Pomoč - Iskanje - Člani - Koledar
Neokrnjena verzija: Maturantska obleka
Cudovita.si > Lepota tako in drugače > Moda in zadnji trendi
Strani: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42
Cvetka*
IPB Image IPB Image
Upam da dobim še kake sllikce soon. No anyway, čeveljci so fajn pasal zravn, sam so me tace svinjsko bolele. biggrin.gif biggrin.gif
sahara
lepa si, Cvetka*.a maš rdečo šminko?
Cvetka*
Ja, bila sem namazana s tako temnorozardečo šminkco od mejblin, nevem ktero. Skratka, so rekli da mi ful paše. In po drugi strani sem se tak na izi način rešla lupčkov tetk, ko one tud niso hotle fasat rdečga fleka. biggrin.gif
laLa°
Cvetka* lepa si bla wub.gif . Ko dobiš še več slik jih prilepi. biggrin.gif Oblekca mi je tut ful lepa smile.gif . A si se mela fajn drugače ? smile.gif
Hevea
Very nice smile.gif Luštna!
Cvetka*
Vižde je blo fajn *Tia ej tk je hitr minlo. Ful. Mal me še glava boli pa vampek od ponočnega divjanja z dokaj polnim trebuščkom. biggrin.gif
Kalypso
Cvetka ful si bila lepa. Ves paketek. smile.gif
laLa°
Cvet prelep kake pa obleke pa so druge mele ? Lepe ali ne ? smile.gif
sade
lepa si bila!
zakaj pa nisi imela obutih onih belih čevljev iz bate?
Cvetka*
Tiste sem mela kao za spreobut, ampak sm jih dala gor takoj po uradnem delu. smile.gif
Ana
Cvetka* wub.gif .
ananas
Res si bla božanska!!!! wub.gif
Hevea
TADAA!!

Jst in redkvica na maturantskem smile.gif Jst sm una bjondasta, redkvica je una bolj rdečkasto-rjava v obleki z rdečimi okraski.

Jst in redkev:
IPB Image

IPB Image

Greva na wc (pogled odzadaj za lažje predstavljanje frizurc smile.gif )
IPB Image

Prihod na oder za predstavitev:
IPB Image

Med improviziranim govorom pri mikrofonu biggrin.gif
IPB Image

Razredna slika:
IPB Image

Četvorka - prihod na plesišče (redkvico vidite lahko v ozadju na ekranu, ta slika mi je zakon biggrin.gif )

IPB Image

Naj bo jasno, da so morebitna odstopanja od perfekcije (ki so sicer, kot lahko opazite, minimalna) le posledica pozne ure in nenavadne igre luči tongue.gif
Kalypso
Obe sta izredno simpatični dečvi. In bili sta lepi. thumbup.gif Pa oblekci vama tudi zelo pašeta. Še posebej tvoja oblekca Hevea mi je všeč. Preprosta in elegantna. Lepo.
laLa°
Iiiii lepi sta bili wub.gif . Obleke so mi lepe vidve pa še bolj. smile.gif
Coco*
QUOTE(Hevea @ 25. 3. 2007 - 22:41) *

Naj bo jasno, da so morebitna odstopanja od perfekcije (ki so sicer, kot lahko opazite, minimalna) le posledica pozne ure in nenavadne igre luči tongue.gif

thumbup.gif
bikini
Uaaaau čudovite maturantke ste vse!!
sahara
luštni sta!
eve
Res sta bli ful lepi smile.gif
sade
meni cvetka zmaga biggrin.gif redkvica in hevea pa mi nista nič posebnega, čisto povprečni.
Cvetka*
Oo. oops.gif Fala.

Dodajam, danes sem še dve fotki dobila po mejlu..
IPB Image IPB Image
Ful bi še kr enkrat mela maturanca. biggrin.gif

Hevea a to maš iz alpine čeveljčke? So mlajše sestrce od mojih. smile.gif Model je ful podobn, če mam prave v spominu.
Jinadaze
Lepe ste ble, ja. smile.gif

