Pomoč - Iskanje - Člani - Koledar
Neokrnjena verzija: Maturantska obleka
Cudovita.si > Lepota tako in drugače > Moda in zadnji trendi
Strani: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42
ančk
Ja meni tudi
Huda Nina
Razmišljam, da bi jo kupila biggrin.gif Sam nevem, če mi paše sad.gif
sahara
a to si ti?
Huda Nina
QUOTE(sahara @ 9. 2. 2008 - 21:39) *

a to si ti?

sem oops.gif
*Destiny*
Men so vse oblekce na manekenkah toook lepe... Če jo dam pa nase pa izgubijo svoj čar biggrin.gif
Princeska
Nina, lepa obleka smile.gif
sahara
Nina kupi jo! zgleda kukr da ti je čist ulita!
Huda Nina
Sem danes bila v trgovini in oblekce več nimajo. Je bila žal samo ena. sad.gif
Princeska
O škoda sad.gif
Hannah
Na prejšnji strani so RES ful lepe oblekce... Ej punce, kje v LJ obstajajo kakšni butiki, trgovince, karkoli, kjer prodajajo oblekce za maturanca? Vem daj e v BTC-ju v hali A spodej ena... Drgač sm pa bl na ne-tekočem...

Če kje katera ve, da majo ful lepe,.... Se priporočam =)
moonshine
ja js tut sam za tisto v hali A vem, drgač je pa tudi v Zagrebu zraven železniške ena trgovina s takimi oblekcami...sam če nisi blizu meje doma, potem ti to najbrž ne pomeni veliko...
IPB Image
Huda Nina
Danes sem to obleko našla biggrin.gif Se mi zdi kr lepa

IPB Image

IPB Image

tašika
A je iz Zerota? Tako ma moja kolegica, sam da v črni izvedbi. smile.gif
Hevea
Nina, ful je lepa in super ti stoji. Meni je dosti bolj všeč kot tista na prejšnji strani.
Huda Nina
Iz peak and cloppenburga je.

Hvala Hevea.
moonshine
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
fifa
wub.gif wub.gif wub.gif I'm in loveeee!!!! V VSE tele oblekce! thumbup.gif

Drugače, Hannah, imajo tudi v Zerotu kar veliko oblekc. Pa zdj bojo zihr velik novih dobil, k vem, da neki si že špegala tam. wink.gif
ančk
Moonshie ful so lepe oblekce
eve
Nina, tale je res ful lepa, meni ful lepša kot tista prejšnja. Pa paše ti ful.
fifa
Joj, trapa sm čist pozabila napisat. slap.gif Ja, Nina. Paše ti! Res je lepa oblekca. wink.gif
Princeska
QUOTE(fifa @ 11. 2. 2008 - 20:40) *

Drugače, Hannah, imajo tudi v Zerotu kar veliko oblekc. Pa zdj bojo zihr velik novih dobil, k vem, da neki si že špegala tam. wink.gif

samo take bo melo potem pol LJ ermm.gif
Hannah
Faaak so une oblekce lepeeee... A katera ve kje se jih kupoi!? Sm da niso kšna Prada al pa D&G pol se grem pa fentat... blush1.gif

Ej fifa, sj vem da dobijo nove... Sm tm sm že gledala pa nism vidla nč tazga... Take k ti pa ne mislm met laugh.gif

Sj bom vidla, če bo še kj novga... Res se more začet lov na maturantsko... tongue.gif

Nina, paše ti!!!! =)
Jinadaze
Meni pa ni všeč. ermm.gif Nasploh so mi dolge obleke za maturanca no go, ful mi čudno izpade. oops.gif
Kaj pa, če bi pogledale v Emporiumu, Zari, Mangu itd.?

Men sta dve od Miss Sixty iz nove kolekcije ful všeč, slik se ne da kopirat.

IPB Image
Cvetka*
IPB Image
eve
Sej meni tud drugače niso všeč dolge obleke, ta od Nine mi je pa lepa, amapak sama je ne bi imela. Jst jo hočem mal čez kolena.

