Pomoč - Iskanje - Člani - Koledar
Neokrnjena verzija: Maturantska obleka
Cudovita.si > Lepota tako in drugače > Moda in zadnji trendi
Strani: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42
sahara
1. od zadnjih treh wub.gif
ančk
Kliknite za ogled priponke
Jinadaze
^^ Ful lepa. happy.gif
Mai
In zakaj use tok obožujete kratke obleke temnejših barv? Tole v kolekciji 2008 sploh ni moderno, tako da se samo osmešite na plesu. Sploh pa je splošno znano da se četvorka mora plesati u dolgi obleki. Za maturantske obleke obstajajo saloni ki prodajajo mat. obleke, ki so narejene iz posebnih materialov in jih nikakor ne morete skopirati. Vse ki pa si kupite obleke v nekih čip trgovincah nei vas je sram da nič ne daste na svoj unikatn izgled. In vem primer da je ena prjatelca rekla da ima rdečo obleko, potem so pa skor use mele isto ..mislim a deite no, nikomur ne smete izdati kakšne boste - pač lažete. In glede šivanja oblek, ja sei že da tu pa tam gdo clo u prvo nardi kul obleko in ti je ušeč. ampak večini se obleka potem sploh ne dopade več ker ni obleka to kar si je gospodična zamislila in pol usa popravljanja in nezadovoljstvo, ma bv.

Sicer vem da je za marsikatere že prepozno ampak zlo pomembno je da če si sposodite/kupite obleko v salonu, preverite iz katere kolekcije je (lahko vam pokažejo v katalogu) in preverite stanje obleke (razni robovi..) ker marsikje nalagajo ljudi (npr. Hoolywood v mariboru ko ti pove da je obleka iz letošnje kolekcije pa v bistvu ni in ob tem še preveč plačaš)

Sama sem si obleko sposodila v Penelopi, ker sem prišla pravočasno sem si obleko naročila in zdei čaka samo mene. Pač treba se je znajt, poleg tega je pa cena nove obleke sprejemljiva. Mislim kaj je 100€ za obleko iz nove kolekcije, ki ima dejansko vrednost pribl. 1000 € če ne še več. Kvaliteta je kvaliteta in po tem si te ljudje zapomnijo.

Bodite pametne, LP Mai
tašika
Jaz se ne oziram preveč na to kaj je uber modreno v tem trenutku in v čem bi se morala plesat četvorka. Pravzaprav prvič slišim za to.
Jaz se v dolgih in svetlih oblekah ne počutim udobno. In se mi zdi da je zelo pomembno kako se počutiš v obleki. Sem si probavala dolge obleke v enem salonu. Obleka je bila čudovita in vse, ampak to ni bilo to. Ni odsevala mojega karakterja.
Če komu moja obleka ni všeč ali se mu zdi neprimerna naj se preprosto vstran obrne. Meni je res vseeno kaj si mislijo ljudje, glavno da je meni všeč in se jaz dobro počutim v njej.
Mai
Za vsak karakter se najde primerna obleka, in obleke primerne kvalitete so tudi primerno udobne. Mislim pa da tudi tebi nebi bilo vseeno če te "pošinfa" 50% obiskovalcev.
fifa
Tok si pa menda že zaupa, pa ma okusa, da ve, da ne bo 50% obiskovalcev pošimfalo obleko. Ali pa tudi, če jo. In? Dol bi mi viselo. twisted.gif tongue.gif Ne vem, kje pišem, da MORA bit obleka dolga...sj vrjamem, da včasih je to blo, sam časi se spreminjajo. Sama sem izbrala krajšo obleko tudi zato, ker se mi zdi bolj funkcionalna, mi bolj paše in se v njej boljš počutim. Aja, glede barv pa tko. Nism privrženka črnih oblek, ampak če to punci paše, zakaj pa ne. Ona jo nosi, in ne jaz. Sama sem, mimogrede, kot sm že večkrat napisala najbrž, izbrala modro obleko, ki se malo srebrno sveti (torej ni temna, ne svetla, ampak nekaj srednjega).

