Pomoč - Iskanje - Člani - Koledar
Neokrnjena verzija: Maturantska obleka
Cudovita.si > Lepota tako in drugače > Moda in zadnji trendi
Strani: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42
sahara
IPB Image

IPB Image

IPB Image
-ko je lepa wub.gif katherine namreč

Jinadaze
Obe. happy.gif
IPB Image
Kalypso
IPB Image
fifa
zelo všečno!!! tud čevlji pa frizurca! thumbup.gif
sahara
ja, krasna je
Ana
To bi še jaz mela. smile.gif
Coco*
Hahaha, OMG OMG kakšna je Lindzi na drugi Saharini sliki biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
laLa°
IPB Image
Hannah
IPB ImageIPB Image
IPB ImageIPB Image
Cvetka*
Jina, ti si enkrat limala tako ultra kratko, zgor oprijeto pol pa ful napihnjneno oblekco, iz vseh možnih kotov slikano, tako neko svetlo bež. Neki ful podobnega majo v zari, bejbi. Ti že maš oblekco?
laLa°
cveta a tista obleka bi bla primerna tut za biirmo ? ... Kaka je ? .. Kje so te slike ? cry.gif
limeta
IPB Image
IPB Image
IPB Image

Cvetka*
Kratka precej, pa brez naramnic. Grem po mobija, sm jo fotknla. biggrin.gif
evo..
IPB Image
IPB Image
Ana
Tole sem jaz tut vidla. Lepa je !
Coco*
Naaaaajs
Jinadaze
Demit, sem jo že probala. smile.gif Ful mi je preširoka zgoraj, pa krajšo bi jaz mela. ermm.gif Pa če je brez naramnic, bi mi lezla dol, pa pas mi ni všeč. biggrin.gif

A mislite da bojo v Zari še kaj takih (podobnih, no) oblekic dobil? huh.gif Pa v Emporium in Mango grem v kratkem pogledat.
Cvetka*
Jožošmarička, ti tiny thing, preširoka. Huh. Zihr bo še kej, ni za skrbet, oblekc majo ful povsood. Jst zdj tto ko že mam, kr en kup nekih novih luštnih vidim. biggrin.gif Aja, v labodu majo eno prekrasno čipasto, šampanjc barve. Če ne bi že mela te svoje, bi mela zihr tto. Jo bom fotknla jutr na poti domov, ker je res ful lepa, cena pa dost zmerna, mogoč bo kteri tle všeč. smile.gif
zdej pa, gud najt! :*
sahara
u, jz sm tut na tole koj uč vrgla!res je lepa!
Jinadaze
A je tale? happy.gif
IPB Image
fifa
aa...sam je lepa tale...taka preprosta čist, ampk lepaaa thumbup.gif
Cvetka*
Jaa Jina.. wub.gif Kaak je fletna. Res, od blizu tak.. ful simpl. tle so še te moje slikce.
IPB Image IPB Image
Jinadaze
Lepa je, ja, ampak jaz je za maturanca ne bi mela. Kok pa sploh stane?
Ta teden grem na lov. smile.gif
vrana
wiu tut jst kupla oblekco za maturanca smile.gif ubsitvu je korzet pa krilo. Ful sm vesela in zadovoljna! Jo kmalu pofotkam in pokažem smile.gif
laLa°
Cvetka jaz bi tidto za birmo oblekla biggrin.gif biggrin.gif
Cvetka*
Ja, sem lih študirala da bi bla ta za birmo superca. Ful je lepa, simpl. Aja, cena je pa 122 öjrotkov.
laLa°
Hvala biggrin.gif .. Bom šla pogledat && probat smile.gif ... Upam, da mi bo prav angel.gif
Jinadaze
Jaz sem včeraj pregledala cel Emporium, Zaro in Mango ... Našla nisem NIČ. cry.gif Ne morem verjet, sploh nič vsaj približno primernega nimajo. down.gif
Razmišljala sem, če bi se dalo tisto Zarino oblekco skrajšat (zožala bi jo itak lahko), do sredine stegen nekje, glede na to, da je na balončka narjena. hmm.gif Pa namesto tega ogabnega pasu bi mela svilen trak, (fluorescentno ermm.gif ) rumen ali električno modro-vijoličen, pa neki bi na zg. delu še spremenila, v isti barvi.