Jst bom šla pogledat v Emporium, Zaro, če ne bom nič našla, bom dala pa delat, ker mam že itak zbran model obleke.
moonshine
ful mi dobr zgleda ta črna čipka povrh:
IPB Image
IPB Image
IPB Image

dodajam:
IPB Image
IPB Image
IPB Image

hjooojjj..zaka mam sam en maturantski pa morm sam eno oblekco dat delat?!? k je tok lepih......
mnda bom mela kr eno kratko do kolen s pentljo...modre al pa turkizne barve...... wub.gif
Cvetka*
IPB Image IPB Image IPB Image

Obe sta mi krasni za maturantsko oblekco. Zara.
Ana
Cvetulja ti si krejzi. Ampak sta lepi ful obe! Kaj maš to zaeno srajčko ? Kje si jo kupla ? ohmy.gif
Cvetka*
Kaj sem krejzi? Js nucam še eno oblekco za letooos. biggrin.gif oops.gif

Ta prvo bi sam mal konkretizirala s kakim blagom spodaj, ker je ful odprta in pokaže velik kože. Še modrček ne pride v upoštev pri takem izrezu. Not that i have a problem with that, sam za plesat pa lih ni.. laugh.gif

Srajčka je pa iz Zare tud. happy.gif

Študirala sem že, da bi mela za ples eno dolgo, široko, pisano hipi krilo in enobravno oprijeto majčko. Pa kake v izi sandalčke. :=) Si že predstavljam, kaj bi (razmeroma konvencionalno tradicionalno naštimana) mami od soplesalca rekla. Not that i mind. sleep.gif Eh. Idej mam polno. Sam pol ko probam kej sem pa hecna. Ko nilski konj v baletno krilo stišan. Me not lajk me.

eve
Joj, Cveti, tale prva je pa čudovita. Jo bom šla pogledat. Sej z izrezom se pa itak da kej nardit. smile.gif
tašika
QUOTE(Huda Nina @ 11. 2. 2008 - 20:06) *

Iz peak and cloppenburga je.

Aha, no pol ma pa podobno. Lepo ti paše.
So pa men nasplošno krajše oblekce, nekj edo kolen bolj všeč

QUOTE(moonshine @ 11. 2. 2008 - 20:06) *

IPB Image

Ta je krasna
moonshine
IPB Image
IPB Image
IPB Image
URŠKA
Cvetka, si bila danes kaj blizu drame?
Princeska
QUOTE(moonshine @ 13. 2. 2008 - 18:31) *

OMG, popolna cry.gif
Cvetka*
QUOTE(URŠKA @ 13. 2. 2008 - 18:37) *

Cvetka, si bila danes kaj blizu drame?

Niti ne. smile.gif
fifa
res je božanska ta zadnja ja!!!
Pa še nekaj črnih oblekic:
IPB Image IPB Image
IPB Image IPB Image
moonshine
iiii...lepi sta mi prvi dve.....ta črna čipka povrh men tko lepo zgleda...
Jinadaze
IPB Image
IPB Image
Kalypso
IPB ImageIPB Image
_vrtnca_
IPB Image

IPB ImageIPB Image

IPB ImageIPB Image

IPB ImageIPB ImageIPB Image

URŠKA
QUOTE(Cvetka* @ 13. 2. 2008 - 19:51) *

Niti ne. smile.gif

Aha. Zato, ker sem videla eno dečvo, ki je imela podobne šolnce (a veš uni tvoji novi, ki si jih kazala) pa si obraza nisem dobro ogledala pa sem mislila, da si ti.
moonshine
ta je tut men ful ušeč iz prejšnje strani...sam barva mi je tko preveč pravljična - bolj za obhajilo....lepš bi bla po moje s črno čipko pa temnejšo podlago spodaj...

IPB Image

mmm... wub.gif ta tut....

IPB Image
piko*biko
skoraj isto (se lepso) ma morgan za nekaj cez 100 €
Jinadaze
IPB Image
moonshine
IPB Image IPB Image
IPB ImageIPB Image
_Mayckica_
IPB Image

IPB Image

tedve sta mi ful fletkane, čeprav sama osebno bi pa ful rada imela obleko smaragdno zelene barve
sahara
jz sm zadnč gledala mal v dresscode pa majo ene par oblekc ful luštnih pa primernih za maturanca. pa še znižane so ble.
Kalypso
IPB ImageIPB Image
IPB Image
Sorry za prvi obesek. Se mi ni dalo slike rezat. oops.gif

ančk
Zadnje tri so mi lepe, kje se pa to da dobiti??
Kalypso
Tele zadnje tri so Bottega Veneta, če se ne motim.

IPB ImageIPB Image
To je lo-fi različica vsebine. Za ogled neokrnjene različice z več informacijami, oblikovanjem in s slikami, prosimo kliknite tu.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.