aja, sm še pozabila napisat: Kaj ti mogoče reklamo tle delaš za ta salon?? Meni se že zdi tako...
tašika
Kot je fifa rekla. Mi dol visi če me 99% obiskovalcev pošimfa. Nasploh imam rada črno barvo, vendar pa sem za maturanca izbrala zeleno. Z črnimi dodatki.
eve
Ok, Mai, tole je pa čist zgrešeno, za moje pojme. Po tvojem bi se vse mogle ozirat na letošnjo modo, kar se mi zdi brezveze. Vsak bo pač našel obleko, v kateri se bo počutil dobro in če ti je obleka res všeč, kdo bo gledu še na to, ali je iz letošnje kolekcije, ali ne. huh.gif
Sploh pa, kaj je važno, v kateri trgovini je kupljena? Če bi vsaka hotla bit unikatna, bi lahko dala celo premoženje za obleko, ki bi jo potem itak samo enkrat oblekla. Zame potrata denarja. Rajši kupim oblekco za manj denarja in si za preostanek privoščim nekaj, kar bom tud več časa uporabljala. Glede dolgih oblek se mi pa itak zdi, da jih ima čedalje manj punc. Ne vem, meni dolge obleke niso ravno najbolj všeč, se boljše počutim v krajši. Črne je pa itak zmerej bila prisotna, je pač ena takaj barva h kateri lahko večinoma vse kombiniraš. Standard, ne vem, kaj je s tem narobe.
No, ok, vsak ma svoje mnenje, samo se mi zdi, da nekateri pretiravajo s tem plesom in zmečejo preč ful preveč keša. No, ja, če ga imajo, tudi prav. Vsak ima svoj okus in naj se pač obleče, kolkr se pač hoče. Če ti pa kej ni všeč, ne komentiraš pa je.

Jst sm si končno kupila blago, v četrtek nesem delat. woot.gif
Mai
No sei tu se pa kaže zaostalost slovenske populacije da vsi sam na dnar gledajo. Nobene reklame ne delam ker so saloni ki imajo isto dobre obleke. Pa kot sem že rekla obleko enkrat oblečeš ja, sei za to si jo pa sposodiš.
sahara
mai, dj ne bluzi
eve
QUOTE(Mai @ 20. 2. 2008 - 13:25) *

No sei tu se pa kaže zaostalost slovenske populacije da vsi sam na dnar gledajo.

Hja, no, žalostno pri nas v Slo. je, da si precej ljudi ne more privoščit obleke, ki bi ustrezala letošnji kolekciji, kakor si se ti prej izrazla. Nekaterim je težko dat tud 150€, da si obleko sposodijo. Tko,da ne bluzit s tem, da jih je lahko sram, ker nimajo neke unikatne obleke, ki bi ustrezala standardom nekaterih ljudi.
bellini
Kakšen halo glede maturantskega plesa. Res gre za nes slovesni zaključek enega obdobja, vendar ne pozabimi, da se tukaj gre za punce stare 18/19 let in takim pašejo lahkotne kratke oblekce. Ne vem zakaj bi morale imeti vse dolge. Jaz sem mnenja naj si kupijo obleko primerno njeni postavi in pa željam. Ne vem kaj ma zdaj moda tu za iskat. Saj se ne gre za Oskarje madoniš. Pa tole laganje sošolkam, da nebi potem imele iste se mi zdi tak hudo otročje. rolleyes.gif Pa še nasvet vsem bodočim maturantkam. Izberite obleko, ki vam bo udobna in všeč. Sem videla že ogromno primerkov, ki so si kupile dizajnerske obleke za ogromno denarja iz super kvalitetnega materiala in na koncu izpadle kot strašilo, ker obleka ni bila primerna njihovim postavam. Uživajte kolko se bo le dalo in se ne ozirajte na punce, ki ne znajo drugega kot obrekovat wink.gif
Kinky
Se strinjam z eve, nekaterim je še 100 evrov too much, mislim....kdaj je kdo preveril koliko znaša minimalna slovenska plača? hmm.gif

Pa seveda, izberite si obleko v katerih se boste počutile fajn in zapeljivo, pa da vam bo všeč, letošnja kolekcija gor ali dol. Saj ne gre za nek red carpet event, đizs. blink.gif
Coco*
Hahahaha, joj zdejle sem se pa od srca nasmejala. biggrin.gif
TASH
OMG, kero nabijanje!!! laugh.gif laugh.gif Pa glede dolgih oblek, večini ne pašejo. rolleyes.gif

Sanies
Evo, te tri so moje favoritke. Zadnja mi je najbolj všeč.
freak
Jaz se na druga mnenja sploh ne oziram. Obleke še nimam, vem pa da ne bo dolga, enostavno zato ker se v njej ne bi dobro počutila. Za izposojo se mi pa zdi 150evrov preveč, glede na to da jo oblečeš le enkrat pa četudi je nevem kako priznana znamka. Potem se mi zdi da jo je bolje dati zašit za isti denar.
TASH
IPB Image
nika
QUOTE(Mai @ 20. 2. 2008 - 13:25) *

No sei tu se pa kaže zaostalost slovenske populacije da vsi sam na dnar gledajo. Nobene reklame ne delam ker so saloni ki imajo isto dobre obleke. Pa kot sem že rekla obleko enkrat oblečeš ja, sei za to si jo pa sposodiš.

