiklci k bi komaj kaj prekrila..ni mi pa met kake take k bi jo vlekla po tleh.ka maš kako fajno idejo za korzet(z naramnicami al brez?) o točno kaki dolžini pa razmišljaš?

lp smile.gif
lejck
js sm pa vidla v btcju spodi v hali a full lepe obleke take prow za maturantske plese pa valete.
*mala*
QUOTE(jami)
ja anch, seveda je pa najbolj pomembno da se dobr počutiš..tut meni bi blo zlo nelagodno v kaki kratki kiklci k bi komaj kaj prekrila..ni mi pa met kake take k bi jo vlekla po tleh.ka maš kako fajno idejo za korzet(z naramnicami al brez?) o točno kaki dolžini pa razmišljaš?

lp smile.gif

korzet...z naramnicami..nocem, da kaj vn pade, kr mam mal vec...
dolzina..najbrz kr cist dolgo...pa da em se mal podaljsa, kr sm bolj pr tleh..
Kalypso
Zelo dolge obleke po moje tud ni priporočljivo imeti. Sestra moje prijateljice je imela na svojem maturantskem zelo dolgo, skoraj do tal segajočo obleko in med plesom, ko je bila gneča ji je nekdo stopil na obleko in obleka se je strgala. Kar naenkrat je imela razporek do pol beder.
Ana
Ojoj. Revica. rolleyes.gif
bellini
Maturantske nikoli ne smejo bit tako dolge, da se vlečejo po tleh. More se videt konica čevljev ven. Zato pa, če si date obleko delat ali pa kupite predolgo...nesite k šivilji zraven tudi čevlje, ki jh mislite nosit zraven!
*mala*
ja sj ne mislim met tk dolge..tk k si ti rekla bellini...

se vseen mam pa raje razporek, k pa ze samo po sebi kratko obleko smile.gif
jami
ja js bi pa mela brez naramnic..sam ne vem kak bi to na meni stalo smile.gif vse moje kolegice majo že vsaj šiviljo al pa že kr obleko..js pa še vse idejo nosim v glavi.ka bi mogla delat že paniko? (maturanca mamo februarja)

punce....lp
TASH
Em, nočem te strašit, ampak če mislš dat obleko delat, jo daj čimprej! ohmy.gif
*mala*
tash, sploh ni tako..js sm sla do sivilje pa jo vprasala kdaj morm dat sivat obleko..pa je rekla..januarja sam prid povedat, ce se bos odlocla, da bos dala sivat..tk da pac vem, da jih ne bo prevec narocenih..drgac pa se ni reba dat takrt delat smile.gif
Tanjci
eni imajo ful hmal maturance... maša srednja pa ima vedno šele konc maja 8) biggrin.gif ... pol ko je tud konc pouka za srednejšolce
Kalypso
Jaz pa ti predlagam, da sedaj pred novim letom malo pogledaš po trgovinah. Mogoče pa najdeš kaj zase. smile.gif smile.gif
dorotea
kr topim se ko gledam obleke..ena je prej link nalimala in mi sta ti dve najlepši
http://bargainpromdresses.com/fancy/6689.jpg
TASH
OMG
Kalypso
blink.gif Tash vzela si mi besede z jezika.
*milla*
jst imam pa 8 maja maturanca na gospodarcu.kakšne izkušnje kako je tam? sm manjša in ne vem kakšne oblekce bi mi pasale?nočem pa takšnih do tal.prosim za predloge!
TASH
Bože mili, skor bi s stola padla IPB Image

Sem šla še druge obleke na tem linku gledat...naj se reši, kdor se more blink.gif biggrin.gif
Ana
QUOTE(*milla*)
jst imam pa 8 maja maturanca na gospodarcu.kakšne izkušnje kako je tam? sm manjša in ne vem kakšne oblekce bi mi pasale?nočem pa takšnih do tal.prosim za predloge!

