Pomoč - Iskanje - Člani - Koledar
Neokrnjena verzija: Maturantska obleka
Cudovita.si > Lepota tako in drugače > Moda in zadnji trendi
Strani: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42
crna
Smreka dress.
Cvetka*
men tud ni lepa. Če bi bla bolj koščeno bitje, da bi jo dejansko lahko nosla, pol pa bi mi bla. biggrin.gif To nasplošno opažam zadnje čase, eliminiram vse, kar.. kar ni zame. Ah. Ma dosti. Une tiste dve s tančico sta mi pa grozovija. blink.gif
Jinadaze
QUOTE(crna @ 16. 5. 2007 - 20:13) *

Smreka dress.

laugh.gif
Cvetka, teb bi pa ful pasala, si smotana.

IPB Image
IPB Image
sahara
IPB Image
Kalypso
Ni mi preveč všeč...
IPB Image
sahara
IPB Image desna, seveda tongue.gif
sahara
IPB Image

IPB Image

fifa
od Eve mi je lepaaaaaa! thumbup.gif ... kt zmer smile.gif
sahara
IPB Image
Emily
QUOTE(crna @ 16. 5. 2007 - 20:13) *

Smreka dress.

Haha! Se strinjam, joj če bi taka na maturantca prišla kot ena tortica. Dejansko bi se hotla zakopat v zemljo.
Brokoli
^Jaz sem premišljevala o tej 'smreka' obleki, če te naredi bolj močnega kot pa si ker je takega kroja? ermm.gif
Ana
Odvisno kake noge maš.
Jinadaze
In roke. smile.gif Pa saj pol bi te vse baby doll oblekce nardile širšo. huh.gif
Brokoli
Mja sej hmm.gif .
ananas
pa pazit je treba, da ne zgledaš pol noseča biggrin.gif
Jinadaze
Pazit? huh.gif
Ana
Jaz mam ene parmajčk, ki so prijete samo pri ključnici, potem pa so na zvonec in me nič ne skrbi, da bi zgledala, kot, da sem noseča.
ananas
Ja čudn sm se izrazila. Jah, v glavnem sm hotla primpomnit, da zgledaš kot da si noseča pol, sam mene to ne ovira biggrin.gif Glih punce "obilnejše" postave si tega ravno ne morejo privoščit- beri mojo zgornjo pripombo
oops.gif
sahara
IPB Image
Jinadaze
IPB Image
IPB Image
sahara
IPB Image

IPB Image

limeta
IPB ImageIPB Image
Jinadaze
IPB Image
IPB Image
rea
Jina a nisi ti sm nalimala ene obleke, k se je men zdela tko lepa kokr od balerine zgorn del k mi je všeč za poroko? Čist sm zbegana, k je ni ne kle niti pod večerne obleke
Jinadaze
Evo jo. smile.gif
rea
Hja, soriii jina, jz sm že res tud tko zblojena, zdj mam pa še obdobje čist v kurcu, ah nč. Kaj bi brez takih razumevajočih ljudi laugh.gif oops.gif
sahara
IPB Image

sahara
IPB Image
sahara
IPB Image
_vrtnca_
IPB Image IPB Image
Immortelle
IPB Image
limeta
čis huda oblika ampak zgrešena barva...meni osebno
Hevea
Meni je obleka ful lepa, samo ženska je nekam čudna hmm.gif biggrin.gif
Kalypso
IPB Image
limeta
tist "pas" mi ni čis jasn ampak pustmo to...lepa oblekca
nika
se mal kitajskih oblekic:

no 1
IPB Image - zg. del
IPB Image
no 2
no 3

ksni kroji so ful lepi.
fifa
ta črna pa no 2 sta lepiiii wub.gif
limeta
IPB ImageIPB Image
Suri
Ali katera ve, kje je mogoče kupiti kakšno izmed teh kitajskih oblek? Ta črna je bjuti wub.gif
Marylin
mene tjd to zanima <3
nika
IPB ImageIPB Image
Princeska
QUOTE(Suri @ 14. 7. 2007 - 10:12) *

Ali katera ve, kje je mogoče kupiti kakšno izmed teh kitajskih oblek? Ta črna je bjuti wub.gif

V kitajski trgovini na Bavarcu.
Marylin
em? kje je to?
pinga
ne obstaja več
Hannah
ja kmal bo tale tema spet zaživela... k bo treba zbirat... yay me je že strah... smile.gif
Kalypso
Punce, pojdite zdaj pred novim letom iskat obleke, ker sedaj je kar izbira teh svečanih oblekic.
fifa
neki takih kitajskih sm zasledila v reviji Otto, če še ktero zanima... wink.gif
IPB Image

Kalypso maš prov. js mam že v načrtu tko in tko it zdj pogledat. se splača k majo kr velko ponudbo pa še kkšn novoletni popust al pa kj se dobi tongue.gif
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
freak
Predzadnja mi je všeč taka preprosta pa nežna.
Jinadaze
QUOTE(Kalypso @ 23. 11. 2007 - 13:46) *

Punce, pojdite zdaj pred novim letom iskat obleke, ker sedaj je kar izbira teh svečanih oblekic.

In ti čez pol leta ni več všeč, ali najdeš eno neprimerno lepšo. huh.gif
Hannah
po možnosti, ja

fifa, lepe so!!! Sploh una petrolej modra, mmm grođs res blush1.gif

IPB Image
To je lo-fi različica vsebine. Za ogled neokrnjene različice z več informacijami, oblikovanjem in s slikami, prosimo kliknite tu.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.