Ok, Mai, tole je pa čist zgrešeno, za moje pojme. Po tvojem bi se vse mogle ozirat na letošnjo modo, kar se mi zdi brezveze. Vsak bo pač našel obleko, v kateri se bo počutil dobro in če ti je obleka res všeč, kdo bo gledu še na to, ali je iz letošnje kolekcije, ali ne.
Sploh pa, kaj je važno, v kateri trgovini je kupljena? Če bi vsaka hotla bit unikatna, bi lahko dala celo premoženje za obleko, ki bi jo potem itak samo enkrat oblekla. Zame potrata denarja. Rajši kupim oblekco za manj denarja in si za preostanek privoščim nekaj, kar bom tud več časa uporabljala. Glede dolgih oblek se mi pa itak zdi, da jih ima čedalje manj punc. Ne vem, meni dolge obleke niso ravno najbolj všeč, se boljše počutim v krajši. Črne je pa itak zmerej bila prisotna, je pač ena takaj barva h kateri lahko večinoma vse kombiniraš. Standard, ne vem, kaj je s tem narobe.
No, ok, vsak ma svoje mnenje, samo se mi zdi, da nekateri pretiravajo s tem plesom in zmečejo preč ful preveč keša. No, ja, če ga imajo, tudi prav. Vsak ima svoj okus in naj se pač obleče, kolkr se pač hoče. Če ti pa kej ni všeč, ne komentiraš pa je.
Jst sm si končno kupila blago, v četrtek nesem delat.