Cvetka, boš ti mela kakšno torbico, clutch za zraven? smile.gif
Cvetka*
Jup, dans grem kako tako majhno iskat. Mm. A si šla v kako modiano pogledat? Tam majo sicer bolj take stvari, nevem, bolj fine, ampak sma šle zadnjič s sestri sčekirat in sem vidla eno ful lejpou, 100%svila; tak šifon no, večplastna, spodaj genau tko prišita, na balonča al kukou se reče, pa men je bla zlo lepe modre barve, karirasta. Ful si zdle ne predstavljaš, ne? biggrin.gif pejt v kako modiano tk pogledat, tako kako bol vlko. (mi v celju jo mamoo) smile.gif Tist pa nevem kk bi se skrajšalo, kaka sprüfana šivilija bo že vedla, ziher se da kaj nardit.

Pa jina, to je tak; ko neki iščeš, nč ne najdeš, ko pa čist btw greš sčekirat kak lep zelen pulovrček v zaro pa naletiš še na maturantsko oblekco. laugh.gif
Jinadaze
Mhm, bom šla še v Modiano pogledat. smile.gif A v Stradivariusu se najde kaj?
Cvetka*
Eh kje pa. Oblekc še nikol nobenih pametnih niso meli. Grem jutr mogoč v celje, pa sporočim če še kej ugledam. Pa fotkam tudi, seveda. wink.gif

Kaj pa da bi si sama kej čist po lastnem okusu nardila?
Jinadaze
OK. smile.gif

Jaz sploh ne znam šivat oops.gif , edino narisala bi jo lahko, pa dala šivilji za narest.
laLa°
Cvetka* kak dolga pa je tista obleka iz Zare ? Veš tista na balončka. Do kolen al kak ? ermm.gif
Jinadaze
Meni malo nad koleni pride.
Cvetka*
Sam ti si ful visoka pa si mela zihr 34ko. Tia, ti si okol 170 ane, bi najbrž prišla do kolen. Sprobat bi mogla, dets all.
laLa°
Ja sej jo grem v soboto probat biggrin.gif . Pa poročam biggrin.gif

Ja Cvetka* . 169cm oops.gif
Cvetka*
Tall bejbi boš ti ej. biggrin.gif
laLa°
Ja upam biggrin.gif ... Jaz bi bila rada 175 biggrin.gif

Da nebomo preveč OT smile.gif
IPB Image
Jinadaze
S sem probala, XS so itak ukinili. mad2.gif
Danes je v mestni Zari ni več blo, sem pa probala dve drugi, pa to ni to. sad.gif Grem mogoče jutri v BTC pogledat, če jo majo tam še.
Sicer se pa v četrtek odpre H&M na Čopovi, mogoče bo pa tam kaj. ermm.gif

IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
Coco*
Gdaj maš maturanca?
Jinadaze
24.4.
Coco*
Uf, maš še časa.
Jinadaze
Še dobro. smile.gif
Jinadaze
IPB Image
URŠKA
Odurno. Kot ena lajdra izgleda...
laLa°
Jina a ti bi mela kratko oblekco ?

IPB Image
Jinadaze
Ja, do sredine stegen.

IPB Image
IPB Image
laLa°
IPB Image
Samo za enih 3o cm bi mogla bit daljša. smile.gif
sahara
IPB Image

IPB Image

limeta
IPB ImageIPB Image
laLa°
IPB Image
To je lo-fi različica vsebine. Za ogled neokrnjene različice z več informacijami, oblikovanjem in s slikami, prosimo kliknite tu.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.