Vrjetno bi v kaki oblekici do kolen z navpičnimi črtami zgledala kjut. wink.gif
TASH
Ni nujno, da ma črte :bounce:
Če si manjša mora biti obleka vsekakor krajša, nekje do kolen in bolj lahko maš kakšno frfotajočo oblekico biggrin.gif laugh.gif Zdej je pa itak use odvisno od okusa 8)
B_lady
Tudi jaz sem bodoča maturantka in vse te nalepljene slikce so mi res dost pomagale... hvala punce! 8)
Ana
Okej TASH ti si bolj strokovnjakinja..povej mi kako oblekico naj jaz zberem (za valeto kajpak biggrin.gif ) da nebom zgledala kot štorklja, ker sem visoka 173cm.
piko*biko
¤PunChkA¤ js bi na tvojem mestu oblekla kaksno kratko kiklco (okusno kratko) pa kako zanimivo majcko wink.gif ne se prevec rihtat, k da gres na maturantski ples... na moji valeti so ble en 3 punce k so mele take douge svecane vecerne obleke pa so se jim usi smejal rolleyes.gif to je sam moje mnenje, oblec pac neki kar bo teb usec, in v cemer se bos najbols pocutla pa bos najlepsa na valeti smile.gif
Ana
hvala *pikica*. Itax mam met namen neko oblekico valda ne dolgo, punčkasto valda primerno mojim letom ne. biggrin.gif
TASH
Punchka ti bi oblekico, ane? biggrin.gif
Kšno bolj simpl oblekico, nad ali pod koleni...in ne sme bit kičasta :!:
U Morganu se najdejo lušne oblekce, pa v Sportini nasproti Leva(Samo tam so obleke dost drage) Pa svetlejšo barvo, mislm ni nujno...sam jst ti tko svetujem biggrin.gif Aja pa še v Isabelle Dresscode (Sam ti si iz MB sad.gif )
TASH
Kaj pa meni svetujete twisted.gif
piko*biko
TASH a ti mas tut valeto? al je maturanc wink.gif
TASH
Valetooooooo.... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif (Zanimivo?)
Ana
TASH hvala. Sem si zadnjič v Emporiumu probala eno ful lepo oblekico-vojolična je bla pa od popka naprej frofotajoča tak neki do kolen. Bla sem groznaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Takoj sem jo slekla. Res groza. Obupno. Ko neka nosečniška štorkla. Fej. ermm.gif cry.gif
piko*biko
QUOTE(TASH)
Valetooooooo.... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif (Zanimivo?)

ne, po pricakovanjih wink.gif a ze mas kej zamisljen kako oblekco bos mela?
TASH
Najprej hujšat, pol obleko gledat biggrin.gif
Ne vem še spljoh, najbrž bom šla po ene par trgovinah, ki jih mam že izbranih, ker bom zihr kej našla...hočem lepo, ne presvečano obleko( :!: )
In da jo bom tut pol čez poletje nosila 8)
piko*biko
joj js za mojo valeto tut hujsala, sam mi ni ratal... na koncu sm se se zredila za 2 kili biggrin.gif murphy kaj nej se recem biggrin.gif ja sej to je najbols da kups kej tazga da lahko pol se kdaj obleces in ne da ti visi v omari rolleyes.gif
TASH
No sej jst nočm shujšat, sam mal se morm oblikovat(trebuščk pa nogice) biggrin.gif
TASH
IPB Image biggrin.gif
TASH
Aja, punce dejte mi svetovat glede barve za obleko, ker črne ne more met...pa spljoh ne sanja se mi kakšno barvo bi lahko imela, ker sem ful zbirčna rolleyes.gif Mam pa blond laske, pa sv. polt in sv. modre očke biggrin.gif
bellini
QUOTE(TASH)
Aja, punce dejte mi svetovat glede barve za obleko, ker črne ne more met...pa spljoh ne sanja se mi kakšno barvo bi lahko imela, ker sem ful zbirčna rolleyes.gif Mam pa blond laske, pa sv. polt in sv. modre očke biggrin.gif

Glede na to, da imaš valeto in te so povečini v juniju ti priporočam pastelne barve...mogoče kaki vzorci
TASH
A-a, to pa pri meni nr bo šlo...TASH ne marati pastelnih barv, pa itak me nrdijo še bl bledo ermm.gif
B_lady
mogoče svetlo modro oblekco?
bellini
QUOTE(B_lady)
mogoče svetlo modro oblekco?

a ni to tudi pastelna barva? Samo mislim, da te temne barve naredijo bolj bledo, kot pa svetle (kar pastelne barve so).

No samo povem ti, da tukaj nekak nima smisla ti predlagat barvo in je bolje, da se malo sprehodiš po trgovinah z blagom in boš tam ugotovila, kaj ti je všeč, še posebej če bo kakšen atraktiven vzorec... Jaz sem tudi bolj svetle polti, imam modre oči in sem za maturanca mela modro obleko ampak zato, ker je pač najljubša barva, pri valeti pa sem tak al tak kupla narejeno obleko in nisem kaj na barvo gledala ampak predvsem na dizajn. Imela sem pa rožnato...
Ana
Jaz bi mela vijolično. tongue.gif
URŠKA
http://users.rcn.com/giant.interport/COLOR...rSpecifier.html

mogoče se na podlagi teh barv lažje odločiš kaj ti je všeč (samo tko v pomoč)
*mala*
js sm za modro biggrin.gif
To je lo-fi različica vsebine. Za ogled neokrnjene različice z več informacijami, oblikovanjem in s slikami, prosimo kliknite tu.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.