Pomoč - Iskanje - Člani - Koledar
Neokrnjena verzija: Maturantska obleka
Cudovita.si > Lepota tako in drugače > Moda in zadnji trendi
Strani: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42
Kalypso
To si ti, a ne?
IPB Image
no, kolikor se vidi si imela lepo čupico. smile.gif
Ana
Jah, kaj češ. biggrin.gif Jina jaa, še slikic. smile.gif Naramnico si si tut zašila sama?
Brokoli
Lol Kalypso laugh.gif
Sarah
Kar se vidi, si luštna Jina! Se pa vidi da ste nek umetniški razred ..ali sem mimo udarila? tongue.gif
Ana
Božemili kaki sta onidve v črnem. ohmy.gif Prva vrsta.
MLadoLetNa
Čudovita si ! wub.gif
sahara
joj mene pa kr na Cvetko spominjaš v faco.a sm mem udarla?ja, se strinjam, kar se vidi, je ful lepo!WE WANT MORE smile.gif
Coco*
Tista v sredini, hmm, zgleda mi kot da je obleko našla v Bosni na štandu. oops.gif
Sarah
A tista s kratkimi lasmi črnimi? Meni pa tako znana deluje, ful. Pa ne vem od kje, ma sem jo ziher že nekje vidla.
Hevea
Sigurno gre debata o tisti v exxtra sexy črni oblekici s kupom špag?
Ana
Khm, nevem če je ravno seksi meni kurbirsko deluje, drugače pa ja, o njej teče debata.
eve
Uf, men je tista tud... Nwem no, ni mi glih primerna za maturanca. huh.gif
Jinadaze
Sahara, sploh nisem Cvetki podobna. smile.gif

Tista v črnem je dala za šivanje 300€. huh.gif
Slike pa ne vem, kdaj nam bojo tisti fotografi poslali, jih boste pa vidle. wink.gif
Emily
QUOTE(Jinadaze @ 26. 4. 2007 - 18:35) *

Aja ja kr neki. Res ni primerna obleka drugač, vsaj men ne.
Čeprav čevljci so mi hudi, mi je všeč, da se to po nogi zaveže.

Jina kolikor se te da vidt, si kar luštna! thumbup.gif
Hevea
QUOTE(Ana @ 26. 4. 2007 - 15:33) *

Khm, nevem če je ravno seksi meni kurbirsko deluje, drugače pa ja, o njej teče debata.

Uno exxtra sexy je bil cinizem biggrin.gif
300 evrov za tako grozoto? Seveda, zakaj pa ne!
Kalypso
Meni pa je tisti dečko v zelenem puloverčki svetovno gor naštiman. smile.gif Izstopa, ker na maturantskih so vsi večinoma v suknah in kravatah. smile.gif
Adriane
Me moti, ker je na teh maturantskih zmeraj toliko črnine. Na našem, so ble pa vse v rdečem rolleyes.gif Oni fant je res zelo prijetna popestritev. smile.gif

Jinadaze, kako si bla lepa!!
monni
IPB ImageIPB Image
Jinadaze
Aja, hvala za pohvale. oops.gif

Ja, meni je tut bedno bit v črnem, zato sem se je prav izogibala, črnih oblekic sploh gledala nisem. smile.gif
sahara
IPB Image
crna
QUOTE(Coco* @ 26. 4. 2007 - 6:57) *

Tista v sredini, hmm, zgleda mi kot da je obleko našla v Bosni na štandu. oops.gif

laugh.gif

Preveč je vsega, stran mora al dekolte al pa oni štrikci ob strani, obojega ne bi smela imet ker ne zgleda "prefinjeno".

QUOTE(Jinadaze @ 26. 4. 2007 - 18:35) *

Slike pa ne vem, kdaj nam bojo tisti fotografi poslali, jih boste pa vidle. wink.gif

Moja sošolka je šla po obleko v Milano in dala 1000€ pa še enkrat toliko za čevlje.

