Pomoč - Iskanje - Člani - Koledar
Neokrnjena verzija: Maturantska obleka
Cudovita.si > Lepota tako in drugače > Moda in zadnji trendi
Strani: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42
fifa
hehe..najdla mojo oblekco na netu. Sm jo kupila v Zerotu in jo majo na njihovi strani. Evole jo:
IPB Image IPB Image
Jinadaze
IPB Image
Jinadaze
IPB Image
Brokoli
Predzadnja od Jine je ful lepa ohmy.gif .

IPB Image
IPB Image
Hannah
QUOTE(vrana @ 8. 1. 2008 - 18:53) *

Evo še mojo maturantsko oblekco..

IPB Image

jooooj maš lepo čupo pa lase... kak sem ti fauš.... thumbup.gif

ja pa fifa ma res ful lepo oblekco, sm jo že vidla pa je vau... Jst pa še nevem... al bi mela dolgo al ne...

tele oblekce so mi ful ušeč...

tadruga je moja idealna oblekca, samo brez tistga ogabnga tigrastga vzorca... če bi bla druge barve, bi bla perfect smile.gif
tašika
Ne vidim slike od fife. huh.gif
fifa
ne?? huh.gif hmm...čudno hmm.gif Meni kaže čisto normalno namreč.
tašika
Eh, moj računalnik je malo bogi in mi marsikatere slike ne pokaže. Treba ga bo mal formatirat. smile.gif
Princeska
Luštni oblekici mata.

Mene edino moti, ker imajo vsi črne. Pri nas majo skoraj vse punce črno obleko.

Sej meni je tudi taka najlepša, samo...

Kdaj pa imate maturantski ples?
Hannah
Letos imam ful filing da bo na maturancu fuul enih modrih oblekc pa zelenih pa vijolčnih... Pa črno-črdeče, kar je že itak klasika... Jst sploh ne vem kakšne barve bi jo mela, samo bom res mogla počas mal okol začet gledat... ermm.gif
eve
Hehe, jst tud. Sploh nimam kake ideje, kako naj bi zgledala. hmm.gif Tud barve ne. huh.gif Jst bom šla mal na ogled vrjetno tisto soboto, ko so informativci in bom itak v Lj. smile.gif
tašika
Mi imamo ples 15. marca.
In kolkr smo se malo pogovarjale punce glede oblek jih bo kar precej v črnem. Čeprev drugače zelo rada nosim črno, sem rekla da za maturanca pa res ne bom v črnem. smile.gif
sahara
IPB Image

IPB Image

fifa
QUOTE(tašika @ 19. 1. 2008 - 17:22) *

Mi imamo ples 15. marca.
In kolkr smo se malo pogovarjale punce glede oblek jih bo kar precej v črnem. Čeprev drugače zelo rada nosim črno, sem rekla da za maturanca pa res ne bom v črnem. smile.gif

Mi imamo ples pa 26. aprila.
Tud pr nm bo kr neki punc v črnem in tud sama dost nosim črno zadnje cajte, samo za maturantskega sm si vseeno raje izbrala modro in črnih niti gledala in probavala nism. hehe...pa še k učkim bo modra blj pasala tongue.gif
eve
Sem pozabla napisat, mi mamo pa 27. marca. Ne vem, meni se zdi pa črna kar kul, ker lahko potem kombiniraš tako rečeno vse barve zraven. smile.gif
freak
IPB Image
moonshine
mhm, mene tut letos čakata dva maturanska (fantov pa moj)... za fantovga bom mela kr eno črno oblekco k jo že itak mam....za svojga se mi pa še sanja ne....mela bi pa al modro al črno al srebrno al rdečo....res se ne morm odločt:)
devilka
letos ma fant maturanca...obleko mam že kr neki časa kupleno...nč kei posebnega, črna dolga do tal, mal se svet, pa tko ene dve bele črte ma pod joški..pa brez naramnc..sm pa tko pocen pršla čez....vsaj kr se obleke tiče..čevlčkov še nimam, neki za povrh bo treba tud kupt pa ne vem kai....drgač mamo pa 2 al pa 3. aprila...
Princeska
Joj, jst tudi še nimam pojma. Imamo pa ples 17. aprila.
rea
Vrana, ful lepa deluješ! Obleka mi je zlo zlo všeč!
Jeannette
IPB Image
sahara
IPB Image
eve
Eto, tole je ena izmed favorik za mojo obleko, zdaj se moram pa sam odločit, katero bom mela. Mam še dve ogledani, ampak ne najdem nikjer na netu slik. sad.gif Bom pa dala delat, če ne vidm v trgovini kej podobnega. smile.gif

