Pomoč - Iskanje - Člani - Koledar
Neokrnjena verzija: Maturantska obleka
Cudovita.si > Lepota tako in drugače > Moda in zadnji trendi
Strani: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42
Cvetka*
E; nobodys perfect. Nis(m)o pol na maturancu neke blazne misice, perfektne, suhe, visoke. To je njen osebn stil, go girl. Če ne paše tist v nulo, jebiga, rajš dam to nase kukr pa en običn maturantski firtoh. huh.gif
sahara
men ni všeč.
rea
kaj pa je DGM?
Ana
Druga Gimnazija Maribor. biggrin.gif
ananas
Pa tko hudiča napišite biggrin.gif Men tud ni blo jasn. Drugič napište cel ime, da si vsaj predtsvaljam kje je to rolleyes.gif wink.gif
Brokoli
Miss Sixty
IPB Image
Hevea
Ooo zelo lepo, samo trak bi lahko bil na tesno zavezan. Če ne je pa krasna wub.gif
*Slončica*
zlo lepa, edin uni neki volančki od traka me čist mal motjo
sahara
IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image
*Slončica*
Od rihanne mi je všeč samo ne za maturanca. pa mal globji izrez bi mogla met
fifa
zadnja se mi dopade...sam to morš bit res visoka pomojm da ti paše...drgač si k mejhen štrukeljček laugh.gif
sahara
IPB Image
Brokoli
IPB Image
Jinadaze
^^Tale Kate-ina je čudovita. wub.gif

Jaz sem danes kupila električno vijolična satenasta trakova za oblekco, 25mm za okol pasu, za čez ramo pa 16. smile.gif
limeta
IPB ImageIPB Image
IPB ImageIPB Image
_Mayckica_
IPB Image
fashion week - Dubai

IPB Image
fashion week Singapur
sahara
IPB Image

IPB Image
sahara
IPB Image
Jinadaze
Okej, it`s over. smile.gif Sem vesela, ker so me te priprave mal živcirale, pa še četvorko sem na maturanca šele 2. plesala (na generalki pa 1.). biggrin.gif Dobro, da ni težka.
Oblekica je skrajšana in zožana v redu prišla, sem pa mogla met pajkice, če bi mela samostoječe bi se rit vidla, če bi se sklonila. huh.gif Trak okoli pasu sem pa na sebi zašila in potem strgala, ko sem oblekco slekla, drugače ni šlo, ker nisem hotla met zavezanega v mašnjo. smile.gif Čevlje sem itak mela najlepšejše (noge me nič ne bolijo cool.gif ), make-up ubitačen, frizuro sem si pa spela in utdila dobesedno v dveh minutah, se je že ful ful mudilo. ohmy.gif Je pa presenetljivo fajn izpadla. smile.gif
limeta
IPB Image
IPB Image
IPB Image

ananas
Jina, slikeeeee wink.gif
Cvetka*
ananas, in your dreaaaaams! laugh.gif
ananas
Zakaj pa? Prosim, obrazloži mi ta tvoj post ermm.gif
Cvetka*
Tkou. Jino smo že ful fehtale naj kej prilepi, čupco, karoli. Pa še nikol nii, smotkica lotkica, vsaj ne da bi jst kej vedla. cry2.gif Enkrat se mi je prav sanjalo o teb, Jina. biggrin.gif

Takou da najbrž tudi teh fotklc ne bo, i guess. Šmrk again. wink.gif
ananas
Ma škoda, mene pa tooook firbec matra. Sploh me zanima frizura, k jo naj bi nardila v parih minutkahh biggrin.gif
Jinadaze
Ma slike skor sigurno bojo, samo da jih dobim. smile.gif

Enkrat se mi je prav sanjalo o teb, Jina. lol1.gif Tell me more.
Cvetka*
Bla si velka, svetlo rjava čupca skodrana ful dolga ful, mela si ene visoke petke gor. Neki si govorila, pa vidla sm te s take mišje perspektive, tk gor sem te gledla. Pa rjave učke kao da maš, tako, prav, čist predstavljala sem si te. Sploh ne vem o čem točno sem sanjala, sam se te še zdj spomnem kk si zgledla. happy.gif A vidiš, kk me ti mučiš. biggrin.gif