Lahko pa mi naročimo slike, v povečanem formatu laugh.gif .
freak
2. z leve v prvi vrsti ma zanimivo oblekco
Coco*
QUOTE(crna @ 5. 5. 2007 - 18:24) *

Moja sošolka je šla po obleko v Milano in dala 1000€ pa še enkrat toliko za čevlje.

In predvidevam da je na koncu zgledala povsem povprečno oz. ni ne vem kolko izstopala?
crna
Vbistvu sta bili dve taki punci, pa sej ni važno.

Kroj ene mi je bil ful všeč, ker je bil tisti plapolajoč "high fashion" kroj - lahen material, ful globok izrez na hrbtu, pol pa "predolgo in preširoko" krilo. Barve so bile pa čisto sfaljene, neke rože pa to, kar itak ni moj stil.
Druga je pa imela bolj simpl obleko - zgoraj kot top, spodaj pa na A, samo mi ni bla všeč. Pa neki potiski zelenja.
Jinadaze
QUOTE(freak @ 5. 5. 2007 - 20:11) *

2. z leve v prvi vrsti ma zanimivo oblekco

To je obična Dorothy Perkins oblekca s 3/4 rokavi, pod joški si je zavezala satenast trak. smile.gif
sahara
IPB Image

IPB Image

IPB Image
-keri grdi čevlji blink.gif

IPB Image

freak
Kliknite za ogled priponke
crna
Ful mi je všeč, edino trak bi daa kontrastne barve - nežno roza (kot parfumi Chanel tongue.gif ), ali pa globoko vijoličen.
Hevea
A ni Jinadaze obljubljala še neke slike? hmm.gif Mene ful zanima! happy.gif
Jinadaze
IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image
Kalypso
Res si bila nekaj posebnega. biggrin.gif Si pa pravi drobižek. biggrin.gif Oblekca pa je luškana. Jaz bi sicer izbrala drugo barvo nogavičk, ampak sicer je celotna podoba 1A biggrin.gif
nihrida
Haha ha laugh.gif 1. slika. Censored. lol1.gif lol1.gif Jst bi drugač tud tako obleko mela...če bi bla kurba... Hja, no. Kaj čmo.

Kalypso: Jina je drobižek? A ne vidiš, da je skor za glavo višja od ostalih? biggrin.gif

Drugače pa: lepa oblekca!
Kalypso
s besedo drobižek sem mislila, da je prava suhica, ne pa da je majhna. wink.gif
Ana
Ful fajn vse zgleda. smile.gif
laLa°
Jina lepo ! wub.gif
ananas
Men je tud zelo všeč. Ta vijoličen pašček ful dobr zgleda k prov seva vn. Kakšne čevlje si mela?
Brokoli
Gorđs teehee.gif .
Jinadaze
Hvala še enkrat. smile.gif

ananas, tukaj sem jih nalepla. wink.gif
sahara
luštno, Jinadaze!sm se pa jz tut ful nasmejala unmu censored biggrin.gif
Ana
Jaz bi rada grez C smile.gif ! tongue.gif
sahara
IPB Image

IPB Image

sahara
IPB Image
sade
iiiiii wub.gif ful lepa ta zadnja.
Immortelle
IPB Image

IPB Image
limeta
tadruga slaba ni sploh
Kalypso
Te so mi luškane, ker so čisto preproste:
IPB ImageIPB Image
IPB Image
fifa
jaaa....simpl je tanartabul! wink.gif thumbup.gif
Jinadaze
Kako sem jo lahko pozabla. huh.gif
IPB Image
Ana
Tale oblekica je super. Jaz bi jo dejansko mela na maturanski ples. V zari so izdelali čisto enako ampak rumeno. Pa vijolično sem vidla še v Barceloni.
Jinadaze
Ja, rumeno majo že par mescev. Zdaj majo še tisto ciklamno-vijolično. smile.gif
Ampak pri tej mi je zgornji del fenomenalen. oops.gif
To je lo-fi različica vsebine. Za ogled neokrnjene različice z več informacijami, oblikovanjem in s slikami, prosimo kliknite tu.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.