IPB Image
Brokoli
OT:A je ta ženska slučajno bla na gim Vič?
eve
Nimam pojma. biggrin.gif
sahara
men je všeč ta obleka, sploh barva wub.gif
Adriane
Meni je tudi krasna!
S tem, da se mi zdi, da moraš biti tam okoli 170 visok, da lepo pride. Ima precej bogato okoli nog, kar bi znalo potlačit.
Ne vem. Bi mogla videt na osebi. Vsekakor je čudovita!
eve
Ja, meni je tud krasna. wub.gif
Sej ne vem, sicer je precej draga (oblikovalka Maja Štamol jo je naredila) in je samo zgornji del 168€. huh.gif Bi pa dala tako podobno delat. smile.gif Mogoče ne bi mela tako dolgo, malo čez kolena.
A mislte, da bi mi taka obleka pasala, glede na to, da sem v pasu bolj ozka oz. normalna, mam pa mal večjo rit? biggrin.gif
Adriane
Potem je idealna zate! Lepo ti bo stisnila pas, poudarila tvojo pozitivo!
sahara
ja itak da bi! sam jo res dej delat, to je predrago! loh dobiš kakšno pametno šiviljo za ful cenejš!
eve
Ma ja, vem, da je ful predraga. Tud ne bi dala nikol tok keša zanjo.
Mi je pa še ena druga ful všeč, sam nikjer ne najdem slike zanjo- bi jo tud dala delat, ker je drgač Prada. laugh.gif Je pa tud neki ful posebnega, temno roza barve pa neke rožice gorej, pa zgornji del je ful poseben- tko nagubano vse pa to. Mah, težko je opisat. biggrin.gif
Princeska
Tole je moja favortika, imela bi jo v vijolični barvi:
IPB Image

Pa ta je tudi fajn:
IPB Image
eve
Princeska, obe sta lepi. wub.gif
Hannah
Jst morem tut kej migat začet za obleko... Kot fifa mamo maturanca 26. aprila... Pa nebi imela črne...

Prej sm mela bl dolgo, zdj bi pa skor rajš kratko, na tak način k Vrana... (Joj maš lepo verižco, za umrt!!!!! blush3.gif
Jinadaze
IPB ImageIPB Image
IPB ImageIPB Image
laLa°
Jina, prvi dve sta čudoviti. wub.gif
sahara
IPB Image

IPB Image
uršolinkica
Barve so mi ful ušeč, samo spodnji del mi zgleda nekak kartonasto smile.gif jaz bi dala obleko šivat šivilji smile.gif
sahara
IPB Image

IPB Image

IPB Image
eve
Tale mi je tudi super. wub.gif
IPB Image
eve
Pa še dve:
Združila bi rokave od prvih in ostali del od druge.

IPB ImageIPB Image

Pa daljša bi morala bit,v podobni turkizni barvi. smile.gif
freak
IPB Image
Jeannette
Ooo, tele so pa ful lepe. Od koga so?
freak
Ne vem, sem jih imela shranjene na compu.
fifa
res so PREČUDOVITE! wub.gif
limeta
IPB ImageIPB Image

IPB Image

IPB Image

sahara
IPB Image
ančk
Ta oblekca je pa zloo lepa
Huda Nina
Men je ta obleka všeč oops.gif

IPB Image
To je lo-fi različica vsebine. Za ogled neokrnjene različice z več informacijami, oblikovanjem in s slikami, prosimo kliknite tu.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.