Dobila sem jo! w00t2.gif w00t2.gif
IPB Image

Zdaj pa še zožat, skrajšat in trak namesto tega pasu, pa še zgoraj mal spremenit. smile.gif Ne morem se odločit - živo rumena ali električno vijolična. ermm.gif
Brokoli
A barva traku?
kok je lepa cry.gif wub.gif
Cvetka*
Fuul! sestrična od sošolke jo je mela, sicer je bla sam gostja. Tak ji je pasala ej. Kaj pa tak umazano rumen trakec? Pa čeveljčki kaki bojo?
Jinadaze
Ja, pa na zg. delu bom neki nardila, da mi ne bo dol lezlo.
Vem. smile.gif
@
wau tale oblekica je popolna. Glede traku pa hmm, i'll ay živo rumena smile.gif Odvisno od čevljev in tega.. smile.gif
Brokoli
Ja jaz sem tut za rumeno! thumbup.gif
Jinadaze
Cvetka, jaz bi eno ubitačno barvo. smile.gif Za čevlje grem pa drug teden gledat, mela bi črne lakaste peeptoes-e, po možnosti s platformo.
Cvetka*
Ah zoo. happy.gif
laLa°
Jina jaz bi tudi rumeno biggrin.gif . Ne znam si predstavljat elektično modre na tej obleki ermm.gif .
Jinadaze
Vijolične. tongue.gif
laLa°
No pol pa vijolične. smile.gif Ko boš mela ta trak noter prilepi slike, da vidimo kako to zgleda. smile.gif

A čevlje boš mela črne ? Jaz sem mislila, da boš mela kake take kot je brava traku. smile.gif
Ana
Jaz bi pa vijolično !!!
sahara
jz bi rumen trak!ful si lepa, Cvetka*!
Cvetka*
Fala! Tta oblekca je tak plapolala okol ko je bil kak obrat, bi pri kaki tvoji sambi tud vžgala. wink.gif biggrin.gif
Hevea
QUOTE(Cvetka* @ 26. 3. 2007 - 17:45) *

Hevea a to maš iz alpine čeveljčke? So mlajše sestrce od mojih. smile.gif Model je ful podobn, če mam prave v spominu.

Jup. Gorgeus so smile.gif
laLa°
Hevea samo me čudi, da nisi mela kakih češenj. (Npr. kaki detalj na obleki ali pa uhane) smile.gif .
sahara
QUOTE(Cvetka* @ 26. 3. 2007 - 19:50) *

Fala! Tta oblekca je tak plapolala okol ko je bil kak obrat, bi pri kaki tvoji sambi tud vžgala. wink.gif biggrin.gif

salsi wink.gif vem ja, sj si morm omislit kakšno tako...sam k reggaetona pa ne morem v tem plesat hmm.gif
Hevea
Haha, sej bi pa ni blo nič češnjastega na izbiro tongue.gif
Cvetka*
Upsa. blush2.gif
Dragica
Šikane ste ble pupike thumbup.gif

Če še katera nima ideje, kaj naj obleče za maturanca prilagam tole sliko! Zagotovo bo tista, ki jo obleče največja carica in tema pogovorov še tedne in tedne.

IPB Image
fifa
me ni blo zdj...modev v okvari... sad.gif pa morem povedat še za nazaj kok ste ble vse tri luštne na maturantskem!!! res, res...prov lepo... ne tisto preveč načičkano vse pa tk..ampk lepo v izi wink.gif thumbup.gif

haha laugh.gif Dragica, hvala za idejo! tongue.gif biggrin.gif
sahara
Dragica, dobra! biggrin.gif

IPB Image
laLa°
IPB Image
devilka
neki podobnga kukr je od sahare, sam brez naramnc sm vidla u labusu...črna, s črno mašno okol pasu pa na koncu, ko pride mal nad oz. pod kolenčki je še ena taka gosta mrežca črna, neki tazga k majo baletke, tk de pride vtis dvoslojnosti..men osebno zlo ušečna... smile.gif thumbup.gif
laLa°
IPB Image

^^ Full mi je lepa. Taka preprosta ampak še vseeno posebna. wub.gif
sahara
IPB Image

Ana
IPB Image

Ful lepo !! smile.gif
Coco*
Tu je lepa samo zapestnica biggrin.gif Ženska zgleda kot da je brez nog + ta model obleke ji sploh ne paše
Huda Nina
ta slikca od Ane pa je iz maturantskega od DGM.
Ta punca se men tak svetsko oblači....sam tukaj pa je res zgrešila...pfüj
To je lo-fi različica vsebine. Za ogled neokrnjene različice z več informacijami, oblikovanjem in s slikami, prosimo kliknite tu.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.