Pomoč - Iskanje - Člani - Koledar
Neokrnjena verzija: Maturantska obleka
Cudovita.si > Lepota tako in drugače > Moda in zadnji trendi
Strani: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42
Cvetka*
Fuul.. yes.gif
Anya
Cvetka, ful maš lepo oblekico. Jaz bi najbrž izbrala črno biggrin.gif , ampak tebi ta bela abnormalno dobro paše. Pa ker si jo dobila tako poceni boš lahko dala več denarja za kakšne dobre čevlje.
fifa
čist čist vse črne skori so mi všeč!!! ta zadnja sploooohhhh... (od redkvice) perfect je! thumbup.gif
DiLeMa
Js pa nism vidla od Cvete oblekce. cry.gif
Immortelle
IPB Image IPB Image

IPB Image IPB Image

IPB Image IPB Image

IPB Image IPB Image

Tale kroj mi je fenomenalen:

IPB Image IPB Image

Irreplaceable
ijaaa..jaz mam tut maturantski ples konec marca in že napeto iščem oblekco.
Ker nimam ravno popolne postave sem razmišljala, da bi si jo dala šivat, ker v trgovinah mi je večina oblekic nekoliko prevelikih.
Sem prebrala in pogledala cel forum skozi in si shranla nekaj oblekic. Mojo oblekico sem si zamisla nekako takole (kombinacija teh oblek oz. te so mi najbolj všeč) smile.gif :
IPB Image --> lep model, pa mreža na spodnjem robu mi je zelo všeč
IPB Image
IPB Image --> pri tej mi je izredno všeč barva in blago
IPB Image --> barva, blago, pa spodaj izredno lepo narejena...
IPB Image
IPB Image --> ta pa ima tak lepo blagoo, pa model obleke tut lep
IPB Image --> zagotovo ne bi imela roze barve, mi je pa všeč zgornji del, ker zgleda kot da je ravno odrezana zgoraj (kot korzet), potem pa ima prosojno preko narejeno, da nekako popestri tisti del zgoraj...

Torej mela bi bolj v stilu korzeta zgornji del...ampak zagotovo z naramnicami ali nekaj podobnega....za spodnji del obleke pa še nisem čisto prepričana...samo zagotovo bom mela nekoliko bolj kratko obleko...ne do tal... Kaj menite o teh oblekah? tongue.gif
barvo bi imela najraje v črni ali pa tako kot pri tretji sliki, da je recimo bolj kožne barve in črne čipke preko... wink.gif
Imate kakšno idejo kakšni čevlji bi pasali poleg?
Hannah
Ful lepe oblekce!!! tongue.gif
ora
js sm pa u temi večerne obleke komentirala kašna bo moja zgledala smile.gif
metal*girl
in te2 nej bi ble manekenke ohmy.gif ? ma ne me basat
IPB Image
MLadoLetNa
zakaj ? huh.gif
Freya_

QUOTE(Irreplaceable @ 20. 1. 2007 - 13:45) *

IPB Image --> lep model, pa mreža na spodnjem robu mi je zelo všeč
IPB Image

Tole mi je ful lepo!
Anja88
Iščem maturantsko obleko. Nočem elegantne, ampak tako, da pove, da poslušam rock in da ne maram avtoritete! free stayl, nič kaj preveč oprijetega in razgaljenega. Čez kolena, in ne globok dekolte, pa tud hrbet naj bo kar dobro pokrit. maturantski ples je že 2. decembra. saj iščem po netu, pa še nič pametneg anisem našla.
Jinadaze
Čist me je obsedla. wub.gif Upam, da jo bo za dobit pri nas.

IPB Image
Brokoli
^bi jo mela za maturantski ples?
Matilda

Tole mi je čist noro hudo:

IPB Image
eve
men pa ni preveč všeč huh.gif zgorn del že nekak, sam spodn mi pa ni kul.. ni mi všeč to nabrano wacko.gif
MLadoLetNa
lepa oblekca je, samo poglej postavo te ženske huh.gif (suha, suhlejša, najsuhlejša ...ful ozek trebuh in boki)
Coco*
Sori, ampak zakaj se ti vtakneš v vsako manekenko?
Jinadaze
Brokoli - bi jo mela, ja. happy.gif
eve
ne men je ta ženska ful lušna, čeprou je dost suha-sej itak kašna pa bo huh.gif ful mi ma lepe poteze obraza in vse, tud obleka ji perfektno stoji in paše, sam men je drgač ta obleka bljak. Nikol je ne bi mela za maturanca. Stvar okusa.
Chandra
eh saj Mladoletna ni s tem misla nič hudega, ampak le, da izgleda lepo ta obleka na tej manekenki, ki je suha, na nas nesuhih bi bila pa obup sad.gif
Kalypso
IPB Image
Kalypso
Te mi niso preveč všeč, so pa zanimive:
IPB ImageIPB Image
laLa°
Kaj takega mi je tut všeč za maturanca smile.gif
IPB ImageIPB Image
Brokoli
QUOTE(Jinadaze @ 24. 1. 2007 - 20:47) *

