Pomoč - Iskanje - Člani - Koledar
Neokrnjena verzija: Maturantska obleka
Cudovita.si > Lepota tako in drugače > Moda in zadnji trendi
Strani: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42
limeta
Emma Cook
IPB Image

Badgley Mischka
IPB ImageIPB Image
IPB ImageIPB Image
IPB Image
fifa
iii jeeeej...kok so lušne! oops.gif thumbup.gif
nihrida
IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

Adriane
QUOTE(nihrida @ 19. 2. 2007 - 21:08) *

IPB Image

Mela, mela woot.gif
Jinadaze
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
limeta
QUOTE(nihrida @ 19. 2. 2007 - 21:08) *

IPB Image

IPB Image

tele dve sta fuull dobri...še posebi zgorno bi mela biggrin.gif
fifa
js mam tud sliko te druge nekje na kompu! tongue.gif taka special je...gotična mal wink.gif
pa ta oranžne...uuuu thumbup.gif
Kliknite za ogled priponkeKliknite za ogled priponkeKliknite za ogled priponke
laLa°
IPB Image IPB Image IPB Image
Kalypso
IPB Image
fifa
waaa...Eva Longoria zmer ve kaj oblečt wink.gif superca je...tud čevlji pa nakit zravn thumbup.gif
Jinadaze
Kok je vse popolno ... wub.gif Wer ist sie?
IPB Image

*_angel_*
IPB Image
IPB Image
IPB Image
sahara
jz pa zj nevem kva nej...rabm eno oblekco za na maturanca od fanta, pa sm zanč eno ful luštno probala v zari, sam je bla v rokave mal prevelika-so mi dol lezli.mogla bi manjšo probat pa ni blo časa smile.gif drgač mi je všeč, sam je pa 12 000 sit. tok pa nevem če se mi splača dat za oblekco, ker nevem za kam bi jo še mela. je pa taka na baby doll, mal napumpani rokavčki, pod joškam trak, poj gre pa skos bl na ven, kratka. a mi kera loh svetuje? biggrin.gif (slikce nism najdla na netu)

še mal oblekc:
IPB Image

IPB Image

IPB Image
fifa
hmm...ja če res nveš kam bi jo oblekla pol še lahka se ti jo najbrž res ne splača kupit...nvem no...se da tud kj cenejšga pa tud še kasneje nosljivga dobit pomojm wink.gif
pa ta tvoja 2. oblekca je zelo všečna! wink.gif
sahara
ma ja, sj vem...sam sj za kakšno bl fensi priložnost bi se jo še dal oblečt, al pa mogoče za na kakšno salso...kaj pa vem. ja, 2. je tut men všeč. pa 3. tut
*_angel_*
IPB Image

IPB Image
IPB Image
Coco*
Sahara, če je 12 000 pol pa jo le kupi! Mislim .. nekatere zmečjo denarja še pa še, to je res malo!
MLadoLetNa
12 tisoč za obleko se mi zdi zelo malo, sploh če ti je všeč, prav in bi jo mogoče kdaj še lahko nosila. Ker če tko pomisliš, toliko bi sicer za hlače recimo dala, tukaj je pa obleka skoraj vsa "garderoba". jaz sem tudi Zarine sprobavale, pa sem bila v vseh ko mamca oz. je bla rit čudna, ker so ble oblekce zadi malo čudne krojene, če bi mi bila katera prav, bi jo pa pomojem preci vzela smile.gif
Brokoli
IPB Image
limeta
Sahara tadruga je fayn
redkvica
haha (moram) - hevea je dobila KRASNO obleko za 4 tisoč tongue.gif
Coco*
Ko prilepi sliko se pogovarjamo naprej! whistling.gif
MLadoLetNa
matr, kako je suhim lahko vse dobit cry.gif , jaz sem pa v vseh oblekcah ko ena stara mama vidt ermm.gif
Cvetka*
photo.gif Uuuu! Sam res! Magari sam za prt minutk, pol pa zbrišeš. Kje pa?
Miss mladoletna.. blink.gif Zdej pa nehi! biggrin.gif
eve
IPB Image
Hevea
Ne preveč posrečena skica moje oblekce je v Prostem čveku. Samo 4000 je bla zato, kr je mela en malo razparan šiv in je bla zato dokaj znižana, jst sm potem zadevo v 15 sekundah rešla z dvemi šivčki in to je to biggrin.gif Drugače sta mi ble pa všeč še 2, ampak sta ble obedve 20 tisoč, kar bi bil zame dokajšnji bankrot blink.gif
Jinadaze
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
Dragica
QUOTE(fifa @ 22. 2. 2007 - 16:30) *