Jupi, slikce. Da še enkrat vidim tt pretty dress. wub.gif Oo, kak je lepa tta oblekca bla ej, mjao. Jst bi jo tud mela, če bi mela še enkrat maturanca, pa če bi mela manj zašpehane tace. biggrin.gif butl.gif
Coco*
Kje so kake slikce? butl.gif
Jinadaze
Zašpehane, ja. nono.gif

Hehe ... Bolj temno blond sem, oči mam zeleno-rjave, si kar zadela.
biggrin.gif

Coco, naj bi ble na eni strani objavljene, ampak ne vem naslova. Se bom pozanimala, pa na mejl jih tut verjetno kaj dobim. smile.gif
sade
po mojem imaš ti jina najlepše lase; po opisu sodeč in slikah bab, ki si rekla, da imajo podobne lase. mene tudi lasje najbolj zanimajo smile.gif
ananas
Jina, če si iz lj, imaš slike na tem linku http://galerija.fotoprijatelj.com/index.ph.../GAUDEAMUS_2007
eve
Ja Jina, slikce. Pomojem si ti ena ful ful lušna bejbika wub.gif Tud mene firbec matra biggrin.gif
Jinadaze
klik
Na tisto blond v prvi vrsti, vidi se pa skoraj nič. biggrin.gif
Coco*
A dej res se nič ne vidi! Porkamadona hmm.gif
Ana
Jaz nič ne štekam. V prvi vrsti ni nobene, ki bi mela obleko tako kot ti, torej tebe ni na tej sliki !
eve
Huda si blush1.gif Ti si tista blond na koncu, ne? smile.gif Lepa si bla. wub.gif
Sam ste pa vse punce ful lepo oblečena, čeprou ene za moje pojme mejčken preveč izivalno. smile.gif
ananas
Mislm da je ona skrajno desna v drugi vrsti biggrin.gif
Ana
Črno obleko je mela ? Kje pa je trak? tongue.gif
Hevea
Kaj pa kšno slikco na kateri je cela Jina in obleka? smile.gif
Ana
Če pa na tej sliki se vidi cela obleka. Črna je ? Ampak meni ni jasno, kak je lahko črna, če pa je bež.
ananas
Kokr js vidm ima tista punca v drugi vrsti skrajno desno oblečene črne žabe, lase ima spete, pa še en čist najčken del njene kratke svetle oblekce se vid. Ti črn trakec k gre čez rame pa je verjetno kakšna naramnica wink.gif
ora
ej sam si res neki posebnega. taka ful lušna pa umirjena si videt, ampak krasna oops.gif res si všečna
Cvetka*
Jina, a veš da si si podobna en ful! biggrin.gif
Ana
LEVO DESNO

Kaj stvarni ne ločite ? biggrin.gif Potemtakem skrajno levo.
Brokoli
Ona na levi ma bež obleko!
wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Kok si lepa!
fifa
meni tud ni jasno:D dobr...levo... ok laugh.gif
Ana
Jaz pa gledam. LEVO torej.. omg.. nemoreš vrjet. biggrin.gif Jina nimaš blont laskov ti ? Ful si lepa.
Jinadaze
Jaz sem nad tisto blond v prvi vrsti, skrajno levo. Saj še pridejo fotke, je komaj 2 dni od takrat.

Ana, sem blond, ampak mam zgoraj čist malo temnejše. Res zgledajo ful temni. huh.gif
fifa
haha...ktera zmeda je ratala biggrin.gif no sj...važno, da se je zjasnlo zdj wink.gif pa ja...fuul si bla lepaa...sj se ne vidi dost..sam mi je pa všeč, kar se wink.gif
To je lo-fi različica vsebine. Za ogled neokrnjene različice z več informacijami, oblikovanjem in s slikami, prosimo kliknite tu.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.