Brokoli - bi jo mela, ja. happy.gif

Potem pa upaj da jo bodo dobil biggrin.gif . sem pa tut vidla eno lepo v cosmotu iz topshopa. bom jutri skenirala tongue.gif .
laLa°
OT .. Na kateri strani Cosmota ? smile.gif
Brokoli
str.30
Jinadaze
Skeniraj če se ti da, jaz nimam Cosmota. smile.gif
Brokoli
evo to je ta oblekca. sem ugotovila da je še ene par lepših v cosmotu. aja pa brez te rdeče stvari okol laugh.gif
Kliknite za ogled priponke
to obleko je pomerjala Cvetka sam ne vem al jo je tut kupila biggrin.gif . lepa thumbup.gif :Kliknite za ogled priponke
pa še dve oblekci:
Kliknite za ogled priponkeKliknite za ogled priponke
MLadoLetNa
na Cvetki lepše stoji tongue.gif
sahara
se strinjam
Jinadaze
Spodnja leva mi je, poleg Cvetkine, najlepša.
Kakšno defektno postavo ma zdaj tista na prvi fotki. blink.gif

McQueen cry2.gif
IPB Image
Cvetka*
Ok, ti freaking fi*king shit, moj oblekič je v kozmotuu???? A to v tti številki?? laugh.gif
Brokoli
ja biggrin.gif
Cvetka*
Kul. First thing v pondelk, da si ga grem kupit. (Jp, d priti dress iz in my closet now. biggrin.gif) laugh.gif Fala ti ful, da si tole objavla, unglaublih. Pa to ni kao predstavlena obleka, ampak je reklama za farbo, če prav vidim?

Pa kk šlampasto so ji oblekco oblekli, pa knofkov ji niso zaprli, tanartabullepši del oblekce ozadi, lej kak ji štrli no. Aah, leute, leute. laugh.gif

Vaaa, ka ne morm vrjet, sj vem da to ni neki big deal sam men je.. heheh. Šit ej. laugh.gif biggrin.gif
laLa°
hehe Cveta smile.gif Kje pa si jo kupila ? smile.gif full lepa je wub.gif
Cvetka*
Zara.

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image
fifa
kooook je ta modra lepaaaaaaaaaa!!! I'm in loveeee... thumbup.gif thumbup.gif
res, res je lepa...joooj...čist sm konc zdj biggrin.gif
TASH
Kok je lepa ta od McQueena, aaaa! wub.gif

Ta je tud lepa tongue.gif

IPB Image

fifa
js mam tud neki novih tongue.gif biggrin.gif upam, da bo kteri kj všeč... wink.gif
MLadoLetNa
predzadnja mi je všeč smile.gif

sicer so mi pa tele od že nalepljenih v oči padle :

IPB Image
IPB Image

IPB Image
ta mi je nevem zakaj full všeč blush3.gif
sahara
2. je popolna!(enkrat jo je tut penelope cruz mela smile.gif )
limeta
La Perla
IPB Image

Malo
IPB Image
laLa°
wub.gif waaau kak sta lepi wub.gif Pa kaj takega mi je tudi všeč
IPB Image
sahara
vse 3 zadnje so mi všeč
Cvetka*
QUOTE(sahara @ 28. 1. 2007 - 13:47) *

2. je popolna!(enkrat jo je tut penelope cruz mela smile.gif )

A maš slikco??
jst sm sicer tole našla sam ni taprava..
IPB Image

okej, pa tle mi je cel komplet božanski; oblekca+ čupa
IPB Image
Hannah
Men so fifine slikce na prejšnji strani želo želo všeč!!!! smile.gif
sahara
od penelope sm jo enkrat nalimala pod večerne obleke. bom probala poiskat. drgač je pa fuuul huda na 2. sliki, tut make-up ji ful paše

evo jo:
IPB Image
Hevea
Pfif! Preiskala sm celo temo (no, skoraj) da sm našla tole slikco, zato menim, da je vredna ponovnega ogleda, kr je punca oblečena zelo prisrčno!

IPB Image
sahara
tale je pa zih swingerka!
To je lo-fi različica vsebine. Za ogled neokrnjene različice z več informacijami, oblikovanjem in s slikami, prosimo kliknite tu.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.