še mal novih oblekc wink.gif
Kliknite za ogled priponke

Uf tale je božanska thumbup.gif
limeta

IPB ImageIPB Image
IPB ImageIPB ImageIPB ImageIPB Image
Ana
IPB Image

Preprosta ampak noro lepa !
redkvica
kako natanko to oblečeš? smile.gif
Coco*
A to je spredaj tko? biggrin.gif
Ana
Ne, to je odzadaj. Spredaj je zaprta torej ni dekolteja, zadaj pa je ful odprta (se vidi na slikici). Ni lepa ? smile.gif
Coco*
Ja no, mene bi bolj zanimal srednji del. biggrin.gif
Ana
Tečnoba. biggrin.gif Ni ga. biggrin.gif
Coco*
tongue.gif
Jinadaze
Gisele! happy.gif

IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
fifa
Jinadaze: ful so zanimivo tele obleke narjene...res hudo izpade... thumbup.gif 1. in 4. sta mi najbolj všečni wink.gif

Kliknite za ogled priponkeKliknite za ogled priponkeKliknite za ogled priponkeKliknite za ogled priponke

Kliknite za ogled priponke
Cvetka*
IPB Image
(verižce tle zravn nebi glih mela, drugač se pa nagibam ka takile varianti, pa dolžina do tal. Tole blago je absolutno predebelo, pa še premal ga je, tk da ne pride v upoštev, sem še na lovu za tapravim, hihi)
redkvica
A si nisi ti že kupla obleke v zari? hmm.gif
Take rožaste oblekice mi zgledao bolj za vsak dan kot za maturantskki ples ...
Cvetka*
happy.gif Sem ja. Tole je samo kos blaga pribuckan na torzo. biggrin.gif Zgleda kr real, ja. Pa totalna zmešnava cot&omara zadi, krščenduš, tako je v moji sobi ko dobim kak inspirejšn. Takale cvetlična obleka pomoje zgleda kar precej fino&elegantno, če je bolj klasičen kroj, brez nekih blaznih dodatkov in seveda z dolžino do tal.
redkvica
Če dobiš cvetlično blago in ga zašiješ v obleko, kaj boš imela na maturancu? Rože ali zaro? biggrin.gif
Cvetka*
laugh.gif Kar mi bo bolj všeč in v čemer se bom bolš počutla. Ti že maš oblekco? Jst sam še čeveljčke iščem, pa nič ne najdem. Na netu&po splentih trgovinah majo tooooook takih čeveljčkov, tapravi, taki k si jih želim, pa še pocen so, 40, 50 baksov, tle pr nas pa nččč ne najdem, 'duš mejduš.
Kalypso
Cvetka* kaj pa če imaš del večera eno, del večera drugo? wink.gif
Cvetka*
Ajl si. biggrin.gif
redkvica
Jup, obleko bom mela isto kot pred dvemi leti na mat od fanta. Čevlje sem kupla v sredo (nove, ker so mi predlanski ogabni).
Cveta lahko maš eno za after party tongue.gif
Jinadaze
Cvetka, Zarina ti preveč paše, da je ne bi mela. Iz tega blaga bi si pa na tvojem mestu tuniko sešila. smile.gif

w00t2.gif w00t2.gif w00t2.gif
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
Jinadaze
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
sahara
2. je lepa
To je lo-fi različica vsebine. Za ogled neokrnjene različice z več informacijami, oblikovanjem in s slikami, prosimo kliknite tu.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.