... ali pa kupiš tako, da jo boš še kdaj nosil. Kombiniraš krilo/korzet s čim drugim, da pride manj strogo, recimo. Sicer pa - jaz sem že odločena, da bom imela hlače. BuHu ohmy.gif !Briga me, kaj drugi pravijo. In neka taka "pravila" meni nikoli niso bila življenjsko vodilo ... danke schön.

Aja, pa tvoj sei rahlo najeda, prav tako tvoj pametovalni/ukazovalni/poniževalni ton.
_Mayckica_
to se mi pa zdi čist otročje, nezrelo in na splošno dokaj neumno dajat kometarje kaj bi punce morale nositi na maturantskem.
Valda ne boš prišel v trenerki, samo dolžina oblekice pa nima čist nobene veze, kaj šele barva.

Drugače bi pa lahko povedala v drugačnem tonu, ker trenutno mi izpadeš kot ena bogata razvajena smrkljica ki nima drugega kot da se izživlja nad ljudmi in razglaša kolk blazn keša ma ati in da mu ga ni žal zapravt zate.

To je moje osebno mnenje
eve
Sanies, 3. je super. wub.gif
nika
Ja, se vidi, da sem jo js nalimala laugh.gif hec wink.gif. Sanies, boš dala delat al si kje našla trgovino, kjer bi imeli kaj podobnega? Jaz sem danes obredla center ljubljane, pa nič sad.gif.
ora
Nika men je ta tvoja ideja, d bi mela hlače zmer bl ušeč smile.gif . Kr predstavlam si kaj vse bi lahk mela smile.gif , ker če maš hlače pol ti niti s frizuro ni treba tolk komplicirat,in še in še in še... zih boš ful lepa, pa karkoli boš mela smile.gif .
fifa
Melanija ma men tle tok lepo obleko. Prec bi jo mela za maturantskega. Barva, kroj..vseee... wub.gif
IPB Image
Hannah
madona je goooooorrrrđđđssss.... blush2.gif blush3.gif :: thumbup.gif w00t2.gif

God damit, kje se to kupi? Jst hočem genau tako!!!
fifa
hja..js tud ja...Pa se mi Melanija ne oglasi, da bi jo prašala...Sm jo že 3x dones klicala pa nč... evil.gif laugh.gif
Hannah
Ej men se tut nč ne oglas na mejl??? Kje pa je ta ženska?

lol1.gif
nika
Pusta ženski mal zasebnosti, no nono.gif zakonske dolžnosti pa to laugh.gif .

Ora, hvala wink.gif

tole sem imela v mislih ene pol leta nazaj:
IPB ImageIPB ImageIPB Image

zdej pa bolj razmišljam o krajših hlačah pa kakšni chinese srajčki ... sam čist v črnem pa tud ne bi bla :/ .

IPB ImageIPB ImageIPB Image

eve
Nika, obe kombinaciji sta dobri. Pa maš npr. zgorej kak dobr korzet al pa kej podobnega. Aha, sej vidm, da si mela to tud v mislih. biggrin.gif
Jinadaze
To je ta od Miss Sixty, oblečena je še velik lepša. wub.gif
IPB Image

Ti dve Sisley-evi sta popolni. blush1.gif I want.

Jinadaze
IPB Image
Hannah
V takih štiklih pa samomor nardim ermm.gif tongue.gif
Jinadaze
wub.gif IPB Image
IPB ImageIPB Image
freak
IPB Image IPB Image
IPB Image
ančk
Lepe oblekce
Hannah
fuul!!
freak
IPB Image
Jinadaze
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
Kalypso
IPB ImageIPB Image
IPB ImageIPB Image
IPB ImageIPB Image
Hannah
Ohh so lepe!!!

No jst sm pa zdj dobila svojo maturantsko... Taka lepa zelena, dolga sicer, sm se še odločam če bi jo skrajšala do kolen... wink.gif
Sanies
[quote name='Jinadaze' date='22. 2. 2008 - 0:47' post='472085']
To je ta od Miss Sixty, oblečena je še velik lepša. wub.gif
IPB Image

ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif Kok je lepa!!1

Jina, kje to? Sportina...a jo še imajo? Takoj bi jo šla iskat!
Brokoli
^Miss Sixty nimajo v Sportini več! Če bi slučajno mel kje v SLO, bi blo to na obali, ampak dvomim ermm.gif .
Ana
Pol je boljše na Dunaj iz pomojem.
moonshine
IPB Image
moonshine
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
moonshine
IPB Image
IPB Image
ančk
lepi oblekci
Jinadaze
IPB Image
Ana
IPB Image IPB Image
To je lo-fi različica vsebine. Za ogled neokrnjene različice z več informacijami, oblikovanjem in s slikami, prosimo kliknite tu.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.